CSR Yritysten sosiaalinen vastuu Ei vain logomme ole vihreä CSR Yritysten sosiaalinen vastuu Ei vain logomme ole vihreä

Ympäristösitoumuksemme

Ei vain logo ole vihreä. GA: ssa olemme sitoutuneet maata säästävään valmistukseen ja vähäisiin ympäristövaikutuksiin. Siksi olemme asettaneet itsellemme nämä 10 ympäristösitoumusta.

Tulevat sukupolvet 1. TULEVAT SUKUPOLVET GA pyrkii vastaamaan nykyhetken tarpeisiin minimoimalla ympäristövaikutuksemme, jotta se ei vaarantaisi tulevien sukupolvien kykyä.
Ei pilaantumista 2. EI SAASTUA Pienennämme ja pyrimme poistamaan kaikki epäpuhtaudet, jotka voivat vahingoittaa maata, vettä, ilmaa tai naapureidemme terveyttä. Resurssien kestävä käyttö 3. RESURSSIEN KESTÄVÄ KÄYTTÖ Hyödynnämme kestävästi kaikkia uusiutuvia luonnonvaroja, kuten työmaallemme laskevaa vettä, paikan päällä tapahtuvassa prosessissamme tuotettua orgaanista jätettä, maatilojemme maaperää ja tuotteissamme käytettyjä luonnollisia raaka-aineita.

Säästämme ja vähennämme uusiutumattomia luonnonvaroja tehokkaalla käytöllä ja huolellisella suunnittelulla. GA jatkaa paikallisen ekologiansa säilyttämistä ja parantamista. Suojelemme villieläinten elinympäristöjä ja säilytämme maidemme biologisen monimuotoisuuden.
Jätteiden hävittäminen 4. JÄTTEIDEN HÄVITTÄMINEN Minimoimme jätteiden syntymisen ja mahdollisuuksien mukaan vähentämme, uudelleenkäytämme, kierrätämme ja hyödynnämme kaikkia mahdollisia materiaaleja ja pyrimme estämään kaatopaikalle menemisen. Energian tehokas käyttö 5. TEHOKAS ENERGIAN KÄYTTÖ Teemme kaikkemme ja investoimme ympäristöystävällisten ja kestävien energialähteiden käyttämiseen siirtyessämme hiilettömään energian tulevaisuuteen.

Vähennämme, hyödynnämme ja hyödynnämme kaiken mahdollisen käytettävissä olevan energian maksimoidaksemme toimintamme energiatehokkuuden ja energiansäästön.
Kollegojemme terveys 6. KOLLEGEIDEN JA YHTEISÖJEN TERVEYS Pienennämme ympäristöön kohdistuvia terveys- ja turvallisuusriskejä kaikille kollegoillemme ja paikallisille yhteisöille, joissa toimimme, minimoidaksemme melusta, hajusta, pölystä tai valosta johtuvat häiriöt. Tuotteidemme turvallisuus 7. TUOTTEIDemme TURVALLISUUS Varmistamme, että kaikki myymämme tuotteet ovat turvallisia omistajille ja heidän lemmikkinsä, jotka kuluttavat ruokaa. Suorituskyky ja tarkastus 8. SUORITUSKYKY JA TARKASTUS Suoritamme ja julkistamme vuosittain itsearvioinnin edistymisestämme näiden sitoumusten toteuttamisessa raportoimalla ympäristösuorituskykymme energiankäytön, veden ja jätteiden hyödyntämisen osalta ja varmistamalla, että sivustojamme koskevat suunnitteluluvat ja ympäristöluvat täyttyvät. Viestintä 9. VIESTINTÄ Kaikki GA: n jäsenet työskentelevät yhdessä kaikkien osastojen ja kumppanimerkkien kanssa varmistaaksemme, että lupauksemme saavutetaan askel askeleelta. Asetamme tavoitteet, joiden kanssa voimme työskennellä yhdessä. Ilmoitamme yhteistyökumppaneillemme ja kollegoillemme edistymisestä ja siitä, miten voimme jatkaa työtä kestävän tulevaisuuden eteen. Täydellisyys 10. TÄYDELLISYYS Täydellisyys ei ole mahdollista, mutta määriteltävä edistys on. GA ja sen kumppanimerkit voivat yhdessä vaikuttaa ja pyrkiä varmistamaan kestävän tulevaisuuden tuleville sukupolville.

BIBA: n Green Business -palkinnon voittaja 2019

BIBAS: t ovat “Be Inspired Business Awards Lancashire”. Ne ovat Lancashiren suurin ja pisimpään jatkunut yrityspalkinto-ohjelma.

Minulla on suuri ilo ilmoittaa, että GA Pet Food Partners voitti BIBAS-palkinnot vuoden 2019 vihreäksi yritykseksi. Tämä johtui tärkeästä jätevedenkäsittelystä, hajujen vähentämisestä, kierrätyksestä, energiatehokkuudesta ja ekologisesta työstä, johon tiimi ja kaikki GA: n kollegat osallistuvat, jotta niillä olisi mahdollisimman vähän vaikutuksia ympäristöön. Tämä saavutettiin työtovereidemme asettamalla jätteet oikeisiin jäteastioihin jätevedenpuhdistamojen käynnissä sekä GA: n sitoumuksiin tulevasta veden kierrätyksestä, energiantuotannosta, jätteettömästä kaatopaikalle vuoteen 2025 mennessä ja hiilidioksidipäästöistä vuoteen 2050 mennessä.

David Colgan

Ympäristö- ja energiapäällikkö

18,000 puita ja pensaita istutettu

Pelkästään vuosina 18,000--2016 olemme istuttaneet sivustollemme 2020 XNUMX puuta ja pensaita. Olemme myös parantaneet aluetta ympäröiviä jokiranta-alueita ja luoneet kosteikkoalueita biologisen monimuotoisuuden, ekologian ja villieläinten lisäämiseksi. Lisäksi olemme toteuttaneet lukuisia lepakko- ja lintulaatikoita.

Kierrätämme ja käytämme kaiken veden uudelleen paikan päällä kahden jätevedenpuhdistamomme kautta.

Paikan päällä oleva kierrätyslaitoksemme huolellisesti erottaa pahvin, muovin, metallin, paperin ja kaikki muut kierrätettävät materiaalit. Nykyään 98% kaikesta työmaalla syntyvästä jätteestä kierrätetään. Huomenna pyrimme 100%: iin.

Olemme sijoittaneet 9 miljoonaa puntaa huippuluokan hajunpoistojärjestelmäämme, mikä on johtanut kaikkien hajujen merkittävään vähenemiseen. Tämä saavutetaan viiden suuren bio-sängyn avulla, jotka puhdistavat ilman puhtaana ennen kuin se päästetään takaisin ilmakehään.

Yhteisön Engagement

GA: n ja Bretherton Endown C: n E-peruskoulun välillä on perustettu kumppanuus, jotta voidaan investoida paikalliseen yhteisöön ja järjestää opetuskäyntejä. GA lahjoitti 100 pussia lemmikkieläinten ruokaa oppilaille pakkausten ja merkintöjen suunnitteluun. Ympäristökäyntejä on myös tehty, joiden aikana oppilaat oppivat GA: n kestävän toiminnan, jotta sillä olisi mahdollisimman vähäinen ympäristövaikutus. Tiivis yhteistyö Bretherton Endown C: n E-peruskoulun ja muiden lähialueiden koulujen kanssa on ollut GA: lle loistava tilaisuus olla yhteydessä paikalliseen yhteisöön.

Amy Mee, henkilöstöpäällikkö, tapaamassa ala-asteen oppilaita E-peruskoulun Bretherton C: ssä, jossa hän järjesti työpajan ja kilpailun oppilaiden suunnitellakseen oman pussin lemmikkieläinten ruokaa, ja vei heidät sitten kiertueelle Plocks Farmin tuotantolaitoksiin .

Amy Mee, henkilöstöpäällikkö, tapaamassa ala-asteen oppilaita E-peruskoulun Bretherton C: ssä, jossa hän järjesti työpajan ja kilpailun oppilaiden suunnitellakseen oman pussin lemmikkieläinten ruokaa, ja vei heidät sitten kiertueelle Plocks Farmin tuotantolaitoksiin .

Paikallisen yhteisömme lisäksi olemme ylpeitä voidessamme sponsoroida paikallisia ja kansallisia hyväntekeväisyysjärjestöjä, kuten Cancer Research UK, Macmillan Cancer Support ja Derian House Children's Hospice.