Yritysten sosiaalinen vastuu

Ympäristösitoumuksemme

Vihreä ei ole vain logo. Olemme GA:ssa sitoutuneet ympäristöystävälliseen tuotantoon ja vähäisiin ympäristövaikutuksiin, joten olemme asettaneet itsellemme nämä kymmenen ympäristösitoumusta.

BIBA: n Green Business -palkinnon voittaja 2019

- BIBAS ovat ”Be Inspired Business Awards Lancashire”. Ne ovat Lancashiren suurin ja pisimpään jatkunut liikepalkinto-ohjelma.

Minulla on ilo ilmoittaa siitä GA Pet Food Partners voitti BIBAS Awards 2019 -palkinnon Vuoden vihreä yritys. Tämä johtui tärkeästä jäteveden käsittelystä, hajunpoistosta, kierrätyksestä, energiatehokkuudesta ja ekologisesta työstä, jonka avulla tiimi ja kaikki GA:n kollegat myötävaikuttavat mahdollisimman vähäiseen ympäristöön. Tämä saavutettiin kollegoillemme laittamalla jätteet oikeisiin roska-astioihin, johtamalla jätevedenkäsittelylaitoksia ja GA:n sitoumuksella tulevaisuuden veden kierrätykseen, energiantuotantoon, jätteettömyyteen kaatopaikalle vuoteen 2025 mennessä ja hiilidioksidipäästöttömyyteen vuoteen 2050 mennessä.

David Colgan

Ympäristö- ja energiapäällikkö

GA:n yhteiskuntavastuu näkyy istuttamalla yli 20,000 XNUMX puuta ja uudistamalla kosteikkoja.

20,000 puita ja pensaita istutettu

Pelkästään vuodesta 20,000 vuoteen 2016 istutimme 2020 XNUMX puuta ja pensaata. Olemme myös parantaneet sivustoa ympäröiviä joenranta -alueita ja luoneet kosteikkoalueita biologisen monimuotoisuuden, ekologian ja villieläinten lisäämiseksi. Lisäksi olemme toteuttaneet lukuisia lepakko- ja lintulaatikoita.

Yritysten sosiaalinen vastuu. GA Pet Food Partners käytä luonnollista tuholaistorjuntamuotoa Horus Bird Of Prey Falconsin kanssa.

Luonnollinen tuholaistorjunta

Käytämme erikoistunutta lintujen torjuntaa Plocks Farmilla hyödyntämällä haukkamiesten at Horus Bird Of Prey. Tämä luonnollinen, ei-invasiivinen tapa karkottaa tuholaisia ​​pelottelee ja pitää loitolla erilaisia ​​tuholaislajeja, kuten lokkeja, jotka ovat yhtä houkuttelevia maailman hienoimman lemmikkieläinruoan tuoksuun kuin ruokkimamme lemmikkieläimet. Linda ja tiimi käyttävät erilaisia ​​lintuja päästäkseen taivaalle Plocks Farmin ympärillä torjuakseen lintutuholaisia ​​ja pitääkseen alueen vapaana pesimistä tai seurakunnista.

Yritysten yhteiskuntavastuu - Kierrätämme ja käytämme uudelleen kaiken vesimme paikan päällä kahden jätevedenkäsittelylaitoksemme kautta.

Kierrätämme ja käytämme kaiken veden uudelleen paikan päällä kahden jätevedenpuhdistamomme kautta.

Osana yhteiskuntavastuumme paikan päällä oleva kierrätyslaitoksemme työskentelee huolellisesti erottaen pahvin, muovin, metallin, paperin ja muut kierrätettävät materiaalit. Nykyään 98 % kaikesta paikan päällä syntyvästä jätteestä kierrätetään. Huomenna tavoittelemme 100 %.

Paikan päällä oleva kierrätyslaitoksemme erottaa huolellisesti pahvin, muovin, metallin, paperin ja muut kierrätettävät materiaalit. Nykyään 98% kaikesta paikan päällä syntyvästä jätteestä kierrätetään. Huomenna tavoittelemme 100%.

Olemme investoineet 9 miljoonaa puntaa huippuluokan hajuntorjuntajärjestelmäämme osana yhteiskuntavastuutamme, mikä on johtanut kaikkien hajujen merkittävään vähenemiseen. Tämä saavutetaan viidellä suurella biopeteellämme, jotka puhdistavat ilman ennen kuin päästävät sen takaisin ilmakehään.

Olemme sijoittaneet 9 miljoonaa puntaa huippuluokan hajunpoistojärjestelmäämme, mikä on johtanut kaikkien hajujen merkittävään vähenemiseen. Tämä saavutetaan viiden suuren bio-sängyn avulla, jotka puhdistavat ilman puhtaana ennen päästämistä takaisin ilmakehään.

Yritysten sosiaalinen vastuu – yhteisön sitoutuminen

Väliin on perustettu kumppanuus GA Pet Food Partners ja Brethertonilla oli E -peruskoulun C -kirja investoida paikallisyhteisöön ja järjestää opetusvierailuja oppilaiden kanssa, jotka ovat äskettäin käyneet sivustolla "lemmikkieläinten ruoan suunnittelupäivänä". GA lahjoitti oppilaille 100 pussia lemmikkieläinten ruokaa pakkausten ja merkintöjen suunnitteluun.

Lisäksi on tehty ympäristökäyntejä, joiden aikana oppilaat oppivat, miten GA toimii kestävästi niin, että ympäristövaikutukset ovat mahdollisimman pienet. Tiivis yhteistyö Bretherton Endowed C of E Primary Schoolin ja muiden paikallisen alueen koulujen kanssa on ollut GA:lle loistava tilaisuus ottaa yhteyttä paikalliseen yhteisöön.

Amy Mee, henkilöstöpäällikkö, tapaamassa ala-asteen oppilaita E-peruskoulun Bretherton C: ssä, jossa hän järjesti työpajan ja kilpailun oppilaiden suunnitellakseen oman pussin lemmikkieläinten ruokaa, ja vei heidät sitten kiertueelle Plocks Farmin tuotantolaitoksiin .

Henkilöstöpäällikkö Amy Mee tapasi ala-asteen oppilaita Bretherton C of E Primary Schoolissa, jossa hän piti oppilaille työpajan ja kilpailun suunnitellakseen oman lemmikkiruokakassin ja vei heidät sitten kiertoajelullemme. Tuotantorakennukset Plocksin maatilalla.

Cancer Research UK
Macmillan-syöpätuki
Derian Housen lastensairaala

Paikallisen yhteisömme lisäksi olemme ylpeitä voidessamme sponsoroida paikallisia ja kansallisia hyväntekeväisyysjärjestöjä, kuten Cancer Research UK, Macmillan-syöpätuki ja Derian Housen lastenhoito.