Yritysten sosiaalinen vastuu

Ympäristösitoumuksemme

Ei vain logo ole vihreä. Olemme GA: ssa sitoutuneet ympäristöystävälliseen valmistukseen ja minimaalisiin ympäristövaikutuksiin, minkä vuoksi olemme asettaneet itsellemme nämä 10 ympäristölupausta.

BIBA: n Green Business -palkinnon voittaja 2019

- BIBAS ovat ”Be Inspired Business Awards Lancashire”. Ne ovat Lancashiren suurin ja pisimpään jatkunut liikepalkinto-ohjelma.

Minulla on suuri ilo ilmoittaa, että GA Pet Food Partners voitti BIBAS -palkinnot 2019 Green Business of the Year -palkinnosta. Tämä johtui tärkeästä jäteveden käsittelystä, hajun vähentämisestä, kierrätyksestä, energiatehokkuudesta ja ekologisesta työstä, jonka tiimi ja kaikki GA: n kollegat vaikuttavat siihen, että ympäristövaikutukset ovat vähäiset. Tämä saavutettiin siten, että kollegamme laittoivat jätteet oikeisiin roska -astioihin, jätevedenpuhdistuslaitosten toiminnan ja GA: n sitoumukset tulevasta veden kierrätyksestä, energiantuotannosta, jätteiden kaatopaikalle jättämisestä vuoteen 2025 mennessä ja nollapäästöistä vuoteen 2050 mennessä.

David Colgan

Ympäristö- ja energiapäällikkö

20,000 puita ja pensaita istutettu

Pelkästään vuodesta 20,000 vuoteen 2016 istutimme 2020 XNUMX puuta ja pensaata. Olemme myös parantaneet sivustoa ympäröiviä joenranta -alueita ja luoneet kosteikkoalueita biologisen monimuotoisuuden, ekologian ja villieläinten lisäämiseksi. Lisäksi olemme toteuttaneet lukuisia lepakko- ja lintulaatikoita.

Luonnollinen tuholaistorjunta

Käytämme erikoistunutta lintujen torjuntaa Plocks Farmilla hyödyntämällä haukkamiesten at Horus Bird Of Prey. Tämä luonnollinen, ei-invasiivinen tapa torjua tuholaisia ​​tekee ihmeitä pelotellessaan ja pidättäessään pois tuholaislajeja, kuten lokkeja, jotka ovat yhtä kiinnostuneita maailman hienoimman lemmikkiruoan tuoksusta kuin ruokimme lemmikkejä. Linda ja tiimi käyttävät erilaisia ​​lintuja noustakseen taivaalle Plocks Farmin ympärillä torjuakseen lintujen tuholaisia ​​ja pitämään alueen vapaana pesimästä tai seurakunnasta.

Kierrätämme ja käytämme kaiken veden uudelleen paikan päällä kahden jätevedenpuhdistamomme kautta.

Paikan päällä oleva kierrätyslaitoksemme erottaa huolellisesti pahvin, muovin, metallin, paperin ja muut kierrätettävät materiaalit. Nykyään 98% kaikesta paikan päällä syntyvästä jätteestä kierrätetään. Huomenna tavoittelemme 100%.

Olemme sijoittaneet 9 miljoonaa puntaa huippuluokan hajunpoistojärjestelmäämme, mikä on johtanut kaikkien hajujen merkittävään vähenemiseen. Tämä saavutetaan viiden suuren bio-sängyn avulla, jotka puhdistavat ilman puhtaana ennen päästämistä takaisin ilmakehään.

Yhteisön Engagement

Kumppanuus on perustettu GA Pet Food Partnersin ja Brethertonilla oli E -peruskoulun C -kirja investoida paikallisyhteisöön ja järjestää opetusvierailuja oppilaiden kanssa, jotka ovat äskettäin käyneet sivustolla "lemmikkieläinten ruoan suunnittelupäivänä". GA lahjoitti oppilaille 100 pussia lemmikkieläinten ruokaa pakkausten ja merkintöjen suunnitteluun.

Ympäristökäyntejä on myös tehty, joiden aikana oppilaat oppivat GA: n kestävän toiminnan saadakseen mahdollisimman pienet ympäristövaikutukset. Tiivis yhteistyö Brethertonin saaman E-peruskoulun C: n ja muiden lähialueiden koulujen kanssa on ollut GA: lle upea tilaisuus olla yhteydessä paikalliseen yhteisöön.

Amy Mee, henkilöstöpäällikkö, tapaamassa ala-asteen oppilaita E-peruskoulun Bretherton C: ssä, jossa hän järjesti työpajan ja kilpailun oppilaiden suunnitellakseen oman pussin lemmikkieläinten ruokaa, ja vei heidät sitten kiertueelle Plocks Farmin tuotantolaitoksiin .

Amy Mee, henkilöstöpäällikkö, tapasi peruskoulun oppilaita E Primary Schoolin Bretherton C: ssä, missä hän järjesti työpajan ja kilpailun oppilaille suunnittelemaan oman lemmikkieläinten ruokapussinsa ja vei heidät sitten kiertueelle Tuotantorakennukset Plocksin maatilalla.

Paikallisen yhteisömme lisäksi olemme ylpeitä voidessamme sponsoroida paikallisia ja kansallisia hyväntekeväisyysjärjestöjä, kuten Cancer Research UK, Macmillan-syöpätuki että Derian Housen lastenhoito.