GA Pet Food Partners -keskuksen 400,000 XNUMX neliömetrin jakelukeskuksella on helppo tallentaa ja jakaa lemmikkieläinten ruokaa missä tahansa määrin mihin tahansa määränpäähän.

Täällä GA Pet Food Partners -yrityksessä voimme tarjota sinulle huomattavia säästöjä, koska sinun ei tarvitse sijoittaa omaan varastoon tai kaupalliseen omaisuuteen. Olemme tehneet sen puolestasi.

Monet yhteistyökumppaneistamme eivät edes käsittele varastojaan, ensimmäistä kertaa he näkevät ruokansa, kun onnellinen lemmikkivanhempi osoittaa sitä sosiaalisessa mediassa. Tämä tarkoittaa, että kumppanina GA: n kanssa voit harjoittaa hyvin vähäistä liiketoimintaa keskittyen myynti- ja markkinointitoimintoihisi pitäen yleiskustannuksesi minimissä.

Valmiiden tuotteiden varastointi on usein merkittävä kysymys tuotemerkkien omistajille, erityisesti uusille yrityksille tai silloin, kun toimituksia vaaditaan aikataulussa. Uusi GA-jakelukeskus tarjoaa vieläkin enemmän joustavuutta omistamalla 400,000 61 neliömetrin modernilla yksiköllä, josta on suorat moottoritieyhteydet sekä M6: een että M28,000: een. XNUMX XNUMX kuormalavavarastossa käytetään tietokoneohjattua varastojärjestelmää, joka yhdistää sekä valmistuksen että jakelun. Tämä ainutlaatuinen järjestelmä takaa kaikkien tuotteiden täydellisen jäljitettävyyden.

Jakelukeskuksen tosiasiat

 • 28,000 kuormalavaa

  Arvioitu määrä kuormalavoja, joita jakelukeskus voi pitää samanaikaisesti, on 28,000 XNUMX.

 • 2,000,000 pussia lemmikkieläinten ruokaa

  Jakelukeskuksiemme arvioitu kapasiteetti on 2,000,000 XNUMX XNUMX pussia lemmikkieläinten ruokaa.

 • 10.2 metriä

  Telineemme yläpalkin korkeus on 10.2 metriä (33.5 jalkaa). Trukkimme käyttävät kameroita ohjaamaan kuljettajan oikeaan asentoon.

 • 20,000

  20,000 etikettiä tulostetaan viikossa

 • 40 lastauspaikkaa.

  36 lastauslaituria telakointitasoilla ja 4 lastauspaikkaa ryhmäkuljetuksiin ja sivukuormiin.

 • 58 käytävää

  Jakelukeskuksessamme on 58 käytävää pinottavia hyllyjä.

 • 150 mailia

  150 mailia on jokaisen trukkimme keskimääräinen päivittäinen matka jakelukeskuksen ympärillä.

 • 200 kuorma-autoa

  Keskimääräinen kuorma-autojen määrä viikoittain keskuksessamme on 200, mukaan lukien omat toimitukset.

 • Viemme 50 maahan.

  Kaikkein pohjoisin on Islanti, itä on Japani, eteläisin on Uusi-Seelanti ja kaikkein länteen on Guadeloupe.

 • 3,000 tarraa

  Jakelukeskuksessamme keskimäärin päivässä käytettyjen kumppanimerkintöjen lukumäärä on 3,000 XNUMX.

 • Puhtaampi ja terveempi.

  Jakelukeskuksemme käyttää sähkötrukkeja melun ja saasteiden minimoimiseksi. Meillä on 10 ajettavia Altet PLP200 -käyttöisiä pumppuautoja, 5 Toyota RRE200-työntömastotrukkia ja 4 Briggs Electric-vastapainotrukki. Kaikki paristojen vaihdolla.

MyBox Delivery

Yrityksen hoitaminen on haastavaa, ja aika on rajallinen. GA: ssa pyrimme helpottamaan elämääsi tarjoamalla sinulle enemmän joustavuutta ja hallittavuutta. Käyttämällä online-tilausjärjestelmääsi voit tehdä tilauksia sinulle sopivana ajankohtana. MyBox Delivery on nopea ja kätevä palvelumme, jonka avulla voit tilata vain yhden pussin ja lähettää sen mihin tahansa valitsemaasi kohteeseen, myös suoraan asiakkaidesi oviin *.

Sinä hallitset kaikkea viestintää asiakkaasi kanssa. He voivat ottaa yhteyttä puhelimitse, myymälässä tai verkossa, mutta GA ei koskaan puhu asiakkaasi kanssa, eikä laatikkosi näytä GA: sta peräisin olevaa kirjeenvaihtoa.

* 48 tunnin toimitus on saatavilla vain Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Lisätietoja MyBox Delivery

Kollegan valokeila: Haastattelu Darren Swiftin kanssa

Kuinka kauan olet työskennellyt GA: ssa?

Tähän mennessä seitsemäntoista vuotta uran jälkeen Kuninkaallinen signaalikunta ja hänen majesteettinsa vankilapalveluun. Aloitin GA Pet Food Partnersin kanssa tehtaalla pakkauslinjalla, sitten muutin myymälöihin lastaamalla ajoneuvoja ja yleisiä varastointitehtäviä.

Minusta tuli R2-jakelukeskuksen sivustojohtaja huhtikuussa 2011 ja D2-jakelukeskus joulukuussa 2016. Rooli voi olla toisinaan erittäin haastava, mutta antaa erinomaisen työtyytyväisyyden, ja olen onnekas työskennellessäni upean tiimin kanssa.

Mitkä ovat suurimmat muutokset varasto- / logistiikkainvestoinneissa ja parannuksissa?

Tärkein muutos, jonka olen nähnyt, on toiminnan laajuus aina Plocks Farmin vanhojen rakennusten lastaamisen alkuajoista lähtien kourallisille asiakkaille kahteen tarkoitukseen rakennettuun erilliseen jakelukeskukseen sadoille asiakkaille ympäri maailmaa.

Tämän seurauksena GA: lla on nyt joustavuutta ja kapasiteettia tyydyttää kumppaneidemme nykyiset ja tulevat varastointivaatimukset. Myös tekniikassa on tapahtunut merkittäviä muutoksia, ja nyt käytämme joitain kehittyneimpiä automaatioita.

Missä näet kasvun ja keskittymisen tulevina kuukausina / vuosina?

MyBox Delivery on yksi liiketoiminta-alue, joka kasvaa jatkuvasti sekä kotimaassa että ulkomailla. Olemme tehneet merkittävän investoinnin varmistaaksemme, että pystymme selviytymään kumppaneidemme kasvusta ja tulevista tarpeista. Laajentuminen muiden maiden markkinoille on myös kasvava potentiaali nykyisten kotimaisten kumppaneiden kasvun rinnalla.

Mitkä ovat tärkeimmät edut, joita kumppanit voivat saada varasto- / logistiikkapalvelustamme?

Tuotevalikoimamme, joka sisältää jopa 28,000 1 kuormalavaa, antaa kumppaneillemme mielenrauhan, että he voivat tilata mitä tahansa yhdestä pussista useisiin täyskuormiin, jotka voidaan lähettää mihin tahansa määränpäähän maailmanlaajuisesti. Riippumatta siitä, onko kumppani pieni riippumaton lemmikkikauppa tai suuri monikansallinen yritys, tarjoamme kaikille samoja palvelutasoja.

Darren Swift

Varasto- ja jakelukeskuksen johtaja