400,000 XNUMX neliömetrin jakelukeskuksella GA Pet Food Partners voit helposti varastoida ja jakaa lemmikkieläinten ruokaa mihin tahansa määrään.

täällä GA Pet Food Partners, voimme tarjota sinulle huomattavia säästöjä, koska sinun ei tarvitse investoida omaan varasto- tai liikekiinteistösi. Olemme tehneet sen puolestasi.

Monet yhteistyökumppaneistamme eivät edes käsittele varastojaan, ensimmäistä kertaa he näkevät ruokansa, kun onnellinen lemmikkivanhempi osoittaa sitä sosiaalisessa mediassa. Tämä tarkoittaa, että kumppanina GA: n kanssa voit harjoittaa hyvin vähäistä liiketoimintaa keskittyen myynti- ja markkinointitoimintoihisi pitäen yleiskustannuksesi minimissä.

Valmiiden tuotteiden varastointi on usein merkittävä kysymys tuotemerkkien omistajille, erityisesti uusille yrityksille tai silloin, kun toimituksia vaaditaan aikataulussa. Uusi GA-jakelukeskus tarjoaa vieläkin enemmän joustavuutta omistamalla 400,000 61 neliömetrin modernilla yksiköllä, josta on suorat moottoritieyhteydet sekä M6: een että M28,000: een. XNUMX XNUMX kuormalavavarastossa käytetään tietokoneohjattua varastojärjestelmää, joka yhdistää sekä valmistuksen että jakelun. Tämä ainutlaatuinen järjestelmä takaa kaikkien tuotteiden täydellisen jäljitettävyyden.

Jakelukeskuksen tosiasiat

 • 28,000 XNUMX lavaa:

  Jakelukeskukseemme mahtuu noin 28,000 XNUMX lavaa kerrallaan.

 • 2 miljoonaa pussia lemmikkieläinten ruokaa:

  Jakelukeskukseen mahtuu noin 2,000,000 XNUMX XNUMX pussia lemmikkieläinten ruokaa.

 • 10.2 metriä:

  Telineemme yläpalkki saavuttaa 10.2 metrin (33.5 jalan) korkeuden, ja trukeissamme käytetään kameroita tarkkaan paikannukseen.

 • 20,000 XNUMX tarraa viikossa:

  Tulostamme noin 20,000 XNUMX tarraa viikossa.

 • 40 lastauspaikkaa:

  Jakelukeskuksessamme on 36 lastauslaituria telakkatasoittimilla sekä 4 lastauslaituria ryhmä- ja sivukuormille.

 • 58 käytävää:

  Jakelukeskuksessamme on yhteensä 58 käytävää hyllyjen pinoamista varten.

 • 150 mailia (241 km):

  Jokainen trukkimme ajaa keskimäärin noin 150 mailia päivässä jakelukeskuksen sisällä.

 • 200 kuorma-autoa:

  Saamme jakelukeskukseemme keskimäärin 200 kuorma-autoa viikossa omat toimitukset mukaan lukien.

 • Vienti 50 maahan:

  Viemme kumppanimme tuotteita 50 maahan, mukaan lukien Islanti pohjoisessa, Japani idässä, Uusi-Seelanti etelässä ja Guadeloupe lännessä.

 • 3,000 XNUMX etikettiä:

  Levitämme jakelukeskuksessamme päivittäin keskimäärin 3,000 XNUMX kumppanimerkkiä.

 • Puhtaampi ja terveellisempi:

  Melun ja saastumisen minimoimiseksi jakelukeskuksemme käyttää sähkötrukkeja. Meillä on 10 Altet PLP200 ajettavaa pumpputrukkia, 5 Toyota RRE200 työntömastotrukkia ja 4 Briggs Electric -vastapainotrukkia, joissa kaikissa on akun vaihtomahdollisuus.

MyBox Delivery

Yrityksen hoitaminen on haastavaa, ja aika on rajallinen. GA: ssa pyrimme helpottamaan elämääsi tarjoamalla sinulle enemmän joustavuutta ja hallittavuutta. Käyttämällä online-tilausjärjestelmääsi voit tehdä tilauksia sinulle sopivana ajankohtana. MyBox Delivery on nopea ja kätevä palvelumme, jonka avulla voit tilata vain yhden pussin ja lähettää sen mihin tahansa valitsemaasi kohteeseen, myös suoraan asiakkaidesi oviin *.

Sinä hallitset kaikkea viestintää asiakkaasi kanssa. He voivat ottaa yhteyttä puhelimitse, myymälässä tai verkossa, mutta GA ei koskaan puhu asiakkaasi kanssa, eikä laatikkosi näytä GA: sta peräisin olevaa kirjeenvaihtoa.

* 48 tunnin toimitus on saatavilla vain Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Lisätietoja MyBox Delivery

Kollegan valokeila: Haastattelu Darren Swiftin kanssa

Kuinka kauan olet työskennellyt GA: ssa?

Yhdeksäntoista vuotta tähän mennessä uransa jälkeen Kuninkaallinen signaalikunta ja Hänen Majesteettinsa vankilapalvelu. Aloitin kanssa GA Pet Food Partners tehtaalla pakkauslinjalla, sitten siirtyi myymälöihin ajoneuvojen lastaukseen ja yleisiin varastotehtäviin.

Minusta tuli R2-jakelukeskuksen sivustojohtaja huhtikuussa 2011 ja D2-jakelukeskus joulukuussa 2016. Rooli voi olla toisinaan erittäin haastava, mutta antaa erinomaisen työtyytyväisyyden, ja olen onnekas työskennellessäni upean tiimin kanssa.

Mitkä ovat suurimmat muutokset varasto- / logistiikkainvestoinneissa ja parannuksissa?

Tärkein muutos, jonka olen nähnyt, on toiminnan laajuus aina Plocks Farmin vanhojen rakennusten lastaamisen alkuajoista lähtien kourallisille asiakkaille kahteen tarkoitukseen rakennettuun erilliseen jakelukeskukseen sadoille asiakkaille ympäri maailmaa.

Tämän seurauksena GA: lla on nyt joustavuutta ja kapasiteettia tyydyttää kumppaneidemme nykyiset ja tulevat varastointivaatimukset. Myös tekniikassa on tapahtunut merkittäviä muutoksia, ja nyt käytämme joitain kehittyneimpiä automaatioita.

Missä näet kasvun ja keskittymisen tulevina kuukausina / vuosina?

MyBox Delivery on yksi liiketoiminta-alue, joka kasvaa jatkuvasti sekä kotimaassa että ulkomailla. Olemme tehneet merkittävän investoinnin varmistaaksemme, että pystymme selviytymään kumppaneidemme kasvusta ja tulevista tarpeista. Laajentuminen muiden maiden markkinoille on myös kasvava potentiaali nykyisten kotimaisten kumppaneiden kasvun rinnalla.

Mitkä ovat tärkeimmät edut, joita kumppanit voivat saada varasto- / logistiikkapalvelustamme?

Tuotevalikoimamme, joka sisältää jopa 28,000 1 kuormalavaa, antaa kumppaneillemme mielenrauhan, että he voivat tilata mitä tahansa yhdestä pussista useisiin täyskuormiin, jotka voidaan lähettää mihin tahansa määränpäähän maailmanlaajuisesti. Riippumatta siitä, onko kumppani pieni riippumaton lemmikkikauppa tai suuri monikansallinen yritys, tarjoamme kaikille samoja palvelutasoja.

Darren Swift

Varasto- ja jakelukeskuksen johtaja