GA:n historia – pellonviljelijöistä maailman hienoimpiin omien merkkien omien merkkien kuivaruoan valmistajaksi

GA:n historia – pellonviljelijöistä maailman hienoimpiin omien merkkien omien merkkien kuivaruoan valmistajaksi

1972

Thomas Bracewell osti Plocks Farmin yli 50 vuotta sitten pelto- ja karjatilaksi.

1992

GA Pet Food Partners (GA) aloitti nimellä Golden Acres vuonna 1992. Roger Bracewell harjoitti maanviljelystä ja harjoitti maanvälittäjänä isänsä Tomin kanssa.

Plocks Farmin lammasvajassa silloinen maatilan johtaja John Blackett otti osan 2,500 hehtaarin tilalla kasvaneesta vehnästä ja kaatoi sen pieneen suulakepuristimeen, joka ajettiin traktorin voimanottoakselilta, ja sieltä tuli "ateria" . GA voisi myydä aterian enemmän kuin vehnää, mistä kaikki alkoi!

1995

Vuonna 1995 GA lisäsi Wenger Inc.:n märkäekstruuderin ja siirsi osan äskettäin suljetusta BOCM Midge Hallin tehtaasta maataloustyövoimalla toimittaakseen kuivien raaka-aineiden tuottamiseen tarvittavat jauhatus- ja sekoituskoneet.

Pian sen jälkeen, vuonna 1998, GA lisäsi Wenger TX144 Twin Screw -ekstruuderin, mikä vahvisti edelleen pitkäaikaista kumppanuutta Wenger Inc..

2000

Yhtiö asensi uuden myllyn Wenger 185 Optima -yksiruuvilla. Kuivatut tuotteet pakattiin automaattisilla Cetec 400 ja 700 pakkauslinjoilla.

GA: n jatkuva sijoittaminen liiketoimintaan oli osoittautunut valtavaksi menestykseksi. Vuonna 2000 GA valmisti 500 erityyppistä suulakepuristettua lemmikkieläinten ruokaa, jotka palvelivat erilaisia ​​koiria ja kissoja pienille eläimille, ja joka myytiin 350 eri kumppanille.

2007

Lihakeittiö asennettiin vastaamaan lisääntynyttä tuoreen lihan kysyntää.

2011

GA yhdisti lopputuotevarastonsa viidestä erillisestä toimipaikasta kahteen 200,000 2 neliömetrin suuruiseen jakelukeskukseen osoitteessa R2 ja DXNUMX Chorleyssä, Lancashiressa.

Tämä mahdollisti erikoislaitoksen kehittämisen valmiiden tuotteiden ja tyhjien pakkausten varastoimiseksi a täysin automatisoitu varasto. Tämä mahdollistaa valmiin tuotteen kokoamisen ja lähettämisen kumppanin täsmällisten vaatimusten mukaisesti 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa.

2012

GA tilasi Wenger Thermal Twin 3630: n, joka voi valmistaa erittäin paljon tuoretta lihaa korkealaatuiseen kuivattuun lemmikkieläinten ruokaan ilman kuivia liha-aterioita.

Lihan jäähdytysvarasto kasvoi vastaamaan tuoreen lihan sisällyttämisen kysyntään.

2014

Uuden avaaminen Mikrobiologinen laboratorio tarjoaa nollatoleranssin mykotoksiinille, salmonellalle ja enterobakteereille.

Innovatiivinen mikrobiologinen ja epäsuora analyysi varmistaa jokaisen tuotteen turvallisuuden, sulavuuden ja ravinteiden analyysin.

2014

Freshtrusion™ on syntynyt. Maailman ensimmäinen lemmikkieläinten kuivaruokateknologiassa.

Freshtrusion™ -teknologia antaa mahdollisuuden käyttää enemmän tuoreita ainesosia kuivissa lemmikkieläinten ruoissa kuin mikään muu puristamisjärjestelmä maailmassa, mukaan lukien tuore liha ja nyt tuoreet vihannekset, yrtit ja kasvit.

2015

Kaksi ylimääräistä biologiset suodatinpatjat asennettiin täydentämään olemassa olevia kolmea, puhdistamalla ilmaa ennen sen uudelleenkäyttöä valmistusprosessissa tai sen vapauttamista ilmakehään. Edistyksellinen hajunpoistojärjestelmä vähensi hajuja merkittävästi ja minimoi ympäristövaikutukset.

Jakelukeskuksessa otettiin käyttöön sähkötrukit vähentämään pöly- ja melusaastetta ja parantamaan GA:n kollegoiden työympäristöä.

2022

Toukokuussa 2022 GA järjesti avoimen seremonian 100 miljoonan punnan arvostamiseksi Ainekset Keittiö, jonka virallisesti avasi valtuutettu Alistair Bradley, Chorley Councilin johtaja. Ainesosien keittiön avoimien ovien päivä juhlittiin myös yhteistyötä maailman johtavien yritysten kanssa ja kutsuttiin työtovereita ja perheitä mukaan juhliin. Kaikille kollegoille ja heidän perheilleen järjestettiin kierroksia, ja nuoremmille perheenjäsenille järjestettiin retkiä innovatiivisten robottien toiminnassa.

Verrattuna vaatimattomaan alkuun vuonna 1992, GA Pet Food Partners nyt työllistää yli 860 kollegaa, jotka valmistavat ja myyvät yli 80,000 50 tonnia vuodessa maailman hienointa kuivapuristettua lemmikkieläinten ruokaa, jota viedään XNUMX maahan maailmanlaajuisesti.

Vuodesta 2000 vuoteen 2021 – Plocks Farmin visuaalinen historia

Oikealla on lyhyt visuaalinen historia Plocks Farm -tuotantolaitoksemme vuosilta 2000-2021, mikä osoittaa GA:n jatkuvan kasvun ja investoinnin.