Peltokasvien viljelijöistä maailman parhaimpiin kuivaretkujen kuivaruokavalmistajiin

1972 Thomas Bracewell osti Plocks Farmin yli 50 vuotta sitten, kun se oli pelto- ja karjatalojen sekatila. 1992 GA Pet Food Partners (GA) aloitti kultahehtaarina vuonna 1992. Roger Bracewell oli maanviljelijä ja harjoitteli maa-agenttina isänsä Tomin kanssa. Plocks Farmin lammastilassa silloinen tilanhoitaja John Blackett otti osan vehnästä, jota GA kasvoi 2,500 hehtaarin maatilalla, ja kaatoi sen pieneen ekstruuderiin, joka ajettiin traktorin voimanottoakselista ja tuli ulos. ateria ''.

GA pystyi myymään aterian enemmän kuin vehnästä, mikä kaikki alkoi!
1995 Vuonna 1995 GA lisäsi Wenger Inc.-märkäekstruuderin ja muutti osan tuolloin hiljattain suljetusta BOCM Midge Hall -myllystä maatilojen työvoimalla toimittamaan kuivien raaka-aineiden tuottamiseen tarvittavat jyrsintä- ja sekoituskoneet.

Pian sen jälkeen, vuonna 1998, GA lisäsi Wenger TX144 Twin Screw -ekstruuderin, mikä vahvisti edelleen pitkäaikaista kumppanuutta Wenger Inc: n kanssa.
2000 Yhtiö asensi täysin uuden tehtaan Wenger 185 Optima -ruuvilla. Kuivatut tuotteet pakattiin automaattisilla Cetec 400- ja 700-pakkauslinjoilla.

GA: n jatkuva investointi liiketoimintaan oli osoittautunut valtavaksi menestykseksi. Vuonna 2000 GA valmisti 500 erityyppistä suulakepuristettua lemmikkieläinten ruokaa, jotka palvelivat erilaisia ​​koiria ja kissoja pienille eläimille, ja joka myytiin 350 eri kumppanille.
2007 Lihakeittiöt asennettiin vastaamaan lisääntyneeseen tuoreen lihan kysyntään. 2011 GA yhdisti lopputuotevarastonsa viidestä erillisestä toimipaikasta kahteen 200,000 XNUMX neliömetrin suuruiseen jakelukeskukseen Chorleyssä, Lancashiressa.

Tämä mahdollisti erikoislaitoksen kehittämisen, joka pystyy varastoimaan valmiit tuotteet ja tyhjät pakkaukset täysin automatisoituun varastoon. Tämän palvelun avulla lopputuote voidaan lajitella ja lähettää kumppanin täsmällisten vaatimusten täyttämiseksi 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa.
2012 GA tilasi Wenger Thermal Twin 3630 -tulostimen, joka pystyy valmistamaan erittäin korkealaatuista tuoretta lihaa korkealaatuiseen kuivattuun lemmikkieläinten ruokaan ilman kuivia liha-aterioita.

Lihan jäähdytysvarasto kasvoi vastaamaan tuoreen lihan sisällyttämisen kysyntään.
2014 Uuden mikrobiologisen laboratorion avaaminen antaa nollatoleranssin mykotoksiinille, salmonellalle ja enterobakteereille.

Innovatiivinen mikrobiologinen ja epäsuora analyysi varmistaa jokaisen tuotteen turvallisuuden, sulavuuden ja ravinteiden analyysin.
2015 Vuonna 2015 kahden uuden biologisen suodatinpatjan asentaminen auttoi olemassa olevia kolmea suodatinpatjaa puhdistamaan ilman ennen sen uudelleenkäyttöä valmistusprosessissa tai päästämistä ilmakehään.

Huippuluokan hajunpoistojärjestelmä vähensi merkittävästi kaikkia hajuja ja minimoi vaikutuksen paikalliseen ympäristöön.
2015 Sähkötrukit esitellään jakelukeskuksessa pölyn ja melun minimoimiseksi, mikä parantaa GA: n kollegoiden työympäristöä. 2020 Verrattuna siihen, kun kaikki alkoi vuonna 1992, GA työllistää nyt yli 700 kollegaa, jotka myyvät yli 80,000 50 tonnia vuodessa maailman hienointa kuivapuristettua lemmikkieläinten ruokaa ja vievät XNUMX eri maahan ympäri maailmaa.

1972

Thomas Bracewell osti Plocks Farmin yli 50 vuotta sitten, kun se oli pelto- ja karjatalojen sekatila.

1992

GA Pet Food Partners (GA) aloitti kultahehtaarin vuonna 1992. Roger Bracewell oli maanviljelijä ja harjoitteli maa-agenttina isänsä Tomin kanssa. Plocks Farmin lammastilassa silloinen tilanhoitaja John Blackett otti osan vehnästä, jota GA kasvoi 2,500 hehtaarin maatilalla, ja kaatoi sen pieneen ekstruuderiin, joka ajettiin pois traktorin voimanottoakselista. ateria ''. GA pystyi myymään aterian enemmän kuin vehnästä, mikä kaikki alkoi!

1995

Vuonna 1995 GA lisäsi Wenger Inc.-märkäekstruuderin ja muutti osan tuolloin hiljattain suljetusta BOCM Midge Hall -myllystä maatilojen työvoimalla toimittamaan kuivien raaka-aineiden tuottamiseen tarvittavat jyrsintä- ja sekoituskoneet.

Pian sen jälkeen, vuonna 1998, GA lisäsi Wenger TX144 Twin Screw -ekstruuderin, mikä vahvisti edelleen pitkäaikaista kumppanuutta Wenger Inc: n kanssa.

2000

Yhtiö asensi täysin uuden tehtaan Wenger 185 Optima -ruuvilla. Kuivatut tuotteet pakattiin automaattisilla Cetec 400- ja 700-pakkauslinjoilla.

GA: n jatkuva sijoittaminen liiketoimintaan oli osoittautunut valtavaksi menestykseksi. Vuonna 2000 GA valmisti 500 erityyppistä suulakepuristettua lemmikkieläinten ruokaa, jotka palvelivat erilaisia ​​koiria ja kissoja pienille eläimille, ja joka myytiin 350 eri kumppanille.

2007

Lihakeittiöt asennettiin vastaamaan lisääntyneeseen tuoreen lihan kysyntään.

2011

GA yhdisti lopputuotevarastonsa viidestä erillisestä toimipaikasta kahteen 200,000 2 neliömetrin suuruiseen jakelukeskukseen osoitteessa R2 ja DXNUMX Chorleyssä, Lancashiressa.

Tämä mahdollisti erikoislaitoksen kehittämisen, joka pystyy varastoimaan valmiit tuotteet ja tyhjät pakkaukset täysin automatisoituun varastoon. Tämän avulla lopputuote voidaan lajitella ja lähettää kumppanin täsmällisten vaatimusten mukaiseksi 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa.

2012

GA tilasi Wenger Thermal Twin 3630 -tulostimen, joka pystyy valmistamaan erittäin korkealaatuista tuoretta lihaa korkealaatuiseen kuivattuun lemmikkieläinten ruokaan ilman kuivia liha-aterioita.

Lihan jäähdytysvarastointikapasiteetti kasvoi vastaamaan tuoreen lihan sisällyttämisen kysyntään.

2014

Uuden mikrobiologisen laboratorion avaaminen antaa nollatoleranssin mykotoksiinille, salmonellalle ja enterobakteereille.

Innovatiivinen mikrobiologinen ja epäsuora analyysi varmistaa jokaisen tuotteen turvallisuuden, sulavuuden ja ravinteiden analyysin.

2014

Freshtrusion™ on syntynyt. Maailman ensimmäinen lemmikkieläinten kuivaruokatekniikassa.

Freshtrusion™ -teknologia antaa mahdollisuuden käyttää enemmän tuoreita ainesosia kuivissa lemmikkieläinten ruoissa kuin mikään muu puristamisjärjestelmä maailmassa, mukaan lukien tuore liha ja nyt tuoreet vihannekset, yrtit ja kasvit.

2015

Kahden uuden biologisen suodatinpatjan asentaminen auttamaan olemassa olevia kolmea suodatinpatjaa puhdistamaan ilma ennen sen uudelleenkäyttöä valmistusprosessissa tai päästämistä ilmakehään.

Huippuluokan hajunpoistojärjestelmä vähensi merkittävästi kaikkia hajuja ja minimoi vaikutuksen paikalliseen ympäristöön.

Sähkötrukit esitellään jakelukeskuksessa pölyn ja melusaasteen minimoimiseksi, mikä parantaa GA: n kollegoiden työympäristöä.

2020

Verrattuna siihen, kun kaikki alkoi vuonna 1992, GA työllistää nyt yli 700 kollegaa, jotka myyvät yli 80,000 50 tonnia vuodessa maailman hienointa kuivapuristettua lemmikkieläinten ruokaa ja vievät XNUMX eri maahan ympäri maailmaa.