Peltokasvien viljelijöistä maailman parhaimpiin kuivaretkujen kuivaruokavalmistajiin

1972

Thomas Bracewell osti Plocks Farmin yli 50 vuotta sitten, kun se oli pelto- ja karjatalojen sekatila.

1992

GA Pet Food Partners (GA) aloitti nimellä Golden Acres vuonna 1992. Roger Bracewell harjoitti maanviljelystä ja harjoitti maanvälittäjänä isänsä Tomin kanssa.

Plocks Farmin lammastilassa silloinen tilanhoitaja John Blackett otti osan vehnästä, jota GA kasvoi 2,500 hehtaarin maatilalla, ja kaatoi sen pieneen ekstruuderiin, joka ajettiin traktorin voimanottoakselilta ja tuli 'ateria ". GA pystyi myymään aterian enemmän kuin vehnästä, mikä kaikki alkoi!

1995

Vuonna 1995 GA lisäsi Wenger Inc.-märkäekstruuderin ja siirsi osan äskettäin suljetusta BOCM Midge Hall -myllystä maatilojen työvoimalla toimittamaan kuivien raaka-aineiden tuottamiseen tarvittavat jyrsintä- ja sekoituskoneet.

Pian sen jälkeen, vuonna 1998, GA lisäsi Wenger TX144 Twin Screw -ekstruuderin, mikä vahvisti edelleen pitkäaikaista kumppanuutta Wenger Inc..

2000

Yhtiö asensi kokonaan uuden tehtaan Wenger 185 Optima -ruuvilla. Kuivatut tuotteet pakattiin automaattisilla Cetec 400- ja 700-pakkauslinjoilla.

GA: n jatkuva sijoittaminen liiketoimintaan oli osoittautunut valtavaksi menestykseksi. Vuonna 2000 GA valmisti 500 erityyppistä suulakepuristettua lemmikkieläinten ruokaa, jotka palvelivat erilaisia ​​koiria ja kissoja pienille eläimille, ja joka myytiin 350 eri kumppanille.

2007

Lihakeittiöt asennettiin vastaamaan lisääntyneeseen tuoreen lihan kysyntään.

2011

GA yhdisti lopputuotevarastonsa viidestä erillisestä toimipaikasta kahteen 200,000 2 neliömetrin suuruiseen jakelukeskukseen osoitteessa R2 ja DXNUMX Chorleyssä, Lancashiressa.

Tämä mahdollisti erikoislaitoksen kehittämisen valmiiden tuotteiden ja tyhjien pakkausten varastoimiseksi a täysin automatisoitu varasto. Tämä mahdollistaa lopputuotteen lajittelun ja lähettämisen vastaamaan kumppanin tarkkoja vaatimuksia 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa.

2012

GA tilasi Wenger Thermal Twin 3630: n, joka voi valmistaa erittäin paljon tuoretta lihaa korkealaatuiseen kuivattuun lemmikkieläinten ruokaan ilman kuivia liha-aterioita.

Lihan jäähdytysvarasto kasvoi vastaamaan tuoreen lihan sisällyttämisen kysyntään.

2014

Uuden avaaminen Mikrobiologinen laboratorio tarjoaa nollatoleranssin mykotoksiinille, salmonellalle ja enterobakteereille.

Innovatiivinen mikrobiologinen ja epäsuora analyysi varmistaa jokaisen tuotteen turvallisuuden, sulavuuden ja ravinteiden analyysin.

2014

Freshtrusion™ on syntynyt. Maailman ensimmäinen lemmikkieläinten kuivaruokateknologiassa.

Freshtrusion™ -teknologia antaa mahdollisuuden käyttää enemmän tuoreita ainesosia kuivissa lemmikkieläinten ruoissa kuin mikään muu puristamisjärjestelmä maailmassa, mukaan lukien tuore liha ja nyt tuoreet vihannekset, yrtit ja kasvit.

2015

Kahden muun asennuksen biologiset suodatinpatjat auttaa olemassa olevia kolmea suodatinpatjaa ilman puhdistamisessa ennen sen uudelleenkäyttöä valmistusprosessissa tai päästämistä ilmakehään.

Huippuluokan hajunpoistojärjestelmä vähensi merkittävästi kaikkia hajuja ja minimoi vaikutuksen paikalliseen ympäristöön.

Sähkötrukit esitellään jakelukeskuksessa pölyn ja melusaasteen minimoimiseksi, mikä parantaa GA: n kollegoiden työympäristöä.

2021

GA Pet Food Partners -yrityksessä työskentelee nyt yli 1992 kollegaa, kun kaikki alkoi vuonna 800, ja se myi yli 80,000 50 tonnia vuodessa maailman hienointa kuivapuristettua lemmikkieläinten ruokaa ja vienti XNUMX eri maahan ympäri maailmaa.