Ainekset Keittiö
Pakkomiellemme maailman hienoimpaan lemmikkieläinten ruokaan ja maailman hienoimpiin ainesosiin on johtanut siihen, että olemme investoineet yli 80 miljoonaa puntaa rakentaaksemme huippuluokan ainesosien keittiön, joka testaa, käsittelee ja varastoi kaikki nämä fantastiset ainesosat ja valmiit tuotteet. .
Tämä investointi takaa, että kumppanit voivat luottaa täysin kaikkien GA: ssa tuotettujen reseptien alkuperään ja jäljitettävyyteen.
Koska työskentelemme tällä hetkellä yli 700 ainesosan ja yli 800 eri kaavan kanssa, haasteena on ollut automatisoida erittäin monimutkainen järjestelmä. Todelliseen GA-tyyliin tämä on johtanut merkittäviin investointeihin ja monien organisaatioiden yhteistyöhön eri puolilta maailmaa tarjotakseen huippuluokan ratkaisun kaikille kumppanibrändeillemme.
Meillä on myös automatisoituja ohjattuja ajoneuvoja (AGV), jotka auttavat ainesten ja elintarvikkeiden siirtämisessä paikan päällä. Koko tehtaan automatisoinnissa on ollut mukana kolme ohjelmistoyritystä, joiden visiona on eliminoida kaikki inhimilliset virheet.
Lisäksi osa kunnianhimoisesta laajennuksesta johtaa uuteen pimeään myymälään/varastoon, joka toimii yksinomaan roboteilla.
Sijoituksemme. Tulevaisuutesi.
Roger Bracewell
Puheenjohtajan kommentti ainesosien keittiöstä
Ainekset-keittiössä on kaksi erillistä toimintoa, jotka on suunniteltu ja rakennettu jokaisen arvostetun kumppanimme hyödyksi. Ensinnäkin se mahdollistaa 367 kuivan raaka-aineen testaamisen ja karanteeniin asettamisen, jotka varastoidaan ja annostellaan erikseen 1.5 tonnin erissä. Nämä jauhetaan ja pidetään valmiina suulakepuristamiseksi mahdollisten viiveiden välttämiseksi.
Toiseksi 758 eri puristettujen nappuloiden varastointi 15,000 600 yksittäisessä laatikossa larderissa, jotka sisältävät noin 7,000 kg kokonaista tuotetta, joten se voidaan testata ennen pakkaamista ja sitten pakata yhteen XNUMX XNUMX erilaisesta pussista, jotka ovat valmiita vastaamaan tarpeisiin. kumppaneistamme.
Koko prosessi antaa meille mahdollisuuden jäljittää ja jäljittää kaikki ainesosat jokaiseen loppukäyttäjälle myytävään pussiin ja pystyä takaamaan sen turvallisuuden seuraten jokaista vaihetta.
Miten tämä toimii?
Irtotavarana
Poikkeuksellisen lemmikkieläinten ruoan luomisen ytimessä ovat huolellinen ainesosien valinta ja tiukka testaus. Yli 600 ainesosaa, jotka on tuottanut yli 130 toimittajaa, valitaan huolellisesti käytettäväksi ainesosien keittiössä. Jokaisen resepteissämme käytetyn ainesosan on täytettävä tiukat testimme ennen hyväksymistä. GA: n automaattiset näytteenotto- ja testausominaisuudet asettavat standardin maailmanlaajuisesti.
Ohra, vehnä ja riisi toimitetaan muiden irtotavara-aineiden mukana, joko irtotavarana tai pusseissa, irtotavaratoimitusalueelle. Irtoainesosat toimitettaessa kulkevat kahden magneetin läpi materiaalissa mahdollisesti olevan metallin havaitsemiseksi ja poistamiseksi.
Automaattinen näytteenotto tapahtuu tässä vaiheessa. Tämä tehokas järjestelmä laskee jokaisen toimituksen vastaanottoajan kerätäkseen satunnaisia näytteitä oton alusta loppuun, mikä varmistaa koko annoksen johdonmukaisen testauksen. Näytteet kerätään, merkitään ja toimitetaan laboratorio testausta varten; tulokset ovat yleensä saatavilla 48 tunnin kuluessa.
Kun ne on ohitettu, he saapuvat yhteen yhdeksästäkymmenestä karanteenisiilostamme. jokaiseen siiloon mahtuu 80 tonnia irtotavaraa. Ainesosat ovat karanteenissa, kunnes ne ovat läpäisseet huolellisen laboratoriotestauksen. Vasta sitten ainesosat voidaan siirtää telajärjestelmän kautta Ballroomin yläpuoliseen varastoon valmistautumaan valmistustilauksen edellyttämään annosteluun.
Juhlahuone
Ballroom on paikka, jossa kaikki ainekset kolmesta eri punnitusmenetelmästä kootaan yhteen ja yhdistetään eräsäiliöön (BC). Bulkkiannosteluastiat menevät sisään, automatisoitujen vaakojen ainekset kaadetaan sisään ja lopuksi ainekset lisätään yhteen käyttäjän kippaushuoneessa. Enintään kolme valmistustilausta voidaan tehdä samanaikaisesti.
Kun BC on annosteltu, se otetaan useille tasoille, sekoitetaan ja laitetaan myllyn läpi. Seula varmistaa, että kaikki liian hienojakoiset materiaalit ohittavat myllyn. Kun materiaali on jauhettu, se pudotetaan takaisin alkuperäiseen BC:hen, joka on nyt palautettu Ballroom-tasolle.
Jotkut materiaalit eivät sovellu hiontaan, joten ne voidaan annostella, kun muut materiaalit on jauhettu. Nämä materiaalit annostellaan vihreisiin laatikoihin, jotka sitten lisätään BC-seokseen erikseen esipursotuksessa, eli juuri ennen syöttöä. ekstruuderin.
Käsi-ainesosat
Pick-and-Mix -järjestelmä on suunniteltu mahdollistamaan 22,500 120,000 keräilylaatikon luominen vuodessa 62 130 tonnin enimmäistuotantokapasiteetilla. Tämä vastaa 50 laatikkoa päivässä. Ostajamme valitsevat yli 600 luotettavan toimittajan joukosta yli XNUMX maasta ympäri maailmaa ja tarjoavat kumppaneillemme ja GA:lle yli XNUMX erilaista ainesosaa, jotka ovat niin erilaisia kuin suitsuke, kehäkukka, anis, kaneli, papaija ja kuivatut hyönteiset luodakseen upeita ja ainutlaatuisia reseptejä.
Ainesosien keittiön uudet poiminta-ja-sekoituslaitteistomme tarjoavat GA:lle annostelutarkkuuden ja mahdollisuuden annostella vaikeasti käsiteltäviä tai herkkiä materiaaleja. Pienet tai mikroainesosat voidaan annostella luotettavasti käsin, jos koneen annostelu ei toimi standardiemme edellyttämällä tarkkuudella ja luotettavuudella. Materiaalit, jotka eivät edistä automaattista annostelua, voidaan käsitellä ja annostella asianmukaisesti.
Kardex-järjestelmä poistaa käyttäjän virheen mahdollisuuden tarkkailemalla jokaisen sinisen laatikon sijaintia ja ohjaamalla, mikä laatikko näytetään kuljettajalle. Kippausasemilla käytetty RFID-järjestelmä yhdistettynä Genesis-järjestelmäämme varmistaa käyttäjän tarkkuuden ensimmäisellä kerralla, joka kerta.
Ainesosat Saanti
Olemme kehittäneet oman IT-ohjelmistomme nimeltä Genesis valvomaan, hallitsemaan ja ohjaamaan jokaista Ingredients Kitchenin osaa. Käyttämällä RFID Merkintä ja jatkuva näytteenotto tarjoavat ehdottoman varmuuden kumppaneille ja korkeimman laadun lemmikkieläimille.
Toimitettaessa ainesosien keittiöön tunnistetarrat tulostetaan ja kiinnitetään jokaiseen lavaan ja laatikkoon, jotta puretut materiaalit eivät sekoitu ennen näytteenottoa ja varaston rekisteröintiä. Raaka-aineet rekisteröidään ja niistä otetaan näytteitä ennen varastointia karanteenialueelle, kunnes laboratoriokokeet on suoritettu. Jokaisella ainesosalla on ennalta asetettu näytteenottokäytäntö, joka määrittää, kuinka siitä tulee ottaa näytteitä ja mitkä testit tulee suorittaa. Laboratorioteknikot suorittaa näytteenotto tarkoitusta varten suunnitellun Genesis-nimisen ohjelmistojärjestelmän ohjeiden mukaan.
Kun materiaalit on testattu onnistuneesti, Genesis-järjestelmä järjestää toimitettujen materiaalien liikkeen (FLT: n kautta) yhteen kolmesta kuormalavan ja kotelon imuaukosta. Jokaisella imuaukkoon toimitetulla kuormalavalla tai rahalla on viivakoodi skannattu, jotta Genesis tietää, että uusi ainesosa on saapunut ja on valmis kaatamaan.
Pantry
Pantryssa on 5,756 900 punaista laatikkoa, joissa kuhunkin mahtuu 5 kg ainesosia, ja sen kapasiteetti on yli 36 miljoonaa kiloa. Tehokkuus ja jäljitettävyys liikkeessä, Pantry koostuu XNUMX lahdesta kuudella käytävällä, kahdeksalla tasolla, kahdella sivulla, kaksi syvällä.
RFID-järjestelmän ja valvomotoiminnan ansiosta Pantry tarjoaa täyden jäljitettävyyden ja optimaalisen ainesosien tuoreuden. Henry, yksi GA:n automatisoiduista ohjatuista ajoneuvoista, siirtää hyväksytyt ainesosat punaisten säiliöiden sisällä imukuopista Pantry-sukkulajärjestelmään. Sitten yksi useista automatisoiduista nostureista sijoittaa merkityt kontit sopiviin paikkoihin Pantry-varastossa.
Pantrya käytetään Integrated Warehouse Management System (IWS) -järjestelmän avulla, joka valvoo eri konttien sijaintia ja tilaa reaaliajassa. IWS käyttää RFID-tunnistetta, jonka avulla käyttäjät voivat seurata kunkin kontin sisältöä tai tunnistaa, milloin säiliö on tyhjä tai vaatii puhdistusta. Ainesosat varastoidaan kolmelle eri vyöhykkeelle käytön mukaan tehokkuuden optimoimiseksi. Useimmiten käytetyt materiaalit varastoidaan vyöhykkeelle A, jossa nosturin matka-aika on lyhin.
Laboratories
GA:n ydinarvo laatu on ensiarvoisen tärkeä kaikissa liiketoiminnan toiminnoissa, eikä sen enempää kuin paikan päällä toimiva laboratorio. Tieteen johtamana valmistajana teknikkomme suorittavat noin 1,166 XNUMX testiä viikossa, mukaan lukien mikrotestit, tuhka-, kuitu-, öljy-, kosteus- ja proteiinitestit kaikille raaka- ja valmiille tuotteille. Laatu- ja elintarviketurvallisuuslaboratoriomme on suunniteltu ristiintoimivaksi ravitsemuksellisten ja säännösten noudattamisen, aitouden ja mikroprofiloinnin, turvallisuuden, aistinvaraisten ja innovaatioiden osalta.
Asiantuntijatiimimme tarjoaa mielenrauhan sinulle ja brändeillesi tarjoten vertaansa vailla olevia väitteitä ja ruoan laatua. Investoinnit uusimpaan teknologiaan tarkoittavat, että toimitamme tietoa elintarvikkeiden eheydestä varmistaaksemme, että kaikki tuotteet täyttävät säädösten mukaiset kriteerit.
Uusimman teknologian ansiosta voimme suorittaa monia testejä, jotka meidän piti aiemmin ulkoistaa ulkopuolisille laboratorioille. Tämä antaa GA:lle tiukemman hallinnan testauksessa ja lyhentää myös dramaattisesti monien ainesosidemme testausaikatauluja.
Edistyksellisimmillä instrumenteilla ja erinomaisilla teknikoilla, jotka mahdollistavat nopeat parametrien arvioinnit ja objektiivisten tietojen tuottaminen, voimme raportoida MOP-tulokset (kosteus-, öljy- ja proteiinitestaus) minuuteissa tuntien sijaan.
Kaikille GA: n ainesosille tehdään useita laaduntarkastuksia sen varmistamiseksi, että tuotteissa hyväksytään vain parhaat ainesosat. Jokaisella ainesosalla on yksilöllinen räätälöity testausjärjestelmä ja määrittely ainesosien ominaisuuksien ja haavoittuvuuksien mukaisesti. Jokaisen ainesosan yksityiskohtaiset riskiarvioinnit on määritetty ennen ostamista. Tämä ainutlaatuinen järjestelmä takaa kaikkien tuotteiden täydellisen jäljitettävyyden.
Laboratorioryhmä koordinoi testausta määritellyn prosessin kanssa. Jokaiselle uudelle näytteelle määritetään yksilöllinen viivakoodi, joka tulostetaan etikettiin ja kiinnitetään näytesäiliöön. Näyte skannataan ja jätetään laboratorion 1 raaka-aineen luovutuspisteeseen ennen siirtämistä laboratorioon 2, jossa kaikki raaka-ainenäytteet skannataan NIR-testauskoneella. Sen jälkeen tehdään mikrobiologiset testit Salmonellan ja Enterobacteriaceaen varalta.
Raaka-aineet skannataan sitten Genesisiin, jotta voidaan määrittää, mitä märkäkemian testausta vaaditaan. Märkäkemian testaus sisältää MOPFA:n (kosteus, öljy, proteiini, kuitu, tuhka), ja meillä on nyt mahdollisuus kääntää se ympäri 48 tunnin sisällä. Laboratorio tekee tiivistä yhteistyötä sekä raaka-aine- että laadunvalvontaosaston kanssa, jotka julkaisevat valmiit tuotteet, jotka on hyväksytty tiukkojen testauskäytäntöjemme mukaisesti.
Suurempi
Larder, johon mahtuu 9.8–12 miljoonaa kiloa lemmikkieläinten ruokaa, on täysin hallinnassa, ja siinä on ajantasaiset tiedot yhteistyökumppanien varastosta. Siniset kontit (tunnetaan GA:ssa nimellä BFC-Blue Finished Containers) siirretään varastonostureille varastointia varten sukkulakuljetusajoneuvon kautta. Nämä ajoneuvot liikkuvat raiteilla, kuten juna, liikkuen jatkuvassa silmukassa, keräävät BFC:t salista ja toimittavat ne larderiin.
Varaajaan mahtuu 14,864 650 laatikkoa, joista jokaisessa on 800–78 kg pakkausvalmiita lemmikkieläinten ruokaa. Erittäin herkkä ja kontrolloitu ympäristö pystyy käsittelemään noin XNUMX laatikon liikettä tunnissa.
Mikä on automatisoitu ohjattu ajoneuvo (AGV)?
GA Pet Food Partners käyttää kahden tyyppisiä automatisoituja ohjattuja ajoneuvoja (tunnetaan nimellä AGV) Ingredients Kitchenin sisätiloissa, nimeltä Henry ja Arthur. Amerikkalaisen teknologiayrityksen GA:ta varten suunnittelemat ja suunnittelemat Henry ja Arthur ovat luotettavia ja tuottavia lisäyksiä GA-tiimiin.
Henry on nopein, matkustaa nopeudella 2 m / s (metriä sekunnissa) ja painaa 1.5 tonnilla. Arthur on huomattavasti painavampi 2.5 tonnia ja on ymmärrettävästi hieman hitaampaa, 1.8 m / s.
Molempia ohjaavat lasernauhat, jotka on asennettu navigoimaan reitin varrella, ja valvomo tarkkailee niitä täysin Genesiksen kautta.
Henryn tehtävänä on siirtää punaisia säiliöitä ruokakomeroon ja sieltä pois, kun taas Arthurilla on kiire hoitaa eräkontteja ja siirtää niitä kellarin ja aseman välillä puristamista varten.
Kun Henry ja Arthur ovat valmiita lataamaan akkujaan, he siirtyvät '' pidä hengissä '' -alueeseen virran ylläpitämiseksi, kun taas toinen ajoneuvo korvaa akun täysin ladatulla.
Kamelit ja muulit (Euroopan ensimmäiset ulkoiluautot)
GA:n Camel and Mules ovat Euroopan ensimmäiset automatisoidut opastetut ajoneuvot (AGV). Suunniteltu samalla tavalla kuin pieni pakettiauto tai kuorma-auto, ne käyttävät magneettisia gyrojärjestelmiä navigointiin. Ne on suunniteltu ja valmistettu Amerikassa, ja ne molemmat kulkevat jopa 1 metrin sekunnissa.
Rakensimme nimenomaan Kamelille ja Muuleille tien, jossa esteet ja liikennevalot mahdollistavat kaksisuuntaisen liikenteen ja kolme risteyspolkua muulle työmaaliikenteelle. Tiellä on myös lämpötyynyt, jotka varmistavat, että se pysyy huurteisena, jäättömänä ja lumettomana, mikä tarjoaa liukumattoman ympäristön ympäri vuoden.
Kun Arthur (yksi muista AGV-autoistamme) on seurannut omaa polkuaan pantryn toisella puolella ja päättänyt matkansa kuljettimella aseman alueella, eräkontit lastataan Cameliin. Camel voi kuljettaa jopa kolme eräkonttia esiekstruusioon yhdellä matkalla.
Kun resepti on valmistettu, se laitetaan siniseen säiliöön nimeltä Blue Finished Container (BFC) ja lähetetään Mule-nimisen AGV-sukkulan kautta Ingredients Kitchen -rakennuksen Parlor-alueelle. Muuli voi siirtää neljä BFC:tä yhdellä matkalla.