Ainekset Keittiö

Pakkomielteemme maailman hienoimpaan lemmikkieläinten ruokaan ja maailman hienoimpiin ainesosiin on johtanut siihen, että investoimme yli 80 miljoonaa puntaa rakentamaan huippuluokan ainesosakeittiön, joka testaa, prosessoi ja tallentaa kaikki nämä upeat ainesosat ja lopputuotteet.

Tämä investointi takaa, että kumppanit voivat luottaa täysin kaikkien GA: ssa tuotettujen reseptien alkuperään ja jäljitettävyyteen.

Koska työskentelemme tällä hetkellä yli 700 ainesosan ja yli 800 eri kaavan kanssa, haasteena on ollut automatisoida hyvin monimutkainen järjestelmä. Todellisessa GA-tyylissä tämä on johtanut merkittäviin investointeihin ja monien organisaatioiden yhteistyöhön ympäri maailmaa tarjoamaan huippuluokan ratkaisun kaikille kumppanibrändeillemme.

Meillä on myös automatisoituja ajoneuvoja (AGV) auttaaksemme ainesosien ja elintarvikkeiden siirtämistä paikan päällä. Kolme ohjelmistoyritystä on ollut mukana automatisoimassa koko laitosta, ja visio on sulkea pois kaikki inhimilliset virheet.

Lisäksi osa kunnianhimoisesta laajennuksesta johtaa uuteen pimeään myymälään/varastoon, joka toimii yksinomaan roboteilla.

Sijoituksemme. Tulevaisuutesi.

Roger Bracewell

Puheenjohtajan kommentti ainesosien keittiöstä

Olemme innoissamme esitellessämme tämän upean GA-investoinnin, jonka kokoavat eri ammattitaitoisten organisaatioiden kekseliäisyys, halu ja omistautuminen ympäri maailmaa.

Ainekset-keittiössä on kaksi erillistä toimintoa, jotka on suunniteltu ja rakennettu jokaisen arvostetun kumppanimme hyödyksi. Ensinnäkin se mahdollistaa 367 kuivan raaka-aineen testaamisen ja karanteeniin asettamisen, jotka varastoidaan ja annostellaan erikseen 1.5 tonnin erissä. Nämä jauhetaan ja pidetään valmiina suulakepuristamiseksi mahdollisten viiveiden välttämiseksi.

Toiseksi 758 erilaista puristettua murskattua lajiketta säilytetään 15,000 600 erillisessä laatikossa Larderissa, joka sisältää noin 7,000 kg täydellistä tuotetta, joten se voidaan testata ennen pakkaamista ja pakata sitten yhteen XNUMX eri pussista, jotka ovat valmiita vastaamaan meidän kumppanimme.

Koko prosessi antaa meille mahdollisuuden jäljittää ja jäljittää kaikki ainesosat jokaiseen loppukäyttäjälle myytävään pussiin ja pystyä takaamaan sen turvallisuuden seuraten jokaista vaihetta.

Miten tämä toimii?

Irtotavarana

Poikkeuksellisen lemmikkieläinten ruoan luomisen ytimessä ovat huolellinen ainesosien valinta ja tiukka testaus. Yli 600 ainesosaa, jotka on tuottanut yli 130 toimittajaa, valitaan huolellisesti käytettäväksi ainesosien keittiössä. Jokaisen resepteissämme käytetyn ainesosan on täytettävä tiukat testimme ennen hyväksymistä. GA: n automaattiset näytteenotto- ja testausominaisuudet asettavat standardin maailmanlaajuisesti.

Ohra, vehnä ja riisi toimitetaan yhdessä muiden irtotavaroiden kanssa, joko irtotavarana tai laukkuina, irtotavaratoimitusalueelle. Irtotavarana olevat ainesosat kulkevat kahden magneetin läpi materiaalissa mahdollisesti olevan metallin havaitsemiseksi ja uuttamiseksi.

Automaattinen näytteenotto tapahtuu tässä vaiheessa. Tämä tehokas järjestelmä laskee jokaisen toimituksen saantiajan kerätäkseen satunnaisia ​​näytteitä saannin alusta loppuun, mikä varmistaa koko saannin yhdenmukaisen testauksen. Näytteet kerätään, merkitään ja toimitetaan Eurocontroliin laboratorio testausta varten; tulokset ovat yleensä saatavilla 48 tunnin kuluessa.

Kun ne on ohitettu, he saapuvat yhteen yhdeksästäkymmenestä karanteenisiilostamme. jokaiseen siiloon mahtuu 80 tonnia irtotavaraa. Ainesosat ovat karanteenissa, kunnes ne ovat läpäisseet huolellisen laboratoriotestauksen. Vasta sitten ainesosat voidaan siirtää telajärjestelmän kautta Ballroomin yläpuolelle olevaan varastoon valmistustilauksen edellyttämää annostelua varten.

Juhlahuone

Ballroom on paikka, jossa kaikki ainekset kolmesta eri punnitusmenetelmästä kootaan yhteen ja yhdistetään eräsäiliöön (BC). Bulkkiannosteluastiat menevät sisään, automaattisten vaakojen ainekset kaadetaan sisään ja ainekset lisätään lopuksi yhteen käyttäjän kippaushuoneessa. Enintään 3 valmistustilausta voidaan tehdä samanaikaisesti.

Annostelun jälkeen BC nostetaan usealle tasolle, sekoitetaan ja laitetaan hiomakoneen läpi. Seula varmistaa, että kaikki liian hienot materiaalit ohittavat hiomakoneen. Jauhettuaan materiaali pudotetaan takaisin alkuperäiseen eKr., Joka on nyt palautettu tanssisalin tasolle.

Jotkut materiaalit eivät sovellu hiontaan, joten ne voidaan annostella, kun muut materiaalit on jauhettu. Nämä materiaalit annostellaan vihreisiin laatikoihin, jotka lisätään sitten BC-seokseen erikseen esiekstruusiolla eli juuri ennen syöttöä. ekstruuderin.

Käsi-ainesosat

Pick and Mix -järjestelmä on suunniteltu siten, että voidaan luoda 22,500 120,000 keräily- ja sekoituslaatikkoa vuodessa enintään 62 130 tonnin vuodessa. Tämä vastaa 50 laatikkoa päivässä. Ostajamme valitsevat yli 600 luotettavan toimittajan yli XNUMX maasta ympäri maailmaa tarjoamalla kumppaneillemme ja GA: lle yli XNUMX erilaista ainesosaa, kuten suitsuketta, kehäkukkia, aniksia, kanelia, papaijaa ja kuivattuja hyönteisiä luomaan erinomaisia ​​ja ainutlaatuisia reseptejä.

Ainesosien keittiön uudet Pick & Mix -tilat tarjoavat GA:lle annostelutarkkuuden ja mahdollisuuden annostella vaikeasti käsiteltäviä tai herkkiä materiaaleja. Pienet tai mikro-ainesosat voidaan annostella luotettavasti käsin, jos koneen annostelu ei toimi standardiemme edellyttämällä tarkkuudella ja luotettavuudella. Materiaalit, jotka eivät edistä automaattista annostelua, voidaan käsitellä ja annostella asianmukaisesti.

Kardex-järjestelmä poistaa käyttäjän virheiden mahdollisuuden seuraamalla jokaisen sinisen laatikon sijaintia ja ohjaamalla, mikä laatikko näytetään käyttäjälle. Kaatopaikoilla käytetty RFID-järjestelmä yhdistettynä Genesis-järjestelmäämme varmistaa käyttäjän tarkkuuden ensimmäistä kertaa, joka kerta.

Ainesosat Saanti

Olemme kehittäneet oman IT-ohjelmistomme nimeltä Genesis valvomaan, hallitsemaan ja ohjaamaan jokaista ainesosien keittiön osaa. Käyttämällä RFID merkitseminen ja jatkuva näytteenotto tarjoavat ehdottoman varmuuden kumppaneille ja erittäin laadukkaan lemmikkieläimille.

Toimitettaessa ainesosien keittiöön tunnistetarrat tulostetaan ja kiinnitetään jokaiseen lavaan ja laatikkoon, jotta puretut materiaalit eivät sekoitu ennen näytteenottoa ja varaston rekisteröintiä. Raaka-aineet rekisteröidään ja niistä otetaan näytteitä ennen varastointia karanteenialueella, kunnes laboratoriotestit on suoritettu. Jokaisella ainesosalla on ennalta asetettu näytteenottokäytäntö, joka määrittää, kuinka siitä tulee ottaa näytteitä ja mitkä testit tulee suorittaa. Laboratorioteknikot suorittaa näytteenotto tarkoitusta varten suunnitellun Genesis-nimisen ohjelmistojärjestelmän ohjeiden mukaan.

Kun materiaalit on testattu onnistuneesti, Genesis-järjestelmä järjestää toimitettujen materiaalien liikkeen (FLT: n kautta) yhteen kolmesta kuormalavan ja kotelon imuaukosta. Jokaisella imuaukkoon toimitetulla kuormalavalla tai rahalla on viivakoodi skannattu, jotta Genesis tietää, että uusi ainesosa on saapunut ja on valmis kaatamaan.

Pantry

5,756 Red Box Containers -astiassa mahtuu enintään 900 kg ainesosia, ja Pantry pystyy pitämään yli 5 miljoonaa kiloa. Tehokkuus ja jäljitettävyys liikkeessä, ruokakomero koostuu 36 lahdesta kuudella käytävällä, kahdeksalla tasolla, kahdella sivulla, kaksi syvällä.

RFID-järjestelmän ja Control Room -toiminnon avulla Pantry tarjoaa täydellisen jäljitettävyyden ja ainesosien optimaalisen tuoreuden. Henry, yksi GA: n automatisoiduista ajoneuvoista, siirtää hyväksytyt ainesosat punaisten säiliöiden sisäänottoaukoista Pantry-sukkulajärjestelmään. Sitten yksi useista automaattisista nostureista sijoittaa merkityt kontit sopiviin paikkoihin Pantry-varastoon.

Pantrya ajetaan Integrated Warehouse Management System (IWS) -järjestelmän avulla, joka valvoo eri konttien sijaintia ja tilaa reaaliajassa. IWS käyttää RFID-tunnistetta, jonka avulla käyttäjät voivat seurata kunkin kontin sisältöä tai tunnistaa, milloin säiliö on tyhjä tai vaatii puhdistusta. Ainesosat varastoidaan kolmelle eri vyöhykkeelle käytön mukaan tehokkuuden optimoimiseksi. Eniten käytetyt materiaalit varastoidaan vyöhykkeelle A, jossa nosturin matka-aika on lyhin.

Laboratories

GA: n ydinarvolla on ensiarvoisen tärkeä merkitys kaikissa liiketoiminnan toiminnoissa, eikä vain paikan päällä sijaitsevassa laboratoriossa. Tieteen vetämänä valmistajana teknikomme suorittavat noin 1,166 testiä viikossa, mukaan lukien mikrotestaus, tuhkan, kuidun, öljyn, kosteuden ja proteiinien testaus kaikille raaka- ja lopputuotteille. Laatu- ja elintarviketurvallisuuslaboratorio on suunniteltu toimimaan monialaisesti ravitsemuksellisten ja lakisääteisten vaatimusten, aitouden ja mikroprofilointien, turvallisuuden, aistien ja innovaatioiden välillä.

Asiantuntijatiimimme tarjoaa mielenrauhaa sinulle ja tuotemerkkeillesi tarjoamalla vertaansa vailla olevia väitteitä ja ruoan laatua. Investoinnit uusimpaan tekniikkaan tarkoittavat, että toimitamme tietoja elintarvikkeiden eheydestä varmistaaksemme, että kaikki sisään ja ulos viedyt tavarat täyttävät sääntelykriteerit.

Uusimman tekniikan ansiosta voimme suorittaa monia testejä, jotka jo aiemmin oli ulkoistettava ulkoisille laboratorioille. Tämä mahdollistaa GA: n tiukemman valvonnan testauksessa ja vähentää myös dramaattisesti monien ainesosiemme testausaikoja.

Varustettu edistyneimmillä instrumenteilla ja erinomaisilla teknikoilla, mikä mahdollistaa nopean parametrien arvioinnin ja tuottaa objektiivista tietoa, voimme raportoida MOP: n (kosteus-, öljy- ja proteiinitestaus) tulokset minuuteissa tuntien sijaan.

Kaikille GA: n ainesosille tehdään useita laaduntarkastuksia sen varmistamiseksi, että tuotteissa hyväksytään vain parhaat ainesosat. Jokaisella ainesosalla on yksilöllinen räätälöity testausjärjestelmä ja määrittely ainesosien ominaisuuksien ja haavoittuvuuksien mukaisesti. Jokaisen ainesosan yksityiskohtaiset riskiarvioinnit on määritetty ennen ostamista. Tämä ainutlaatuinen järjestelmä takaa kaikkien tuotteiden täydellisen jäljitettävyyden.

Lab-tiimi koordinoi testausta määritellyn prosessin kanssa. Jokaiselle uudelle näytteelle määritetään yksilöllinen viivakoodi, joka tulostetaan etikettiin ja kiinnitetään näytesäiliöön. Näyte skannataan ja jätetään Raaka-aineen luovutuspisteeseen laboratoriossa 1 ennen kuin se siirretään laboratorioon 2, jossa kaikki raaka-ainenäytteet skannataan NIR-testauskoneella. Mikrobiologiset testit Salmonella ja Enterobacteriaceae.

Raaka-aineet skannataan sitten Genesisiin sen määrittämiseksi, mitä märkäkemian testausta tarvitaan. Märkä kemian testaus sisältää MOPFA: n (kosteus, öljy, proteiini, kuitu, tuhka), ja meillä on nyt valmiudet kääntää tämä ympäri 48 tunnin kuluessa. Laboratorio tekee tiivistä yhteistyötä sekä raaka-aine- että laadunvalvontaosastojen kanssa, jotka julkaisevat tiukat testausprotokollamme kautta hyväksytyt valmiit tuotteet.

Suurempi

Larder, johon mahtuu 9.8–12 miljoonaa kiloa lemmikkieläinten ruokaa, on täysin hallinnassa, ja siinä on ajantasaiset tiedot Partner-kalustosta. Siniset kontit (tunnetaan GA:ssa nimellä BFC's – Blue Finished Containers) siirretään varastonostureille varastointia varten Shuttle Transfer Vehiclen kautta. Nämä ajoneuvot liikkuvat raiteilla, kuten juna, liikkuen jatkuvassa silmukassa, keräävät BFC:t salista ja toimittavat ne larderiin.

Larderiin mahtuu 14,864 650 laatikkoa, joista kukin sisältää 800 - 78 kg lemmikkieläinten ruokaa pakattavaksi. Erittäin reagoiva ja hallittu ympäristö pystyy käsittelemään noin XNUMX laatikkoliikettä tunnissa.

Mikä on automatisoitu ohjattu ajoneuvo (AGV)?

GA Pet Food Partners Käytä Ingredients Kitchenin sisätiloissa kahta automaattista ohjattua ajoneuvoa (tunnetaan nimellä AGV:t), nimeltä Henry ja Arthur. Amerikkalaisen teknologiayrityksen GA:ta varten suunnittelemat ja suunnittelemat Henry ja Arthur ovat luotettavia ja tuottavia lisäyksiä GA-tiimiin.

Henry on nopein, matkustaa nopeudella 2 m / s (metriä sekunnissa) ja painaa 1.5 tonnilla. Arthur on huomattavasti painavampi 2.5 tonnia ja on ymmärrettävästi hieman hitaampaa, 1.8 m / s.

Molempia ohjaavat lasersäteet, jotka on asennettu niiden navigoimiseksi matkan varrella, ja valvomohuone valvoo niitä täysin Genesiksen kautta.

Henryn tehtävänä on siirtää punaiset säiliöt ruokakomeroihin ja sieltä, kun taas Arthur on kiireinen huolehtimaan eräsäiliöistä, siirtämällä niitä kellarin ja aseman välillä valmistautuessaan puristamiseen.

Kun Henry ja Arthur ovat valmiita lataamaan akkujaan, he siirtyvät '' pidä hengissä '' -alueeseen virran ylläpitämiseksi, kun taas toinen ajoneuvo korvaa akun täysin ladatulla.

Kamelit ja muulit (Euroopan ensimmäiset ulkoiluautot)

GA: n kameli ja muulit ovat Euroopan ensimmäisiä ulkona automatisoituja ajoneuvoja (AGV). Suunniteltu samanlainen kuin pieni pakettiauto tai kuorma-auto, he käyttävät magneettisia gyro-järjestelmiä navigointiin. Suunniteltu ja rakennettu Amerikassa, molemmat kulkevat jopa 1 metri sekunnissa.

Rakensimme erityisesti Kamelille ja Muuleille tien, jossa on kaksisuuntaisen liikenteen mahdollistavat esteet ja liikennevalot sekä kolme risteyspolkua muulle työmaaliikenteelle. Tiellä on myös lämpötyynyt, jotka varmistavat, että se pysyy huurretta, jäätä ja lunta vapaana, mikä tarjoaa liukumattoman ympäristön ympäri vuoden.

Kun Arthur (yksi muista AGV-autoistamme) on seurannut omaa polkuaan ruokakomeroin toisella puolella ja päättänyt matkansa kuljettimella aseman alueella, eräkontit lastataan kameliin. Camel voi kuljettaa jopa kolme eräsäiliötä Pre-Extrusionille yhdellä matkalla.

Kun resepti on valmistettu, se laitetaan siniseen astiaan, jota kutsutaan siniseksi valmiiksi säiliöksi (BFC) ja lähetetään Mule-nimisen AGV-sukkulan kautta Ainesosat-keittiön salin alueelle. Muuli voi siirtää neljä BFC: tä yhdellä matkalla.