Ainekset Keittiö

Pakkomielteemme maailman hienoimpaan lemmikkieläinten ruokaan ja maailman hienoimpiin ainesosiin on johtanut siihen, että investoimme yli 80 miljoonaa puntaa rakentamaan huippuluokan ainesosakeittiön, joka testaa, prosessoi ja tallentaa kaikki nämä upeat ainesosat ja lopputuotteet.

Tämä investointi takaa, että kumppanit voivat luottaa täysin kaikkien GA: ssa tuotettujen reseptien alkuperään ja jäljitettävyyteen.

Koska työskentelemme tällä hetkellä yli 700 ainesosan ja yli 800 eri kaavan kanssa, haasteena on ollut automatisoida hyvin monimutkainen järjestelmä. Todellisessa GA-tyylissä tämä on johtanut merkittäviin investointeihin ja monien organisaatioiden yhteistyöhön ympäri maailmaa tarjoamaan huippuluokan ratkaisun kaikille kumppanibrändeillemme.

Meillä on myös automatisoituja ajoneuvoja (AGV) auttaaksemme ainesosien ja elintarvikkeiden siirtämistä paikan päällä. Kolme ohjelmistoyritystä on ollut mukana automatisoimassa koko laitosta, ja visio on sulkea pois kaikki inhimilliset virheet.

Lisäksi osa kunnianhimoisesta laajennuksesta johtaa uuteen pimeään myymälään / varastoon, joka toimii vain robottien kanssa.

Sijoituksemme. Tulevaisuutesi.

Roger Bracewell

Puheenjohtajan kommentti ainesosien keittiöstä

Olemme innoissamme esitellessämme tämän upean GA-investoinnin, jonka kokoavat eri ammattitaitoisten organisaatioiden kekseliäisyys, halu ja omistautuminen ympäri maailmaa.

Ainekset-keittiössä on kaksi erillistä toimintoa, jotka on suunniteltu ja rakennettu jokaisen arvostetun kumppanimme hyödyksi. Ensinnäkin se mahdollistaa 367 kuivan raaka-aineen testaamisen ja karanteeniin asettamisen, jotka varastoidaan ja annostellaan erikseen 1.5 tonnin erissä. Nämä jauhetaan ja pidetään valmiina suulakepuristamiseksi mahdollisten viiveiden välttämiseksi.

Toiseksi 758 erilaista puristettua murskattua lajiketta säilytetään 15,000 600 erillisessä laatikossa Larderissa, joka sisältää noin 7,000 kg täydellistä tuotetta, joten se voidaan testata ennen pakkaamista ja pakata sitten yhteen XNUMX eri pussista, jotka ovat valmiita vastaamaan meidän kumppanimme.

Koko prosessi antaa meille mahdollisuuden jäljittää ja jäljittää kaikki ainesosat jokaiseen loppukäyttäjälle myytävään pussiin ja pystyä takaamaan sen turvallisuuden seuraten jokaista vaihetta.

Miten tämä toimii?

Irtotavarana

Poikkeuksellisen lemmikkieläinten ruoan luomisen ytimessä ovat huolellinen ainesosien valinta ja tiukka testaus. Yli 600 ainesosaa, jotka on tuottanut yli 130 toimittajaa, valitaan huolellisesti käytettäväksi ainesosien keittiössä. Jokaisen resepteissämme käytetyn ainesosan on täytettävä tiukat testimme ennen hyväksymistä. GA: n automaattiset näytteenotto- ja testausominaisuudet asettavat standardin maailmanlaajuisesti.

Ohra, vehnä ja riisi toimitetaan yhdessä muiden irtotavaroiden kanssa, joko irtotavarana tai laukkuina, irtotavaratoimitusalueelle. Irtotavarana olevat ainesosat kulkevat kahden magneetin läpi materiaalissa mahdollisesti olevan metallin havaitsemiseksi ja uuttamiseksi.

Automaattinen näytteenotto tapahtuu tässä vaiheessa. Tämä tehokas järjestelmä laskee jokaisen toimituksen saantiajan kerätäkseen satunnaisia ​​näytteitä saannin alusta loppuun, mikä varmistaa koko saannin yhdenmukaisen testauksen. Näytteet kerätään, merkitään ja toimitetaan Eurocontroliin laboratorio testausta varten; tulokset ovat yleensä saatavilla 48 tunnin kuluessa.

Kun he ovat ohittaneet, he saapuvat yhdeksänkymmeneen Karanteeni-siiloihimme, joista jokaiseen mahtuu 80 tonnia irtotavaraa. Ainekset ovat karanteenissa, kunnes ne ovat läpäisseet huolellisen laboratoriotestimme. Vasta sitten ainesosat voidaan siirtää seurantajärjestelmän kautta Ballroomin yläpuolelle olevaan varastoon valmisteltaessa annostelua valmistustilauksen edellyttämällä tavalla.

Juhlahuone

Täällä kaikki kolmen eri punnitusmenetelmän ainesosat kootaan yhteen ja yhdistetään eräsäiliöön (BC). Suuria annostelusäiliöitä pääsee sisään, automaattisten vaakojen ainesosat kaadetaan sisään ja ainesosat lisätään lopuksi käyttäjän kippihuoneeseen. Enintään 3 valmistustilausta voi tapahtua samanaikaisesti.

Annostelun jälkeen BC nostetaan usealle tasolle, sekoitetaan ja laitetaan hiomakoneen läpi. Seula varmistaa, että kaikki liian hienot materiaalit ohittavat hiomakoneen. Jauhettuaan materiaali pudotetaan takaisin alkuperäiseen eKr., Joka on nyt palautettu tanssisalin tasolle.

Jotkut materiaalit eivät sovellu jauhamiseen, joten ne voidaan annostella muiden materiaalien jauhamisen jälkeen. Nämä materiaalit annostellaan vihreisiin laatikoihin, jotka lisätään sitten BC-seokseen erikseen ennen ekstruusiota, ts. Juuri ennen ekstruuderin.

Käsi-ainesosat

Pick and Mix -järjestelmä on suunniteltu siten, että voidaan luoda 22,500 120,000 keräily- ja sekoituslaatikkoa vuodessa enintään 62 130 tonnin vuodessa. Tämä vastaa 50 laatikkoa päivässä. Ostajamme valitsevat yli 600 luotettavan toimittajan yli XNUMX maasta ympäri maailmaa tarjoamalla kumppaneillemme ja GA: lle yli XNUMX erilaista ainesosaa, kuten suitsuketta, kehäkukkia, aniksia, kanelia, papaijaa ja kuivattuja hyönteisiä luomaan erinomaisia ​​ja ainutlaatuisia reseptejä.

Uudet Pick & Mix -laitteistomme Ainekset-keittiössä tarjoavat GA: lle annostustarkkuuden ja kyvyn annostella vaikeasti käsiteltäviä tai herkkiä materiaaleja. Pienet tai mikro-ainesosat voidaan annostella luotettavasti käsin, jos koneen annostelu ei toimi standardien vaatimien tarkkojen toleranssien ja luotettavuuden mukaan. Materiaaleja, jotka eivät suosi automaattista annostelua, voidaan käsitellä ja annostella asianmukaisesti.

Kardex-järjestelmä poistaa käyttäjän virheiden mahdollisuuden seuraamalla jokaisen sinisen laatikon sijaintia ja ohjaamalla, mikä laatikko näytetään käyttäjälle. Kaatopaikoilla käytetty RFID-järjestelmä yhdistettynä Genesis-järjestelmäämme varmistaa käyttäjän tarkkuuden ensimmäistä kertaa, joka kerta.

Ainesosat Saanti

Olemme kehittäneet oman Genesis-nimisen IT-ohjelmiston seuraamaan, hallitsemaan ja hallitsemaan ainesosakeittiön kaikkia osia. Käyttämällä RFID merkitseminen ja jatkuva näytteenotto tarjoavat ehdottoman varmuuden kumppaneille ja erittäin laadukkaan lemmikkieläimille.

Toimitettaessa Ainekset-keittiöön tunnistetarrat painetaan ja kiinnitetään jokaiseen kuormalavaan ja koteloon, jotta kuormittamattomat materiaalit eivät sekoittuisi ennen näytteenottoa ja varastojen rekisteröintiä. Raaka-aineet rekisteröidään ja näytteet otetaan ennen varastointia karanteenialueelle, kunnes laboratoriotestit on suoritettu. Jokaisella ainesosalla on ennalta määritetty näytteenottopolitiikka, jossa määritetään, kuinka siitä tulisi ottaa näytteet ja mitkä testit tulisi suorittaa. Laboratorioteknikot suorittaa näytteenotto tarkoitusta varten suunnitellun Genesis-nimisen ohjelmistojärjestelmän ohjeiden mukaan.

Kun materiaalit on testattu onnistuneesti, Genesis-järjestelmä järjestää toimitettujen materiaalien liikkeen (FLT: n kautta) yhteen kolmesta kuormalavan ja kotelon imuaukosta. Jokaisella imuaukkoon toimitetulla kuormalavalla tai rahalla on viivakoodi skannattu, jotta Genesis tietää, että uusi ainesosa on saapunut ja on valmis kaatamaan.

Pantry

5,756 Red Box Containers -astiassa mahtuu enintään 900 kg ainesosia, ja Pantry pystyy pitämään yli 5 miljoonaa kiloa. Tehokkuus ja jäljitettävyys liikkeessä, ruokakomero koostuu 36 lahdesta kuudella käytävällä, kahdeksalla tasolla, kahdella sivulla, kaksi syvällä.

RFID-järjestelmän ja Control Room -toiminnon avulla Pantry tarjoaa täydellisen jäljitettävyyden ja ainesosien optimaalisen tuoreuden. Henry, yksi GA: n automatisoiduista ajoneuvoista, siirtää hyväksytyt ainesosat punaisten säiliöiden sisäänottoaukoista Pantry-sukkulajärjestelmään. Sitten yksi useista automaattisista nostureista sijoittaa merkityt kontit sopiviin paikkoihin Pantry-varastoon.

Pantrya käytetään integroidun varastohallintajärjestelmän (IWS) avulla, joka valvoo eri konttien sijaintia ja niiden tilaa reaaliajassa. IWS käyttää RFID-tagia, jotta käyttäjät voivat seurata kunkin säiliön sisältöä tai tunnistaa, kun säiliö on tyhjä tai vaatii puhdistusta. Ainesosat säilytetään kolmessa eri vyöhykkeessä käytön mukaan tehokkuuden optimoimiseksi. Yleisimmin käytettyjä materiaaleja varastoidaan vyöhykkeellä A, jolla on lyhin kuljetusaika nosturille.

Laboratories

GA: n ydinarvolla on ensiarvoisen tärkeä merkitys kaikissa liiketoiminnan toiminnoissa, eikä vain paikan päällä sijaitsevassa laboratoriossa. Tieteen vetämänä valmistajana teknikomme suorittavat noin 1,166 testiä viikossa, mukaan lukien mikrotestaus, tuhkan, kuidun, öljyn, kosteuden ja proteiinien testaus kaikille raaka- ja lopputuotteille. Laatu- ja elintarviketurvallisuuslaboratorio on suunniteltu toimimaan monialaisesti ravitsemuksellisten ja lakisääteisten vaatimusten, aitouden ja mikroprofilointien, turvallisuuden, aistien ja innovaatioiden välillä.

Asiantuntijatiimimme tarjoaa mielenrauhaa sinulle ja tuotemerkkeillesi tarjoamalla vertaansa vailla olevia väitteitä ja ruoan laatua. Investoinnit uusimpaan tekniikkaan tarkoittavat, että toimitamme tietoja elintarvikkeiden eheydestä varmistaaksemme, että kaikki sisään ja ulos viedyt tavarat täyttävät sääntelykriteerit.

Uusimman tekniikan ansiosta voimme suorittaa monia testejä, jotka jo aiemmin oli ulkoistettava ulkoisille laboratorioille. Tämä mahdollistaa GA: n tiukemman valvonnan testauksessa ja vähentää myös dramaattisesti monien ainesosiemme testausaikoja.

Varustettu edistyneimmillä instrumenteilla ja erinomaisilla teknikoilla, mikä mahdollistaa nopean parametrien arvioinnin ja tuottaa objektiivista tietoa, voimme raportoida MOP: n (kosteus-, öljy- ja proteiinitestaus) tulokset minuuteissa tuntien sijaan.

Kaikille GA: n ainesosille tehdään useita laaduntarkastuksia sen varmistamiseksi, että tuotteissa hyväksytään vain parhaat ainesosat. Jokaisella ainesosalla on yksilöllinen räätälöity testausjärjestelmä ja määrittely ainesosien ominaisuuksien ja haavoittuvuuksien mukaisesti. Jokaisen ainesosan yksityiskohtaiset riskiarvioinnit on määritetty ennen ostamista. Tämä ainutlaatuinen järjestelmä takaa kaikkien tuotteiden täydellisen jäljitettävyyden.

Lab-tiimi koordinoi testausta määritetyllä prosessilla. Jokaiselle uudelle näytteelle annetaan yksilöllinen viivakoodi, joka tulostetaan tarraan ja kiinnitetään näyteastiaan. Näyte skannataan ja jätetään laboratorion 1 raaka-aineen pudotuspaikkaan ennen sen siirtämistä laboratorioon 2, kun kaikki raaka-ainenäytteet skannataan NIR-testikoneella. Mikrobiologinen testaus Salmonella ja Enterobacteriaceae.

Raaka-aineet skannataan sitten Genesisiin sen määrittämiseksi, mitä märkäkemian testausta tarvitaan. Märkä kemian testaus sisältää MOPFA: n (kosteus, öljy, proteiini, kuitu, tuhka), ja meillä on nyt valmiudet kääntää tämä ympäri 48 tunnin kuluessa. Laboratorio tekee tiivistä yhteistyötä sekä raaka-aine- että laadunvalvontaosastojen kanssa, jotka julkaisevat tiukat testausprotokollamme kautta hyväksytyt valmiit tuotteet.

Suurempi

Larder, johon mahtuu 9.8 - 12 miljoonaa kiloa lemmikkieläinten ruokaa, on täysin hallinnassa, ja sillä on ajantasaiset tiedot kumppanikannasta. Siniset kontit (tunnetaan GA: ssa nimellä BFC: t - siniset valmiit kontit) siirretään varastonostureihin varastointia varten kuljetuskalustolla. Nämä ajoneuvot liikkuvat raiteilla, aivan kuten juna, liikkuvat jatkuvassa silmukassa, keräävät BFC: itä salista ja toimittavat ne Larderiin.

Larderiin mahtuu 14,864 650 laatikkoa, joista kukin sisältää 800 - 78 kg lemmikkieläinten ruokaa pakattavaksi. Erittäin reagoiva ja hallittu ympäristö pystyy käsittelemään noin XNUMX laatikkoliikettä tunnissa.

Mikä on automatisoitu ohjattu ajoneuvo (AGV)?

GA Lemmikkieläinten ruokakumppanit käyttävät kahden tyyppisiä automatisoituja ajoneuvoja (tunnetaan AGV: nä) Ingredients Kitchenin sisätiloissa, nimeltään Henry ja Arthur. Amerikkalaisen teknologiayrityksen GA: lle suunnittelemat ja suunnittelemat Henry ja Arthur ovat luotettavia ja tuottavia lisäyksiä GA-tiimiin.

Henry on nopein, matkustaa nopeudella 2 m / s (metriä sekunnissa) ja painaa 1.5 tonnilla. Arthur on huomattavasti painavampi 2.5 tonnia ja on ymmärrettävästi hieman hitaampaa, 1.8 m / s.

Molempia ohjaavat lasersäteet, jotka on asennettu niiden navigoimiseksi matkan varrella, ja valvomohuone valvoo niitä täysin Genesiksen kautta.

Henryn tehtävänä on siirtää punaiset säiliöt ruokakomeroihin ja sieltä, kun taas Arthur on kiireinen huolehtimaan eräsäiliöistä, siirtämällä niitä kellarin ja aseman välillä valmistautuessaan puristamiseen.

Kun Henry ja Arthur ovat valmiita lataamaan akkujaan, he siirtyvät '' pidä hengissä '' -alueeseen virran ylläpitämiseksi, kun taas toinen ajoneuvo korvaa akun täysin ladatulla.

Kamelit ja muulit (Euroopan ensimmäiset ulkoiluautot)

GA: n kameli ja muulit ovat Euroopan ensimmäisiä ulkona automatisoituja ajoneuvoja (AGV). Suunniteltu samanlainen kuin pieni pakettiauto tai kuorma-auto, he käyttävät magneettisia gyro-järjestelmiä navigointiin. Suunniteltu ja rakennettu Amerikassa, molemmat kulkevat jopa 1 metri sekunnissa.

Rakensimme nimenomaan kameleille ja muulille tarkoitetun tien, jolla on esteet ja liikennevalot, jotka mahdollistavat kaksisuuntaisen liikenteen, ja jolla on kolme risteysreittiä muulle liikenteelle. Tiellä on myös lämpöpehmusteet sen varmistamiseksi, että se pidetään pakkasena, jäässä ja lumettomana, mikä varmistaa liukkaan ympäristön ympäri vuoden.

Kun Arthur (yksi muista AGV-autoistamme) on seurannut omistettua polkuaan ruokakomeroiden takapuolen ympäri ja suorittanut matkansa aseman alueella sijaitsevalla kuljettimella, eräkontit ladataan kameliin. Camel voi kuljettaa enintään kolme eräsäiliötä esipuristamiseen yhdellä matkalla.

Kun resepti on valmistettu, se laitetaan siniseen astiaan, jota kutsutaan siniseksi valmiiksi säiliöksi (BFC) ja lähetetään Mule-nimisen AGV-sukkulan kautta Ainesosat-keittiön salin alueelle. Muuli voi siirtää neljä BFC: tä yhdellä matkalla.