Vuonna 2012, GA Pet Food Partners aloitti matkan, joka mullistaisi lemmikkieläinten ruokateollisuuden. GA:n perusarvojen mukaisesti päätimme investoida merkittävästi teknologiaan, joka ei ainoastaan ​​tarjoa kumppaneillemme ainutlaatuisia sijoittelu- ja myyntimahdollisuuksia, vaan myös, mikä on ratkaisevan tärkeää, tarjoaisi lemmikeille runsaasti ravintoaineita tuoreista raaka-aineista. Tämän tavoitteen tulos oli "Freshtrusion".

Freshtrusion® – Tieteellinen tukipaperi

Tohtori Adrian Hewson-Hughes, ravitsemus-, elintarviketurvallisuus- ja innovaationeuvoja, on kirjoittanut tieteellisen tukipaperin, jossa selitetään, kuinka Freshtrusion® sallii GA Pet Food Partners luoda maailman parasta lemmikkieläinten ruokaa.

Voit lukea tukiasiakirjan napsauttamalla alla olevaa painiketta.

FRESHTRUSION – TIETEELLINEN TUKIASIAKIRJA
Freshtrusion separaattori
Freshtrusion alkaa tiloilla ja kalastuksissa, jotka tunnemme ja joihin luotamme.

Maatiloista ja kalastuksesta, jonka tunnemme ja joihin luotamme

Freshtrusion-matka alkaa luotettavilta maatiloiltamme ja kalastuspaikoiltamme, joista keräämme vain parasta tuoretta lihaa ja kalaa. Tämän jälkeen tarjoamme kumppanibrändeillemme mahtavia tarinoita alkuperästä ja jäljitettävyydestä.

Käytämme omaa kylmäkuljetustamme korkealaatuisten olosuhteiden ylläpitämiseksi, keräämme lihat ja tuomme ne takaisin tuotantopaikallemme Lancashireen, Englantiin, missä ne käyvät läpi laajat laatutestit ennen kuin niitä käytetään kumppaneidemme ainutlaatuisissa resepteissä.

Freshtrusion separaattori
Osana Freshtrusion Lihakeittiömme kypsentävät lihat hellävaraisesti 82 °C:ssa proteiinin suojaamiseksi, mikä tekee niistä maukkaampia ja ravitsevampia lemmikeille.
- Freshtrusion ero on siinä, että valitsemme lemmikkieläinten ruokaresepteihin vain hienoimman tuoreen lihan ja kalan tiloilta ja kalastuksilta, joihin tunnemme ja joihin luotamme.

Lihakeittiö

Paikan päällä olevassa lihakeittiössämme kypsennämme jokaisen lihan varovasti noin 82 ºC:ssa (180 ºF) suojellaksemme proteiineja ja varmistaaksemme lemmikin maksimaalisen sulavuuden ja ravintoarvon. Maailman johtavaa teknologiaa käyttämällä voimme myös vähentää vastavalmistetun lihan kosteuspitoisuutta ja sisällyttää markkinoiden johtaviin resepteihin suurempia määriä tuoretta lihaa.

Lisäksi pystymme valmistamaan erillisiä korkealaatuisia öljyjä tuoreista raaka-aineistamme, joiden alkuperä tunnetaan, ja lisäämme ne räätälöityihin resepteihin, mikä tarjoaa lisää USP:tä markkinoilla.

Freshtrusion separaattori

Freshtrusion tarkoittaa enemmän tuoretta lihaa

Ymmärrämme, että lemmikit tietävät tuoreen olevan parasta; siksi tuore liha on intohimomme. Ainutlaatuisen prosessimme avulla kehitämme reseptejä, jotka tarjoavat ainutlaatuisia myyntivaltteja markkinoilla, jotka sisältävät korkeimman määrän tuoretta lihaa ja tarjoavat lemmikkieläimille maukkaimman ja ravitsemuksellisimman ateriahetken.

Perinteinen luokan 3 lihajauho lemmikkieläinten ruokien resepteissä sisältää denaturoituneita proteiineja, koska kypsennyksen aikana tarvitaan korkeaa lämpötilaa tappaakseen bakteerit, jotka ovat kerääntyneet jäädessään ympäristön lämpöön jonkin aikaa.

Kategoria 3 lihajauho

Juuri valmistettu tuore lohi voidaan varovasti kypsentää meidän Freshtrusion asiantuntijoita, sillä kylmäketjukuljetukset ovat pitäneet lihat jäähdytettyinä lähteestä tuotantotiloihimme. Näin saadaan paljon parempi, maukkaampi lemmikkieläinten ruoka.

Tuoreesti valmistettu lohi

Freshtrusion separaattori

Suojattu proteiini

Freshtrusion Suojaa proteiinia

Kuivatun lihajauhon valmistukseen käytettävää eläinmateriaalia ei kerätä tuoreena lähteellä eikä sitä kuljeteta kylmäsäiliöissä. Sen sijaan se kerätään eri paikoista ja lähetetään ympäristön lämpötiloissa renderointilaitokseen. Sitä käsitellään erittäin korkeissa lämpötiloissa (300 ºF/150 ºC) kosteuden poistamiseksi, rasvan erottamiseksi ja bakteerien tappamiseksi.

Tämä prosessi voi myös denaturoida proteiinia ja johtaa siihen, että se on huonommin sulava ja siksi lemmikin ravintoarvo pienempi. Sitä vastoin hellävarainen kypsennystapamme varmistaa proteiinien suojauksen, mikä lisää lemmikin biologista hyötyosuutta.

Denaturoitunut proteiini

Perinteinen luokan 3 liha-ateria

Tuntematon tai useita alkuperää

Säilytetty huoneenlämpötilassa

Kypsennetty 300 ºF (150 ºC) bakteerien tappamiseksi

Denaturoitunut proteiini

Tuoreesti valmistettu liha

Kerätty lähteestä

Kylmäketjukuljetus 4ºC:ssa

Kypsennetty hellästi 82°C (180°F) proteiinin suojelemiseksi

Suojattu proteiini

Freshtrusion separaattori
At GA Pet Food Partners, puristamme omia öljyjämme paikan päällä pienissä erissä käyttämällä erityisiä laitteita, jotka toimivat samalla tavalla kuin keittiön salaattipyyhkeet, joissa öljy puristetaan pois lihasta. Nämä öljyt eivät ole tavallisia korkeassa lämpötilassa sulatettuja "lemmikkiruokalaatuisia" öljyjä. Ne ovat niin tuoreita, että laboratoriokokeet eivät löydä hapettumisen tai ikääntymisen merkkejä. Se on Freshtrusion ero.

Ihmisluokan laadukkaat öljyt ja rasvat

At GA Pet Food Partners, puristamme omia öljyjämme paikan päällä pienissä erissä erityisillä laitteilla, jotka toimivat samalla tavalla kuin keittiön salaattipyöreä, jossa öljy puristetaan pois lihasta.

Tämän ansiosta voimme päällystää nappulat uskomattomilla korkealaatuisilla rasvoilla ja öljyillä, joita tavallisesti nähdään ihmisten elintarvikkeissa, ja se antaa meille täyden jäljitettävyyden lähteeseen – maatilalta, kalastuksesta tai veneestä.

Markkinointipotentiaali sekä poikkeuksellinen maukkuus ja jäljitettävyys ovat vertaansa vailla. Nämä öljyt eivät ole tavallisia korkeassa lämpötilassa sulatettuja "lemmikkiruokalaatuisia" öljyjä. Ne ovat niin tuoreita, että laboratoriokokeet eivät löydä hapettumisen tai ikääntymisen merkkejä.

Freshtrusion separaattori

Freshtrusion®-teknologian edut

Uskomme, että brändisi, asiakkaasi ja ruokiksesi ansaitsevat parasta. Siksi olemme kehittäneet ainutlaatuisen Freshtrusion teknologiaa.

Olemme myös tehneet tiivistä yhteistyötä Nottinghamin yliopiston kanssa lisäanalyysien ja -testien suorittamiseksi.

GA Pet Food Partners työskenteli Nottinghamin yliopiston kanssa kehittäessään Freshtrusion prosessiin.
  • Korkeampi ravinteiden biologinen hyötyosuus
  • Parempi sulavuus
  • Suojattu proteiini
  • Parempi aistinvarainen hyväksyntä
  • Parempi terveys ja hyvinvointi paremman laadun ja ravinnon ansiosta
  • Vähemmän pilaantumista ja mikro-organismien biomarkkereita, jotka liittyvät sivumakuihin, härskiintymiseen tai jopa myrkyllisyyteen
  • Parempi nappuloiden tiheys
  • Matalan lämpötilan ja matalapaineen kypsennys antaa täyteläisemmän maun