Freshtrusion™ ei ala GA: sta Se alkaa maatiloista ja kalastuksesta, jotka tunnemme ja joihin luotamme Freshtrusion™ ei ala GA: sta Se alkaa maatiloista ja kalastuksesta, jotka tunnemme ja joihin luotamme

Vuonna 2012 GA aloitti matkan, joka mullisti lemmikkieläinten ruokateollisuuden. GA: n perusarvojen mukaisesti päätettiin, että panostamme merkittävästi tekniikkaan, joka paitsi tarjoaisi kumppaneillemme ainutlaatuiset sijoitus- ja myyntimahdollisuudet, myös sen, että lemmikkieläimille annettaisiin ravintoaineita sisältävä ruokavalio juuri valmistetuista ainesosista. Tämän tavoitteen tulos oliFreshtrusion™ ”.

Maatiloilta tunnemme ja luotamme

- Freshtrusion matka alkaa luotetuilla maatiloillamme ja kalastuksillamme, joissa keräämme vain hienointa tuoretta lihaa ja kalaa, tarjoamalla kumppanimerkkeille upeita alkuperätarinoita ja jäljitettävyyttä.

Käyttämällä omaa kylmäkuljetustamme korkealaatuisten olosuhteiden ylläpitämiseksi keräämme lihat ja tuomme ne takaisin tuotantolaitoksellemme Lancashireen, Englantiin, jossa niille tehdään laaja laatutestaus ennen kuin niitä käytetään kumppanimme ainutlaatuisissa resepteissä.

Lihakeittiö

Paikan päällä olevassa lihakeittiössämme keitämme jokaisen lihan varovasti noin 82 ºC: ssa (180 ºF) sekä proteiinien suojelemiseksi että lemmikin sulavuuden ja ravintoarvon varmistamiseksi. Maailman johtavan tekniikan avulla voimme myös vähentää juuri valmistetun lihan kosteuspitoisuutta ja sisällyttää yhä suurempia määriä tuoretta lihaa markkinoiden johtaviin resepteihin.

Lisäksi pystymme myös tuottamaan erillisiä korkealaatuisia öljyjä tuoreista, tunnetun alkuperän omaavista raaka-aineistamme ja lisäämään ne räätälöityihin resepteihin, jotka tarjoavat lisää yleishyödyllisiä palveluja markkinoilla.

Lisää tuoretta lihaa

Ymmärrämme, että lemmikit tietävät tuoreen olevan parasta. Siksi tuore liha on intohimomme GA: ssa, ja ainutlaatuisen prosessimme avulla tarjoamme kumppaneille mahdollisuuden kehittää reseptejä ilman renderoitua liha-ateriaa. Kumppanit voivat itse asiassa sisällyttää jopa 70% tuoretta lihaa lemmikkieläinten ruokaresepteihin.

Luokan 3 liha-ateria
Vastavalmistettu lohi
Suojattu proteiini

Proteiinin suojaaminen

Eläinmateriaalia / lihaa, jota käytetään kuivatun lihajauhon tuottamiseen, ei kerätä tuoreena lähteestä eikä kuljeteta jäähdytetyissä astioissa. Sen sijaan se kerätään eri paikoista ja lähetetään ympäristön lämpötilassa renderointilaitokseen, jossa sitä prosessoidaan erittäin korkeissa lämpötiloissa (300 ºF / 150 ºC) kosteuden poistamiseksi, rasvan erottamiseksi ja bakteerien tappamiseksi.

Tämä prosessi voi myös denaturoida proteiinin ja johtaa siihen, että se on vähemmän sulavaa ja siten alhaisempi ravintoarvo lemmikille. Hellävarainen keittotapamme takaa proteiinien suojaamisen ja lisää siten lemmikkien biologista saatavuutta.

Denaturoitu proteiini

Ihmislaatuiset öljyt ja rasvat

GA: ssa painamme omia öljyjämme paikan päällä pieninä erinä käyttämällä erityisiä laitteita, jotka toimivat samalla tavalla kuin keittiösalaatin kehruu, jossa öljy puristetaan pois lihasta.

Tämä antaa meille mahdollisuuden päällystää rakeita hämmästyttävillä korkealaatuisilla rasvoilla ja öljyillä, joita tavallisesti havaitaan ihmisravinnoissa, ja antaa meille täydellisen jäljitettävyyden takaisin lähteeseen maatilalta, kalastuksesta tai veneestä. Markkinointipotentiaali, huippulaadukas maittavuuden menestys ja jäljitettävyys ovat vertaansa vailla. Nämä öljyt eivät ole tavallisia korkeassa lämpötilassa sulatettuja 'lemmikkieläinten ruokaa' '. Ne ovat niin tuoreita, että laboratoriotesteissä ei löydy juurikaan merkkejä hapettumisesta tai ikääntymisestä.

Perinteinen luokan 3 liha-ateria

Tuntematon tai useita alkuperäisiä
Säilytetään ympäristön lämpötilassa
Keitetään 300 ºC: ssa bakteerien tuhoamiseksi
Denaturoitu proteiini

Vastavalmistettu liha

Kerätty lähteellä
Kylmäketjun kuljetus
Kypsennetään varovasti 82 ° C: ssa (180 ° F) proteiinin suojaamiseksi
Suojattu proteiini

Edut Freshtrusion™

Uskomme, että brändisi, asiakkaasi ja ruokkimasi lemmikit ansaitsevat parhaan. Siksi olemme kehittäneet ainutlaatuisen Freshtrusion teknologiaa.

Olemme myös tehneet tiivistä yhteistyötä Nottinghamin yliopiston kanssa jatkoanalyysejä ja testausta varten.

  • Parempi ravinteiden biologinen saatavuus
  • Parempi sulavuus
  • Suojattu proteiini
  • Parempi aistien hyväksyntä
  • Parempi terveys ja hyvinvointi erinomaisen laadun ja ravitsemuksen avulla
  • Vähentynyt pilaantumisen ja mikro-organismien biomarkkereiden taso, joka liittyy epämakaisiin makuihin, kuivumiseen tai jopa myrkyllisyyteen
  • Parempi purun tiheys
  • Matala lämpötila, matalapainekeitto antaa täyteläisemmän maun