Vuonna 2012, GA Pet Food Partners aloitti matkan, joka mullistaisi lemmikkieläinten ruokateollisuuden. GA:n perusarvojen mukaisesti investoimme merkittävästi teknologiaan, joka ei ainoastaan ​​tarjoa kumppaneillemme ainutlaatuisia sijoittelu- ja myyntimahdollisuuksia, vaan myös, mikä on ratkaisevan tärkeää, tarjoaisi lemmikeille runsaasti ravintoaineita tuoreista raaka-aineista. Tämän kunnianhimon tuloksena oli kehittäminen Freshtrusion®.

Freshtrusion® – Tieteellinen tukipaperi

Tohtori Adrian Hewson-Hughes, ravitsemus-, elintarviketurvallisuus- ja innovaationeuvoja, on kirjoittanut tieteellisen tukipaperin, jossa selitetään, kuinka Freshtrusion® mahdollistaa GA Pet Food Partners luoda maailman parasta lemmikkieläinten ruokaa.

Voit lukea tukiasiakirjan napsauttamalla alla olevaa painiketta.

FRESHTRUSION – TIETEELLINEN TUKIASIAKIRJA
Freshtrusion separaattori
Freshtrusion alkaa tiloilla ja kalastuksissa, jotka tunnemme ja joihin luotamme.

Maatiloista ja kalastuksesta, jonka tunnemme ja joihin luotamme

- Freshtrusion® matka alkaa luotetuilta maatiloiltamme ja kalastuksiltamme, joista hankimme vain hienoimpia tuoretta lihaa ja kalaa, tarjoten näin kumppanibrändeillemme vakuuttavia tarinoita alkuperästä ja jäljitettävyydestä.

Käytämme omaa kylmäkuljetustamme korkeimpien laatuolosuhteiden ylläpitämiseksi, keräämme nämä lihat ja tuomme ne tuotantopaikallemme Lancashireen, Englantiin, missä ne käyvät läpi laajat laatutestit ennen kuin ne sisällytetään kumppaneidemme ainutlaatuisiin resepteihin.

Freshtrusion separaattori
Osana Freshtrusion Lihakeittiömme kypsentävät lihat hellävaraisesti 82 °C:ssa proteiinin suojaamiseksi, mikä tekee niistä maukkaampia ja ravitsevampia lemmikeille.
- Freshtrusion ero on siinä, että valitsemme lemmikkieläinten ruokaresepteihin vain hienoimman tuoreen lihan ja kalan tiloilta ja kalastuksilta, joihin tunnemme ja joihin luotamme.

Lihakeittiö

Paikan päällä olevassa lihakeittiössämme kypsennämme jokaisen lihan varovasti noin 82 ºC:ssa (180 ºF) suojataksemme proteiineja ja varmistaaksemme lemmikin maksimaalisen sulavuuden ja ravintoarvon. Maailman johtavaa teknologiaa käyttämällä vähennämme myös vastavalmistetun lihan kosteuspitoisuutta, jolloin voimme sisällyttää markkinoiden johtaviin resepteihimme suurempia määriä tuoretta lihaa.

Lisäksi valmistamme korkealaatuisia öljyjä tuoreista raaka-aineistamme, joiden alkuperä on tiedossa, ja lisäämme niitä räätälöityihin resepteihin tarjoten lisää ainutlaatuisia myyntivaltteja.

Freshtrusion separaattori

Freshtrusion® Lisää tuoretta lihaa

Ymmärrämme, että lemmikit ymmärtävät, että tuore on parasta; siksi tuore liha on intohimomme. Ainutlaatuisen prosessimme avulla kehitämme reseptejä, jotka tarjoavat erinomaisia ​​myyntivaltteja markkinoilla, jotka sisältävät korkeimman tason tuoreen lihan ja tarjoavat lemmikeille maukkaimman ja ravitsemuksellisimman ateriahetken.

Perinteinen luokan 3 lihajauho lemmikkieläinten ruokien resepteissä sisältää denaturoituneita proteiineja, koska kypsennyksen aikana tarvitaan korkeaa lämpötilaa tappaakseen bakteerit, jotka ovat kerääntyneet jäädessään ympäristön lämpöön jonkin aikaa.

Kategoria 3 lihajauho

Juuri valmistettu tuore lohi voidaan varovasti kypsentää meidän Freshtrusion asiantuntijoita, sillä kylmäketjukuljetukset ovat pitäneet lihat jäähdytettyinä lähteestä tuotantotiloihimme. Näin saadaan paljon parempi, maukkaampi lemmikkieläinten ruoka.

Tuoreesti valmistettu lohi

Freshtrusion separaattori

Suojattu proteiini

Freshtrusion® Suojaa proteiinia

Kuivatun lihajauhon valmistukseen käytettävää eläinmateriaalia ei kerätä tuoreena lähteellä eikä sitä kuljeteta kylmäsäiliöissä. Sen sijaan se kerätään eri paikoista ja lähetetään ympäristön lämpötilassa renderointilaitokseen, jossa se käsitellään erittäin korkeissa lämpötiloissa (300 ºF/150 ºC) kosteuden poistamiseksi, rasvan erottamiseksi ja bakteerien tappamiseksi.

Tämä prosessi voi denaturoida proteiinia ja johtaa tuotteen, joka on huonommin sulava ja siksi lemmikkieläinten ravintoarvo pienempi. Sitä vastoin hellävarainen kypsennystapamme varmistaa, että proteiinit pysyvät suojattuna, mikä lisää biologista hyötyosuutta.

Denaturoitunut proteiini

Perinteinen luokan 3 liha-ateria

Tuntematon tai useita alkuperää

Säilytetty huoneenlämpötilassa

Kypsennetty 300 ºF (150 ºC) bakteerien tappamiseksi

Denaturoitunut proteiini

Tuoreesti valmistettu liha

Kerätty lähteestä

Kylmäketjukuljetus 4ºC:ssa

Kypsennetty hellästi 82°C (180°F) proteiinin suojelemiseksi

Suojattu proteiini

Freshtrusion separaattori
At GA Pet Food Partners, puristamme omia öljyjämme paikan päällä pienissä erissä käyttämällä erityisiä laitteita, jotka toimivat samalla tavalla kuin keittiön salaattipyyhkeet, joissa öljy puristetaan pois lihasta. Nämä öljyt eivät ole tavallisia korkeassa lämpötilassa sulatettuja "lemmikkiruokalaatuisia" öljyjä. Ne ovat niin tuoreita, että laboratoriokokeet eivät löydä hapettumisen tai ikääntymisen merkkejä. Se on Freshtrusion ero.

Ihmisluokan laadukkaat öljyt ja rasvat

At GA Pet Food Partners, puristamme omia öljyjämme paikan päällä pienissä erissä erillisillä laitteilla, jotka toimivat samalla tavalla kuin keittiön salaattipyyhkeet, jolloin öljy uutetaan lihasta.

Tämän prosessin avulla voimme päällystää nappulat poikkeuksellisilla, korkealaatuisilla rasvoilla ja öljyillä – samankaltaisilla kuin ihmisravinnoissa käytetyillä – ja takaa täydellisen jäljitettävyyden alkuperään, olipa kyseessä sitten maatila, kalastus tai vene.

Markkinointipotentiaali sekä poikkeuksellinen maukkuus ja jäljitettävyys ovat vertaansa vailla. Nämä öljyt eivät ole tavallisia korkeissa lämpötiloissa sulatettuja "lemmikkiruokalaatuisia" öljyjä; ne ovat niin tuoreita laboratoriotestit paljastaa vain vähän tai ei ollenkaan merkkejä hapettumisesta tai ikääntymisestä.

Freshtrusion separaattori

Freshtrusion®-teknologian edut

Uskomme, että brändisi, asiakkaasi ja ruokkimasi lemmikit ansaitsevat parhaan. Siksi olemme kehittäneet ainutlaatuisen Freshtrusion® teknologiaa ja ovat tehneet tiivistä yhteistyötä University of Nottingham analysointia ja testausta varten.

GA Pet Food Partners työskenteli Nottinghamin yliopiston kanssa kehittäessään Freshtrusion prosessiin.
  • Korkeampi ravinteiden biologinen hyötyosuus
  • Parempi sulavuus
  • Suojattu proteiini
  • Parempi aistinvarainen hyväksyntä
  • Parempi terveys ja hyvinvointi paremman laadun ja ravinnon ansiosta
  • Vähemmän pilaantumista ja mikro-organismien biomarkkereita, jotka liittyvät sivumakuihin, härskiintymiseen tai jopa myrkyllisyyteen
  • Parempi nappuloiden tiheys
  • Matalan lämpötilan ja matalapaineen kypsennys antaa täyteläisemmän maun