in 2012 GA Pet Food Partners aloitti matkan, joka mullistaisi lemmikkieläinten ruokateollisuuden. GA:n perusarvojen mukaisesti päätettiin, että investoimme merkittävästi teknologiaan, joka ei ainoastaan ​​tarjoa kumppaneillemme ainutlaatuisia sijoittelu- ja myyntimahdollisuuksia, vaan myös, mikä tärkeintä, tarjoaisi lemmikeille runsaasti ravintoaineita tuoreista raaka-aineista. Tämän kunnianhimon tulos oli "Freshtrusion".

Freshtrusion® – Tieteellinen tukipaperi

Tohtori Adrian Hewson-Hughes, ravitsemus-, elintarviketurvallisuus- ja innovaationeuvojamme, on kirjoittanut tieteellisen tukipaperin, jossa selitetään, miten Freshtrusion® sallii GA Pet Food Partners luoda maailman parasta lemmikkieläinten ruokaa.

Voit lukea tukipaperin napsauttamalla alla olevaa painiketta.

Freshtrusion – Tieteellinen tukipaperi
Freshtrusion separaattori
Freshtrusion alkaa tiloilla ja kalastuksissa, jotka tunnemme ja joihin luotamme.

Maatiloilta ja kalastuksesta tunnemme ja luotamme

- Freshtrusion matka alkaa luotetuilla maatiloillamme ja kalastuksillamme, joissa keräämme vain hienointa tuoretta lihaa ja kalaa, tarjoamalla kumppanimerkkeille upeita alkuperätarinoita ja jäljitettävyyttä.

Käyttämällä omaa kylmäkuljetustamme korkealaatuisten olosuhteiden ylläpitämiseksi keräämme lihat ja tuomme ne takaisin tuotantolaitoksellemme Lancashireen, Englantiin, jossa niille tehdään laaja laatutestaus ennen kuin niitä käytetään kumppanimme ainutlaatuisissa resepteissä.

Freshtrusion separaattori
Osana Freshtrusion Lihakeittiömme kypsentävät lihat hellävaraisesti 82 °C:ssa proteiinin suojaamiseksi, mikä tekee niistä maukkaampia ja ravitsevampia lemmikeille.
- Freshtrusion ero on siinä, että valitsemme lemmikkieläinten ruokaresepteihin vain hienoimman tuoreen lihan ja kalan tiloilta ja kalastuksilta, joihin tunnemme ja joihin luotamme.

Lihakeittiö

Paikan päällä olevassa lihakeittiössämme kypsennämme jokaisen lihan varovasti noin 82 ºC:ssa (180 ºF) suojataksemme proteiineja ja varmistaaksemme lemmikin maksimaalisen sulavuuden ja ravintoarvon. Maailman johtavan teknologian avulla voimme myös vähentää vastavalmistetun lihan kosteuspitoisuutta ja sisällyttää tuoretta lihaa yhä enemmän markkinoiden johtaviin resepteihin.

Lisäksi pystymme valmistamaan erillisiä korkealaatuisia öljyjä tuoreista raaka-aineistamme, joiden alkuperä tunnetaan, ja lisäämällä ne räätälöityihin resepteihin, jotka tarjoavat lisäpalveluita markkinoilla.

Freshtrusion separaattori

Freshtrusion Lisää tuoretta lihaa

Ymmärrämme, että lemmikit tietävät tuoreen olevan parasta; siksi tuore liha on intohimomme. Ainutlaatuisen prosessimme avulla kehitämme reseptejä, jotka tarjoavat ainutlaatuisia väitteitä markkinoilla, ylpeillä tuoreen lihan korkeimmalla tasolla ja tarjoamalla lemmikeille eniten maustavaa ja ravitsemuksellisesti hyödyllistä ateriaaikaa.

Perinteinen luokan 3 lihajauho lemmikkieläinten ruokien resepteissä sisältää denaturoituneita proteiineja, koska kypsennyksen aikana tarvitaan korkeaa lämpötilaa tappaakseen bakteerit, jotka ovat kerääntyneet jäädessään ympäristön lämpöön jonkin aikaa.

Luokan 3 liha-ateria

Juuri valmistettu tuore lohi voidaan varovasti kypsentää meidän Freshtrusion asiantuntijoita, sillä kylmäketjukuljetukset ovat pitäneet lihat jäähdytettyinä lähteestä tuotantotiloihimme. Näin saadaan paljon parempi, maukkaampi lemmikkieläinten ruoka.

Vastavalmistettu lohi

Freshtrusion separaattori

Suojattu proteiini

Freshtrusion Suojaa proteiinia

Kuivatun lihajauhon valmistukseen käytettyä eläinmateriaalia/lihaa ei kerätä lähteellä tuoreena eikä kuljeteta kylmäsäiliöissä. Sen sijaan se kerätään eri paikoista ja lähetetään ympäristön lämpötiloissa renderointilaitokseen. Sitä käsitellään erittäin korkeissa lämpötiloissa (300 ºF/150 ºC) kosteuden poistamiseksi, rasvan erottamiseksi ja bakteerien tappamiseksi.

Tämä prosessi voi myös denaturoida proteiinin ja johtaa siihen, että se on vähemmän sulavaa ja siten alhaisempi ravintoarvo lemmikille. Toisaalta hellävarainen ruoanlaittotapamme varmistaa proteiinien suojaamisen ja lisää siten lemmikkien biologista saatavuutta.

Denaturoitu proteiini

Perinteinen luokan 3 liha-ateria

Tuntematon tai useita alkuperäisiä

Säilytetään ympäristön lämpötilassa

Keitetään 300 ºC: ssa bakteerien tuhoamiseksi

Denaturoitu proteiini

Vastavalmistettu liha

Kerätty lähteellä

Kylmäketjun kuljetus

Kypsennetään varovasti 82 ° C: ssa (180 ° F) proteiinin suojaamiseksi

Suojattu proteiini

Freshtrusion separaattori
At GA Pet Food Partners, puristamme omia öljyjämme paikan päällä pienissä erissä käyttämällä erityisiä laitteita, jotka toimivat samalla tavalla kuin keittiön salaattipyyhkeet, joissa öljy puristetaan pois lihasta. Nämä öljyt eivät ole tavallisia korkeassa lämpötilassa sulatettuja "lemmikkiruokalaatuisia" öljyjä. Ne ovat niin tuoreita, että laboratoriokokeet eivät löydä hapettumisen tai ikääntymisen merkkejä. Se on Freshtrusion ero.

Ihmislaatuiset öljyt ja rasvat

At GA Pet Food Partners, puristamme omia öljyjämme paikan päällä pienissä erissä käyttämällä erityisiä laitteita, jotka toimivat samalla tavalla kuin keittiön salaattipyyhkeet, joissa öljy puristetaan pois lihasta.

Tämän ansiosta voimme päällystää nappulat uskomattomilla korkealaatuisilla rasvoilla ja öljyillä, joita tavallisesti esiintyy ihmisten elintarvikkeissa, ja se antaa meille täyden jäljitettävyyden takaisin lähteeseen maatilalta, kalastuksesta tai veneestä.

Markkinointipotentiaali sekä huippulaadukkaan maun menestys ja jäljitettävyys ovat vertaansa vailla. Nämä öljyt eivät ole tavallisia korkeassa lämpötilassa sulatettuja "lemmikkiruokalaatuisia" öljyjä. Ne ovat niin tuoreita, että laboratoriokokeet eivät löydä hapettumisen tai ikääntymisen merkkejä.

Freshtrusion separaattori

Edut Freshtrusion®

Uskomme, että brändisi, asiakkaasi ja ruokkimasi lemmikit ansaitsevat parhaan. Siksi olemme kehittäneet ainutlaatuisen Freshtrusion teknologiaa.

Olemme myös tehneet tiivistä yhteistyötä University of Nottingham analysointia ja testausta varten.

GA Pet Food Partners työskenteli Nottinghamin yliopiston kanssa kehittäessään Freshtrusion prosessiin.
  • Parempi ravinteiden biologinen saatavuus
  • Parempi sulavuus
  • Suojattu proteiini
  • Parempi aistien hyväksyntä
  • Parempi terveys ja hyvinvointi erinomaisen laadun ja ravitsemuksen avulla
  • Vähentynyt pilaantumisen ja mikro-organismien biomarkkereiden taso, joka liittyy epämakaisiin makuihin, kuivumiseen tai jopa myrkyllisyyteen
  • Parempi purun tiheys
  • Matalassa lämpötilassa, matalassa paineessa kypsentäminen antaa täyteläisemmän maun