Laboratoriopalvelut

Jatkamalla maailman hienoimman lemmikkieläinten ruoan valmistamista ja toimittamista jatkamme investointeja huipputeknologiaa tarjoaviin huippuluokan laboratorioihin. GA: n keskeinen laatuarvo on ensiarvoisen tärkeä kaikilla liiketoiminnan toiminnoilla eikä vain paikan päällä sijaitsevalla laboratoriossa.

Kaikille GA Pet Food Partners -ainesosille (800+) tehdään useita laaduntarkastuksia sen varmistamiseksi, että tuotteissa hyväksytään vain parhaat ainesosat. Jokaisella ainesosalla on yksilöllinen räätälöity testausjärjestelmä ja määrittely ainesosien ominaisuuksien ja haavoittuvuuksien mukaisesti. Nämä on määritetty yksityiskohtaisesti jokaisen ainesosan riskinarvioinnissa ennen ostamista.

Ainesosien spesifikaatioita ja testausaikatauluja tarkistetaan ja päivitetään säännöllisesti elintarvike- ja rehuteollisuuden uusien ja kehittyvien uhkien mukaisesti. Eritelmillä varmistetaan myös lakien ja turvallisuuden noudattaminen sekä ravinto- ja laatuvaatimukset.

Tämä ainutlaatuinen järjestelmä takaa kaikkien tuotteiden täydellisen jäljitettävyyden.

Nukan tarkastukset ja positiivinen vapautuminen

Hapetus on sarja luonnollisia kemiallisia reaktioita, jotka heikentävät rasvojen ja öljyjen laatua. Kaikki öljyt ovat hapettumistilassa, joten meidän on analysoitava hapettumisvaihe ennen materiaalin hyväksymistä käytettäväksi tuotannossa. Tämän saavuttamiseksi kaikilla rasvoilla ja öljyillä testataan primaarisen hapettumisen merkit testaamalla ja vertaamalla peroksidiarvoa vapaiden rasvahappojen tasoon QCL: n ja METALAB: n avulla.

Kokeneet analyytikot analysoivat myös tarkasti kaikkien rasvojen, öljyjen ja aterioiden selvän jäännösaromin erilaisten haittojen suhteen.

Mykotoksiinien ja raskasmetallien testaus

Jokainen viljan, viljan ja sadon toimitus analysoidaan laboratoriossamme mykotoksiinien, mukaan lukien aflatoksiini, fumonisiini, okratoksiini, zearalenoni, T-2 / HT-2 ja deoksinivalenoli, varalta.

Ainekset testataan raskasmetallien suhteen säännöllisesti riskinarviointiin perustuvan testausohjelman mukaisesti. Testaus on tällä hetkellä ulkopuolisen suorittama UKAS akkreditoitu laboratorio ja sisältää arseenia, kadmiumia, fluoria, lyijyä ja elohopeaa.

Halusimme lisätä raskasmetallitestausta sisäisiin laboratoriotestaustiloihimme, mikä mahdollistaa testauksen kasvun ja lyhentää tulosten läpimenoaikaa.

Jokaista toimitettua ainesosaa verrataan näytekirjastomme edellisen toimituksen vertailunäytteeseen.

Lisänäytteitä säilytetään arkistomyymälässämme, jos tulevia testejä tarvitaan. Jokainen ainesosa tarkistetaan yksilöllisesti. Tavoitteen ja toleranssin leveyttä asetettaessa otetaan huomioon monia eri tekijöitä. Ei ole olemassa yhtä sääntöä.

Uudet laitteet

Seuraavia laitteita ostetaan, ja ne antavat GA Pet Food Partners -yritykselle mahdollisuuden suorittaa PV- ja FFA-testit talossa kaikilla aterioilla ja öljyillä. Näiden testien tarkoituksena on varmistaa, että GA käyttää vain parhaita ainesosia. Tarvikkeet öljyn uuttamiseksi kuivajauhonäytteestä ovat seuraavat.

CEM Edge

CEM Edge käyttää liuottimia öljyn uuttamiseen kuivista raaka-aineista

Biotage - TurboVap LV

Biotage - TurboVap LV poistaa liuottimet, joita käytetään öljyn uuttamiseen ateriasta, jotta se olisi valmis testaukseen

Mettler Toledo - T7 titraattori

Mettler Toledo T7 Titrator -yksikkö voi testata minkä tahansa öljynäytteen PV: n (peroksidiarvo) tai FFA: n (vapaat rasvahapot) varalta.

Haastattelu Maja Migasin - laboratorion johtajan kanssa

Maja Migas - laboratorion johtaja

Mikä on aikaisempi kokemuksesi työskentelystä Labsissa?

Akateemisesta taustastani kuuluu teollisen mikrobiologian ja biotekniikan kandidaatin ja maisteri. Se tarjoaa minulle laajan teoreettisen perustan biotieteiden eri aloille, kuten mikrobiologia, molekyylibiologia, elintarviketeollisuuden biotekniikka, geenitekniikan menetelmät, in vitro -viljelmät ja embryologia. Yliopisto-aikani aikana minulla oli myös erinomainen tilaisuus olla osa tiimiä, joka työskenteli syövän hoidossa käytetyn laserterapian parissa.

Urani on aina liittynyt elintarviketeollisuuteen. Ensimmäinen työpaikkani oli työskennellä erittäin kiireisessä mikrobiologisessa laboratoriossa, jossa ensisijainen vastuu oli raaka -aineiden, valmiiden tuotteiden ja ympäristötestausten mikrobiologisten tarkastusten tekeminen. Tämän roolin lisäksi tehtäviini kuului myös teknisen hallinnon avustaminen laatujärjestelmän, BRC: n, akkreditoinnin ja projektityön standardien täytäntöönpanossa ja ylläpitämisessä.

Tuona aikana sain myös kehittää uusia testausmenetelmiä ja perustaa upouuden testauslaitoksen. Marraskuusta 2016 lähtien olen työskennellyt GA Pet Food Partnersissa, missä urani eteni laboratorion kehitysteknikosta laboratorion johtajaksi.

Mitä muutoksia olet nähnyt laboratoriotesteissä GA: ssa viime vuosina?

Olen työskennellyt GA Pet Food Partnersin palveluksessa lähes neljä vuotta, ja on uskomatonta nähdä, kuinka sisäiset laboratoriotestit ovat muuttuneet viime vuosina. Olemme tehostaneet sisäistä testausta ja voimme nyt raportoida tuloksesta paljon nopeammin. Olemme kehittäneet alan johtavan sisäisen laboratorion ja mahdollistaneet reaaliaikaiset prosessinhallintapäätökset objektiivisen näytön perusteella.

GA -laboratorio käyttää uusinta nopeaa tekniikkaa ja tarjoaa eheystietoja varmistaakseen, että sekä tavarat että tavarat läpäisevät kaikki tarvittavat kriteerit. Kehittyneimmillä välineillä, jotka mahdollistavat nopean parametrien arvioinnin ja tuottavat objektiivista tietoa, voimme raportoida suurimman osan märkäkemian tuloksista minuuteissa tuntien sijasta.

Vuoden 2019 pikatestimenetelmien ansiosta teimme 78,297 20,000 testiä (märkä kemia + mikrobiologinen testaus), mikä on 2018 XNUMX testiä enemmän kuin vuonna XNUMX.

Mikä on mielestänne merkittävin hyöty uusille laboratoriotiloille kumppaneillemme?

GA: n laatu- ja elintarviketurvallisuuslaboratorio esittelee parhaat ja innovatiiviset lähestymistavat lemmikkieläinten ruoan ainesosien ja lopputuotteiden testaamiseen. Se on suunniteltu toimimaan ristikkäin tietyillä alueilla, jotka kattavat ravitsemus- ja sääntelyvaatimukset, aitous ja mikroprofilointi, turvallisuus, aistit ja laatu. Laboratorio tyydyttää strategisen lyhenteen parantamalla kumppanimme luottamusta ja lisäämällä lopputuotteiden arvoa toimittamalla:

  • Analyyttinen eheys - vankat testausmenetelmät ja työskentely kumppanien määritysten tulosten puitteissa
  • Esteettömät tiedot ja analyyttinen läpinäkyvyys
  • Operatiivinen arvonlisäys - Prosessin hallinta nopealla ja tarkalla analyysillä

Miltä luulet tulevaisuuden lemmikkieläinten ruoan tuotannon ja testauksen?

Lemmikkieläinten ruoka on tällä hetkellä yksi nopeimmin kasvavista segmenteistä elintarviketeollisuudessa. Kumppanit eivät halua perinteistä lemmikkieläinten ruokaa. Sen sijaan lemmikkieläinten omistajat etsivät lemmikkieläinten ruokaa, joka heijastaa heidän makunsa. Tämän seurauksena voimme jo nähdä lisääntyvän ensiluokkaiset tuotteet, joissa on luonnollisia, orgaanisia, viljattomia ainesosia ja jotka on valmistettu tilauksesta.

Uskon, että mineraalien, vitamiinien ja raskasmetallien testaus lisääntyy tulevaisuudessa kumppanien ja loppuasiakkaiden vaatimusten vuoksi. Loppuasiakas haluaa terveellisiä ainesosia ja haluaa ymmärtää ainesosaluettelon. Siksi uskon, että lemmikkieläinten ruokateollisuus jatkaa kokeilua epätavallisilla eläinproteiinilähteillä, joista voi olla hyötyä sekä lemmikkeille että planeetalle.