tuotanto

Huipputason valmistuspaikallamme on yksi teknisesti edistyneimmistä puristustiloista maailmassa.

Sijoituksemme maailman ensimmäiseen lämpökaksoisekstruuderiin mahdollistaa GA: n sisällyttämisen erittäin korkeaan määrään tuoretta lihaa korkealaatuisiin lemmikkieläinten ruokiin ilman kuivien liha-aterioiden käyttöä.

Parempi maustettavuusFreshtrusionRuokavalio paranee entisestään käyttämällä uutta tyhjiöpäällystintämme rasvojen, öljyjen ja makupalojen tasaiseen jakamiseen jokaisen murun päällä ja läpi.

Kolmen suulakepuristimen avulla GA: n tuotantokapasiteetti on 100,000 5 tonnia huippuluokan lemmikkieläinten ruokaa ja kyky valmistaa eriä 200 tonnista XNUMX tonniin kaikkien kumppanien tarpeiden mukaan. GA tarjoaa saman poikkeuksellisen laadukkaan ja yhdenmukaisen erän koosta riippumatta.

Innovaatio toiminnassa: Wenger TT3630

GA Pet Food Partners otti käyttöön maailman ensimmäisen Wenger TT3630 Thermal Twin -ekstruuderin.

- Wenger TT3630 Thermal Twin -suulakepuristin on toisin kuin mikään muu nykyään käytössä oleva kaksiruuviekstruuderi. Wenger TT3630 toimii suunnittelussa, ominaisuuksissa ja tehokkuudessa täydellisessä sopusoinnussa WIPP-korkean intensiteetin esikäsittelylaitteen (HIP) kanssa.

Ainekset sekoitetaan HIP: ssä varovasti kahdella itsenäisesti käytetyllä akselilla, jotka mahdollistavat höyryn "taittamisen" tuotteeseen. Suulakepuristimen tynnyrissä olevat kulmaiset höyrysuuttimen aukot, jotka on suunnattu materiaalivirtauksen suuntaan, yhdessä ainutlaatuisen ruuviprofiilin kanssa mahdollistavat lisähöyryn sekoittumisen tuotteeseen.

Tämä tarkoittaa, että TT3630 voi käyttää jopa neljä kertaa enemmän lämpöenergiaa ja puolet-neljänneksen mekaanisesta energiasta kuin muut kaksiruuvikoneet. Vähentynyt mekaaninen energia takaa paljon vähemmän aggressiivisen kypsennysprosessin verrattuna perinteisempiin korkeakulmaisiin perinteisiin suulakepuristimiin. Tämä auttaa säilyttämään proteiinien sulavuuden ja luonnollisten vitamiinien ja kivennäisaineiden säilymisen elintarvikkeissa samalla kun yli 90% kokista.

Tämä uusi patentoitu prosessi tarkoittaa myös sitä, että voimme käsitellä hiilihydraatteja, kuten peruna- tai riisiä, ilman tahmeutta, jota on aiemmin esiintynyt muissa ekstruuderimalleissa. Tärkkelys voidaan kypsentää täysin vahingoittamatta toiminnallisia ja aistinvaraisia ​​ominaisuuksia. Mielenkiintoisin mahdollisuus on kuitenkin kyky tuottaa kuivaruokia ja herkkuja jopa 70 prosenttisesti tuoreesta lihasta.

Kypsennysprosessi on saatettu päätökseen ainutlaatuisella 2-vaiheisella esikuivaimella ja toissijaisella kuivausmenetelmällä, jonka avulla voimme poistaa High Fresh Meat Kibbles -tuotteen korkean kosteustason ja tyhjöpäällystysjärjestelmän, joka tuottaa vertaansa vailla olevan koostumuksen, kun rasvoja ja öljyjä levitetään ekstruusion jälkeen.

Kaikki tämä tarkoittaa, että GA:lla on yksi maailman edistyneimmistä lemmikkieläinten kuivaruokien tuotantolaitoksista.

Miten tämä toimii?

Ainekset sekoitetaan varovasti korkean intensiteetin esihoitoaineessa kahdella itsenäisesti käytetyllä akselilla, mikä sallii höyryn "taittamisen" tuotteeseen.

Suulakepuristimen tynnyrissä olevat kulmalliset höyryaukot, jotka on suunnattu materiaalivirtauksen suuntaan, yhdessä ainutlaatuisen ruuviprofiilin kanssa mahdollistavat lisähöyryn sekoittumisen.

Käyttämällä 4x enemmän lämpöenergiaa ja puolet neljäsosaan muiden kaksiruuvikoneiden mekaanisesta energiasta, paljon vähemmän aggressiivinen kypsennysprosessi säilyttää proteiinien sulavuuden.

Voimme itsenäisesti säätää kunkin osan lämpötilaa, jolloin voimme täydentää reseptiemme räätälöityä valmistusprosessia.

Pakkaus GA: ssa

At GA Pet Food Partners, jatkamme investointeja pakkaustiimeihimme ja automatisoituihin koneisiin. Olemme ylpeitä monikulttuurisista, lahjakkaista, kokeneista ja sitoutuneista tiimeistämme, ja olemme myös innoissamme huippuluokan koneistamme. Lisäksi työskentelemme väsymättä parantaaksemme prosessejamme arvostettujen kumppanibrändidemme hyödyksi.

Laitteet

Yhdeksän pakkauslinjaamme pakkaavat erilaisia ​​tuotteita 50 grammasta 25 kiloon. Jokaisella pakkauslinjalla on tietokone, joka ilmoittaa linjajohtajalle nykyisestä ja myöhemmästä tuotannosta ja antaa täydelliset tiedot tuotteesta, pakkauksesta ja pinoamisvaatimuksista. Jokaisella tuotantokierroksella on oma ainutlaatuinen työtilauksensa, joka on jäljitetty RFID:llä (Radio Frequency Identification), joka estää odottamattomat inhimilliset virheet ja tarjoaa täyden jäljitettävyyden kumppanille.

Ennen kuin linja ajetaan, Line Operator tarkistaa, että tuote on oikea spesifikaatioiden mukaisesti käyttämällä näytöllä olevaa viitekuvaa. Mikäli tuote ei ole tarkan standardin mukainen, se hylätään ja laatututkinta aloitetaan. Pussit sijoitetaan myös vaakasuoraan koneeseen ja viedään kameran läpi, joka tarkistaa pussin kuvat ja varmistaa, että ne ovat oikein.

Laserkoodaus

Seuraavaksi pussit koodataan laserilla ennen täyttämistä. Erilaisia ​​tietoja syövytetään pussiin täsmälleen samassa paikassa joka kerta, mikä takaa, että mikään ei puutu tai ole luettavissa.

Punnitusjärjestelmä ja laadunvalvonta

Samaan aikaan tuote syötetään punnitusjärjestelmään pieniin kauhoihin. Kun punnitusjärjestelmä on laskenut halutun painon, se vapauttaa useita kauhoja ja jakaa halutun painon. Jos kone laskee väärän painon, ohitusjärjestelmä toimii ja tuote ohjataan pois täyttöputkesta. Jos paino on oikea, tuote kulkee syöttöputkea pitkin ja kulkee matkansa aikana metallinilmaisimen läpi.

Jos kone havaitsee vierasesineen, se antaa hälytyksen, ja laatujärjestelmän prosessi aloittaa kohteen lähteen tutkinnan. Kun se on poistettu, kone käynnistyy uudelleen ja täyttö jatkuu.

Laukun sulkeminen

Laukku kulkee lämpökameran ohi, jota käytetään takaamaan pussin sinetöinti. Kamera käyttää lämpökuvia tarkistaakseen tiivisteen eheyden. Jos pussin tiiviste on viallinen, kone hylkää pussin automaattisesti ja poistaa sen prosessista.

Online-painonvalvontajärjestelmä

Jokainen pussi kulkee online-painonvalvontajärjestelmän läpi, joka punnitsee jokaisen pussin, mikä takaa painon. Sama järjestelmä hylkää kaikki pussit, joiden todetaan olevan alipainoisia tai ylipainoisia.

Röntgenjärjestelmä

Laukku kulkee röntgenjärjestelmän läpi tarkistaakseen metallia tai vieraita esineitä. Lisäksi jokainen laukku valokuvataan viitteeksi, ja mikä tahansa havaittu johtaa pussin automaattiseen hylkäämiseen täydellisen tutkimuksen aikana.

Automaatio

Laukku tulee täysin automatisoituun pelastuslaitteeseen, joka indeksoi pussit ensin kumppanin vaatimusten mukaan, esimerkiksi 2 x 2. Kun indeksointi on valmis, nippu liikkuu eteenpäin ja kietoutuu pystysuoraan venytyskalvoon ennen saman prosessin suorittamista. olla kääritty vaakasuoraan. Tämä on niin, että paketti on täysin koteloitu, turvallinen ja suojattu.

Kun valmis paketti poistuu pelastuskoneesta, se ohittaa automaattisen takuumerkinnän applikaattorin, joka asettaa kumppanimerkinnän nipun ulkopuolelle. Etiketin tiedot luodaan pääohjaustietokoneella automaattisesti, mikä eliminoi mahdolliset inhimilliset virheet. Pussit syötetään sitten automaattiseen kuormalavalaitteeseen. Tämä valtava kone suorittaa erilaisia ​​toimintoja, jolloin prosessin lopussa saadaan valmis lava. Lopuksi kiinnitämme tarran automaattisesti lavalle. Kun tämä on tehty, rullakuljetin lava seisoo kirjaa kuormalavan painon. Lava viedään nyt varastoon, valmiina kumppanin tilaamaan.