Tutkimus & Kehitys

Heti kun sinusta tulee kumppani, saat pääsyn maailman hienoimpiin tutkimus- ja kehitystiloihin. T & K-osasto pyrkii jatkuvasti luomaan ainutlaatuisia, innovatiivisia ratkaisuja.

Tutkimus ja kehitys on osa DNA:ta at GA Pet Food Partners. Yrityksenä pyrimme rikkomaan rajoja sekä ravitsemuksellisesti että valmistuskyvyn suhteen.

T & K-tiimimme toimii yhteistyössä ravitsemus-, tuotanto-, laatu- ja muiden keskeisten osastojen asiantuntijaryhmien kanssa tarjotakseen uraauurtavia ja innovatiivisia ratkaisuja.

Innovaatiot ja uusien tuotteiden kehitys (NPD)

Proteiinihydrolyysi / HDP

Esittelystä lähtien Freshtrusion®, GA Pet Food Partners on ollut edelläkävijä sellaisten ruokavalioiden valmistuksessa, jotka sisältävät yhä enemmän juuri valmistettua liha- ja kalaproteiinilähteitä.

Olemme GA:lla ylpeitä voidessamme olla lemmikkieläinten ruoanvalmistuksen edelläkävijöitä. Emme koskaan lepää innovaatioiden suhteen, ja pyrimme jatkuvasti löytämään tapoja tarjota kumppaneillemme (ja lemmikkieläimillemme) entistä parempia tuotteita. Olemme erittäin innoissamme voidessamme tarjota uusimman innovaatiomme, jota kutsumme "HDP:ksi" – erittäin sulavaksi proteiiniksi.

Käyttämällä kontrolloitua entsymaattista hydrolyysiä (olosuhteet määritetään yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa Nofima, johtava riippumaton soveltavan elintarviketutkimuksen instituutti), voimme pilkkoa proteiinit pieniksi peptideiksi (tämä prosessi tapahtuu luonnollisesti ruoansulatuskanavassa). HDP lisää proteiinin sulavuutta ja biologista hyötyosuutta, parantaa makua ja tuottaa proteiinia, jolla on alhainen allergiapotentiaali.

Lisätietoja HDP:stä saat ottamalla yhteyttä asiantuntijaan Account Manager.

HDP – erittäin sulava proteiiniraportti

Voit tarkastella ja ladata ilmaiseksi GA:n raporttia proteiinihydrolyysilähestymistavan kehittämisestä tuoreen lihan ja kalan ravitsemuksellisten hyötyjen lisäämiseksi, kirjoittanut tohtori Adrian Hewson-Hughes. Tässä raportissa kerrotaan yksityiskohtaisesti tutkimus- ja kehitystyöstämme pyrkimyksissämme parantaa tuoreen lihan ja kalan ainesosien sisältämän proteiinin ravintoarvoa muuntamalla proteiini pieniksi peptideiksi, jotka sitä syövät lemmikit imeytyvät helpommin. Kutsumme tätä prosessia HDP:ksi (Highly Digestible Protein).

Hyvin sulavan proteiinin raportti

Kollageeni ja kollageenipeptidit lemmikkieläinten ruoassa

Ainutlaatuinen piirre GA Pet Food Partners kerää parhaimmat liha- ja kala-ainekset lähteeltä. Tiedämme, että nämä ainesosat sisältävät luonnostaan ​​kollageenia, vaikka määrät vaihtelevat erityyppisissä eläinkudoksissa.

Oletetaan, että testaamme esimerkiksi kokonaisen kanan eri osia. Siinä tapauksessa näemme, että kollageenia on eniten ihossa, jota seuraa ruho (luista ja rustosta), vähemmän luuston lihassa ja sisäelimissä (sisäelimet).

Luonnollisista kollageenipitoisista ainesosista, kuten Freshly Prepared liha- ja kalamateriaaleista, valmistetut nappulat sulavat ja imeytyvät lemmikkiin. Tämä tarjoaa rakennuspalikoita (erityisesti aminohappoja glysiiniä ja proliinia), jotta keho tuottaa lisää kollageenia, mikä voi auttaa ylläpitämään terveitä luita, niveliä ja ihoa.

Viimeisimmän proteiinihydrolyysin tutkimus- ja kehitystyömme sekä innovatiivisen HDP-prosessin (Highly Digestible Protein) ansiosta voimme "esisulattaa" valitsemiemme liha- ja kalaaineosien kollageenin kollageenipeptideiksi käyttämällä GA:ta huolellisesti. kontrolloitu entsymaattinen hydrolyysi ennen niiden yhdistämistä herkulliseen nappulaan.

Kollageeni ja kollageenipeptidit lemmikkieläinten ruokaraportissa

Voit katsella ja ladata ilmaiseksi GA Pet Food Partners Tohtori Adrian Hewson-Hughesin raportti kollageenista ja kollageenipeptideistä lemmikkieläinten ruoassa, joka sisältää hyödyllistä tietoa siitä, mitä kollageeni on, mitä se tekee, miten sitä valmistetaan ja kuinka GA:n T&K-osasto on tehnyt merkittäviä innovaatioita HDP:ssä ja kollageenin imeytymisessä.

Kollageeni ja kollageenipeptidit lemmikkieläinten ruokaraportissa

Tunnustaja Cat

Ruuan osalta kissoja on tunnetusti vaikea miellyttää!

Tätä silmällä pitäen olemme työskennelleet useiden vuosien ajan eri organisaatioiden ja asiantuntevien ravitsemusasiantuntijoidemme kanssa laatiaksemme reseptejä, joissa on käytetty erilaisia ​​ainesosia ja päällysteiden yhdistelmiä. Lisäksi olemme tehneet laajoja makukokeita selvittääksemme, mikä tekee kiihkeistä kissoista onnellisia!

Meillä on nyt ilo ilmoittaa, että olemme kehittäneet kolme upeaa uutta tuotetta (1 aikuinen ja 2 steriloitua), joista tiedämme kissojen rakastavan. Nämä reseptit ovat nyt saatavilla meidän kautta MyLabel salkun.

Hyvän maun lisäksi kaikki tuotteet on muotoiltu tukemaan virtsateiden terveyttä ja niiden on osoitettu pitävän virtsan pH-arvon optimaalisella alueella virtsakiteiden tai kivien muodostumisen riskin minimoimiseksi.

Kaikki GA:n tutkimus- ja kehitystyö hyödyttää kaikkia yhteistyökumppaneitamme. Kaikki jännittävät T&K-kehitykset tarjotaan kaikille arvostetuille kumppaneillemme, sillä asiantuntemuksemme on sinun menestys.

Jos haluat lisätietoja Connoisseur Cat -sarjasta, ota yhteys omistajaasi Account Manager.

Ravitsemus

Ravitsemustiimimme on laatinut asiantuntevasti yli 800 reseptiä. Tiimimme käyttää eläinten biologiaa ja ravitsemustietoa tarjotakseen asiantuntevaa tukea ja neuvoja koko matkan ajan ja varmistaakseen, että reseptit ovat viimeisimmän lemmikkieläinruokalainsäädännön mukaisia. T&K-osastomme kanssa yhteistyössä ravitsemusasiantuntijat auttavat luomaan uusia reseptejä innovatiivisimpien ratkaisujen avulla ja valitsevat sopivimmat raaka-aineet ennen reseptin kokeilua. Sitten he analysoivat tulokset yksityiskohtaisesti yhteistyössä laboratorioteknikon kanssa ennen kuin uusi resepti lähetetään valmistettaviksi.

Sophia Parkinson, lemmikkieläinten ruokaväitteiden asiantuntijamme, on koonnut alla muutamia informatiivisia artikkeleita siitä, miksi emme vain muotoile ruokkimiemme lemmikkieläinten elämänvaiheita tai lajia vaan myös elämäntapoja.

Pentu Reseptit

Pennut tarvitsevat sopivan korkean proteiinitason tukeakseen kasvua ja kehitystä tämän ratkaisevan elämänvaiheen aikana. Tämä on yleensä korkeampi kuin aikuisen vaatimus, koska tämä on nopein kehitysvaihe koiran eliniässä.

Tämän vaiheen aikana he tarvitsevat myös sopivan ja hallitun kalsium- ja fosforipitoisuuden luuston oikean kehityksen varmistamiseksi, mikä on erityisen tärkeää suurten rotujen pennuille.

Aikuisten koiran reseptit

Aikuisten koirien reseptit on muotoiltu täydellisiksi ja tasapainoisiksi tarjoamaan kaikki ravintoaineet, joita koira tarvitsee terveellisen ja onnellisen elämän elämiseen. Ne formuloidaan käyttämällä hyvin sulavien proteiinien, hiilihydraattien ja funktionaalisten ainesosien erilaisia ​​yhdistelmiä. Koirille ja heidän omistajilleen on valittavissa paljon herkullisia reseptejä.

Pienirotuisten koirien reseptit

Pienillä roduilla on nopeampi aineenvaihdunta kuin suurilla roduilla, mikä tarkoittaa, että niiden energiantarve painokiloa kohden on paljon suurempi. Siksi Small Breed -reseptimme on suunniteltu sisältämään korkeampi kaloripitoisuus, joka on ravinteikas, joka on pakattu pienempään nappulaan, joka on erityisesti suunniteltu pienemmille suulle.

Suurirotuiset koiran reseptit

Suurten rotujen reseptimme ovat ravitsemuksellisesti täydellisiä ja tasapainoisia, ja niissä on suurempi purukoko, mikä edistää pureskelua ja estää nielemistä tai pikaruokaa, mikä voi johtaa turvotukseen ja ruoansulatuskanavan häiriöihin. Suurirotuisten koirien koko ja paino voivat kuormittaa enemmän niiden niveliä, joten olemme lisänneet glukosamiinin, kondroitiinin ja metyylisulfonyylimetaanin yhdistelmän tukemaan ruston aineenvaihduntaa ja auttamaan nivelten terveyttä.

Kevyt * Reseptit

Kevyisiin resepteihimme on lisätty L-karnitiinia, joka on peräisin aminohaposta lysiinistä, joka edistää rasvan hapettumista ja auttaa ylläpitämään tervettä painoa ja laihaa lihasmassaa.
Kevyet reseptimme sisältävät 15 % vähemmän rasvaa kuin tavalliset aikuisten tuotteet, mikä auttaa painonpudotuksessa. Kuitenkin, koska kalorit vähenevät, tämä ei tarkoita, että lemmikin pitäisi syödä vähemmän, ja se voi silti kuluttaa normaalin määrän ruokaa.

* FEDIAF-ohjeissa todetaan, että jos ilmoitat reseptin kevyeksi, tuotepakkauksessa on ilmoitettava metaboloituva energia tai kcal.

Vanhemmat koiran reseptit

Seniorireseptit on suunniteltu sopimaan yli seitsemän vuoden ikäisille koirille. Senioriruokavalio on suunniteltu tukemaan niveliä, siinä on korkeampi kuitupitoisuus, joka auttaa "pitämään asiat liikkeessä", ja sen energiapitoisuus on pienempi, jotta se auttaa estämään painonnousua näinä kultaisina vuosina. Glukosamiinin, kondroitiinin ja MSM:n huolellinen sekoitus auttaa tukemaan rustoa terveille nivelille. Nämä reseptit sisältävät L-karnitiinin, välttämättömän aminohapon, joka voi auttaa ylläpitämään tervettä painoa ja laihaa lihasmassaa.

Kissanpennun reseptit

Pennut kasvavat nopeasti; Kuuden kuukauden kuluessa ne ovat saavuttaneet noin 75 % aikuisen ruumiinpainostaan, joten oikeanlainen ruokavalio on elintärkeää auttaakseen heitä kasvamaan kissanpennusta terveeksi kissaksi.

Täydelliset pentureseptimme on suunniteltu tarjoamaan nuorille kissoille tasapainoinen ravinto ja lisääntynyt energiapitoisuus, jota ne tarvitsevat kasvun aikana. Tämä sisältää korkeamman proteiinitason, runsaasti välttämättömiä aminohappoja terveen lihaskasvun tukemiseksi ja lisättyä E-vitamiinia tukemaan immuunijärjestelmää. Kissanpennun reseptin pienempi nappulan koko auttaa myös tekemään ateriaajoista helposti hallittavia.

Aikuisten kissojen reseptit

Toisin kuin koirat, kissat eivät pysty syntetisoimaan kaikkia aminohappoja elimistössään, ja siksi on tärkeää, että niitä saadaan ravinnosta terveyden ylläpitämiseksi. Aikuisten kissojen reseptimme ovat erinomaisia ​​laadukkaan proteiinin lähteitä, jotka sisältävät runsaasti välttämättömiä aminohappoja, kuten tauriinia ja A-vitamiinia, jotka auttavat tukemaan sydäntä ja näköä sekä omega 3 -rasvahappoja, jotka edistävät hyvää turkin ja ihon tilaa. Tämä täydellinen ruokavalio antaa varmuuden siitä, että kissalla on kaikki mitä se tarvitsee onnelliseen ja terveelliseen elämään.

Vanhemmat kissan reseptit

Kissojen vanhetessa (yli 7-vuotiaat) niiden ravitsemustarpeet voivat muuttua, koska ne voivat muuttua vähemmän aktiivisiksi, viettää enemmän aikaa sisätiloissa tai kehittää hitaampaa aineenvaihduntaa. Täydelliset seniorireseptimme on suunniteltu tarjoamaan korkealaatuista proteiinia, vähemmän kaloreita ja lisättyä l-karnitiinia auttamaan kissasi säilyttämään optimaalisen painonsa ja terveet laihalihakset kypsyessään. Se on myös rikastettu nivelhoitopakkauksellamme, joka auttaa tukemaan ikääntyviä niveliä ja ylläpitämään hyvää liikkuvuutta. Tämä tarkoittaa, että iäkkäät kissat voivat jatkaa ruokailun nauttimista täysillä mausta tinkimättä.

Steriloidut / kastratut kissan reseptit

Sterilointia / kastrointia suositellaan lemmikkikissoille; sen tiedetään kuitenkin olevan liikalihavuuden riskitekijä, koska se voi johtaa lisääntyneeseen ruokahaluun ja alentuneeseen aktiivisuustasoon. Reseptimme on muotoiltu auttamaan tasapainossa näitä muutoksia vastaan.

Sisäkissa reseptit

Lisääntynyt kaupunkiasuminen on johtanut siihen, että kissoja asuu enemmän sisätiloissa, mutta tämä ympäristö voi rajoittaa heidän liikunnan määrää. Ei-toivotun painonnousun riskin torjumiseksi reseptimme on suunniteltu pienemmällä energiasisällöllä auttamaan sisäkissoja säilyttämään normaalipainonsa.

Fussy Cat Reseptit

Tiedetään hyvin, että kissat voivat olla melko erityisiä ruokakupissaan. Tässä mielessä reseptimme on muotoiltu huolellisesti sen varmistamiseksi, että se on erityisen maukas kissoille, jotta ruokailuajat nauttivat edelleen kaikkein pahimmillakin kissoilla.

Aktiiviset kissareseptit

Erittäin leikkisät kissat saattavat tarvita reseptin, joka voi täydentää heidän aktiivista elämäntapaansa. Reseptimme on muotoiltu korkealla energiasisällöllä, joka voi auttaa vastaamaan aktiivisten kissojen lisääntyneeseen energiantarpeeseen. Se sisältää myös runsaasti korkealaatuisia proteiineja ja omega-3-rasvahappoja, jotka auttavat ylläpitämään vahvoja lihaksia ja pitämään aktiiviset nivelet terveinä.

Kollegan valokeila: T & K

Alex Tebay

Tuoteinnovaatioiden ja prosessikehityksen johtaja

Alex valmistui Manchester Metropolitan University vuonna 2004 elintarviketieteen ja -tekniikan kandidaatin tutkinnolla. Sitten hän hankki 11 vuoden kokemuksen tehtävistä ihmisten elintarviketeollisuudessa, joka kattaa sekä laadun että uusien tuotteiden kehittämisen, sisältäen erilaisia ​​tuotteita viljasta maitotuotteisiin ja hedelmiin.

Ennen liittymistään GA:han vuonna 2017 Alex oli sokeripohjaisten hillojen ja täytteiden valmistajan NPD:n johtaja ja vastasi yli 100 tuotteen lanseeraamisesta leipomoalalle ja toimitti kaikki suuret supermarketit. Hän oli kokonaisvastuussa kaikkien näiden tuotteiden muotoilusta, kustannuslaskennasta ja eritelmien laatimisesta, ja hän johti prosessia "konseptista lanseeraukseen".

Siitä lähtien, kun hän liittyi GA: hon vuonna 2017, Alex on ollut eturintamassa monissa teknisissä innovaatioissa, jotka olemme esittäneet lemmikkieläinten kuivaruokasektorille, olipa kyse laitteista, valmistustekniikoista tai uusista raaka-aineista. Alex valvoo myös NPD: n prosessointipuolta yrityksessä ja on tärkeä osa kumppanin matkan avustamisessa tuomalla markkinoille uusia tuotteita, jotka muuttavat lemmikkieläinten ruokaa ja pitävät sitä eteenpäin.