Tutkimus & Kehitys

Heti kun sinusta tulee kumppani, saat pääsyn maailman hienoimpiin tutkimus- ja kehitystiloihin. T & K-osasto työskentelee kanssasi luomaan räätälöityjä innovatiivisia ratkaisuja.

Tutkimus ja kehitys on osa GA Pet Food Partnersin DNA: ta. Yrityksenä pyrimme ylittämään rajat sekä ravitsemuksen että valmistuskyvyn suhteen.

T & K-tiimimme toimii yhteistyössä ravitsemus-, tuotanto-, laatu- ja muiden keskeisten osastojen asiantuntijaryhmien kanssa tarjotakseen uraauurtavia ja innovatiivisia ratkaisuja.

Innovaatiot ja uusien tuotteiden kehitys (NPD)

Proteiinihydrolyysi / HDP

Käyttöönoton jälkeen Freshtrusion™, GA on eturintamassa valmistamassa ruokavaliota, joka sisältää yhä suurempia määriä juuri valmistettuja liha- ja kalaproteiinilähteitä.

Ylpeänä olla lemmikkieläinten ruoanvalmistuksen eturintamassa, emme koskaan lepää täällä GA: ssa, ja pyrimme jatkuvasti tapoihin tarjota kumppaneillemme (ja lemmikeillemme) vielä parempia tuotteita. Olemme nyt erittäin innostuneita tarjoamaan uusimman innovaatiomme, jota kutsumme HDP: ksi - erittäin sulavaksi proteiiniksi.

Käyttämällä kontrolloitua entsymaattista hydrolyysiä (olosuhteet määritetään yhteistyössä Nofiman, johtavan riippumattoman soveltavan elintarviketutkimuksen instituutin asiantuntijoiden kanssa), voimme sulattaa proteiinia pieniksi peptideiksi (tämä on sama prosessi, jota esiintyy luonnollisesti ruoansulatuskanavassa). Tämä lisää proteiinin sulavuutta ja hyötyosuutta parantaa maittavuutta ja tuottaa proteiinia, jolla on alhainen allergeeninen potentiaali.

Lisätietoja HDP: stä saat ottamalla yhteyttä omaan tilivastaavaan.

Lataa GA: n HDP (Highly Digestible Protein) -raportti

Voit ladata ilmaiseksi GA: n raportin proteiinihydrolyysimenetelmän kehittymisestä tuoreen lihan ja kalan ravitsemuksellisten hyötyjen lisäämiseksi, kirjoittanut tohtori Adrian Hewson-Hughes. Tässä raportissa kuvataan tutkimuksemme ja kehityksemme pyrkimyksistä lisätä proteiinin ravintoarvoa tuoreessa liha- ja kala-ainesosassamme muuttamalla proteiini pieniksi peptideiksi, joita sitä syövät lemmikkieläimet imevät helpommin. Kutsumme tätä prosessia HDP: ksi (hyvin sulava proteiini).

Lataa HDP-raporttimme

Kollageeni ja kollageenipeptidit lemmikkieläinten ruoassa

GA Pet Food Partnersin ainutlaatuinen piirre on mahdollisuus kerätä parhaimmat liha- ja kala-ainesosat lähteellä. Tiedämme, että nämä ainesosat sisältävät luonnollisesti kollageenia, vaikka määrät vaihtelevatkin erityyppisissä eläinkudoksissa. Jos testaamme esimerkiksi kokonaisen kanan eri osia, näemme, että kollageenia on runsaimmin ihossa, jota seuraa ruho (luista ja rustosta), ja pienempi määrä luuston lihassa ja sisäelimissä (sisäelimet). Lemmikkieläimet pilkkovat ja imevät luonnollisista kollageenipitoisista ainesosista, kuten tietyistä juuri valmistetuista liha- ja kalamateriaaleista valmistetut kuplat, jotka tarjoavat keholle rakennuspalikoita (erityisesti aminohappoja glysiiniä ja proliinia) tuottamaan enemmän kollageenia, mikä voi auttaa ylläpitää terveitä luita, niveliä ja ihoa.

Kiitos viimeisimmän proteiinihydrolyysiä koskevan tutkimus- ja kehitystyömme sekä innovatiivisen 'Highly Digestible Protein' (HDP) -prosessin käyttöönoton, täällä GA: ssa voimme '' sulattaa '' valitsemiemme liha- ja kala-ainesosien kollageenin kollageenipeptideihin huolellisesti hallittu entsymaattinen hydrolyysi ennen kuin ne sisällytetään herkulliseen purkuun.

Lataa GA: n Collagen & Collagen Peptides in Pet Food -raportti

Voit ladata GA Pet Food Partners -raportin kollageenista ja kollageenipeptideistä lemmikkieläinten ruoassa Dr Adrian Hewson-Hughesilta, ravitsemus-, elintarviketurvallisuus- ja innovaationeuvojalta, joka sisältää uskomattoman hyödyllistä tietoa siitä, mitä kollageeni on, mitä on, miten se on ja miten GA: n T & K-osasto on tehnyt valtavia innovaatioita HDP: n ja kollageenin imeytymisessä.

Lataa kollageeni- ja kollageenipeptidiraporttimme

RAG-ennustustyökalu

Jatkamme innovaatioiden ja kehittyneiden analyyttisten mallien kehittämistä olemme iloisia voidessamme jakaa uusimman työkalumme - RAG-arvioinnin. Tämä työkalu on rakennettu käyttämällä tietoja, jotka on kerätty tuhansien erilaisten reseptien puristamisesta monien vuosien ajan, ja tämä työkalu on luotu auttamaan mahdollisten reseptien tarkassa arvioinnissa konseptivaiheessa.

RAG tuottaa liikennevalojen 'pisteet' (Punainen-Keltainen-Vihreä) eri tekijöille potentiaalisessa reseptissä, joka antaa alustavan ennusteen onnistumisen todennäköisyydestä tai mahdollisista ongelmista. Tämä auttaa kumppaneita ymmärtämään riskit, kustannukset ja aikataulut tiettyjen uusien tuotteiden kehittämiselle ja antavat GA: n asiantuntijoille mahdollisuuden antaa neuvoja parhaasta tavasta edetä erittäin innovatiivisten reseptien onnistuneessa lanseerauksessa.

Lisätietoja RAG- tai tiheysennusteista saat ottamalla yhteyttä omaan tilivastaavaan.

Tuotteen optimointi

Räätälöidyt ruoanlaitto-olosuhteet

Kuuma ja nopea vai matala ja hidas? GA: ssa suosimme toista lähestymistapaa tuoreen lihan ja kalan raaka-aineiden valmistuksessa. Mutta myös matalan lämpötilan ja hitaan kypsennyksen puitteissa tutkimuksemme ovat osoittaneet, että voimme vaikuttaa dramaattisesti kourujen maittavuuteen kypsennyksen kestosta ja lämpötilaprofiilista riippuen.

Kun haluamme täyttää lupauksemme "valmistaa ja toimittaa maailman hienointa lemmikkieläinten ruokaa", jatkamme eri liha- ja kalaraaka-aineiden tutkimista ja tarkentamista, jotta saat lemmikkien hienoimmat ja maukkaimmat ruuat.

Top Cat

Ruuan osalta kissoja on tunnetusti vaikea miellyttää!

Tämän huomioon ottaen olemme käyttäneet useita vuosia työskennellessä eri organisaatioiden ja omien ravitsemusterapeuttien kanssa muotoillaksemme reseptejä erilaisilla ainesosilla ja yhdistelmillä päällysteitä. Olemme tehneet laajat maustekokeet selvittääkseen, mikä tekee kiusallisista kissoista onnellisia!

Meillä on nyt ilo ilmoittaa, että olemme kehittäneet kolme upeaa uutta tuotetta (1 aikuinen ja 2 steriloitua), jotka tiedämme kissojen rakastavan. Nämä ovat nyt saatavilla meidän MyBrand salkun.

Hyvän maun lisäksi kaikki tuotteet on muotoiltu tukemaan virtsateiden terveyttä ja niiden on osoitettu pitävän virtsan pH-arvon optimaalisella alueella virtsakiteiden tai kivien muodostumisen riskin minimoimiseksi.

Kaikki tuotekehitys hyödyttää kaikkia kumppaneitamme, koska osaamisemme on sinun menestyksesi, ja jännittävää kehitystä tarjotaan kaikille arvostetuille kumppaneillemme.

Jos haluat lisätietoja Connoisseur Cat -sarjasta, ota yhteys omaan tilivastaavaan.

Ravitsemus

Ravintotiimimme on laatinut asiantuntevasti yli 800 alkuperäistä reseptiä MyLabel, MyBrand että MyBespoke kumppaneita. Ravintotiimimme tarjoaa eläinbiologian ja ravitsemustietojensa avulla asiantuntija-apua ja neuvoja kumppaneillemme sekä omille osastoillemme koko kumppanimatkan ajan. Ne varmistavat, että kumppanien reseptit noudattavat aina viimeisintä lainsäädäntöä. Työskennellessään T & K-osastomme kanssa he auttavat luomaan uusia reseptejä innovatiivisten ideoiden avulla ja valitsemaan kokeisiin sisällytettävät raaka-aineet. Sitten laboratorioteknikoiden kanssa he analysoivat tutkimuksen tuloksia yksityiskohtaisesti ennen uuden reseptin lähettämistä tuotettavaksi.

Vanhempi ravitsemusterapeutti Charlotte Shepherd on laatinut alla joitain informatiivisia artikkeleita siitä, miksi emme muotoile vain elämänvaiheita ja lajeja, mutta myös elämäntapoja.

Pentu Reseptit

Pennut tarvitsevat sopivan korkean proteiinitason kasvun ja kehityksen tukemiseksi tässä elämänvaiheessa. Tämä on yleensä korkeampi kuin aikuisen vaatimus, koska tämä on nopein kehitysvaihe koiran elinaikana. Tämän vaiheen aikana he tarvitsevat myös asianmukaisen ja hallitun kalsium- ja fosforipitoisuuden luuston oikean kehityksen varmistamiseksi, mikä on erityisen tärkeää suurten rotujen pennuille.

Aikuisten koiran reseptit

Aikuisten koirien reseptit on muotoiltu täydellisiksi ja tasapainoisiksi tarjoamaan kaikki ravintoaineet, joita koira tarvitsee terveellisen ja onnellisen elämän elämiseen. Ne formuloidaan käyttämällä hyvin sulavien proteiinien, hiilihydraattien ja funktionaalisten ainesosien erilaisia ​​yhdistelmiä. Koirille ja heidän omistajilleen on valittavissa paljon herkullisia reseptejä.

Pienirotuisten koirien reseptit

Pienillä roduilla on nopeampi aineenvaihdunta verrattuna suuriin roduihin, mikä tarkoittaa, että niiden energiantarve on paljon suurempi painokiloa kohden. Pienirotuiset reseptimme on muotoiltu siten, että niillä on korkeampi ravinnepitoinen kaloripitoisuus, joka on pakattu pienempään kookkaan, joka on erityisesti suunniteltu sopimaan pienempiin suuhun.

Suurirotuiset koiran reseptit

Suurten rotujen reseptimme ovat ravitsemuksellisesti täydelliset ja tasapainotetut, ja ne ovat kooltaan suurempia, jotta ne edistävät pureskelua ja estävät ruoan ruuhkautumisen tai nopean kulutuksen, mikä voi johtaa turvotukseen ja ruoansulatuskanavan häiriöihin. Suurirotuisten koirien koko ja paino voivat kuormittaa enemmän niveliä, joten olemme lisänneet glukosamiinin, kondroitiinin ja metyylisulfonyylimetaanin yhdistelmän tukemaan ruston aineenvaihduntaa ja auttamaan nivelten terveyttä.

Kevyt * Reseptit

Kevyisiin resepteihimme on lisätty L-karnitiinia - johdettu aminohaposta lysiini -, joka edistää rasvan hapettumista, mikä auttaa ylläpitämään terveellistä painoa ja lihasmassaa.
Kevyet reseptimme ovat 15% vähemmän rasvaa verrattuna aikuisten tavanomaisiin tuotteisiin painonpudotuksen helpottamiseksi. Koska kalorit ovat vähentyneet, tämä ei tarkoita, että lemmikin on syötävä vähemmän, vaan se voi silti kuluttaa normaalin määrän ruokaa.

* FEDIAF-ohjeissa todetaan, että jos ilmoitat reseptin kevyeksi, tuotepakkauksessa on ilmoitettava metaboloituva energia tai kcal.

Vanhemmat koiran reseptit

Seniorireseptit on suunniteltu sopimaan yli 7-vuotiaille koirille. Vanhempi ruokavalio on suunniteltu tukemaan niveliä, sillä on korkeampi kuitupitoisuus, joka auttaa pitämään asiat liikkeessä, ja energiapitoisuus on pienentynyt estämään painonnousua noina kultaisinina vuosina. Huolellinen glukosamiinin, kondroitiinin ja MSM: n sekoitus auttaa tukemaan rustoa terveille nivelille. Nämä reseptit sisältävät L-karnitiinia, välttämätöntä aminohappoa, joka voi auttaa ylläpitämään terveellistä painoa ja lihasmassaa.

Kissanpennun reseptit

Pennut kasvavat nopeasti; 6 kuukauden kuluessa he ovat saavuttaneet noin 75% aikuisen ruumiinpainosta, joten ruokavalionsa saaminen on elintärkeää, jotta he voivat kasvaa kissanpennusta terveeksi kissaksi. Täydelliset kissanpentureseptimme on muotoiltu tarjoamaan nuorille kissoille tasapainoinen ravinto ja lisääntynyt energiasisältö, jota he tarvitsevat kasvun aikana. Tämä sisältää korkeamman proteiinitason, runsaasti välttämättömiä aminohappoja terveellisen lihasten kasvun tukemiseksi ja lisättyä E-vitamiinia immuunijärjestelmän tukemiseksi. Pennun pienempi koiranpennun koko auttaa myös tekemään aterioista helposti hallittavissa.

Aikuisten kissojen reseptit

Toisin kuin koirat, kissat eivät voi syntetisoida kaikkia kehossa olevia aminohappoja, joten on välttämätöntä, että ne sisältyvät ruokavalioon terveyden ylläpitämiseksi. Aikuisten kissojen reseptimme ovat erinomaisia ​​proteiinilähteitä, joissa on runsaasti välttämättömiä aminohappoja, kuten tauriinia ja A-vitamiinia, jotka auttavat tukemaan sydäntä ja näkemystä, sekä omega 3, joka myös edistää hyvää turkin ja ihon kuntoa. Tämä täydellinen ruokavalio antaa luottamuksen siihen, että kissalla on kaikki mitä tarvitsee onnellisen ja terveellisen elämän elämiseen.

Vanhemmat kissan reseptit

Kun kissaeläimet vanhenevat (7+ vuotta), heidän ravintotarpeensa voivat alkaa muuttua, koska ne voivat muuttua vähemmän aktiivisiksi, viettää enemmän aikaa sisätiloissa tai kehittää hitaampaa aineenvaihduntaa. Täydelliset vanhempien reseptimme on muotoiltu tarjoamaan korkealaatuista proteiinia, vähemmän kaloreita ja lisättyä l-karnitiinia, jotta kissasi voi ylläpitää optimaalista painoaan ja terveitä laihoja lihaksia kypsyessään. Se on myös rikastettu yhteisellä hoitopakkauksellamme, joka tukee ikääntyviä niveliä ja ylläpitää hyvää liikkuvuutta. Tämä tarkoittaa, että vanhemmat kissat voivat jatkaa aterioiden nauttimista täysimääräisesti makuun tinkimättä.

Steriloidut / kastratut kissan reseptit

Sterilointia / kastrointia suositellaan lemmikkikissoille; sen tiedetään kuitenkin olevan liikalihavuuden riskitekijä, koska se voi johtaa lisääntyneeseen ruokahaluun ja alentuneeseen aktiivisuustasoon. Reseptimme on muotoiltu auttamaan tasapainossa näitä muutoksia vastaan.

Sisäkissa reseptit

Lisääntynyt kaupunkiasuminen on johtanut siihen, että enemmän kissoja asuu sisätiloissa, mutta tämä ympäristö voi rajoittaa niiden liikuntamäärää. Torjuakseen ei-toivotun painonnousun riskiä reseptimme on muotoiltu pienemmällä energiasisällöllä auttaakseen sisäkissoja ylläpitämään normaalia painoa.

Fussy Cat Reseptit

Tiedetään hyvin, että kissat voivat olla melko erityisiä ruokakupissaan. Tässä mielessä reseptimme on muotoiltu huolellisesti sen varmistamiseksi, että se on erityisen maukasta kissoille, jotta ateria-ajat ovat edelleen nautintoa myös pahimmille kissoille.

Aktiiviset kissareseptit

Erittäin leikkisät kissat saattavat tarvita reseptin, joka voi täydentää heidän aktiivista elämäntapaansa. Reseptimme on muotoiltu korkealla energiasisällöllä, mikä voi auttaa vastaamaan aktiivisten kissojen lisääntyneeseen energiantarpeeseen. Se sisältää myös runsaasti korkealaatuisia proteiineja ja omega-3-rasvahappoja, jotka auttavat ylläpitämään vahvoja lihaksia ja pitämään aktiiviset nivelet terveinä.

Kollegan valokeila: T & K

Alex Tebay

Tuoteinnovaatioiden ja prosessikehityksen johtaja

Alex valmistui Manchester Metropolitan Universitystä vuonna 2004 BSc: n (Hons) elintarviketieteessä ja -tekniikassa. Sitten hän hankki 11 vuoden kokemuksen tehtävistä ihmisten elintarviketeollisuudessa, joka kattaa sekä laadun että uusien tuotteiden kehittämisen, ja sisältää erilaisia ​​tuotteita viljasta, maitotuotteisiin ja hedelmiin.

Ennen liittymistään GA: han vuonna 2017 Alex toimi sokeripohjaisten hillojen ja täytteiden valmistajan NPD: n johtajana ja vastasi yli 100 tuotteen tuomisesta leipomoalalle, joka toimittaa kaikki suuret supermarketit. Hänellä oli kokonaisvastuu kaikkien näiden tuotteiden spesifikaatioiden laatimisesta, kustannusten laskemisesta ja laatimisesta, prosessin hallinnasta konseptista lanseeraukseen.

Siitä lähtien, kun hän liittyi GA: hon vuonna 2017, Alex on ollut eturintamassa monissa teknisissä innovaatioissa, jotka olemme esittäneet lemmikkieläinten kuivaruokasektorille, olipa kyse laitteista, valmistustekniikoista tai uusista raaka-aineista. Alex valvoo myös NPD: n käsittelypuolta yrityksessä ja saa merkittävän osan kumppanin matkan avustamisessa tuomalla markkinoille uusia tuotteita, jotka muuttavat lemmikkieläinten ruokaa ja pitävät sitä eteenpäin.

Tohtori Adrian Hewson-Hughes

Ravitsemus-, elintarviketurvallisuus- ja innovaatioasiantuntija

Adrian valmistui Sunderlandin yliopistosta farmakologian kandidaatin tutkinnosta ja jatkoi töitä multippeliskleroosilaboratoriossa Lontoon yliopistollisen neurologian instituutissa, jossa hän valmistui tohtoriksi. Vuosien jälkeen Cambridgen ja Nottinghamin yliopistojen tutkijatohtorina tutkijana hän siirtyi Mars Petcare -palveluun ja työskenteli 14 vuotta tutkimus- ja kehitystyössä Walthamin lemmikkieläinten ravitsemuskeskuksessa. Adrian johti erilaisia ​​kissojen ja koirien maittavuutta, ruokintakäyttäytymistä, ravitsemusta ja aineenvaihduntaa koskevia tutkimushankkeita, jotka johtivat tieteellisiin julkaisuihin, esityksiin ja tuoteinnovaatioihin.

Vuonna 2016 Adrian muutti Ranskaan johtamaan Nestlé Purina Petcare -yrityksen eurooppalaista ravitsemustutkimus- ja kehitysryhmää. Hän oli vastuussa ravitsemuksellisten ja lakisääteisten vaatimusten noudattamisesta, ravitsemusturvallisuudesta ja väitteiden perustelemisesta kissan ja koiran tuotevalikoimassa valtavirrasta eläinlääkärin ruokavalioon. Lisäksi hän suoritti tutkimusta innovaatioiden ja uusien tuotteiden kehittämisen tukemiseksi kaikissa muodoissa (märkä, kuiva ja herkku).

Lokakuussa 2018 Adrian liittyi GA: han innoissaan mahdollisuudesta tukea GA: n sitoutumista jatkuvaan innovaatioon ja investointeihin tuomalla korkealaatuisia tuotteita kumppaneillemme ja lemmikkeillemme.