Tutkimus & Kehitys

Heti kun sinusta tulee kumppani, saat pääsyn maailman hienoimpiin tutkimus- ja kehitystiloihin. T & K-osasto pyrkii jatkuvasti luomaan ainutlaatuisia, innovatiivisia ratkaisuja.

Tutkimus ja kehitys on osa GA Pet Food Partnersin DNA: ta. Yrityksenä pyrimme ylittämään rajat sekä ravitsemuksen että valmistuskyvyn suhteen.

T & K-tiimimme toimii yhteistyössä ravitsemus-, tuotanto-, laatu- ja muiden keskeisten osastojen asiantuntijaryhmien kanssa tarjotakseen uraauurtavia ja innovatiivisia ratkaisuja.

Innovaatiot ja uusien tuotteiden kehitys (NPD)

Proteiinihydrolyysi / HDP

Käyttöönoton jälkeen Freshtrusion™, GA Lemmikkieläinten ruokakumppanit ovat olleet edelläkävijöitä valmistettaessa ruokavaliota, joka sisältää yhä suurempia määriä juuri valmistettuja liha- ja kalaproteiinilähteitä.

Ylpeänä olla lemmikkieläinten ruoanvalmistuksen eturintamassa, emme koskaan lepää täällä GA: ssa, ja pyrimme jatkuvasti tapoihin tarjota kumppaneillemme (ja lemmikeillemme) vielä parempia tuotteita. Olemme nyt erittäin innostuneita tarjoamaan uusimman innovaatiomme, jota kutsumme HDP: ksi - erittäin sulavaksi proteiiniksi.

Käyttämällä kontrolloitua entsymaattista hydrolyysiä (olosuhteet määritetään yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa Nofima, johtava riippumaton soveltavan elintarviketutkimuksen instituutti), voimme pilkkoa proteiinit pieniksi peptideiksi (tämä on sama prosessi kuin luonnollisesti ruoansulatuskanavassa). Tämä lisää proteiinin sulavuutta ja biologista hyötyosuutta, parantaa makua ja tuottaa proteiinia, jolla on alhainen allergiapotentiaali.

Lisätietoja HDP:stä saat ottamalla yhteyttä asiantuntijaan Account Manager.

Lataa GA: n HDP (Highly Digestible Protein) -raportti

Voit ladata ilmaiseksi GA: n raportin proteiinihydrolyysimenetelmän kehittymisestä tuoreen lihan ja kalan ravitsemuksellisten hyötyjen lisäämiseksi, kirjoittanut tohtori Adrian Hewson-Hughes. Tässä raportissa kuvataan tutkimuksemme ja kehityksemme pyrkimyksistä lisätä proteiinin ravintoarvoa tuoreessa liha- ja kala-ainesosassamme muuttamalla proteiini pieniksi peptideiksi, jotka sitä syövät lemmikkieläimet imevät helpommin. Kutsumme tätä prosessia HDP: ksi (hyvin sulava proteiini).

Lataa HDP-raporttimme

Kollageeni ja kollageenipeptidit lemmikkieläinten ruoassa

GA Pet Food Partnersin ainutlaatuinen ominaisuus on se, että se pystyy keräämään parhaat liha- ja kala-ainekset lähteestä. Tiedämme, että nämä ainesosat sisältävät luonnostaan ​​kollageenia, vaikka määrät vaihtelevat erityyppisissä eläinkudoksissa. Oletetaan, että testaamme esimerkiksi kokonaisen kanan eri osia. Siinä tapauksessa näemme, että kollageenia on eniten ihossa, jota seuraa ruho (luista ja rustosta), vähemmän luuston lihassa ja sisäelimissä (sisäelimet). Luonnollisista kollageenia sisältävistä ainesosista, kuten tietyistä vastavalmistetuista liha- ja kalamateriaaleista valmistetut nappulat, lemmikki sulattaa ja imeytyy, mikä tarjoaa rakennuspalikoita (erityisesti aminohappoja glysiiniä ja proliinia) keholle lisäämään kollageenia, mikä voi auttaa. ylläpitää terveitä luita, niveliä ja ihoa.

Kiitos viimeisimmän proteiinihydrolyysiä koskevan tutkimus- ja kehitystyömme sekä innovatiivisen 'Highly Digestible Protein' (HDP) -prosessin käyttöönoton, täällä GA: ssa voimme '' sulattaa '' valitsemiemme liha- ja kala-ainesosien kollageenin kollageenipeptideihin huolellisesti hallittu entsymaattinen hydrolyysi ennen kuin ne sisällytetään herkulliseen purkuun.

Lataa GA: n Collagen & Collagen Peptides in Pet Food -raportti

Voit ladata GA Pet Food Partners -raportin kollageenista ja kollageenipeptideistä lemmikkieläinten ruoassa, Dr. Dr Adrian Hewson-Hughes, ravitsemus-, elintarviketurvallisuus- ja innovaatioasiantuntija, joka sisältää uskomattoman hyödyllistä tietoa kollageenista, mitä se tekee, miten se on ja miten GA: n T & K-osasto on tehnyt valtavia innovaatioita HDP: n ja kollageenin imeytymisessä.

Lataa kollageeni- ja kollageenipeptidiraporttimme

Tunnustaja Cat

Ruuan osalta kissoja on tunnetusti vaikea miellyttää!

Tätä silmällä pitäen olemme työskennelleet useiden vuosien ajan eri organisaatioiden ja asiantuntevien ravitsemusasiantuntijoidemme kanssa laatiaksemme reseptejä, joissa on käytetty erilaisia ​​ainesosia ja päällysteiden yhdistelmiä. Lisäksi olemme tehneet laajoja makukokeita selvittääksemme, mikä tekee kiihkeistä kissoista onnellisia!

Meillä on nyt ilo ilmoittaa, että olemme kehittäneet kolme upeaa uutta tuotetta (1 aikuinen ja 2 steriloitua), joista tiedämme kissojen rakastavan. Nämä reseptit ovat nyt saatavilla meidän kautta MyLabel salkun.

Hyvän maun lisäksi kaikki tuotteet on muotoiltu tukemaan virtsateiden terveyttä ja niiden on osoitettu pitävän virtsan pH-arvon optimaalisella alueella virtsakiteiden tai kivien muodostumisen riskin minimoimiseksi.

Kaikki GA:n tutkimus- ja kehitystyö hyödyttää kaikkia yhteistyökumppaneitamme. Kaikki jännittävät T&K-kehitykset tarjotaan kaikille arvostetuille kumppaneillemme, sillä asiantuntemuksemme on sinun menestys.

Jos haluat lisätietoja Connoisseur Cat -sarjasta, ota yhteys omistajaasi Account Manager.

Ravitsemus

Ravitsemustiimimme on laatinut asiantuntevasti yli 800 reseptiä. Eläinbiologian ja ravitsemustietonsa avulla tiimimme tarjoaa asiantuntevaa tukea ja neuvoja koko matkan ajan ja varmistaa ratkaisevasti, että reseptit ovat uusimman lemmikkieläinruokalainsäädännön mukaisia. Työskennellessämme T&K-osastomme kanssa he auttavat luomaan uusia reseptejä käyttäen innovatiivisimpia ratkaisuja ja valitsemaan sopivimmat raaka-aineet ennen kuin resepti lähetetään koekäyttöön. Sitten he työskentelevät yhdessä laboratorioteknikon kanssa analysoivat tulokset yksityiskohtaisesti ennen kuin uusi resepti lähetetään valmistettaviksi.

Vanhempi ravitsemusterapeutti Charlotte Shepherd on koonnut alla joitain informatiivisia artikkeleita siitä, miksi me muotoilemme paitsi elämänvaiheita ja lajeja myös elämäntapoja.

Pentu Reseptit

Pennut tarvitsevat sopivan korkean proteiinitason kasvun ja kehityksen tukemiseksi tässä elämänvaiheessa. Tämä on yleensä korkeampi kuin aikuisen vaatimus, koska tämä on nopein kehitysvaihe koiran elinaikana.

Tämän vaiheen aikana he tarvitsevat myös sopivan ja hallitun kalsium- ja fosforipitoisuuden luuston oikean kehityksen varmistamiseksi, mikä on erityisen tärkeää suurten rotujen pennuille.

Aikuisten koiran reseptit

Aikuisten koirien reseptit on muotoiltu täydellisiksi ja tasapainoisiksi tarjoamaan kaikki ravintoaineet, joita koira tarvitsee terveellisen ja onnellisen elämän elämiseen. Ne formuloidaan käyttämällä hyvin sulavien proteiinien, hiilihydraattien ja funktionaalisten ainesosien erilaisia ​​yhdistelmiä. Koirille ja heidän omistajilleen on valittavissa paljon herkullisia reseptejä.

Pienirotuisten koirien reseptit

Pienillä roduilla on nopeampi aineenvaihdunta verrattuna suuriin roduihin, mikä tarkoittaa, että niiden energiantarve on paljon suurempi painokiloa kohden. Siksi pienirotuiset reseptimme on muotoiltu siten, että niillä on korkeampi ravinnepitoinen kaloripitoisuus, joka on pakattu pienempään kookkaan, joka on erityisesti suunniteltu sopimaan pienempiin suuhun.

Suurirotuiset koiran reseptit

Suurten rotujen reseptimme ovat ravitsemuksellisesti täydellisiä ja tasapainoisia, ja niissä on suurempi purukoko, mikä edistää pureskelua ja estää nielemistä tai pikaruokaa, mikä voi johtaa turvotukseen ja ruoansulatuskanavan häiriöihin. Suurirotuisten koirien koko ja paino voivat kuormittaa enemmän niiden niveliä, joten olemme lisänneet glukosamiinin, kondroitiinin ja metyylisulfonyylimetaanin yhdistelmän tukemaan ruston aineenvaihduntaa ja auttamaan nivelten terveyttä.

Kevyt * Reseptit

Kevyisiin resepteihimme on lisätty L-karnitiinia - johdettu aminohaposta lysiini -, joka edistää rasvan hapettumista, mikä auttaa ylläpitämään terveellistä painoa ja lihasmassaa.
Kevyet reseptimme ovat 15% vähemmän rasvaa kuin tavalliset aikuisten tuotteet, mikä auttaa painonlaskua. Koska kalorit vähenevät, tämä ei kuitenkaan tarkoita, että lemmikin on syötävä vähemmän. He voivat silti kuluttaa normaalia ruokaa.

* FEDIAF-ohjeissa todetaan, että jos ilmoitat reseptin kevyeksi, tuotepakkauksessa on ilmoitettava metaboloituva energia tai kcal.

Vanhemmat koiran reseptit

Seniorireseptit on suunniteltu sopimaan yli 7-vuotiaille koirille. Vanhempi ruokavalio on suunniteltu tukemaan niveliä, sillä on korkeampi kuitupitoisuus, joka auttaa pitämään asiat liikkeessä, ja sen energiasisältö on alentunut estämään painonnousua noina kultaisinina vuosina. Huolellinen glukosamiinin, kondroitiinin ja MSM: n sekoitus auttaa tukemaan rustoa terveille nivelille. Nämä reseptit sisältävät L-karnitiinia, välttämätöntä aminohappoa, joka voi auttaa ylläpitämään terveellistä painoa ja lihasmassaa.

Kissanpennun reseptit

Pennut kasvavat nopeasti; 6 kuukauden kuluessa he ovat saavuttaneet noin 75% aikuisen ruumiinpainosta, joten ruokavalionsa saaminen on elintärkeää, jotta he voivat kasvaa kissanpennusta terveeksi kissaksi.

Täydelliset kissanpentureseptimme on muotoiltu tarjoamaan nuorille kissoille tasapainoinen ravinto ja lisääntynyt energiasisältö, jota he tarvitsevat kasvun aikana. Tämä sisältää korkeamman proteiinitason, runsaasti välttämättömiä aminohappoja terveellisen lihasten kasvun tukemiseksi ja lisättyä E-vitamiinia immuunijärjestelmän tukemiseksi. Pennun pienempi koiranpennun koko auttaa myös tekemään aterioista helposti hallittavissa.

Aikuisten kissojen reseptit

Toisin kuin koirat, kissat eivät voi syntetisoida kaikkia aminohappoja kehossaan, joten on välttämätöntä, että ne sisältyvät ruokavalioon terveyden ylläpitämiseksi. Aikuisten kissojen reseptimme ovat erinomaisia ​​proteiinilähteitä, joissa on runsaasti välttämättömiä aminohappoja, kuten tauriinia ja A-vitamiinia. Ne auttavat tukemaan sydäntä ja näköä sekä omega 3: ta, mikä myös edistää hyvää turkin ja ihon kuntoa. Tämä täysravinto antaa luottamuksen siihen, että kissalla on kaikki mitä tarvitsee onnellisen ja terveellisen elämän elämiseen.

Vanhemmat kissan reseptit

Kun kissaeläimet vanhenevat (7+ vuotta), heidän ravintotarpeensa voivat alkaa muuttua, koska ne voivat muuttua vähemmän aktiivisiksi, viettää enemmän aikaa sisätiloissa tai kehittää hitaampaa aineenvaihduntaa. Täydelliset vanhempien reseptimme on muotoiltu tarjoamaan korkealaatuista proteiinia, vähemmän kaloreita ja lisättyä l-karnitiinia, jotta kissasi voi ylläpitää optimaalista painoaan ja terveitä laihoja lihaksia kypsyessään. Se on myös rikastettu yhteisellä hoitopakkauksellamme, joka tukee ikääntyviä niveliä ja ylläpitää hyvää liikkuvuutta. Tämä tarkoittaa, että vanhemmat kissat voivat jatkaa aterioiden nauttimista täysimääräisesti makuun tinkimättä.

Steriloidut / kastratut kissan reseptit

Sterilointia / kastrointia suositellaan lemmikkikissoille; sen tiedetään kuitenkin olevan liikalihavuuden riskitekijä, koska se voi johtaa lisääntyneeseen ruokahaluun ja alentuneeseen aktiivisuustasoon. Reseptimme on muotoiltu auttamaan tasapainossa näitä muutoksia vastaan.

Sisäkissa reseptit

Lisääntynyt kaupunkiasuminen on johtanut siihen, että enemmän kissoja asuu sisätiloissa, mutta tämä ympäristö voi rajoittaa niiden liikuntamäärää. Torjuakseen ei-toivotun painonnousun riskiä reseptimme on muotoiltu pienemmällä energiasisällöllä auttaakseen sisäkissoja ylläpitämään normaalia painoa.

Fussy Cat Reseptit

Tiedetään hyvin, että kissat voivat olla melko erityisiä ruokakupissaan. Tässä mielessä reseptimme on muotoiltu huolellisesti sen varmistamiseksi, että se on erityisen maukas kissoille, jotta ruokailuajat nauttivat edelleen kaikkein pahimmillakin kissoilla.

Aktiiviset kissareseptit

Erittäin leikkisät kissat saattavat tarvita reseptin, joka voi täydentää heidän aktiivista elämäntapaansa. Reseptimme on muotoiltu korkealla energiasisällöllä, joka voi auttaa vastaamaan aktiivisten kissojen lisääntyneeseen energiantarpeeseen. Se sisältää myös runsaasti korkealaatuisia proteiineja ja omega-3-rasvahappoja, jotka auttavat ylläpitämään vahvoja lihaksia ja pitämään aktiiviset nivelet terveinä.

Kollegan valokeila: T & K

Alex Tebay

Tuoteinnovaatioiden ja prosessikehityksen johtaja

Alex valmistui Manchester Metropolitan University vuonna 2004 elintarviketieteen ja -tekniikan kandidaatin tutkinnolla. Sitten hän hankki 11 vuoden kokemuksen tehtävistä ihmisten elintarviketeollisuudessa, joka kattaa sekä laadun että uusien tuotteiden kehittämisen, sisältäen erilaisia ​​tuotteita viljasta maitotuotteisiin ja hedelmiin.

Ennen liittymistään GA:han vuonna 2017 Alex oli sokeripohjaisten hillojen ja täytteiden valmistajan NPD:n johtaja ja vastasi yli 100 tuotteen lanseeraamisesta leipomoalalle ja toimitti kaikki suuret supermarketit. Hän oli kokonaisvastuussa kaikkien näiden tuotteiden muotoilusta, kustannuslaskennasta ja eritelmien laatimisesta, ja hän johti prosessia "konseptista lanseeraukseen".

Siitä lähtien, kun hän liittyi GA: hon vuonna 2017, Alex on ollut eturintamassa monissa teknisissä innovaatioissa, jotka olemme esittäneet lemmikkieläinten kuivaruokasektorille, olipa kyse laitteista, valmistustekniikoista tai uusista raaka-aineista. Alex valvoo myös NPD: n prosessointipuolta yrityksessä ja on tärkeä osa kumppanin matkan avustamisessa tuomalla markkinoille uusia tuotteita, jotka muuttavat lemmikkieläinten ruokaa ja pitävät sitä eteenpäin.

Tohtori Adrian Hewson-Hughes

Ravitsemus-, elintarviketurvallisuus- ja innovaatioasiantuntija

Adrian valmistui Sunderlandin yliopisto lääketieteen kandidaatin tutkinnolla (Hons) ja jatkoi työtä multippeliskleroosilaboratoriossa Neurologian instituutti, University College London, jossa hän sai tohtorin tutkinnon. Useiden vuosien jälkeen "postdocina" Akatemian yliopistossa Cambridge että Nottingham, hän liittyi Mars Petcare -palveluun ja työskenteli 14 vuotta tutkimus- ja kehitystyössä Walthamin lemmikkieläinten ravitsemuskeskuksessa. Adrian johti erilaisia ​​tutkimushankkeita makuun, ruokintakäyttäytymiseen, ravitsemukseen ja aineenvaihduntaan sekä kissoilla että koirilla. Tuloksena olivat tieteelliset julkaisut, esitykset ja tuoteinnovaatiot.

Vuonna 2016 Adrian muutti Ranskaan johtamaan Nestlé Purina Petcare -yrityksen eurooppalaista ravitsemustutkimus- ja kehitysryhmää. Hän oli vastuussa ravitsemuksellisten ja lakisääteisten vaatimusten noudattamisesta, ravitsemusturvallisuudesta ja väitteiden perustelemisesta kissan ja koiran tuotevalikoimassa valtavirrasta eläinlääkärin ruokavalioon. Lisäksi hän suoritti tutkimusta innovaatioiden ja uusien tuotteiden kehittämisen tukemiseksi kaikissa muodoissa (märkä, kuiva ja herkku).

Lokakuussa 2018 Adrian liittyi GA Pet Food Partnersiin innoissaan mahdollisuudesta tukea GA: n jatkuvaa innovaatiota ja investointeja tuomalla korkealaatuisia tuotteita kumppaneillemme ja lemmikkeillemme.