Avoimet työpaikat GA Pet Food Partners.

Asiantuntemuksesi - Menestyksemme. Liity GA-tiimiin.

Hyppää suoraan avoimiin työpaikkoihin

At GA Pet Food Partners, olemme sitoutuneet investoimaan tulevaisuuteen. Valmistusinnovaatioista kumppaneidemme jatkuvaan tukeen. GA:n kestävän tulevaisuuden kehittämiseksi meillä on töitä tarjolla lahjakkaille ihmisille, jotka haluavat liittyä perheeseemme.

GA Pet Food Partners tehtävänä on valmistaa ja toimittaa maailman parasta lemmikkiruokaa. 2,000 kumppanibrändillä, jotka sijaitsevat maailmanlaajuisesti, pyrimme vastaamaan vaatimuksiin ja ylittämään odotukset. Organisaation ydinarvot ovat laatu, innovaatio ja rehellisyys; nämä arvot ovat sulautuneet koko yritykseen ja ne ovat luontaisia ​​kaikkeen toimintaamme.

Meillä on monia erilaisia ​​työpaikkoja poikkeuksellisille ihmisille. klo GA Pet Food Partners, olemme ylpeitä siitä, että meillä on monipuolinen ja monikulttuurinen tausta GA-perheeseen liittyvien kollegoiden kanssa kaikkialta maailmasta.

Yhtiön asiantuntemus ja jatkuva panostus innovatiiviseen tuotekehitykseen tuo mukanaan virran uusien tuotekehitysten, johon kumppanibrändit voivat tarttua ja viedä markkinoille suurella menestyksellä. GA on kasvanut valtavasti viime vuosien aikana perheyrityksenä, ja katsomme kunnianhimoisesti lisää laajaa kasvua.

At GA Pet Food Partners, olemme ylpeitä siitä, että meillä on monipuolinen ja monikulttuurinen tausta, ja kollegoita kaikkialta maailmasta liittyy GA-perheeseen. GA haluaa kuitenkin myös rekrytoida paikallisia kykyjä tukeakseen paikallista yhteisöä ja antaakseen mahdollisuuksia Luoteis-Englannissa asuville ihmisille. GA toivottaa tervetulleeksi uudet ihmiset, jotka haluavat vaikuttaa ja joilla on työmoraalia.

Jos olet kiinnostunut liittymään osaksi GA-perhettä, pyydämme sinua lähettämään nykyisen CV:si urakehitys- ja rekrytointipäälliköksi recruitment@ga-petfoodpartners.co.uk, sekä lyhyt kuvaus etsimäsi roolista.

Huomaa, että emme ota vastaan ​​työnvälitystoimiston tiedusteluja. Otamme yhteyttä vain henkilöihin, joiden kanssa haluamme olla tekemisissä.

GA Pet Food Partners On Yhtäläiset mahdollisuudet ja Ikä positiivinen Työnantaja. Hakijoiden on voitava asua ja työskennellä Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Alla ilmoitetut paikat ovat avoimia sekä sisäisille että ulkoisille hakijoille.

Parhaiden yritysten palkinnot

GA Pet Food Partners on ylpeä saamastaan ​​palkinnosta Parhaat yritykset, erittäin hyvä työskennellä 2023 -palkinto. b-Heard Survey kutsuu kollegoitamme arvostelemaan 70 lausuntoa hyvinvoinnistaan, palkastaan ​​ja eduistaan, henkilökohtaisesta kasvustaan, tiimistä, johtajuudesta ja paljon muuta. Se pisteytetään seitsemän pisteen asteikolla, joka mahdollistaa vivahteikkaammat vastaukset kuin samaa/eri mieltä malli tai viiden pisteen asteikko. Tämä yhdistettynä Best Companiesin ainutlaatuiseen 8-tekijäiseen malliin antaa GA:lle jäsennellyn ja tarkan käsityksen siitä, miltä kollegoistamme tuntuu. b-Heard Survey on ehdottoman luottamuksellinen, joten kollegamme voivat antaa rehellisiä vastauksia pelkäämättä kostoa.

Kun kysely on valmis, GA saa Best Companies Index (BCI) -pisteen, joka mittaa työpaikan sitoutumista. Jos BCI-pisteet ovat riittävän korkeat, GA ansaitsee akkreditoinnin. Very Good To Work For 1 Star -akkreditointi on merkittävä saavutus, joka osoittaa, että organisaatio ottaa työelämään sitoutumisen vakavasti. 659.5 tähden akkreditointi, joka myönnetään organisaatioille, joiden BCI-pistemäärä on vähintään 1, tarkoittaa "erittäin hyvää" sitoutumista työelämään.

GA on myös iloinen voidessaan ilmoittaa, että meille ei ole myönnetty ainoastaan ​​Very Good To Work For -palkinto, vaan meidät on myös luokiteltu 100 parhaan suuren yrityksen joukkoon Isossa-Britanniassa, 75 parhaan pohjoisen yrityksen joukossa. Länsi-Englannissa ja yksi 10 parhaan yrityksen joukosta valmistusteollisuudessa.

Runshaw Collegen työnantajakumppanuuslautakunta

Osana sitoutumistaan ​​tehdä yhteistyötä oppilaitosten kanssa toimipaikkojensa läheisyydessä, GA Pet Food Partners on ilo ilmoittaa, että se liittyy Employer Partnership Boardiin (EPB). Runshaw College.

Runshaw Collegen kampuksilla on sekä Leylandissa että Chorleyssa, ja se on tarjonnut erinomaista opetusta ja oppimista vuodesta 1974 lähtien ja tarjonnut poikkeuksellista sielunhoitoa. Tämän seurauksena opiskelijoilla on käytettävissään laaja valikoima mahdollisuuksia ja kokemuksia, jotka auttavat kehittämään taitoja, jotka valmistavat heidät täysin korkea-asteen koulutukseen ja työllistymiseen.

EPB perustettiin varmistamaan, että korkeakoulu tarjoaa jatkossakin kursseja ja oppisopimuskoulutuksia, jotka edistävät opiskelijoitaan ja vastaavat tuleviin työmarkkinoiden vaatimuksiin. Runshaw työskentelee GA:n kaltaisten työnantajien kanssa, jotka ovat yhteisön ytimessä eri sektoreilla ja voivat kertoa heille toimialastaan, tulevista taitotarpeistaan, taitojen puutteista ja mahdollisuuksista. Työnantajat yhdistävät näiden alueiden ammatillisen panoksen Runshawin tulevaisuuden opetussuunnitelmasuunnitelmiin. Uusia kursseja ja oppisopimusohjelmia tutkitaan ja hankitaan näiden tietojen avulla, jotta Runshaw voi tarjota opiskelijoilleen parhaan mahdollisen palvelun.

EPB: n tarkoitus on:

 • Jakaa tärkeitä toimialatietoja
 • Tunnista tulevaisuuden kysyntä ja osaamisvaje
 • Paranna opetussuunnitelmaa ja ohjelmia: Sixth Form College, Adult College & Apprenticeships
 • Anna opetussuunnitelman tarkoitus ja ehdota muutoksia havaintoihin

Olen siitä iloinen GA Pet Food Partners on tullut Runshaw Collegen Employer Partnership Boardin jäseneksi. Olemme ylpeitä saadessamme tehdä tiivistä yhteistyötä monenlaisten työnantajien kanssa, jotta voimme täysin ymmärtää ja vastata alueemme tulevaisuuden osaamistarpeisiin. Työnantajakumppanimme kehittävät ja yhdessä luovat opetussuunnitelmaa niin, että kaikki opiskelijamme (olivatpa he nuoria, aikuisia tai oppisopimusoppilaita) ovat hyvin valmistautuneita rooliinsa tulevaisuuden työvoimassa.

Clare Russell

Pääjohtaja ja toimitusjohtaja, Runshaw College

Lancashire Business View Red Rose Awards – 2022 Large Business -voittajat ja 2023 Family Business Award- ja Export Award -voittajat!

- Red Rose -palkinnot siellä juhlitaan Lancashiren liiketoimintaa, kauppaa ja teollisuutta. Se tarjoaa parhaat mahdolliset alustat menestyksen edistämiseen ja keskinäisen kaupan edistämiseen läänissä.

Lancashire Business View loi tapahtuman tunnustaakseen yritysten huippuosaamista, tarjotakseen parhaat mahdolliset alustat menestysten jakamiseen ja rohkaistakseen kauppaa läänissä.

GA Pet Food Partners ylpeänä ilmoitti, että meille on myönnetty Lancashire Business View Red Rose Award for Large Business vuonna 2022. Olemme kuitenkin vielä ylpeämpiä voidessamme ilmoittaa, että GA Pet Food Partners on voittanut sekä 2023 Export Awardin että Family Business Awardin vuoden 2023 Red Rose Awards -tapahtumassa.

2022 Red Rose Awards Large Business Award -voittaja
2023 Red Rose Awards -finalisti
2023 Red Rose Awards -vientipalkinnon finalisti
2023 Red Rose Awards Family Awardin finalisti

Nykyiset avoimet työpaikat GA Pet Food Partners

Alla tämänhetkiset avoimet työpaikkamme osoitteessa GA Pet Food Partners. Jos et löydä etsimääsi tehtävää, pyydämme sinua lähettämään meille sähköpostilla nykyisen CV:si ja kuvauksen etsimäsi tehtävästä, niin rekrytointitiimimme ottaa sinuun yhteyttä. Palaa tälle sivulle tulevien avoimien työpaikkojen varalta.

Lähetä sähköpostia rekrytointitiimillemme

Mekaanisen vuoron sähköinsinööri

 • GA Profit Share 2 vuoden palvelun jälkeen, joulubonuksella ennen liittymistä. 
 • Paikan päällä oleva yksityinen sairaanhoitaja työtovereiden käytettävissä 5 päivänä viikossa.
 • Henkivakuutus 3 kertaa perusvuosipalkkaa.
 • Kollegan alennukset lemmikkieläinten ruoasta perheelle ja ystäville.
 • GA Perheyritystapahtumat, mukaan lukien Family Fun Day joka kesä, pääsy kaikkiin klubeihin ja yhdistyksiin, neljännesvuosittain ilmestyvät yrityslehdet, tarvittaessa saatavilla oleva taloudellinen tukirahasto ja kannustavien kollegoiden yhteisö. 

Työtunnit 

Työskentelet pyörivällä 4 viikon/28 päivän DuPont-mallilla.

14 vuoroa joka 28 päivän jakso, 12 tunnin päivä- ja yövuorojen yhdistelmä ja 1 täysi viikko 4 viikon välein.

Lähetä CV:si osoitteeseen: recruitment@ga-petfoodpartners.co.uk

Päättymispäivä: ma 18/12/2023

Tämän työpaikan viimeinen hakupäivä on maanantaina 18. Voimme kuitenkin sulkea paikan aikaisemmin saatujen hakemusten mukaan. GA Pet Food Partners on yhtäläiset mahdollisuudet ja ikäpositiivinen työnantajaehdokkailla on oltava oikeus asua ja työskennellä Isossa-Britanniassa.

Haemme mekaanisen vuoron sähköinsinööriä.

Tuotantopaikallamme Brethertonissa, Leylandissa sinusta tulee huoltoosastomme avainjäsen, joka työskentelee vuorossa koneinsinöörin rinnalla, tekee ennaltaehkäiseviä huoltotehtäviä ja reagoi häiriöihin varmistaakseen, että seisokit pysyvät mahdollisimman pieninä. Tämä on erinomainen tilaisuus hankkia monipuolista kokemusta menestyvässä ja kasvavassa tiimissä kokeneiden insinöörien rinnalla.

Mitä taitoja ja ominaisuuksia haemme a Mekaanisen vuoron sähköinsinööri?

Valittu hakija pystyy työskentelemään nopeatempoisessa ympäristössä. Heidän on osoitettava kykyä selviytyä paineista toisinaan ja kyettävä käyttämään aloitettaan tarvittaessa.

 • Kyky ymmärtää ja etsiä vikoja kaavamaisista piirustuksista.
 • Kokemusta invertterikäytöistä.
 • Kokemusta relelogiikan ja PLC:iden kanssa työskentelystä.
 • Hyvä ja käytännöllinen ymmärrys operatiivisesta laitoksesta ja ohjauksesta.
 • Suorita ennaltaehkäiseviä huoltotehtäviä.
 • Huoltotausta välttämätön.
 • Sinulla on pitkä kokemus sähkötyöstä jatkuvassa prosessiympäristössä.
 • Sinulla on todistettua kokemusta vianetsinnästä, mukaan lukien vianetsintä ja ongelmien ratkaiseminen.
 • Ole perehtynyt PLC-logiikkaan ja invertterikäyttöihin.
 • Sinun tulee pystyä työskentelemään oma-aloitteisesti.
 • Sinun täytyy olla motivoitunut henkilö.
 • Tarvittaessa muiden mekaanisten/käyttöisten osastojen avustaminen.
 • Koulutus järjestetään oikealle hakijalle.
 • 4 viikon esittelyaloitus päivinä, jotta pääset tutustumaan kasviin.

Essential:

 • City and Guilds NVQ taso 3 sähkötekniikassa tai vastaava.
 • Systemaattinen ja metodinen lähestymistapa ongelmanratkaisuun ja uusien suunnitteluideoiden soveltamiseen.
 • Ryhmätyöntekijä, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot (sekä suullisesti että kirjallisesti).
 • Sinun on kyettävä työskentelemään terveys- ja turvallisuusmääräysten mukaisesti.
 • Pystyy suorittamaan riskiarvioinnit.
 • Kykyä työskennellä tiimissä ja itsenäisesti.

toivottavaa:

 • Kokemus CMMS:n käytöstä katsotaan eduksi, mutta koulutus tarjotaan.
 • Valmis ottamaan vastaan ​​kaiken tarvittavan koulutuksen.

Päättymispäivä ma 18