Avoimet työpaikat GA Pet Food Partnersissa.

Asiantuntemuksesi - Menestyksemme. Liity GA-tiimiin.

GA Pet Food Partners -yrityksessä olemme sitoutuneet investoimaan tulevaisuuteen. Valmistusinnovaatioista kumppaneidemme jatkuvaan tukeen. GA: n kestävän tulevaisuuden kehittämiseksi meillä on työpaikkoja lahjakkaille ihmisille, jotka haluavat liittyä perheeseemme.

GA Pet Food Partnersin tehtävänä on valmistaa ja toimittaa maailman hienointa lemmikkieläinten ruokaa. 2,000 kumppanimerkkimme ympäri maailmaa pyrimme vastaamaan vaatimuksiin ja ylittämään odotukset. Organisaation perusarvot ovat laatu, innovaatio ja rehellisyys; nämä arvot ovat upotettuina koko yritykseen ja ovat luontaisia ​​kaikelle, mitä teemme.

Yhtiön asiantuntemus ja jatkuva panostus innovatiiviseen t & k-toimintaan tuo uutta tuotekehitystä, jonka kumppanimerkit voivat tarttua ja viedä markkinoille valtavasti menestyksekkäästi. Perheyrityksenä GA on kasvanut valtavasti viime vuosina, ja etsimme kunnianhimoisesti kohti edelleen laajaa kasvua.

GA Pet Food Partnersilla olemme ylpeitä siitä, että meillä on monipuolinen ja monikulttuurinen tausta kollegoiden kanssa, jotka liittyvät GA-perheeseen kaikkialta maailmasta. GA haluaa kuitenkin myös rekrytoida paikallisia lahjakkuuksia tukemaan paikallista yhteisöä ja antamaan mahdollisuuksia luoteeseen asuville ihmisille. GA toivottaa tervetulleeksi uudet ihmiset, joilla on halu tehdä muutoksia ja työn etiikka.

Jos olet kiinnostunut tulemaan osaksi GA-tiimiä, kutsumme sinut lähettämään nykyisen ansioluettelosi HR-rekrytointimestarillemme recruitment@ga-petfoodpartners.co.uk, sekä lyhyt kuvaus etsimäsi roolista.

Älä työvoiman rekrytointitoimistoja, otamme yhteyttä niihin, joita haluamme käyttää.

GA Pet Food Partners on Yhtäläiset mahdollisuudet että Ikä positiivinen Työnantaja. Ehdokkaiden on oltava oikeutettuja asumaan ja työskentelemään Isossa-Britanniassa. Seuraavia tehtäviä mainostetaan sisäisesti ja ulkoisesti.

Parhaiden yritysten katsottavissa oleva palkinto

GA Pet Food Partners on ylpeä saadessaan Parhaiden yritysten katsottavissa oleva palkinto. B-Heard -tutkimus kutsuu kollegoitamme antamaan 70 lausuntoa heidän hyvinvoinnistaan, palkastaan ​​ja eduistaan, henkilökohtaisesta kasvustaan, tiimistä, johtajuudesta ja paljon muuta. Se pisteytetään seitsemän pisteen asteikolla, joka mahdollistaa vivahteikkaammat vastaukset kuin sovittu / eri mieltä -malli tai viiden pisteen asteikko. Tämä yhdistettynä parhaiden yritysten ainutlaatuiseen kahdeksan tekijän malliin antaa GA: lle jäsennellyn ja tarkan käsityksen kollegojemme tunteista. B-Heard -tutkimus on ehdottoman luottamuksellinen, joten kollegamme voivat antaa rehellisiä vastauksia pelkäämättä kostoa.

Kun kysely on valmis, GA saa parhaan yrityksen indeksin (BCI) pistemäärän, joka mittaa sitoutumista työpaikalle. Jos BCI-pisteet ovat riittävän korkeat, GA ansaitsee akkreditoinnin. One to Watch on erityisasema, joka myönnetään organisaatioille, joissa sitoutuminen työpaikalla osoittaa lupaavia tulevaisuuden merkkejä. One to Watch -tilan saavuttaminen vaatii vähintään 600 BCI-pistemäärän ja heijastaa organisaatioita, joilla on 'hyvä' sitoutuminen työpaikalla.

Runshaw Collegen työnantajakumppanuuslautakunta

Osana sitoumustaan ​​työskennellä yhteistyössä oppilaitosten kanssa lähialueidensa läheisyydessä, GA Pet Food Partners ilmoittaa mielellään liittyvänsä työnantajakumppanuuslautakuntaan (EPB). Runshaw College.

Sekä Leylandissa että Chorleyssä sijaitsevilla kampuksilla Runshaw College on tarjonnut erinomaista opetusta ja oppimista vuodesta 1974 sekä tarjoanut poikkeuksellista pastoraalista hoitoa. Tämän seurauksena opiskelijoilla on pääsy monenlaisiin mahdollisuuksiin ja kokemuksiin kehittää taitoja, jotka valmistavat heitä täysin korkeakoulutukseen ja työllistymiseen.

EPB perustettiin varmistamaan, että korkeakoulu tarjoaa jatkossakin kursseja ja oppisopimuskoulutusta, jotka edistävät opiskelijoita ja vastaavat tulevaisuuden työmarkkinoiden vaatimuksiin. Runshaw työskentelee GA: n kaltaisten työnantajien kanssa yhteisön sydämessä, useilla aloilla, jotka voivat kertoa heille alastaan, tulevista osaamistarpeista, osaamisvajeista ja mahdollisuuksista. Työnantajat yhdistävät ammatillisen panoksen näillä alueilla hyödyntävät Runshawin tulevia opetussuunnitelmia. Uusia kursseja ja oppisopimusohjelmia tutkitaan ja hankitaan näiden tietojen avulla, jolloin Runshaw voi tarjota parhaan mahdollisen tarjouksen opiskelijoilleen.

EPB: n tarkoitus on:

 • Jakaa tärkeitä toimialatietoja
 • Tunnista tulevaisuuden kysyntä ja osaamisvaje
 • Paranna opetussuunnitelmaa ja ohjelmia: Sixth Form College, Adult College & Apprenticeships
 • Anna opetussuunnitelman tarkoitus ja ehdota muutoksia havaintoihin

Olen iloinen siitä, että GA Pet Food Partnersista on tullut Runshaw Collegen työnantajakumppanuuslautakunnan jäsen. Olemme ylpeitä voidessamme työskennellä läheisessä yhteistyössä monien työnantajien kanssa, jotta voimme täysin ymmärtää alueemme tulevaisuuden osaamistarpeet ja vastata niihin. Työnantajakumppanimme parantavat ja luovat opetussuunnitelman siten, että kaikki opiskelijamme (olivatpa he nuoria, aikuisia tai oppisopimuskoulutuksessa olevia) ovat hyvin valmistautuneita rooliinsa tulevassa työvoimassa.

Clare Russell

Pääjohtaja ja toimitusjohtaja, Runshaw College

Italialainen tilipäällikkö

 • Kilpailukykyinen palkka, joka perustuu osaamiseen ja aiempaan kokemukseen
 • Tämä viesti on avoinna neuvoteltaville työajoille kokopäiväisen työviikon perusteella
 • Automaattisen ilmoittautumisen eläkemaksut ja kuolema työsuhde-etuuksissa
 • Pääsy työkierrosta -toimintoon
 • Vuosittaiset perheen hauskat päivät ja joulujuhlat
Lähetä nykyinen ansioluettelo ja saatekirje sekä tiedot mahdollisista palkoista ja saatavuudesta osoitteeseen
recruitment@ga-petfoodpartners.co.uk

Päättymispäivä: pe 19/11/2021

Hakuaika päättyy perjantaina 19. marraskuuta 2021, mutta se voidaan sulkea aikaisemmin, jos hakemuksia on riittävästi. hakijoita kannustetaan hakemaan mahdollisimman pian pettymysten välttämiseksi. GA Pet Food Partners on yhtäläisten mahdollisuuksien ja ikäpositiivisten työnantajien ehdokkaiden on voitava asua ja työskennellä Isossa -Britanniassa.

Rooli:

Tämä toimistomme perustuu Buckshaw Villagessa Chorleyssä sijaitseviin eurooppalaisiin toimistoihimme, ja tämä on toimistopohjainen tehtävä, jossa matkustetaan satunnaisesti Leylandin tuotantolaitokseen. Rooli sisältää seuraavat asiat:

 • Vastaa tehokkaasti asiakkaiden kyselyihin ja huolenaiheisiin sähköpostitse ja puhelimitse
 • Ota ja käsittele tilauksia
 • Käsittele toimituskyselyjä ja kysymyksiä
 • Käsittele kaikki asiakkaiden valitukset ja ota yhteyttä asiakaspalveluun
 • Kokoa ja lähetä tietopaketteja tarvittaessa (esitteet, näytteet, pussit, mallit jne.)
 • Pidä CRM ajan tasalla ja kirjaa kaikki toiminnot
 • Luo liidejä CRM: ssä ja määritä ne muunnettuasi tilivastaavalle
 • Peitä loma ja ota puhelinnumeroita tarvittaessa
 • SOPS: n ja SLA: n seuranta asiakkaille, joilla on varastossa GA: lla
 • Osallistu asiakastapaamisiin
 • Valmistele asiakirjoja projekteja varten, kuten tarjouspyynnöt, tuotetiedot, projektilomakkeet jne.

Ehdokas:

Essential:

 • Pitää puhua ja kirjoittaa italiaa sujuvasti äidinkielen tasolla
 • Englanti luokan A – C GCSE tai vastaava parempi.
 • Hyvät IT -taidot ja kyky käyttää tietokantoja ja laskentataulukoita.
 • Järjestäytynyt, kunnioittava ja innostunut henkilö, joka haluaa oppia.
 • Kyky työskennellä yrityksen rakenteessa, mutta myös tarvittaessa tehdä aloite.
 • Erinomaiset viestintätaidot ja kyky mukautua kumppanin tarpeisiin.
 • Halu mennä aina ylimääräiselle mailille kumppaneillemme.

Hakuaika päättyy pe 19

Laboratorio teknikko

 • Palkka jopa 22,473 27,366 puntaa ja nousee XNUMX XNUMX puntaan kolmen vuoden kuluttua
 • 4 on 4 off -vuorokuvio toimii klo 6–00
 • Henkilökohtaiset kehitysmahdollisuudet
 • Automaattisen ilmoittautumisen eläkemaksut ja kuolema työsuhde-etuuksissa
 • Pääsy työkierrosta -toimintoon
 • Vuosittaiset perheen hauskat päivät ja joulujuhlat
Lähetä nykyinen ansioluettelo ja saatekirje sekä tiedot mahdollisista palkoista ja saatavuudesta osoitteeseen
recruitment@ga-petfoodpartners.co.uk

Päättymispäivä: ke 24/11/2021

Hakuaika päättyy keskiviikkona 24. marraskuuta 2021, mutta se voidaan sulkea aikaisemmin, jos hakemuksia on riittävästi. hakijoita kannustetaan hakemaan mahdollisimman pian pettymysten välttämiseksi. GA Pet Food Partners on yhtäläisten mahdollisuuksien ja ikäpositiivisten työnantajien ehdokkaiden on voitava asua ja työskennellä Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Rooli:

GA: n laboratoriossa, joka sijaitsee Brethertonissa sijaitsevalla tuotantolaitoksellamme, yhdistyvät uusin mikrobiologinen ja kemiallinen seulonta sekä ainesosien ja tuotteiden klassinen ravitsemus- ja laatuvaatimustenmukaisuuden testaus. Liityt meihin, kun aloitamme suuren investoinnin suunniteltuun uuteen aistien arviointilaboratorioon ja upouuteen 180 m²: n laboratorioon, joka rakennetaan osana 40 miljoonan punnan investointia GA -sivustoon.

Päätehtäviin kuuluu erilaisten määritysten tekeminen laboratorioissa, jotka kattavat erilaisia ​​kemioita. Vilkkaana FMCG -valmistuspaikkana elintarviketurvallisuus on etusijalla, ja rutiinimäärityksiin kuuluu patogeenien mikrobiologia. Säännösten ja ravitsemuksellisten vaatimusten noudattamisen varmistamiseksi suoritetaan päivittäin myös erilaisia ​​märkäkemian testejä. Edellytämme kykyä toteuttaa uusia tekniikoita ja suorittaa vakiintuneita menetelmiä. Laboratoriot ovat tärkeä osa liiketoimintaa, ja on ehdottoman tärkeää, että ehdokas nauttii haasteista ja työskentelee osana motivoitunutta laboratoriotiimiä.

Ehdokas:

Essential:

 • Kyky noudattaa vakiotoimintamenettelyjä (SOP) ja ylläpitää tarkkoja laboratoriotietoja
 • Sitkeys palvella liiketoiminnan sisäisiä vaatimuksia ajoissa
 • Huolellinen huomio yksityiskohtiin ja kyky tehdä monia asioita tehokkaasti

toivottavaa:

 • Menetelmien kehittäminen ja kokemus uusien menetelmien validoinnista
 • Kokemusta työskentelystä GMP/GLP/ISO -ympäristössä
 • Tieto elintarviketurvallisuustestistä, mikrobiologiasta ja/tai erilaisista kemioista
 • Kokemusta työskentelystä kaupallisessa tai teollisessa laboratorioympäristössä

Hakuaika päättyy ke 24/11/2021

Puolitaitoinen operaattori: Rakentaminen

 • Palkka jopa 23,400 XNUMX puntaa tietämyksen ja aiemman kokemuksen perusteella
 • Tämä virka on kokopäiväinen ja työskentelee maanantaista perjantaihin klo 7.30–5.00
 • Automaattisen ilmoittautumisen eläkemaksut ja kuolema työsuhde-etuuksissa
 • Pääsy työkierrosta -toimintoon
 • Vuosittaiset perheen hauskat päivät ja joulujuhlat
Lähetä nykyinen ansioluettelo ja saatekirje sekä tiedot mahdollisista palkoista ja saatavuudesta osoitteeseen
recruitment@ga-petfoodpartners.co.uk

Päättymispäivä: pe 05/11/2021

Hakuaika päättyy perjantaina 5. marraskuuta 2021, mutta se voidaan sulkea aikaisemmin, jos hakemuksia on riittävästi. hakijoita kannustetaan hakemaan mahdollisimman pian pettymysten välttämiseksi. GA Pet Food Partners on yhtäläisten mahdollisuuksien ja ikäpositiivisten työnantajien ehdokkaiden on voitava asua ja työskennellä Isossa -Britanniassa.

Rooli:

Meillä on loistava tilaisuus puolitaitoiselle rakennusalan työntekijälle avustaa GA lemmikkieläinten ruokakumppaneiden kehittämistä. työskentelet rakennuspäällikön alaisuudessa tiimissä. Tehtävä sopisi henkilölle, jolla on aiempaa työkokemusta rakennustöistä. Tähän tehtävään liittyy voimakkaasti fyysinen kunto sekä kyky käyttää oma -aloitteisuutta ja kyky työskennellä yhteistyössä kollegoiden ja alihankkijoiden kanssa.

Jos ehdokas hyväksytään tehtävään, on kolmen kuukauden koeaika sen varmistamiseksi, että molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä ehdokkaaseen ja työoloihin. Kun tämä kolmen kuukauden koeaika on päättynyt, ehdokas joko jatkaa tehtävässään tai palaa aiempaan tehtäväänsä yrityksessä.

Ehdokas:

Essential:

 • Rakennusmateriaalien ja -menetelmien tuntemus
 • Työteliäs ja luotettava
 • On tietoinen terveys- ja turvallisuuskysymyksistä
 • Pystyy noudattamaan kirjallisia ja suullisia ohjeita
 • Mahdollisuus työskennellä korkeuksissa
 • Kyky työskennellä tiimissä
 • Mahdollisuus työskennellä kaikissa sääolosuhteissa

Toivottava:

 • CSCS -kortti tai -sertifikaatti
 • Laitoksen käyttäjäsertifikaatit
 • Tieto betonoinnista

Hakuaika päättyy pe 05

Henkilöstö- ja rekrytointineuvoja

 • Palkka jopa 25,000 XNUMX puntaa tietämyksen ja aiemman kokemuksen perusteella
 • Tämä viesti on maanantaista perjantaihin, voimme olla joustavia työaikojen suhteen
 • Automaattisen ilmoittautumisen eläkemaksut ja kuolema työsuhde-etuuksissa
 • Pääsy työkierrosta -toimintoon
 • Vuosittaiset perheen hauskat päivät ja joulujuhlat
Lähetä nykyinen ansioluettelo ja saatekirje sekä tiedot mahdollisista palkoista ja saatavuudesta osoitteeseen
recruitment@ga-petfoodpartners.co.uk

Päättymispäivä: to 11

Hakuaika päättyy torstaina 11. marraskuuta 2021, mutta se voidaan sulkea aikaisemmin, jos hakemuksia on riittävästi. hakijoita kannustetaan hakemaan mahdollisimman pian pettymysten välttämiseksi. GA Pet Food Partners on yhtäläisten mahdollisuuksien ja ikäpositiivisten työnantajien ehdokkaiden on voitava asua ja työskennellä Isossa -Britanniassa.

Rooli:

Valmistuskohteemme Brethertonissa rooli raportoi henkilöstö-, sitoutumis- ja viestintäpäällikölle. Henkilöstöosasto käsittelee GA: n kaikkia työntekijöitä ja toimistotyöntekijöitä koko liiketoiminnassa. Haemme henkilöstö- ja rekrytointineuvojaa tukemaan henkilöstö-, sitoutumis- ja viestintäpäällikköä.

 • Yleinen henkilöstöhallinto
 • Kirjeiden kirjoittaminen ja tulostaminen
 • Sähköinen arkistointi
 • Henkilöstöjohtajan tukeminen poissaolojen seurannassa ja asiaankuuluvien menettelyjen toteuttamisessa
 • Luottamuksellisten raporttien ja asiakirjojen käsittely, arkistointi ja jakelu
 • Rekrytoinnin ja säilyttämisen mestarin mentorointi
 • Yrityksen rekrytointipolitiikan kehittäminen ja säännölliset päivitykset
 • Arvioi ja ehdottaa parasta rekrytointiohjelmistoa yritykselle
 • Parhaiden työmainostekniikoiden tutkiminen ja toteuttaminen
 • Parhaiden haastattelutekniikoiden johtajien neuvonta
 • Täydellisen työhönottoa edeltävän tarkistusohjelman toteuttaminen
 • Kehitämme ja päivitämme rekrytointimenettelyjämme
 • Tehdä tiivistä yhteistyötä rekrytointijohtajien kanssa hankinta-, haastattelu- ja täystyöllisyysprosessien hallitsemiseksi rekrytointipolitiikan mukaisesti
 • Täyden rekrytointiprosessin käsittely hakijoiden, haastattelujen ja hylkäysten perusteella
 • Ryhtyä kaikkiin muihin henkilöstö-, sitoutumis- ja viestintäpäällikön määräämiin töihin

Ehdokas:

Menestynyt hakija on tietokonelukutaitoinen ja pystyy työskentelemään nopeatempoisessa ympäristössä. Heidän on osoitettava kykynsä selviytyä ajoittain paineen alla ja käyttää oma -aloitteisuuttaan tarvittaessa.  

Essential:

 • Luottamuksellisuus on tämän roolin tärkein näkökohta.
 • Huomiota yksityiskohtiin ja tehokasta ajanhallintaa
 • Kyky olla kärsivällinen, tahdikas, diplomaattinen ja lähestyttävä
 • On hyvä suullinen ja kirjallinen viestintätaito
 • Pystyä käyttämään tietokantoja, laskentataulukoita ja tekstinkäsittelypaketteja (Microsoft Office)
 • Vähintään 2 vuoden kokemus henkilöstöhallinnosta rekrytointitaidolla on välttämätöntä
 • Työlainsäädännön tuntemus
 • Kokemusta haastatteluista, hakijoiden seulonnasta ja arvioinnista

Päättymispäivä to 11

Digitaalinen hallintoavustaja

 • Kilpailukykyinen palkka kokemuksen perusteella
 • Menestyneen hakijan on työskenneltävä maanantaista perjantaihin klo 8.00–5.00 tai harkitsemme jonkun, joka haluaa työskennellä kouluaikoina kello 9–3.
 • Automaattisen ilmoittautumisen eläkemaksut ja kuolema työsuhde-etuuksissa
 • Pääsy työkierrosta -toimintoon
 • Vuosittaiset perheen hauskat päivät ja joulujuhlat
Lähetä nykyinen ansioluettelo ja saatekirje sekä tiedot mahdollisista palkoista ja saatavuudesta osoitteeseen
recruitment@ga-petfoodpartners.co.uk

Päättymispäivä: su 14

Hakuaika päättyy sunnuntaina 14. marraskuuta 2021, mutta se voidaan sulkea aikaisemmin, jos hakemuksia on riittävästi. hakijoita kannustetaan hakemaan mahdollisimman pian pettymysten välttämiseksi. GA Pet Food Partners on yhtäläisten mahdollisuuksien ja ikäpositiivisten työnantajien ehdokkaiden on voitava asua ja työskennellä Isossa -Britanniassa.

Rooli:

Partner Experience -tiimissämme on avoin paikka. Tämä on uusi ja nopeasti kasvava osasto, joka vastaa Partners-digitaalikokemuksestamme, mukaan lukien verkkokauppa-alustamme ja kaikkien sivustojemme vierailija-alueiden hallinta. Tämä hallinnollinen rooli on loistava asema järjestäytyneelle henkilölle, joka aloittaa tai on kiinnostunut digitaalisesta ja/tai sähköisestä kaupankäynnistä. Valittu hakija vastaa kumppaniportaalin hallinnon hallinnasta ja koordinoinnista.

Digitaalisen hallinnon avustajan rooli on ensisijaisesti avustaa kumppaneiden/tilinhoitajien ongelmien koordinoinnissa ja raportoinnissa verkkokauppa -alustallamme. Osasto on kuitenkin mukana monissa jännittävissä projekteissa, jotka vaativat hallintoa ja koordinointia. Tiimi kasvaa ja roolia on mahdollista kehittää muille liiketoiminta -alueille oikean ehdokkaan kannalta.

Upea asema, joka ei vaadi aiempaa kokemusta; Sen sijaan organisaatio ja sitoutuminen ovat tärkeämpiä. Voisimme harkita, että joku, joka etsii lyhennettyjä tunteja, sopisi ehkä kouluaikoihin tai muihin velvoitteisiin.

Velvollisuuksia ovat muun muassa:

 • Teemme tiivistä yhteistyötä myyntitiimiemme kanssa Isossa -Britanniassa ja kaikkialla Euroopassa hallitaksemme ja raportoidaksemme mahdollisista ongelmista kumppaniportaalissamme.
 • Kirjautumisongelmat ja raportointi asianomaiselle osastolle koko liiketoiminnassa.
 • Yhteydenpito IT-, myynti-, data- ja verkkosivustokehittäjiimme ongelmien ratkaisemiseksi
 • Ilmoitamme päivityksistä myyntitiimillemme, jotta kumppanimme voivat edelleen saada hyviä kokemuksia kumppaniportaalistamme.
 • Koordinoimme mahdolliset käännösvaatimukset kahdeksalla kielellä, joilla toimimme. Kielten varmistaminen verkkokauppasivustoillamme on ajan tasalla.
 • Ylläpidämme mahdollisia käännöksiä YouTube -sivullamme ja videokiertosivullamme pääsivustollamme.
 • Ehdokas tekee myös tiivistä yhteistyötä digitaalisen markkinoinnin johtajamme kanssa merkitäkseen sisällön eri kielillä.
 • Yhteistyö kumppanikokemuspäällikön kanssa erilaisissa hallinnollisissa strategisissa projekteissa.
 • Luo analyyttisiä raportteja Google Analyticsin avulla (koulutus järjestetään).
 • Avustaa ja koordinoida erilaisia ​​strategisia myynnin IT -projekteja.

Ehdokas:

Menestynyt hakija on tietokonelukutaitoinen ja pystyy työskentelemään nopeatempoisessa ympäristössä. Heidän on osoitettava kykynsä selviytyä ajoittain paineen alla ja käyttää oma -aloitteisuuttaan tarvittaessa.  

Essential:

 • Koulutettu A-tasolle tai sitä korkeammalle
 • Hyvä Microsoft Officen tuntemus
 • Hyvät ajanhallintataidot
 • Hyvä organisointitaito
 • Kyky työskennellä tiimissä ja itsenäisesti
 • Halukas ottamaan vastaan ​​mahdollisesti tarvittavaa koulutusta

Lopetuspäivä su 14

Power Wash -toiminto

 • Alkuperäinen palkka on 29,269 30,452 puntaa, joka mahdollisesti nousee XNUMX XNUMX puntaan edistyessäsi osastolla.
 • Du Pont -vaihtomallit (katso yksityiskohdat työnkuvauksen alta)
 • Automaattisen ilmoittautumisen eläkemaksut ja kuolema työsuhde-etuuksissa
 • Pääsy työkierrosta -toimintoon
 • Vuosittaiset perheen hauskat päivät ja joulujuhlat
Lähetä nykyinen ansioluettelo ja saatekirje sekä tiedot mahdollisista palkoista ja saatavuudesta osoitteeseen
recruitment@ga-petfoodpartners.co.uk

Päättymispäivä: la 25

Hakuaika päättyy perjantaina 24. joulukuuta 2021, mutta se voidaan sulkea aikaisemmin, jos hakemuksia on riittävästi. hakijoita kannustetaan hakemaan mahdollisimman pian pettymysten välttämiseksi. GA Pet Food Partners on yhtäläisten mahdollisuuksien ja ikäpositiivisten työnantajien ehdokkaiden on voitava asua ja työskennellä Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Rooli:

IBC -pihallamme on loistava tilaisuus Power Wash -operaattorille liittyä tiimiin Plocksin maatilalla.

Velvollisuuksia ovat muun muassa:

 • Voidaan pestä IBC: t, DOLAVit ja tehdaslaitteet sekä sisällä että ulkona sovitun hygieniastandardin mukaisesti
 • Toimittaa puhtaita IBC- ja DOLAV -laitteita lihakeittiön tuotantoon, IBC Yard -toimituksiin ja ulkopuolisiin kokoelmiin
 • Varmistetaan, että työalue pidetään puhtaana ja siistinä ottamalla käyttöön "puhdas kun menet" -asenne
 • Huolehtia yrityksen laitteista suorittamalla säännölliset tarkastukset ja varmistamalla, että mahdollisista toimintahäiriöistä ilmoitetaan
 • Pesukoneen käyttäminen oikean menetelmän mukaisesti
 • Työskentele osana tiimiä maksimoidaksesi tuotoksen

Ehdokas:

Menestynyt ehdokas pystyy työskentelemään tiimissä ja työskentelemään nopeatempoisessa ympäristössä. Heidän on osoitettava kykynsä selviytyä ajoittain paineen alaisena ja pystyä aloitteeseensa, kun sitä vaaditaan.  

Essential:

 • Hyvä englanninkielen taito
 • Kyky kommunikoida kollegoiden kanssa kaikilla tasoilla
 • Positiivinen työasenne
 • Kyky työskennellä tiimissä

toivottavaa:

 • Kyky työskennellä tiimissä ja itsenäisesti
 • Halukas ottamaan vastaan ​​mahdollisesti tarvittavaa koulutusta

Du Pont Shift Pattern toimii seuraavasti:

Viikko 1- 4 yövuoroa (maanantai - torstai)

Viikko 2 - 3 päivävuoroa ja 2 yövuoroa (maanantai, tiistai, keskiviikko ja perjantai, lauantai ja sunnuntai)

Viikko 3 - Päivävuorot (torstai - sunnuntai)

Viikko 4 - Viikko pois

Hakuaika päättyy pe 24

Hygieniatoimistot

 • Maanantaista perjantaihin klo 6.00–4.00
 • Lähtöpalkka on 22,922 XNUMX puntaa
 • 28 päivän vuosiloma, mukaan lukien pankkilomat
 • Automaattisesti rekisteröidyn eläkemaksun ja 3-kertaisen kuoleman palvelusetuna
 • Pääsy Cycle to Work -ohjelmaan ja alennetut Blackpool Pleasure Beach -liput
 • Vuosittaiset perheen hauskat päivät ja joulujuhlat
Lähetä nykyinen ansioluettelo ja saatekirje sekä tiedot mahdollisista palkoista ja saatavuudesta osoitteeseen
recruitment@ga-petfoodpartners.co.uk

Sulkemispäivä:

Hakijoita kehotetaan hakemaan mahdollisimman pian pettymysten välttämiseksi. GA Pet Food Partners on yhtäläisten mahdollisuuksien ja iän positiivinen työnantaja. Ehdokkaiden on voitava asua ja työskennellä Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Rooli:

Hygieniaosastollamme on avautunut loistava tilaisuus useille hygieniaoperaattoreille liittyä tiimeihin Plocks Farmin sivustolla Brethertonissa.

Tehtäviin sisältyvät muun muassa seuraavat:

 • Puhdistustehtävien suorittaminen hygieniapäällikön tai hygieniapäällikön ohjeiden mukaan.
 • Työskentele turvallisesti ja noudata kaikkia terveys- ja turvallisuusmääräyksiä.
 • Sen varmistamiseksi, että hygieniatehtävät suoritetaan vaaditussa ajassa ja ettei hygieniaan liittyvien häiriöiden tai hygieniaan liittyvien seisokkien vuoksi ole vaikutusta tuotantoon.
 • Työskennellä osana Hygiene -tiimiä.
 • Työskennellä aina korkeimpien mahdollisten standardien saavuttamiseksi.
 • Ilmoittautua työhön sopivassa tilassa.
 • Pystyä työskentelemään vähimmäisvalvonnalla.
 • Tunnista alueet, joilla voidaan tehdä parannuksia, kuten vuotojen korjaaminen.
 • Ilmoita kaikkien tehdaslaitteiden rikkoutumisista ja vaurioista asianomaiselle esimiehelle tai esimiehelle (suunnittelu-, tuotanto- tai hygieniapäälliköt).
 • Huolehdi hygieniakaupasta ja hygieniavälineistä puhtaalla ja siistillä tavalla. 
 • Ilmoita hygienialaitteiden ja hygienialaitteiden vaatimusten vaurioista.

Ehdokas:

Menestynyt ehdokas pystyy työskentelemään tiimissä ja työskentelemään nopeatempoisessa ympäristössä. Heidän on osoitettava kykynsä selviytyä ajoittain paineen alla ja käyttää oma -aloitteisuuttaan tarvittaessa.

Essential:

 • Hyvä englanninkielen taito
 • Kyky kommunikoida kaikkien eri tasojen kollegoiden kanssa
 • Positiivinen työasenne  
 • Kyky työskennellä tiimissä 

toivottavaa:

 • Aikaisempi kokemus hygieniatoiminnasta on toivottavaa, mutta ei välttämätöntä, koska se saa täyden koulutuksen.
 • Kyky työskennellä tiimissä ja itsenäisesti 
 • Halukas ottamaan vastaan ​​mahdollisesti tarvittavaa koulutusta

IBC -pihaoperaattorit

 • Du Pontin aloituspalkka on 27,939 29,269 puntaa, joka mahdollisesti nousee XNUMX XNUMX puntaan edistyessäsi osastolla
 • Päivän IBC -operaattorin roolit ovat maanantaista perjantaihin: klo 6–6
 • Päivävuorojen aloituspalkka on 30,528 31,126 puntaa, mikä voi nousta 57.5 XNUMX puntaan edistyessäsi osastolla. Tämä perustuu XNUMX ​​tunnin työviikkoon.
 • 28 päivän vuosiloma, mukaan lukien pankkilomat
 • Automaattisesti rekisteröidyn eläkemaksun ja 3-kertaisen kuoleman palvelusetuna
 • Pääsy Cycle to Work -ohjelmaan ja alennetut Blackpool Pleasure Beach -liput
 • Vuosittaiset perheen hauskat päivät ja joulujuhlat
Lähetä nykyinen ansioluettelo ja saatekirje sekä tiedot mahdollisista palkoista ja saatavuudesta osoitteeseen
recruitment@ga-petfoodpartners.co.uk

Sulkemispäivä:

Hakijoita kehotetaan hakemaan mahdollisimman pian pettymysten välttämiseksi. GA Pet Food Partners on yhtäläisten mahdollisuuksien ja iän positiivinen työnantaja. Ehdokkaiden on voitava asua ja työskennellä Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Rooli:

IBC -pihallamme on loistava tilaisuus useille IBC -pihaoperaattoreille liittyä tiimeihin Plocks Farmin sivustolla Brethertonissa.

Tehtäviin sisältyvät muun muassa seuraavat:

 • Saapuvien toimitusten purkamiseen ja lähtevien kokoelmien lataamiseen GA: n standardien mukaisesti.
 • Varastonhallinnan ylläpitäminen 
 • Punnita uudelleen ja merkitä uudelleen tuotannosta palanneet IBC: t
 • IBC -vaurioiden tunnistaminen ja tarvittaessa vaurioituneiden yksiköiden korjaaminen.
 • Tehtävään kuuluu FLT -ajo - koulutusta järjestetään
 • Manuaalinen käsittely 
 • Tukea kollegoitasi kuukausittaisten varastotarkastusten aikana.
 • Valmistele ja toimita materiaali tuotantoon määritetyssä ajassa.
 • Työskentele tiimisi kanssa varmistaaksesi puhtauden korkean tason ottamalla käyttöön "puhdas kun menet" -kulttuurin

Ehdokas:

Menestynyt ehdokas pystyy työskentelemään tiimissä ja työskentelemään nopeatempoisessa ympäristössä. Heidän on osoitettava kykynsä selviytyä ajoittain paineen alla ja käyttää oma -aloitteisuuttaan tarvittaessa.

Essential:

 • Hyvä englanninkielen taito
 • Hyvä matematiikan taito
 • Kyky kommunikoida kaikkien eri tasojen kollegoiden kanssa
 • Positiivinen työasenne  
 • Kyky työskennellä tiimissä 
 • Haluaa työskennellä ulkona kaikkina vuodenaikoina

toivottavaa:

 • Kyky työskennellä tiimissä ja itsenäisesti 
 • Halukas ottamaan vastaan ​​mahdollisesti tarvittavaa koulutusta
 • Oma kuljetus olisi edullista, mutta ei välttämätöntä

Du Pont -vaihtomalli:

Du Pont Shift Pattern toimii seuraavasti:
Viikko 1: 4 yövuoroa (maanantai - torstai)
Viikko 2: 3 päivävuoroa ja 3 yövuoroa (maanantai, tiistai, keskiviikko ja perjantai, lauantai ja sunnuntai)
Viikko 3: Päivävuorot (torstai - sunnuntai)
Viikko 4: Viikko pois

Suulakepuristustoiminto

 • Lähtöpalkka on 27,939 34,296 puntaa ja mahdollisesti XNUMX XNUMX puntaa, kun edistyt osastolla
 • 28 päivän vuosiloma, mukaan lukien pankkilomat
 • Automaattisesti rekisteröidyn eläkemaksun ja 3-kertaisen kuoleman palvelusetuna
 • Pääsy Cycle to Work -ohjelmaan ja alennetut Blackpool Pleasure Beach -liput
 • Vuosittaiset perheen hauskat päivät ja joulujuhlat
Lähetä nykyinen ansioluettelo ja saatekirje sekä tiedot mahdollisista palkoista ja saatavuudesta osoitteeseen
recruitment@ga-petfoodpartners.co.uk

Sulkemispäivä:

Hakijoita kehotetaan hakemaan mahdollisimman pian pettymysten välttämiseksi. GA Pet Food Partners on yhtäläisten mahdollisuuksien ja iän positiivinen työnantaja. Ehdokkaiden on voitava asua ja työskennellä Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Rooli:

Suulakepuristusosastollamme on saatu loistava tilaisuus liittyä tiimeihin Plocks Farmin sivustolla Brethertonissa.

Tehtäviin sisältyvät muun muassa seuraavat:

 • Oikeiden raaka -aineiden (lihat jne.) Valmistelu nimettyä suulakepuristuslinjaa varten
 • Sen varmistamiseksi, että oikeat raaka -aineet käytetään ja kirjataan nimettyyn suulakepuristuslinjaan ja täydennetään ajoissa. 
 • Varmista, että kaikki käyttämättömät raaka -aineet palautetaan oikeisiin paikkoihin.
 • Sen varmistamiseksi, että nimettyjen suulakepuristuslinjojen suorituskykytavoitteet saavutetaan ja ylitetään.
 • Työskentele tiimisi kanssa varmistaaksesi puhtauden korkean tason ottamalla käyttöön "puhdas kun menet" -kulttuurin

Ehdokas:

Menestynyt ehdokas pystyy työskentelemään tiimissä ja työskentelemään nopeatempoisessa ympäristössä. Heidän on osoitettava kykynsä selviytyä ajoittain paineen alla ja käyttää oma -aloitteisuuttaan tarvittaessa.

Essential:

 • Hyvä englanninkielen taito
 • Kyky kommunikoida kaikkien eri tasojen kollegoiden kanssa
 • Positiivinen työasenne  
 • Kyky työskennellä tiimissä 

toivottavaa:

 • Kyky työskennellä tiimissä ja itsenäisesti 
 • Halukas ottamaan vastaan ​​mahdollisesti tarvittavaa koulutusta

Du Pont -vaihtomallit:

Du Pont Shift Pattern toimii seuraavasti:
Viikko 1: 4 yövuoroa (maanantai - torstai)
Viikko 2: 3 päivävuoroa ja 3 yövuoroa (maanantai, tiistai, keskiviikko ja perjantai, lauantai ja sunnuntai)
Viikko 3: Päivävuorot (torstai - sunnuntai)
Viikko 4: Viikko pois

Pakkausoperatiivinen

 • Lähtöpalkka on 26,485 31,068 puntaa ja mahdollisesti XNUMX XNUMX puntaa, kun edistyt osastolla
 • 28 päivän vuosiloma, mukaan lukien pankkilomat
 • Automaattisesti rekisteröidyn eläkemaksun ja 3-kertaisen kuoleman palvelusetuna
 • Pääsy Cycle to Work -ohjelmaan ja alennetut Blackpool Pleasure Beach -liput
 • Vuosittaiset perheen hauskat päivät ja joulujuhlat
Lähetä nykyinen ansioluettelo ja saatekirje sekä tiedot mahdollisista palkoista ja saatavuudesta osoitteeseen
recruitment@ga-petfoodpartners.co.uk

Sulkemispäivä:

Hakijoita kehotetaan hakemaan mahdollisimman pian pettymysten välttämiseksi. GA Pet Food Partners on yhtäläisten mahdollisuuksien ja iän positiivinen työnantaja. Ehdokkaiden on voitava asua ja työskennellä Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Rooli:

Pakkausosastollamme on avautunut loistava tilaisuus liittyä tiimeihin Plocks Farm -alueellamme Brethertonissa.

Tehtäviin sisältyvät muun muassa seuraavat:

 • Sen varmistamiseksi, että kaikki tuotteet on pakattu ja pinottu vaadittujen standardien mukaisesti
 • Tarkista tuotteen laatu säännöllisesti ja varmista, että se on vaaditun standardin mukainen
 • Tuotteiden porrastaminen ja tiivistäminen
 • Työskentele osana tiimiä maksimoidaksesi tuotoksen noudattaen samalla sovittuja H&S-, GMP- ja laatustandardeja
 • Ilmoita poikkeamista tarvittaessa
 • Sen varmistaminen, että työalue pidetään puhtaana ja siistinä, mutta omaksutaan '' puhdas kun menet '' -asenne
 • Hoitaa kaikki muut asiaankuuluvat tehtävät linjajohtajan/ryhmänjohtajan/pakkausvalvojan määritteleminä

Ehdokas:

Menestynyt ehdokas pystyy työskentelemään tiimissä ja työskentelemään nopeatempoisessa ympäristössä. Heidän on osoitettava kykynsä selviytyä ajoittain paineen alla ja käyttää oma -aloitteisuuttaan tarvittaessa.

Essential:

 • Hyvä englanninkielen taito
 • Kyky kommunikoida kaikkien eri tasojen kollegoiden kanssa
 • Positiivinen työasenne  
 • Kyky työskennellä tiimissä 

toivottavaa:

 • Kyky työskennellä tiimissä ja itsenäisesti 
 • Halukas ottamaan vastaan ​​mahdollisesti tarvittavaa koulutusta

Du Pont -vaihtomalli:

Du Pont Shift Pattern toimii seuraavasti:
Viikko 1: 4 yövuoroa (maanantai - torstai)
Viikko 2: 3 päivävuoroa ja 3 yövuoroa (maanantai, tiistai, keskiviikko ja perjantai, lauantai ja sunnuntai)
Viikko 3: Päivävuorot (torstai - sunnuntai)
Viikko 4: Viikko pois