Miten lemmikkikaupat voivat erottua verkkomaailmassa? - GA Pet Food Partners

Lemmikkikaupat - Pääbanneri

Kun lemmikkieläinten ruoan kuluttajat tietävät lemmikkilleen ostamiaan tuotteita, he ovat yhtä tietoisia ostotapojen määrästä. Viimeaikaiset tiedotusvälineissä julkaistut artikkelit ovat saaneet meidät uskomaan, että kuluttajat ostavat yhä enemmän tuotteita verkosta. Joten miten lemmikkikaupat voivat erottua online-maailmassa, jos näin on? Tässä artikkelissa keskitymme siihen, kuinka eläinkaupat voivat pitää asiakkaat ostoksilla myymälässä. Lisäksi artikkelissa tarkastellaan tekijöitä, jotka lemmikkikauppojen on otettava huomioon, jos ne haluavat siirtyä verkkoon nykyisen myymälätarjontansa laajennuksena.

Lemmikkikaupan tarjonta

Kun on kyse lemmikkiliikkeestä, joka haluaa erottua, on tärkeää ajatella laatikon ulkopuolella. Asiakkailla on nyt useita tapoja ostaa lemmikkiään, ja lemmikkikauppasi on erotuttava joukosta lisätäkseen kävijöitä ja viime kädessä myyntiä. Loistava tapa esitellä tarjontaasi on varmistaa, että ostoskokemus on virheetön. Super Officen mukaan 86 % ostajista on valmis maksamaan enemmän hyvästä asiakaskokemuksesta. Shoppailijakokemuksen välttämätön edellytys on myymälän ulkoasu. Onko kaupassa helppo navigoida? Löytävätkö asiakkaat tuotteet helposti? On oltava tasapaino, jossa asettelu on suoraviivainen, mutta myös tilava. Muita huomioitavia kohteita myymäläsi ulkoasussa ovat seinien värit, valaistus ja myyntipisteet.

Toinen näkökohta lemmikkikauppasi tarjontaan on palvelu ja viestintä. Esimerkiksi työtovereiden vuorovaikutus asiakkaiden kanssa on olennainen osa tätä. Ystävällinen henkilökunta ei vaikuta turhalta, mutta hämmästyisit työntekijöiden määrästä, jotka voivat tuntua välinpitämättömiltä tai jopa töykeiltä asiakkaita kohtaan. Tervetuloa kollegat houkuttelevat asiakkaat palaamaan lemmikkikauppaasi sen sijaan, että he tekisivät ostoksia muualta.

Miten lemmikkikaupat voivat erottua?

Tämä osio keskittyy tapoihin, joilla lemmikkikauppasi voi erottua verkkomaailmassa.

Avain menestykseen kaikissa kivijalkakaupoissa on tarjota ainutlaatuisia kokemuksia, joita ei voida toistaa verkossa.

Myymälätapahtumien järjestäminen

Loistava tapa erottua verkosta on järjestää myymälätapahtumia asiakkaillesi. Näiden tapahtumien avulla lemmikkikauppasi voi rakentaa yhteisöä, olla yhteydessä asiakkaisiin ja lisätä myyntiä. Event Marketing Institute havaitsi, että 87 % kuluttajista väittää ostavansa brändin tuotteita oltuaan osallistuneet johonkin heidän myymälätilaisuuksistaan. Tämä viittaa siihen, että tapahtumat ovat loistava tapa eläinkauppallesi erottua verkkoyrityksistä. Esimerkkejä tapahtumista ovat pentujen seurustelutunnit. Tämä tapahtuma opettaa pentuja kouluttamaan ja saa samanhenkisiä ihmisiä yhteen paikkaan.

Kauppatapahtumat – Miten lemmikkikaupat voivat erottua

Muista – jos saat pennun ruoallesi, tämä voi olla elinikäinen tapa. Pentujen seurustelutapahtuma tarjoaa myös mahdollisuuden näyttää parhaita käytäntöjä. Toinen suosittu tapahtuma on ravitsemusilta. Täällä voit tarjota lemmikkieläinten omistajille näkemyksiä tuotteidesi eduista ja siitä, mikä tekee niistä ainutlaatuisia. Tämä epäilemättä houkuttelee asiakkaita lemmikkikauppaan heidän tarjoaman asiantuntemuksensa ansiosta.

Lemmikkieläinten hoitopalvelu

Lemmikkieläinten hoito – Miten lemmikkikaupat voivat erottaa toisistaan

Lemmikkieläinten trimmaus on yksi yleisimmistä lemmikkieläinten omistajien käyttämistä palveluista, koska monilla omistajilla ei ole tarvittavia taitoja tai tietoja oikeanlaiseen hoitoon. Lemmikkikaupana tämä on loistava tapa erottua verkkokaupoista, koska tätä ei voida tarjota verkossa. Hoitopalvelu voidaan perustaa kutsumalla trimmaaja kauppaasi kauppaan tai kouluttamalla itsesi sellaiseksi lemmikkikaupan omistajaksi tai työntekijäksi. Kun ihmiset haluavat lemmikkinsä saavan parasta, hoidettavien lemmikkien määrä vain kasvaa. Lemmikkieläinten hoitopalvelu on tarkoitettu vain lisäämään lemmikkikaupan kävijämäärää ja tarjoamaan mahdollisuutta jatkomyyntiin.

Arvostelujen näyttäminen kaupassa

Asiakasarvioiden näyttäminen yrityksestäsi on toinen mahdollinen tapa erottautua. Monet uskovat, että arvostelut on tarkoitettu verkkoyrityksille. Näin ei kuitenkaan ole, ja se voidaan näyttää myymälässä. Esimerkiksi kun asiakas on kaupassasi, voit jättää hänelle kirjan arvioidakseen kaupastasi ostamiaan tuotteita. Kun he ovat tehneet tämän, voit näyttää arvostelut arvioitujen tuotteiden lähellä. Brightlocalin mukaan 69 % asiakkaista sanoo, että arvostelut ovat yhtä tärkeitä kuin henkilökohtaiset suositukset päätettäessä tuotteen ostamisesta.

Korostaa nopeutta ja mukavuutta

Yhä useammat ihmiset haluavat saada tuotteensa nopeammin kuin koskaan ennen. Lemmikkikaupan on varmistettava, että ne pysyvät ajan mukana. Monet verkkoyritykset tarjoavat nyt tavaroille seuraavan päivän toimituksen, mikä säästää ihmisten aikaa, koska heidän ei tarvitse lähteä fyysisesti kotoaan. Lemmikkikaupana sinun on painotettava asiakkaillesi, että saat heidän tuotteet heidän luokseen mahdollisimman nopeasti. Saman päivän toimituspalvelun tarjoaminen on loistava tapa pitää asiakkaat. Jos tuotetta ei ole varastossa, se on nopein tapa menettää asiakkaita. Suosituimmille tuotteillesi on tärkeää seurata aina varaston saatavuutta.

Mahdollisuus koskettaa ja haistaa tuotteita

Lemmikkikauppojen keskeinen ero on, että asiakkaat voivat tulla myymälään koskettelemaan ja haistamaan tuotteita. Tämä auttaa asiakkaita tekemään mahdollisen ostopäätöksen ja tekemään oikean valinnan lemmikkilleen. TimeTraden mukaan 87 % asiakkaista haluaa kokea tuotteen ennen ostoa. Esimerkki, jossa eläinkauppa voi antaa asiakkaiden koskettaa ja haistaa tuotteitaan, on tarjota näytteitä lemmikkilleen kokeiltavaksi ennen koko tuotteen ostamista. Tämä saattaa olla yksi tärkeimmistä tekijöistä kivijalkakaupan ja verkkokaupan välillä, sillä asiakkaat näkevät tuotteiden kokeilemisen tarkan arvon.

Mies koskettaa tuotetta - Lemmikkikaupat

Merchandising

Tällä on tärkeä rooli houkutellessaan asiakkaita ostamaan myymälästäsi. Esimerkiksi useimmat asiakkaat haluavat löytää haluamansa nopeasti; jos heillä on ongelmia tämän kanssa, he voivat etsiä ostoksia muualta. Lemmikkikaupan myynti on välttämätöntä helpon ostokokemuksen kannalta. PWC:n äskettäinen tutkimus paljasti, että 65 % brittiläisistä uskoo, että ostokokemus auttaa ihmisiä valitsemaan ostovaihtoehtojen välillä. Lisäksi Walker-raportissa todettiin, että asiakaskokemus ohittaa hinnan ja tuotteen tärkeimpinä tuotemerkkien erottajana.

Kausikeskeisyys

Kausipainotus on loistava tapa erottautua online-lemmikkiyrityksistä. Kausinäytökset pitävät tavarat tuoreina myymälässäsi, herättävät jännitystä ja houkuttelevat ostajia kauppaasi. Mieti, mitkä vuodenajat houkuttelevat asiakkaitasi. Joulu, Halloween, pääsiäinen sekä terveys ja hyvinvointi ovat tärkeitä tapahtumia vuonna, joita ihmiset juhlivat ja haluavat saada lemmikkinsä mukaan. Hyvä esimerkki kausiluonteisesta ideasta kaupassa voisi olla valokuvauksen järjestäminen jouluna. Monet lemmikkieläinten omistajat rakastavat ottaa kuvia lemmikkiistään, joten miksi et auta asiakkaitasi? Tämä saa ihmiset innostumaan esittelemään lemmikkiään kortissa tai kuvissa. Omistaja tekee ostoksia myymälässä suurena kannustimena lemmikin valokuvaamisen aikana.

Miten lemmikkikaupat voivat laajentaa tarjontaansa verkossa?

Tämän artikkelin yleisteemana on selittää, kuinka lemmikkikaupat voivat erota verkkoyrityksistä. Verkkoläsnäolosta on kuitenkin myös hyötyä lemmikkikaupan tarjontaa laajentavana. Ensinnäkin voit esitellä, mitä myymälässäsi tapahtuu verkkosivustollasi tai sosiaalisen median sivuilla. Tällä pyritään houkuttelemaan potentiaalisia asiakkaita kauppaasi ja lisäämään myyntiä. Toinen verkkoalustaan ​​sijoittamisen etu on, että asiakkaat voivat tarkastella tuotteita milloin tahansa vuorokauden aikana. Lemmikkikaupat ovat loistava paikka lemmikkieläinten asiantuntemukselle. Eläinkauppa voi hyödyntää osaamistaan ​​luomalla verkkoblogin, josta ihmiset saavat tietoa ravinnosta, lemmikkieläintottumuksista ja haasteista. Asiakkaat, joille blogin tiedot ovat hyödyllisiä, ovat taipuvaisia ​​näkemään lisätietoja myymälässä.

Yhteenveto

Yhteenvetona voidaan todeta, että lemmikkikaupoille on entistä tärkeämpää saada asiakkaat tekemään ostoksia myymälässä. Kauppojen on keskityttävä asiakkaidensa tarjontaan alkaen myymälän ulkonäöstä ja tuntumasta. Tämä sisältää myymälän ulkoasun, värit ja valaistuksen, jotka vaikuttavat suoraan ostokokemukseen. Tuoreen tutkimuksen mukaan 86 % ostajista on valmis maksamaan enemmän hyvästä asiakaskokemuksesta.

Mitä tulee verkkokauppiaista erottumiseen, lemmikkikaupat voivat tehdä monia asioita. Myymälätapahtumien järjestäminen on yksi tapa rakentaa yhteisöä ja sitouttaa asiakkaita. Toinen erinomainen tapa eläinkaupoille erottua on toteuttaa lemmikkieläinten hoitopalvelu; tämä palvelu lisääntyy lemmikkiään hemmottelevien ihmisten määrän kasvaessa. Monet ihmiset uskovat, että arvostelut on tarkoitettu vain verkkoyrityksille. Näin ei kuitenkaan ole, ja se voi olla tehokas tapa kannustaa asiakkaitasi ostamaan tietty tuote kaupasta.

Viitteet

Hamilton, H. (2019, 9. elokuuta). Myymälän vähittäismyyntitapahtumat: täydellinen opas. Haettu Lightspeedhq:sta: https://www.lightspeedhq.co.uk/blog/best-retail-store-events/

Kulbytė, T. (2022, 16. elokuuta). TÄRKEIMMÄT ASIAKASKOKEMUSTILASTOT, JOTKA TARVITSE TIETÄÄ. Haettu Superofficesta: https://www.superoffice.com/blog/customer-experience-statistics/

Takaisin tietokeskukseen
Matthew Aiken, Markkinointipäällikkö

Matthew Aiken

Markkinointiviestinnän asiantuntija

Matt valmistui vuonna 2017 liiketalouden ja johtamisen perustutkinnosta. Täällä hän huomasi, että hänellä oli intohimo ja kiinnostus markkinointiin. Vapaa -ajallaan hän nauttii kaikesta kuntoiluun liittyvästä ja ulkoilusta. Hänellä on myös ranskalainen bulldoggi nimeltä Harley ja persialainen kissa nimeltä Bonnie Blue.

Saatat pitää myös...

Artikkelin kirjoittaja Matthew Aiken