Miten lemmikkieläinten kuivaruokaa valmistetaan? - GA Pet Food Partners

Oletko koskaan miettinyt, kuinka lemmikkieläinten kuivaruoka valmistetaan? Lemmikkien omistajat näkevät valmiin rupin avatessaan pakkauksen koirilleen ja kissoilleen. On kuitenkin olemassa tiukka prosessi sen varmistamiseksi, että kourut ovat erittäin ravitsevia ja maukkaita lemmikkieläimilleen.

Jokainen lemmikkieläinten kuivaruokaresepti on erilainen, ja jokaisella valmistajalla on erilaiset käytännöt.

Säännöt

Mukaan FEDIAF, Euroopan lemmikkieläinten elintarviketeollisuutta edustava kauppajärjestö, on elintärkeää, että lemmikit saavat turvallisen ja ravitsemuksellisesti tasapainoinen ruokavalio. Lemmikkieläinten ruokaa säännellään samalla tavalla kuin ihmisten elintarvikkeita, ja niissä saa käyttää vain laillisesti sallittuja ainesosia ja se on hankittava rekisteröidyiltä toimittajilta.

Lemmikkieläinten ruoan yleisiä ainesosia ovat proteiinilähteet, kuten siipikarja, naudanliha ja kala, sekä vihannekset, vitamiinit ja kivennäisaineet varmistaa lemmikkien ravitsemuksellisesti tasapainoinen ruokavalio.

Kuinka GA valmistaa kuivaa lemmikkieläinten ruokaa?

Käytämme useita prosesseja osoitteessa GA Pet Food Partners luoda maailman parasta lemmikkieläinten ruokaa.

Freshtrusion™

At GA Pet Food Partners, olemme investoineet merkittävästi teknologiaan tarjotaksemme lemmikeille ravinteikasruokaa käyttämällä juuri valmistetut ainesosat. Me kutsumme tätä nimellä Freshtrusion™ teknologiaa.

Freshtrusion

Kerätty lähteestä

Matka lemmikkieläinten kuivaruoan luomiseen alkaa luotetuista maatiloistamme ja kalastuksistamme, joissa keräämme vain hienoimpia tuoreita lihoja ja kalaa. Nämä ainesosat kuljetetaan jäähdytetyissä olosuhteissa tuoreimman laadun säilyttämiseksi. Ne tuodaan sitten takaisin tuotantokeskukseemme Lancashireen, Englantiin läpikäymään laaja laatutestaus.

Kuiva lemmikkieläinten ruokaprosessi

Keittoprosessi alkaa meidän huippuluokan ainesosien keittiö, jossa tuore liha ja öljyt valmistetaan ennen kuin kuivat aineet punnitaan huolellisesti. Kun tämä on valmis, ainesosat kuljetetaan kameleilla (automatisoiduilla ohjatuilla ajoneuvoilla) tuotantolinjoillemme. Täällä käytämme viimeisintä teknologiaa sekoittaaksemme ainesosat valmiiksi ekstruusiota varten.

Ekstruusio

Kun kuivat aineet ovat valmiita, varmistamme, että lihakeittiössämme luodut Freshly Prepared -öljymme ovat valmiita tuotantoon samalla kun tarkastamme, että juuri valmistetut lihat ovat valmiita yhdistettäväksi öljyjen kanssa.

Kun kaikki ainesosat yhdistetään esikäsittelylaitteessa, lisätään höyryä ja vettä, mikä johtaa tärkkelyksen hajoamiseen ennen sen kulkemista ekstruuderin tynnyriin.

GA Pet Food Partners on Thermal Twin Extruderin koti, jonka avulla voimme luoda edistyneimmät lemmikkieläinten kuivaruokareseptit korkealla tuoreen lihan pitoisuudella vastaamaan kumppaneidemme ja loppuasiakkaidemme vaatimuksiin. Lisäksi nappulan tiheys ja koko tarkistetaan sen varmistamiseksi, että valmistetaan vain korkealaatuisinta lemmikkieläinten ruokaa.

Kuivaus ja pinnoitus

Huippuedistynyt teknologiamme tarjoaa johdonmukaisen ja tasaisen kuivausprosessin, joka mahdollistaa kevyen käsittelyn ja erinomaisen hallinnan.

Tarkka tyhjiöpäällystystekniikka varmistaa optimaalisen maun infusoimalla jokaisen palasen sisäisen hunajakennorakenteen, joka saavutetaan punnitsemalla nappulat ja sopivat lisättävät öljyt ja sulatteet. Jos tämä on väärin, tuotanto keskeytetään, kunnes tarkkuus on palautettu.

Prosessin viimeisessä vaiheessa jäähdytys on edelleen hellävaraista, jotta kumppanimme saavat maailman parasta lemmikkieläinten ruokaa. Sen jälkeen pussi lähetetään pakattavaksi pusseihin.

Maailman hienoimman lemmikkieläinten ruoan valmistaminen vaatii vuosien investointeja, omistautumista ja osaamista. Tiedämme kuinka tärkeä lemmikkieläinten ruoka on kumppaneillemme, heidän asiakkailleen ja mikä tärkeintä, lemmikkeille itsellekin. Siksi emme koskaan tyydy vähempään kuin maailman hienoimpaan lemmikkieläinten ruokaan.

Lue lisää tuotannosta

Matthew Aiken

GA Pet Food Partners Markkinointikoordinaattori

Matthew (Matt) Aiken on GA Pet Food Partners asuva markkinointikoordinaattori. Matt on johtava sisällöntuottaja sekä Club GA- että Knowledge Center -alustoille. Matt valmistui Edge Hill University Business & Managementin tutkinnon. Matt rakastaa kuntoilua, juoksemista, pyöräilyä ja jalkapalloa. Hän on myös ylpeä lemmikkivanhempi persialaiselle Bonnie-Blue-kissalle ja ranskanbulldogille nimeltä Harley-Blue.

Saatat pitää myös...

Artikkelin kirjoittaja Matthew Aiken