Elämä GA: ssa

GA on perheomisteinen ja perheyritys. Jokainen kollega nähdään perheen jatkeena.

Palkkiona heidän ahkerasta työstään GA on sitoutunut rikastuttamaan kollegojemme elämää toteuttamalla joukkovelkakirjojen tapahtumia, kuten vuosittaisen perheen hauskanpitopäivän, joulujuhlat, urheilutiimit ja joukkueiden sidontapäivät. Silti se ei ole kaikki, lue lisää saadaksesi selville, millainen elämä on GA: ssa.

Oppisopimuskoulutus

GA: lla on monia oppisopimuskoulutettavia eri liiketoiminta-alueilla, mukaan lukien tekniikka, henkilöstöresurssit, kirjanpito ja liiketalous. Tällä hetkellä opintojaksossa työskentelee kymmenen oppisopimuskoulutusta eri vaiheissa. Nämä kurssit suoritetaan Runshaw College, Preston College, Southport College ja St Helens College.

Lisäksi Runshaw College ja GA ovat aloittaneet uuden kumppanuuden. Runshaw Collegen strategisen kumppanuuden GA: n kanssa perusti Pohjois- ja Länsi-Lancashire Chamber of Commerce Young Chamber -ohjelma, joka pyrkii lisäämään paikallisen liike-elämän opiskelijoiden sitoutumista hankkimaan työtaitoja, tietoa ja kokemusta täydentämään akateemista pätevyyttään.

Parhaiden yritysten katsottavissa oleva palkinto

GA Pet Food Partners on ylpeä saadessaan Parhaiden yritysten katsottavissa oleva palkinto. B-Heard -tutkimus kutsuu kollegoitamme antamaan 70 lausuntoa heidän hyvinvoinnistaan, palkastaan ​​ja eduistaan, henkilökohtaisesta kasvustaan, tiimistään, johtamisesta ja paljon muuta. Se pisteytetään seitsemän pisteen asteikolla, joka antaa vivahteikkaammat vastaukset kuin sovittu / eri mieltä -malli tai viiden pisteen asteikko. Tämä yhdistettynä parhaiden yritysten ainutlaatuiseen kahdeksan tekijän malliin antaa GA: lle jäsennellyn ja tarkan käsityksen kollegojemme tunteista. B-Heard -tutkimus on ehdottoman luottamuksellinen, joten kollegamme voivat antaa rehellisiä vastauksia pelkäämättä kostoa.

Kun kysely on valmis, GA saa parhaan yrityksen indeksin (BCI) pistemäärän, joka mittaa sitoutumista työpaikalle. Jos BCI-pisteet ovat riittävän korkeat, GA ansaitsee akkreditoinnin. One to Watch on erityisasema, joka myönnetään organisaatioille, joissa työpaikan sitoutuminen osoittaa lupaavia merkkejä tulevaisuudelle. One to Watch -tilan saavuttaminen vaatii vähintään 600 BCI-pistemäärän ja heijastaa organisaatioita, joilla on 'hyvä' sitoutuminen työpaikalla.

Kollegan kehitys

GA: lla on useita kollegoja, jotka aloittivat matkansa GA: lla työskentelemällä yrityksen tuotantoalueilla ennen kuin siirtyivät toimistopohjaisiin rooleihin.

Henkilöstöosastolla työskentelevä Diana Stan aloitti matkansa Small Pack -osastolla ennen kuin hänestä tuli avainhenkilöryhmän jäsen. Diana on kotoisin Romaniasta ja tuli Yhdistyneeseen kuningaskuntaan heinäkuussa 2014 aviomiehensä Alinin kanssa.

Diana tuo kaikki tuotantotiimien taidot ja tiedot henkilöstöosastolle ja tarjoaa ohjeita siitä, mikä parantaa tuotantoalueilla työskentelevien onnellisuutta ja hyvinvointia. Diana on valtava englantilaisen oppitunnin puolestapuhuja, joka on opiskellut itseään Preston Collegessa 12 tunnin vuorojen jälkeen Small Pack -osastolla. Diana on havainnut, että hyvä englannin kielitaito on auttanut häntä kehittämään itseään sekä GA: ssa että Isossa-Britanniassa. Kysyttäessä GA-matkaltaan Diana sanoi…

Kollegapalkinnot

GA on perustanut vuosineljänneksen kollegan, jonka avulla kollegat voivat nimetä ikäisensä, jotta heidät tunnustettaisiin roolissaan "ylitse ja yli". Tämä palkinto antaa mahdollisuuden juhlia kollegoja saavutuksistaan ​​ja antaa heille 500 puntaa palkinnon, joka on käytettävä valitsemaansa viikonloppuna.

GA on innokas tunnustamaan kollegoja ja on myös perustanut puheenjohtajan palkinnon, joka antaa johtajille ja johtajille mahdollisuuden esittää kollegoilleen tunnustuksen, jonka he ansaitsevat GA-perheen arvostettuina jäseninä.

Englannin oppitunnit

GA on äskettäin nimittänyt riippumattoman englanninopettajan antamaan englantitunteja eurooppalaisille kollegoillemme. Tämän käyttö on ollut fantastista, sillä tällä hetkellä on ilmoittautunut 230 kollegaa. Englannin kielitaidon parantaminen on elintärkeää niille, jotka haluavat luoda oman polun Yhdistyneessä kuningaskunnassa. GA haluaa tukea kaikkien kansallisuuksien kollegoja vakaan ja tukevan elämän tarjoamisessa heille ja heidän perheilleen. Tarjoamalla ilmaisia ​​englannin oppitunteja GA voi auttaa kollegoitaan saavuttamaan tavoitteensa ja toiveensa.

GA Sports & Team Building

GA-jalkapalloliigan neljästä joukkueesta Go Karting- ja Fishing-seuroihin, olemme innokkaita kannustamaan ja tukemaan kaikkia joukkueiden rakentamiseen liittyviä aktiviteetteja ja klubeja. GA tarjoaa taloudellista sponsorointia kannustaakseen kollegoitamme mukaan. Tämä antaa heille mahdollisuuden seurustella ja seurustella kasvaa läheisemmin tiimikavereidensa ja muiden osastojen kollegoiden kanssa, mikä auttaa edelleen parantamaan kollegojemme moraalia, fyysistä ja henkistä hyvinvointia.

GA: n joulujuhlat

Joulu ei olisi joulu ilman henkilökunnan juhlia, ja GA: ssa haluamme varmistaa, että jokainen voi liittyä mukaan. Siksi meillä on kaksi juhlaa kollegoiden majoittamiseen, joiden vuorotyöt rajoittavat heidän saatavuuttaan. Jokaisesta juhlasta on varmistettu, että se on hauska, epävirallinen kokemus, jossa elävää musiikkia, ilmaista ruokaa, juomaa ja kuljetusta tarjotaan kollegoillemme tapana sanoa kiitos kaikesta kovasta työstä ympäri vuoden.

GA Family Fun Days

GA on myös järjestänyt vuotuisen perhepäivän tuoda kollegansa lähemmäksi toistensa kanssa hauskaa ja juhlaa heidän perheilleen. Tämän suuren tapahtuman ansiosta kollegat, jotka eivät säännöllisesti seurustele yhdessä, voivat viettää laatuaikaa epäviralliseen tuntemiseen kaikilla yrityksen maksamilla toiminnoilla ja tiloilla.

Jokainen hauska päivä on teemoitettu hauskan tapahtuman ympärille vuonna 2019 TV-ohjelman perusteella; Se on tyrmäys! Kollegamme järjestäytyivät seitsemän hengen joukkueiksi ja kilpailivat toisiaan vastaan ​​hauskojen pelien sarjassa, joka vaihteli märkäsienen releistä liukastuvien ja liukuvien puhallettavien esteiden radalle - vaahtomuovilla!