Elämä GA Pet Food Partners

GA Pet Food Partners (GA) on perheomisteinen ja perheyritys, jossa jokaista kollegaa pidetään kiinteänä osana perhettä.

Tunnustaakseen ja palkitakseen heidän omistautuneita ponnistelujaan GA on sitoutunut parantamaan kollegoidensa elämää järjestämällä Team Bonding -tapahtumia. Näihin tapahtumiin kuuluvat vuosittainen Family Fun Day, joulujuhlat, urheilujoukkueiden järjestäminen ja rahoittaminen sekä Team Bonding Days Out. Elämästä GA:ssa on kuitenkin paljon muutakin opittavaa. Lue lisää saadaksesi lisätietoja.

GA Family Fun Days

GA: n vuosittainen Family Fun Day tuo kollegamme lähemmäksi toisiaan viettämään hauskan ja juhlapäivän koko perheelle. Tämän suuren tapahtuman ansiosta kollegat, jotka eivät säännöllisesti seurustele, voivat viettää laatuaikaa tutustumalla epävirallisesti kaikkiin yrityksen maksamiin toimintoihin ja palveluihin.

Jokainen hauska päivä on teemana hauska tapahtuma vuonna 2022, joka perustuu 90-luvun hitti-ITV-ohjelmaan; Gladiators. Kollegamme järjestivät itsensä joukkueiksi ja kilpailivat toisiaan vastaan ​​sarjassa hauskoja pelejä. Katso alla oleva video nähdäksesi lisää.

Oppisopimuskoulutus

GA Pet Food Partners on vahvasti sitoutunut oppisopimuskoulutukseen useilla liiketoiminta-alueilla, mukaan lukien suunnittelu, henkilöstöhallinto, kirjanpito ja yrityshallinto. Tällä hetkellä oppisopimuskoulutuksen eri vaiheissa työskentelee kymmenen harjoittelijaa. Nämä kurssit toteutetaan yhteistyössä Runshaw College, Preston College, Southport College ja St Helens College.

Lisäksi GA on solminut uuden kumppanuuden Runshaw Collegen kanssa. Tätä strategista liittoutumista helpotettiin North and Western Lancashiren kauppakamarin Young Chamber -ohjelman kautta. Ohjelman tavoitteena on lisätä opiskelijoiden sitoutumista paikalliseen yritysyhteisöön tarjoamalla heille työtaitoja, tietoja ja kokemusta, jotka täydentävät heidän akateemista pätevyyttään.

Osana GA Pet Food PartnersKoska olemme omistautuneet yhteistyöhön oppilaitosten kanssa, meillä on ilo ilmoittaa osallistumisestamme Runshaw Collegen Employer Partnership Boardiin (EPB). Jos haluat lisätietoja tästä tarinasta, klikkaa tästä.

GA Pet Food Partners pyrkiä edistämään paikallisyhteisöä antamalla takaisin ja tukemalla koulutusta. Yksi aloitteistamme tässä suhteessa on oppisopimuskoulutuksen järjestäminen, jonka tavoitteena on kasvattaa kykyjä alueella. Tämä ohjelma on tiiviisti linjassa innovaation ydinarvomme kanssa, koska se heijastaa sitoutumistamme GA-perheen laajentamiseen ja vahvistamiseen samalla kun jatkuvasti parannamme ja kehitämme osastojamme.

Oppisopimuskoulutus tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden saada käytännön kokemusta liiketoiminnasta ja samalla hankkia rooliin liittyvää tietoa ja ymmärrystä. Jokainen harjoittelija noudattaa erityistä viitekehystä, joka hahmottelee oppisopimuskoulutuksen aikana kehitettävät olennaiset tiedot, taidot ja käyttäytymismallit, jotka sitten arvioidaan päätepistearvioinnin avulla.

Tarjoamme erilaisia ​​oppisopimuskoulutuksia eri osastoilla ja tasoilla, mukaan lukien suunnittelu, laboratorio, laadunvalvonta ja HR. Pyrimme jatkuvasti parantamaan ja monipuolistamaan tarjoamiemme oppisopimusten valikoimaa vastaamaan liiketoimintamme muuttuviin tarpeisiin. Nähdäksesi ajankohtaiset oppisopimuspaikkamme, klikkaa tästä.

Uskomme vahvasti, että oppisopimuskoulutus on arvokas keino kasvattaa uusia kykyjä ja tarjota olemassa oleville kollegoillemme mahdollisuuksia kehittää taitojaan ja osaamistaan.

Parhaiden yritysten palkinnot

GA Pet Food Partners on ylpeä saamastaan ​​palkinnosta Parhaat yritykset, erittäin hyvä työskennellä 2023 -palkinto. b-Heard Survey kutsuu kollegoitamme arvostelemaan 70 lausuntoa hyvinvoinnistaan, palkastaan ​​ja eduistaan, henkilökohtaisesta kasvustaan, tiimistä, johtajuudesta ja paljon muuta. Se pisteytetään seitsemän pisteen asteikolla, joka mahdollistaa vivahteikkaammat vastaukset kuin samaa/eri mieltä malli tai viiden pisteen asteikko. Tämä yhdistettynä Best Companiesin ainutlaatuiseen 8-tekijäiseen malliin antaa GA:lle jäsennellyn ja tarkan käsityksen siitä, miltä kollegoistamme tuntuu. b-Heard Survey on ehdottoman luottamuksellinen, joten kollegamme voivat antaa rehellisiä vastauksia pelkäämättä kostoa.

Kun kysely on valmis, GA saa Best Companies Index (BCI) -pisteen, joka mittaa työpaikan sitoutumista. Jos BCI-pisteet ovat riittävän korkeat, GA ansaitsee akkreditoinnin. Very Good To Work For 1 Star -akkreditointi on merkittävä saavutus, joka osoittaa, että organisaatio ottaa työelämään sitoutumisen vakavasti. 659.5 tähden akkreditointi, joka myönnetään organisaatioille, joiden BCI-pistemäärä on vähintään 1, tarkoittaa "erittäin hyvää" sitoutumista työelämään.

GA on myös iloinen voidessaan ilmoittaa, että meille ei ole myönnetty ainoastaan ​​Very Good To Work For -palkinto, vaan meidät on myös luokiteltu 100 parhaan suuren yrityksen joukkoon Isossa-Britanniassa, 75 parhaan pohjoisen yrityksen joukossa. Länsi-Englannissa ja yksi 10 parhaan yrityksen joukosta valmistusteollisuudessa.

Lancashire Business View Red Rose Awards

Vuoden 2022 suuryritysten voittajat ja 2023 perheyrityspalkinnon ja 2023 vientipalkinnon voittajat!

- Red Rose -palkinnot on arvostettu tapahtuma, joka juhlii yritysten, kaupan ja teollisuuden saavutuksia Lancashiressa. Se toimii arvokkaana alustana edistää menestystä, edistää keskinäistä kauppaa ja rohkaista talouskasvua läänissä.

Lancashire Business View loi tämän tapahtuman tunnustaakseen yritysten huippuosaamista, tarjotakseen poikkeuksellisen alustan menestystarinoiden jakamiseen ja edistääkseen kauppaa läänissä.

Vuonna 2022, GA Pet Food Partners oli innoissaan saatuaan Lancashire Business View Red Rose Award for Large Business -palkinnon. Meillä on kuitenkin entistä iloisempi ilmoittaa, että vuonna 2023 GA Pet Food Partners on palkittu sekä Family Business Award- että Export Award -palkinnolla Red Rose Awards -tapahtumassa.

2022 Red Rose Awards Large Business Award -voittaja
2023 Red Rose Awards -finalisti
2023 Red Rose Awards -vientipalkinnon finalisti
2023 Red Rose Awards Family Awardin finalisti

Kollegan kehitys

GA Pet Food Partners hänellä on useita työtovereita, jotka aloittivat matkansa GA:ssa yrityksen tuotantoalueilla ennen siirtymistään toimistotehtäviin.

Henkilöstöosastolla työskentelevä Diana Stan aloitti matkansa Small Pack -osastolla ennen kuin hänestä tuli avainhenkilöryhmän jäsen. Diana on kotoisin Romaniasta ja tuli Yhdistyneeseen kuningaskuntaan heinäkuussa 2014 aviomiehensä Alinin kanssa.

Diana tuo kaikki tuotantotiimien taidot ja tiedot henkilöstöosastolle ja tarjoaa ohjeita siitä, mikä parantaa tuotantoalueilla työskentelevien onnellisuutta ja hyvinvointia. Diana on valtava englantilaisen oppitunnin puolestapuhuja, joka on opiskellut itseään Preston Collegessa 12 tunnin vuorojen jälkeen Small Pack -osastolla. Diana on havainnut, että hyvä englannin kielitaito on auttanut häntä kehittämään itseään sekä GA: ssa että Isossa-Britanniassa. Kysyttäessä GA-matkaltaan Diana sanoi…

Neljänneksen työntekijä

GA Pet Food Partners on perustanut vuosineljänneksen työntekijä -ohjelman, jonka avulla kollegat voivat nimittää kollegoitaan, jotka ovat osoittaneet poikkeuksellista omistautumista ja ylittäneet odotukset tehtävissään. Tämä palkinto on keino juhlia kollegoiden saavutuksia ja palkitsee heidät 500 punnan palkinnolla, joka on tarkoitettu käytettäväksi heidän valitsemaansa viikonloppumatkaan.

GA tunnustaa kollegoiden panoksen tunnustamisen tärkeyden ja on ottanut käyttöön puheenjohtajan palkinnon. Tämän aloitteen avulla johtajat ja johtajat voivat henkilökohtaisesti kiittää ansaittuja työtovereita ja ilmaista kiitollisuutta heidän korvaamattomasta sitoutumisestaan ​​GA-perheen arvostettuina jäseninä.

Englannin oppitunnit

GA Pet Food Partners on hiljattain käyttänyt itsenäisen englannin opettajan palveluita englannin oppituntien järjestämiseksi eurooppalaisille kollegoillemme. Aloitteeseen on saatu erinomaista palautetta, sillä tällä hetkellä ilmoittautuneita on 230 kollegaa. Englannin kielen taidon parantaminen on ratkaisevan tärkeää niille, jotka haluavat etsiä omaa polkuaan Isossa-Britanniassa. Lisäksi GA on sitoutunut tukemaan työtovereita kaikista kansallisuuksista luomalla vakaan ja tukevan ympäristön heille ja heidän perheilleen. Tarjoamalla ilmaisia ​​englannin oppitunteja GA pyrkii antamaan kollegoilleen mahdollisuuden saavuttaa tavoitteensa ja toiveensa.

GA Sports & Team Building

Haluamme kannustaa ja tukea kaikkia tiiminrakennusaktiviteetteja ja -seuroja GA Football Leaguen neljästä joukkueesta Go Karting- ja Fishing-seuroihin. GA Pet Food Partners tarjoaa taloudellista sponsorointia kannustaakseen kollegoitamme liittymään toimintaan. Näin he voivat seurustella ja kasvaa läheisemmiksi joukkuetovereidensa ja muiden osastojen kollegoiden kanssa, mikä auttaa edelleen parantamaan kollegojemme moraalia sekä fyysistä ja henkistä hyvinvointia.

GA: n joulujuhlat

Joulu ei olisi täydellinen ilman joulujuhlia, ja klo GA Pet Food Partners, olemme sitoutuneet varmistamaan, että kaikki voivat osallistua juhliin. Joulujuhlamme on aina ihastuttava ja rento tapahtuma, jossa on elävää musiikkia, ilmaista ruokaa ja juomaa sekä kuljetuksia kollegoillemme. Se on tapamme ilmaista kiitollisuutta heidän omistautumisestaan ​​ja ponnisteluistaan ​​läpi vuoden.

Runshaw Collegen työnantajakumppanuuslautakunta

Osana sitoutumistaan ​​tehdä yhteistyötä oppilaitosten kanssa toimipaikkojensa läheisyydessä, GA Pet Food Partners on ilo ilmoittaa, että se liittyy Employer Partnership Boardiin (EPB). Runshaw College. Sekä Leylandissa että Chorleyssa sijaitsevilla kampuksilla Runshaw College on tarjonnut erinomaista opetusta ja oppimista vuodesta 1974 sekä tarjoanut poikkeuksellista pastoraalista hoitoa. Tämän seurauksena opiskelijoilla on pääsy monenlaisiin mahdollisuuksiin ja kokemuksiin kehittää taitoja, jotka valmistavat heitä täysin korkeakoulutukseen ja työllistymiseen.

EPB perustettiin varmistamaan, että korkeakoulu tarjoaa jatkossakin kursseja ja oppisopimuskoulutusta, jotka edistävät opiskelijoita ja vastaavat tulevaisuuden työmarkkinoiden vaatimuksiin. Runshaw työskentelee GA: n kaltaisten työnantajien kanssa yhteisön sydämessä, useilla aloilla, jotka voivat kertoa heille alastaan, tulevista osaamistarpeista, osaamisvajeista ja mahdollisuuksista. Työnantajat yhdistävät ammatillisen panoksen näillä alueilla hyödyntävät Runshawin tulevia opetussuunnitelmia. Uusia kursseja ja oppisopimusohjelmia tutkitaan ja hankitaan näiden tietojen avulla, jolloin Runshaw voi tarjota parhaan mahdollisen tarjouksen opiskelijoilleen.

EPB: n tarkoitus on:

  • Jakaa tärkeitä toimialatietoja
  • Tunnista tulevaisuuden kysyntä ja osaamisvaje
  • Paranna opetussuunnitelmaa ja ohjelmia: Sixth Form College, Adult College & Apprenticeships
  • Anna opetussuunnitelman tarkoitus ja ehdota muutoksia havaintoihin

Olen siitä iloinen GA Pet Food Partners on tullut Runshaw Collegen Employer Partnership Boardin jäseneksi. Olemme ylpeitä saadessamme tehdä tiivistä yhteistyötä monenlaisten työnantajien kanssa, jotta voimme täysin ymmärtää ja vastata alueemme tulevaisuuden osaamistarpeisiin. Työnantajakumppanimme kehittävät ja yhdessä luovat opetussuunnitelmaa niin, että kaikki opiskelijamme (olivatpa he nuoria, aikuisia tai oppisopimusoppilaita) ovat hyvin valmistautuneita rooliinsa tulevaisuuden työvoimassa.

Clare Russell

Pääjohtaja ja toimitusjohtaja, Runshaw College