Elämä GA-lemmikkieläinten ruokakumppaneilla

GA Pet Food Partners (GA) on perheomisteinen ja perheomisteinen yritys. Jokainen kollega nähdään perheen jatkeena.

Palkkiona heidän ahkerasta työstään GA on sitoutunut rikastuttamaan kollegojemme elämää toteuttamalla joukkovelkakirjojen tapahtumia, kuten vuosittaisen perheen hauskanpitopäivän, joulujuhlat, urheilutiimit ja joukkueiden sidontapäivät. Silti se ei ole kaikki, lue lisää saadaksesi selville, millainen elämä on GA: ssa.

GA Family Fun Days

GA: n vuosittainen Family Fun Day tuo kollegamme lähemmäksi toisiaan viettämään hauskan ja juhlapäivän koko perheelle. Tämän suuren tapahtuman ansiosta kollegat, jotka eivät säännöllisesti seurustele, voivat viettää laatuaikaa tutustumalla epävirallisesti kaikkiin yrityksen maksamiin toimintoihin ja palveluihin.

Jokaisen hauskan päivän teemana on hauska tapahtuma, jossa järjestetään BBC: n TV -ohjelmaan perustuva vuosi 2021; Kokonaispyyhkäisy! Kollegamme järjestäytyivät ryhmiksi ja kilpailivat toisiaan vastaan ​​hauskoissa peleissä. Katso alla oleva video nähdäksesi lisää.

Oppisopimuskoulutus

GA Pet Food Partners -sovelluksella on monia oppisopimuskoulutuksessa olevia yrityksiä kaikilla liiketoiminta-alueilla, mukaan lukien tekniikka, henkilöstöresurssit, kirjanpito ja liiketalous. Tällä hetkellä opintojaksossa työskentelee kymmenen oppisopimuskoulutusta eri vaiheissa. Nämä kurssit suoritetaan Runshaw College, Preston College, Southport College että St Helens College.

Lisäksi Runshaw College ja GA ovat aloittaneet uuden kumppanuuden. Runshaw Collegen strategisen kumppanuuden GA: n kanssa perusti Pohjois- ja Länsi-Lancashire Chamber of Commerce Young Chamber -ohjelma, joka pyrkii lisäämään paikallisen liike-elämän opiskelijoiden sitoutumista hankkimaan työtaitoja, tietoa ja kokemusta täydentämään akateemista pätevyyttään.

Osana sitoutumistaan ​​yhteistyöhön oppilaitosten kanssa, GA Pet Food Partners ilmoittaa mielellään liittyvänsä Runshaw Collegen työnantajakumppanuuslautakuntaan (EPB). Voit lukea lisää tästä tarinasta napsauttamalla tätä.

Parhaiden yritysten katsottavissa oleva palkinto

GA Pet Food Partners on ylpeä saadessaan Parhaiden yritysten katsottavissa oleva palkinto. B-Heard -tutkimus kutsuu kollegoitamme antamaan 70 lausuntoa heidän hyvinvoinnistaan, palkastaan ​​ja eduistaan, henkilökohtaisesta kasvustaan, tiimistä, johtajuudesta ja paljon muuta. Se pisteytetään seitsemän pisteen asteikolla, joka mahdollistaa vivahteikkaammat vastaukset kuin sovittu / eri mieltä -malli tai viiden pisteen asteikko. Tämä yhdistettynä parhaiden yritysten ainutlaatuiseen kahdeksan tekijän malliin antaa GA: lle jäsennellyn ja tarkan käsityksen kollegojemme mielestä. Lisäksi b-Heard -tutkimus on ehdottoman luottamuksellinen, joten kollegamme antavat rehelliset vastaukset pelkäämättä kostoa.

Kun kysely on valmis, GA saa parhaan yrityksen indeksin (BCI) pistemäärän, joka mittaa sitoutumista työpaikalle. Jos BCI-pisteet ovat riittävän korkeat, GA ansaitsee akkreditoinnin. One to Watch on erityisasema, joka myönnetään organisaatioille, joissa sitoutuminen työpaikalla osoittaa lupaavia tulevaisuuden merkkejä. One to Watch -tilan saavuttaminen vaatii vähintään 600 BCI-pistemäärän ja heijastaa organisaatioita, joilla on 'hyvä' sitoutuminen työpaikalla.

Lancashire Business View Red Rose Awards – 2022 finalistit

Red Rose Awards on paikka, jossa juhlitaan Lancashiren liiketoimintaa, kauppaa ja teollisuutta. Se tarjoaa parhaat mahdolliset alustat menestyksen edistämiseen ja keskinäisen kaupan edistämiseen läänissä.

Lancashire Business View loi tapahtuman tunnustaakseen yritysten huippuosaamista, tarjotakseen parhaat mahdolliset alustat menestysten jakamiseen ja rohkaistakseen kauppaa läänissä.

GA Pet Food Partners ilmoittaa ylpeänä, että meidät on valittu Lancashire Business View Red Rose Awardsin suuryritysten finalistiksi.

Kollegan kehitys

GA Pet Food Partnersilla on useita kollegoja, jotka aloittivat matkan GA: ssa työskentelemällä yrityksen tuotantoalueilla ennen kuin siirtyivät toimistopohjaisiin rooleihin.

Henkilöstöosastolla työskentelevä Diana Stan aloitti matkansa Small Pack -osastolla ennen kuin hänestä tuli avainhenkilöryhmän jäsen. Diana on kotoisin Romaniasta ja tuli Yhdistyneeseen kuningaskuntaan heinäkuussa 2014 aviomiehensä Alinin kanssa.

Diana tuo kaikki tuotantotiimien taidot ja tiedot henkilöstöosastolle ja tarjoaa ohjeita siitä, mikä parantaa tuotantoalueilla työskentelevien onnellisuutta ja hyvinvointia. Diana on valtava englantilaisen oppitunnin puolestapuhuja, joka on opiskellut itseään Preston Collegessa 12 tunnin vuorojen jälkeen Small Pack -osastolla. Diana on havainnut, että hyvä englannin kielitaito on auttanut häntä kehittämään itseään sekä GA: ssa että Isossa-Britanniassa. Kysyttäessä GA-matkaltaan Diana sanoi…

Neljänneksen työntekijä

GA Pet Food Partners on perustanut Employee Of The Quarter -järjestelmän, jonka avulla kollegat voivat nimetä ikätoverinsa, jotta heidät tunnustettaisiin roolistaan ​​yli ja yli. Tämä palkinto antaa kollegoille mahdollisuuden juhlia saavutuksiaan ja palkitsee heidät 500 punnan palkinnolla, joka käytetään heidän valitsemalleen viikonloppulle.

GA on innokas tunnustamaan kollegoja ja on myös perustanut puheenjohtajan palkinnon, joka antaa johtajille ja johtajille mahdollisuuden esittää kollegoilleen tunnustuksen, jonka he ansaitsevat GA-perheen arvostettuina jäseninä.

Englannin oppitunnit

GA Pet Food Partners on äskettäin nimittänyt riippumattoman englanninopettajan järjestämään englannin oppitunteja eurooppalaisille kollegoillemme. Tämä on ollut fantastista, sillä 230 kollegaa on tällä hetkellä ilmoittautunut. Englanninkielen taitojensa parantaminen on elintärkeää niille, jotka haluavat luoda oman polkunsa Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Lisäksi GA haluaa tukea kaikkien kansallisuuksien kollegoja vakaan ja tukevan elämän tarjoamisessa heille ja heidän perheilleen. Tarjoamalla englanninkielisiä oppitunteja maksutta, GA voi auttaa työtovereita saavuttamaan tavoitteensa ja toiveensa.

GA Sports & Team Building

Olemme innokkaita kannustamaan ja tukemaan kaikkia joukkueenrakennustoimia ja klubeja GA-jalkapalloliigan neljästä joukkueesta Go Karting- ja Fishing-seuroihin. GA Pet Food Partners tarjoaa taloudellista sponsorointia kannustaakseen kollegoitamme liittymään mukaan. Tämä antaa heille mahdollisuuden seurustella ja kasvaa läheisemmin joukkuetovereidensa ja muiden osastojen kollegoiden kanssa, mikä auttaa edelleen parantamaan kollegojemme moraalia sekä fyysistä ja henkistä hyvinvointia.

GA: n joulujuhlat

Joulu ei olisi sama ilman joulujuhlia, ja GA Pet Food Partnersissa haluamme varmistaa, että kaikki voivat osallistua. Joulubileemme on aina taattu hauskaksi, epäviralliseksi kokemukseksi, jossa on elävää musiikkia, ilmaista ruokaa ja juomat ja kuljetukset kollegoillemme tapana kiittää kaikesta heidän työstään vuoden aikana.

Runshaw Collegen työnantajakumppanuuslautakunta

Osana sitoumustaan ​​työskennellä yhteistyössä oppilaitosten kanssa lähialueidensa läheisyydessä, GA Pet Food Partners ilmoittaa mielellään liittyvänsä työnantajakumppanuuslautakuntaan (EPB). Runshaw College. Sekä Leylandissa että Chorleyssa sijaitsevilla kampuksilla Runshaw College on tarjonnut erinomaista opetusta ja oppimista vuodesta 1974 sekä tarjoanut poikkeuksellista pastoraalista hoitoa. Tämän seurauksena opiskelijoilla on pääsy monenlaisiin mahdollisuuksiin ja kokemuksiin kehittää taitoja, jotka valmistavat heitä täysin korkeakoulutukseen ja työllistymiseen.

EPB perustettiin varmistamaan, että korkeakoulu tarjoaa jatkossakin kursseja ja oppisopimuskoulutusta, jotka edistävät opiskelijoita ja vastaavat tulevaisuuden työmarkkinoiden vaatimuksiin. Runshaw työskentelee GA: n kaltaisten työnantajien kanssa yhteisön sydämessä, useilla aloilla, jotka voivat kertoa heille alastaan, tulevista osaamistarpeista, osaamisvajeista ja mahdollisuuksista. Työnantajat yhdistävät ammatillisen panoksen näillä alueilla hyödyntävät Runshawin tulevia opetussuunnitelmia. Uusia kursseja ja oppisopimusohjelmia tutkitaan ja hankitaan näiden tietojen avulla, jolloin Runshaw voi tarjota parhaan mahdollisen tarjouksen opiskelijoilleen.

EPB: n tarkoitus on:

  • Jakaa tärkeitä toimialatietoja
  • Tunnista tulevaisuuden kysyntä ja osaamisvaje
  • Paranna opetussuunnitelmaa ja ohjelmia: Sixth Form College, Adult College & Apprenticeships
  • Anna opetussuunnitelman tarkoitus ja ehdota muutoksia havaintoihin

Olen iloinen siitä, että GA Pet Food Partnersista on tullut Runshaw Collegen työnantajakumppanuuslautakunnan jäsen. Olemme ylpeitä voidessamme työskennellä läheisessä yhteistyössä monien työnantajien kanssa, jotta voimme täysin ymmärtää alueemme tulevaisuuden osaamistarpeet ja vastata niihin. Työnantajakumppanimme parantavat ja luovat opetussuunnitelman siten, että kaikki opiskelijamme (olivatpa he nuoria, aikuisia tai oppisopimuskoulutuksessa olevia) ovat hyvin valmistautuneita rooliinsa tulevassa työvoimassa.

Clare Russell

Pääjohtaja ja toimitusjohtaja, Runshaw College