Esittelyssä MyBox Delivery

MyBox Delivery on nopea ja kätevä palvelumme, jonka avulla voit tilata vain yhdestä laukusta ja lähettää sen mihin tahansa valitsemaasi kohteeseen, myös suoraan asiakkaidesi oviin.

Kanssa MyBox Delivery, hallitset kaikkea viestintää asiakkaasi kanssa. Ovatpa asiakkaasi lähestyneet sinua myymälässä, verkossa tai puhelimitse, GA Pet Food Partners ei koskaan kommunikoi asiakkaasi kanssa, eikä vastaanottimesi näytä mitään kirjeenvaihtoa, josta se on peräisin GA Pet Food Partners.

Laatikko lähetetään käyttämällä luotettavaa kuriiripalveluamme, joka ilmoittaa vastaanottajalle toimituspäivän ja -ajan puhelimitse tai sähköpostitse. Kuriirimme lähettää sitten tekstiviestin/sähköpostin tunnin ajan toimitusaamuna. Tästä sinä tai asiakkaasi voit järjestää uudelleen tai lisätä "jätä naapurin kanssa" -vaihtoehtoja.

Voit myös jakaa nämä ilmoitukset sähköpostiosoitteeseesi varmistaaksesi, että asiakkaidesi toimitus jaetaan suunnitelmien mukaisesti.

Kun taas GA Pet Food Partners tekee kaiken työn taustalla, MyBox-toimitukset ovat aina positiivinen kokemus sinun ja asiakkaasi välillä.

Miten MyBox Delivery toimii?

Tilauksen tekeminen on helppoa kumppaniportaalin tai tilivastaavan kautta

Vaihe 1: Tee tilauksesi

Tee tilauksesi kanssamme kumppaniportaalin kautta tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme Account Manager (varmista, että sinulla on etikettisuunnitelma tuotevalikoimalle ennen tilauksen tekemistä).

Kumppaniportaali
MyBox-asiantuntijamme kokoavat ja pakkaavat tilauksesi erittäin nopeasti

Vaihe 2: Lajittele tilauksesi

Tulostamme sitten ja kiinnitämme tarrat ja valmistelemme tilauksesi toimitusta varten.

Kuriirimme toimittaa lemmikkiruokasi huolellisesti mihin tahansa määränpäähän

Vaihe 3: Toimita tilauksesi

Luotetun kuriiripalvelumme avulla pakettisi toimitetaan valitsemaasi osoitteeseen, olitpa sitten kauppasi tai asiakkaasi ovi 48 tunnin kuluessa * seurantavaihtoehdoilla.

* 48 tunnin toimitus on saatavilla vain Yhdistyneessä kuningaskunnassa