SLIDE MyBespoke Minimitilaus viisi tonnia Luo yhteistyössä maailman johtavan ravitsemusterapeuttien ja T & K-osastomme kanssa räätälöity resepti tuotemerkillesi Hyödynnä uusimpia lemmikkieläinten ruokamarkkinatietoja, jotka auttavat räätälöityjen laukkujen valinnassa ja suunnittelussa Pääsy Freshtrusion ™ -tekniikkaamme Tehokkaat varastohallintatilat ja jakelu yli 50 maahan maailmanlaajuisesti

Jokaisen mittatilaustyönä olevan lemmikkiruokasi pussin sisällä ymmärrämme, että luotat meihin ehdottomasti, että toimitamme vain hienoimman reseptin juuri niin kuin haluat.

Siksi olemme melkein 30 vuoden ajan hankkineet hienoimpia ainesosia ja ylläpitäneet tinkimätöntä omistautumista maailman johtavalle huippuosaamiselle uraauurtavan Freshtrusion-prosessimme avulla.

Kuten MyBespoke Kumppani, saat välittömän pääsyn maailman hienoimpiin lemmikkieläinten ruokiin, tutkimus- ja kehitystoimintaan sekä tuotantolaitoksiin - myös meidän Freshtrusion™ -prosessi ja -teknologia, jotka tarjoavat brändillesi välittömästi selkeät yleishyödylliset palvelut markkinoilla.

Tarjoamme sinulle markkinatietoja, trendejä sekä suunnittelu- ja pakkausosaamista, jotta voit luoda räätälöityjä pakkauksiasi ja räätälöidä markkinointisi valitsemiasi kohdemarkkinoita varten.

Työskentelemme kanssasi auttaaksemme tuotantoennusteiden vaatimuksiasi SOP-järjestelmämme kautta ja hoidamme sitten varastojasi 400,000 XNUMX neliömetrin jakelukeskuksessamme ja tarjoamme lopulta apua maailmanlaajuiseen vientiin sekä kaikkiin asiaan liittyviin tulliasiakirjoihin ja muodollisuuksiin.

Asiantuntemustamme hyödynnetään koko matkan ajan menestyksen varmistamiseksi markkinoilla.

MyBespoke-kumppaniksi tuleminen

Täällä GA: ssa työskentelemme kovasti ymmärtääksemme kumppaneitamme ja tuotemerkkiä, jonka he haluavat luoda. Räätälöidyn reseptin laatiminen vaatii selkeän näkemyksen, realistisen budjetin ja mikä tärkeintä, ravitsemukselliseen hyvyyteen liittyvät erityiset väitteet.

Nautimme yhteistyöstä erilaisten kumppaneiden kanssa, joilla jokaisella on oma tulkintansa siitä, mikä tekee hienoimmasta lemmikkieläinten ruoasta. Kohtelemme kaikkia kumppaneita tasapuolisesti ja varmistamme, että jokaisen osaston asiantuntemusta hyödynnetään täysimääräisesti menestyksen aikaansaamiseksi.

Vaikka olet pääasiassa tekemisissä omistautuneiden tilinhoitajien tiimimme kanssa, saat myös pääsyn joihinkin maailman hienoimpiin ravitsemusterapeutteihin, ajan tasalla olevaan markkinatietoon ja tietysti pääsyn maailman johtavaan tuotantolaitokseen.

Koosta riippumatta, missä ikinä oletkin maailmassa, toivotamme sinut aina tervetulleeksi GA Pet Food Partnersin kumppaniksi.