Esittelyssä MyBox Delivery

MyBox Delivery on nopea ja kätevä palvelumme, jonka avulla voit tilata vain yhden pussin ja lähettää sen mihin tahansa valitsemaasi kohteeseen, myös suoraan asiakkaidesi oviin.

Sinä hallitset kaikkea viestintää asiakkaasi kanssa. He voivat ottaa yhteyttä puhelimitse, myymälässä tai verkossa, mutta GA ei koskaan puhu asiakkaasi kanssa, eikä laatikkosi näytä mitään GA: sta peräisin olevaa kirjeenvaihtoa.

Laatikko lähetetään luotettavan kuriiripalvelumme kautta, joka kommunikoi puhelimitse tai sähköpostitse ilmoittaakseen vastaanottajalle toimituspäivän ja -ajan. Kuriirimme lähettää sitten tekstiviestin / sähköpostiviestin tunnin ajan aamuna. Tästä voit järjestää tai lisätä "lähde naapurille" -vaihtoehdot.

Voit myös jakaa nämä ilmoitukset sähköpostiosoitteeseesi varmistaaksesi, että asiakkaidesi toimitus jaetaan suunnitelmien mukaisesti.

Vaikka GA tekee työn taustalla, MyBox-toimitukset ovat aina positiivinen kokemus sinun ja asiakkaasi välillä.

Miten MyBox Delivery toimii?

Vaihe 1: Tee tilauksesi

Tee tilauksesi kanssamme verkossa kumppaniportaalin kautta tai ota yhteyttä tilivastaavaan (varmista, että sinulla on tuotevalikoimalle asetettu etikettimuoto ennen tilauksen tekemistä).

Kumppaniportaali

Vaihe 2: Lajittele tilauksesi

Tulostamme sitten ja kiinnitämme tarrat ja valmistelemme tilauksesi toimitusta varten.

Vaihe 3: Toimita tilauksesi

Luotetun kuriiripalvelumme avulla pakettisi toimitetaan valitsemaasi osoitteeseen, olitpa sitten kauppasi tai asiakkaasi ovi 48 tunnin kuluessa * seurantavaihtoehdoilla.

* 48 tunnin toimitus on saatavilla vain Isossa-Britanniassa ja Irlannin tasavallassa.