"Oma brändi" -kumppanina voit valita laajan valikoiman reseptejä. Luomalla omat merkkituotteet tai etiketit sinulla on mahdollisuus tarjota vahva identiteetti markkinoilla. Sinulle osoitetaan oma projektipäällikkö, joka auttaa sinua jokaisessa vaiheessa.

VAIHE 1: MÄÄRITÄ SUUNNITELMA

Sinulla on täydellinen joustavuus valita sinulle sopiva suunnitelma.

VAIHE 2: RESEPTIEN VALINTA

Valitse valituista yli 80 eri reseptin valikoimista, joilla on omat USP: n ja hintapisteet.

VAIHE 3: PAKKAAMINEN

Valitse laukku 10 eksklusiivisen valikoimastamme MyBrand pussityylit tai voit tarjota omat. Asiantuntijaryhmämme avulla voimme luoda räätälöidyn etiketin, joka on räätälöity täysin tuotemerkillesi.

VAIHE 4: KANSALLINEN JA KANSAINVÄLINEN KULJETUS

Tuotteen säilytys ja kotimaiset tai kansainväliset lähetysvaihtoehdot ovat käytettävissä.

SUPERFOOD 65®

- Superfood 65® -sarja sisältää valikoiman reseptejä, joissa on hienoimpia juuri valmistettuja raakoja lihoja, jotka on kypsennetty varovasti arvokkaan proteiinin suojaamiseksi, sekä ravintoaineiden kannalta hyödyllisiä superruokia.

Käyttämällä ainutlaatuista Freshtrusion™ -prosessissa olemme luoneet reseptejä, joissa on vähintään 35% juuri valmistettua sisältöä.

Lataa tuoteluettelo

MyBrand reseptejä on saatavana 10 eri pussivaihtoehdolla

CONNOISSEUR Kissa

Connoisseur Cat -sarja on kehitetty tarjoamaan valikoima runsaasti proteiineja sisältäviä ja runsaasti eläimiä sisältäviä reseptejä, jotka ovat vastustamattomia kissoille.

Valikoima on muotoiltu tarjoamaan valikoima hienoimpia juuri valmistettuja eläinproteiinilähteitä, joihin on lisätty toiminnallisia ainesosia kissan terveyden hoitamiseksi.

Lataa tuoteluettelo

MyBrand reseptejä on saatavana 10 eri pussivaihtoehdolla

80/20 alue

Käyttämällä ainutlaatuista Freshtrusion™ -prosessi, tämä MyBrand yksinomainen valikoima on turvallinen ja kätevä korvike raakan lihan ruokinnalle. Siinä on vähintään 55% juuri valmistettua proteiinipitoisuutta ja 80% eläinperäisiä aineosia.

 

Alue on muotoiltu bataatin kanssa sopivaksi niille, joilla on viljan intoleranssi / herkkyys.

Lataa tuoteluettelo

MyBrand reseptejä on saatavana 10 eri pussivaihtoehdolla

JUONETON

Grain Free -sarja sisältää valikoiman hienoimpia juuri valmistettuja, ravitsevia ja hyvin sulavia eläinproteiinilähteitä.

Alue on muotoiltu bataatin ja perunan kanssa sopivaksi niille, joilla on viljan intoleranssi / herkkyys. Lisätyt prebiootit MOS ja FOS tukevat ruoansulatusta, mikä auttaa tuottamaan pienempiä, kiinteämpiä ulosteita.

Lataa tuoteluettelo

MyBrand reseptejä on saatavana 10 eri pussivaihtoehdolla

SUPER-PALKINTO

Super Premium -sarja hyötyy monista laadukkaista proteiinilähteistä.

Valikoima tarjoaa valikoiman hypoallergeenisia reseptejä, jotka on formuloitu ilman yleisiä ruoka-allergeeneja koirille - naudanliha, sianliha, vehnä, vehnägluteeni, meijeri ja soija.

Lataa tuoteluettelo

MyBrand reseptejä on saatavana 10 eri pussivaihtoehdolla

NATURALS

- Naturals Valikoima tarjoaa valikoiman reseptejä, jotka hyötyvät parhaimmista juuri valmistetuista proteiinilähteistä.

Valikoima tarjoaa erilaisia ​​reseptejä lemmikkieläimille, joilla on herkkä ruoansulatus. Kaikki reseptit säilytetään luonnollisesti myös rosmariiniuutteella, eivätkä ne sisällä lisättyjä keinotekoisia värejä tai säilöntäaineita.

Lataa tuoteluettelo

MyBrand reseptejä on saatavana 10 eri pussivaihtoehdolla

TOIMINTAKOHTEET

Toiminnalliset lemmikkieläinten herkut kasvavat yhä suositummin ravitsemukseen ja hyvinvointiin keskittyvien lemmikkieläinten omistajien keskuudessa.

Olemme kehittäneet 5 ainutlaatuista reseptiä, jotka on muotoiltu tarjoamaan erilaisia ​​toiminnallisia etuja, kuten Iho ja turkki, Ruoansulatus, Hammashoito, Rauhoittava ja Immuuni. Jokainen Functional Treat -resepti koostuu vähintään 50%: sta juuri valmistettuja proteiinilähteitä.

Lataa tuoteluettelo

MyBrand reseptejä on saatavana 10 eri pussivaihtoehdolla

MyHub on luotu tarjoamaan sinulle helppo, yksinkertainen ja helppokäyttöinen tapa hyödyntää viimeisimpiä lemmikkieläinten ruokaa koskevia uutisia, trendejä, ravintotietoja, tuotemerkin ohjausta ja mahdollisuuksia auttaa brändiäsi kasvamaan.

Saatavana Ison-Britannian ja ROI-kumppaneille.

Lue lisää

Ymmärrämme mukavuuden tarpeen, minkä vuoksi olemme luoneet online-tilausalustan, jonka avulla voit tehdä tilauksia mihin aikaan päivästä tahansa, missä päin maailmaa tahansa. Tarvitset vain kannettavan tietokoneen ja kirjautumistiedot.

Tulossa pian Euroopan markkinoille.

Lue lisää

Sinulla on pääsy laajaan valikoimaan tuotteita, jotka voidaan tilata milloin tahansa. Nämä tuotteet voidaan toimittaa kotiovellesi tai asiakkaasi ovelle 48 tunnin sisällä * luotettavan kuriiripalvelumme kautta.

48 tunnin toimitus on saatavilla vain Isossa-Britanniassa ja Irlannin tasavallassa.

Lue lisää

Tapaa tilisi johtajat

Kun tulet kumppaniksi, sinulle osoitetaan oma asiakkuuspäällikkö, joka on vastuussa toiveidesi ja tarpeidesi ymmärtämisestä ja avun toimittamisesta koko menestysreitilläsi.

Tilinhoitajat koordinoivat monia erilaisia ​​palvelutiimejä tarjoamaan räätälöityjä ratkaisuja tuotemerkillesi.

Joskus on hyödyllistä saada pieni sisäpiirinäkökulma toisesta kumppanista. Tässä on aito haastattelu yhden meidän MyBrand Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimivat kumppanit

Kuinka löysit GA: n?

Yksi GA: n myyntiedustajista otti yhteyttä meihin. Hän esitteli meille ajatuksen omasta lemmikkieläinten ruoasta. Luulimme, että käytämme tilaisuutta ja otimme ensimmäisen tilauksen Super Premium -koiranruokasta pian sen jälkeen, emmekä ole katsoneet taaksepäin.

Miksi valitsit GA: n?

Valitsimme GA: n heidän asiantuntemuksensa ja laajan tuoteluettelonsa vuoksi. GA oli myös yksi ensimmäisistä markkinoilla olevista yrityksistä, jotka tarjosivat mahdollisuuden luoda oma lemmikkieläinten ruoan merkki omalla logolla.

Kaikki GA: n lemmikkieläinten ruoat valmistetaan Isossa-Britanniassa, jota pidimme upeana mahdollisuutena käyttää yhtenä ainutlaatuisina myyntikohteina. Olemme myös paikallisia GA: n tiloissa, mikä antaa meille mahdollisuuden kerätä lemmikkieläinten ruokaa helposti. Se, että GA on sitoutunut maata säästävään valmistukseen ja vähäisiin ympäristövaikutuksiin, oli meille toinen tekijä päätöksessämme.

Kuinka löysit prosessin tulla kumppaniksi GA: ssa?

Prosessi oli erittäin helppo ymmärtää ja suora eteenpäin. Jos haluat investoida johonkin, prosessin on oltava 1,2,3, mikä on siitä, miten siitä oli tulossa kumppani GA: ssa.

Oma omistettu tilivastaava on helpottanut yhteydenpitoa GA: n kanssa ja antanut meille mahdollisuuden käyttää erilaisia ​​palveluita ja apua, joita GA tarjoaa, kuten sisäiset suunnittelijat, jotka työskentelivät kanssamme logon ja etikettien suunnittelussa. Annoimme heille yksinkertaisesti vision, ja he palasivat suunnitelmilla. Se oli niin yksinkertaista!

Mitä hyötyä GA: n kumppanuudesta on?

GA: n kumppanina olemisesta on useita etuja. Marginaalit ovat varmasti iso plus! Voimme vapaasti tarjota haluamiamme tuotteita haluamallamme hinnalla. Myymistämme Grain Free -sarjoista voimme ansaita jopa £ 10- £ 11 pussissa Grain Free -ruokaa, mikä on noin 45% voittoa! Tämä on mahtavaa!

Toinen GA: n kumppanuuden etu on, että voimme pyytää näytteitä koiranruokista toimitettavaksi asiakkaillemme, jotka tulevat myymäläämme. Tämä antaa asiakkaillemme mahdollisuuden kokeilla koiranruokaa, ja he voivat itse nähdä, että tarjottu lemmikkieläinten ruoka on korkealaatuista. Tämä johtaa usein siihen, että he palaavat luoksemme ja ostavat täyden pussin.

Kuinka marginaalit vertautuvat hyllyissä oleviin tuotemerkkeihin?

Grain Free -marginaalin marginaalit verrattuna muihin tuotemerkkeihin ovat varmasti korkeammat. Mahdollisuus asettaa oma hinta antaa meille mahdollisuuden kasvattaa marginaalia verrattuna muihin GA-tuotemerkkeihin. Kun ostat muita merkkejä, on tietty paine myydä tämä asiakkaalle. Omalla tuotevalikoimallamme meillä ei kuitenkaan ole painetta, koska voimme tilata milloin haluamme, ja tämä on johtanut tuotteidemme parempaan liikevaihtoon. Kun olemme rakentaneet asiakaskuntaamme, olemme lisänneet varastotilaa tuotevalikoimallamme ja meillä on nyt oma verkkokauppasivustomme.

Kuinka onnistunut on viljaton alueesi?

Aloitimme myymällä onnistuneesti Super Premium -sarjan ja huomasimme nopeasti, että oli mahdollisuus myydä Grain Free -reseptit. GA: n avulla olemme ottaneet tuotevalikoiman bikinipusseihin, mikä auttaa meitä erottamaan tuotteemme muista GA-kumppaneista. Yksi syy siihen, että mielestämme on viljaton, on ollut niin menestyvä, että ainesosat ovat niin korkealaatuisia.

Asiakkaamme ovat halukkaita maksamaan ensiluokkaisen hinnan, koska he pitävät siitä, mitä koiransa syö, ja eduista, joita sillä on koirilleen. Kun asiakas kysyy reseptejämme koskevaa kyselyä, meille on annettu erilaisia ​​markkinointimateriaaleja GA: lta, jotta voimme paremmin tietää, miten kukin resepti voi osoittautua hyödylliseksi koirille.