Esittelyssä MyHub

MyHub on luotu tarjoamaan sinulle helppo, yksinkertainen ja helppokäyttöinen tapa hyödyntää viimeisimpiä lemmikkieläinten ruokaa koskevia uutisia, trendejä, ravintotietoja, tuotemerkin ohjausta ja mahdollisuuksia auttaa brändiäsi kasvamaan.

Päivitämme MyHub joka viikko varmistaaksesi, että se sisältää uusinta sisältöä. Voit myös lähettää kysymyksiä sivustollemme MyHub sivu, johon pyrimme vastaamaan 24 tunnin kuluessa.

Kuinka pääsen siihen?

Kun kirjaudut online-tilillesi, löydät MyHub sisältö*. Voit navigoida sivulla helposti napsauttamalla mitä tahansa asiaankuuluvaa sisältöä. Jokainen kategoria on värikoodattu helpottamiseksi, ja tarjoamme myös hakutoiminnon, jos etsit tiettyä sisältöä. Tämän jälkeen voit klikata tuotteita ja tehdä tilauksesi helposti.

Aina kun tuomme markkinoille uuden tuotteen, seuraamme sitä aina a MyHub postitse, joten tarkistamalla säännöllisesti voit olla ensimmäisten joukossa, joka saa ravitsemus- tai markkinointikäsityksen uusista tuotteistamme. Meillä on myös valikoima viihdyttäviä ja informatiivisia infografioita eri aiheista aina "Miksi pienet rodut ovat yleistymässä" ja "Miksi Freshtrusion tekniikka ”.

Haluatko tietää enemmän? Yksinkertaisesti kirjaudu sisään online-portaaliin ja tutustu kaikkiin käytettävissä oleviin tietoihin.

* Tällä hetkellä saatavilla vain Isossa-Britanniassa ja sijoitetun pääoman tuottoprosentissa.

MyHub on käytettävissä milloin tahansa, 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa ja kannettavalla tietokoneella, puhelimella tai tabletilla.

MyHub on käytettävissä missä tahansa, 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa, kannettavalla tietokoneella, puhelimella tai tabletilla.

MyHub preview

Alla on ote yhdestä uusimmista artikkeleista MyHub. Löydät tämän ja monia muita jännittäviä ja informatiivisia viestejä osoitteessa MyHub portaali joka viikko. Napsauta alla olevaa painiketta siirtyäksesi suoraan kohtaan MyHub portaali.

Suoraan kuluttajalle - mahdollisuus lemmikkieläinten ruokaan!

By Matthew Aiken

Lemmikkieläinten omistajat hyödyntävät kaikkia eri tapoja, joilla he voivat ostaa tuotteitaan. Olitpa itsenäinen lemmikkikaupan omistaja, verkkokauppias tai tarjoat molempia, tiedämme, että ostotottumukset kehittyvät jatkuvasti.

Online-myynti

COVID-19-pandemian aikana verkkokaupan myynti on lisääntynyt, ja 28% lemmikkieläinten omistajista väittää ostavansa todennäköisesti verkossa tulevaisuudessa pandemian päättymisen jälkeen. Vuosina 2014--2019 verkkomyynti kasvoi 24%, ja monet analyytikot ennakoivat verkkokaupan kasvun jatkavan pandemian jälkeen.

MyBox Delivery

Täällä GA:ssa haluamme varmistaa, että saat parhaat mahdolliset työkalut asiakkaidesi odotusten täyttämiseen. Omistatpa itsenäisen lemmikkikaupan tai verkkokaupan, tiedämme, että ostotottumukset muuttuvat aina.

- MyBox delivery service on innovatiivinen palvelu, jonka avulla voit toimittaa lemmikkieläinten ruokaa asiakkaillesi paikallisesti ja valtakunnallisesti vain 48 tunnissa. Tämä palvelu on loistava kaikkien kumppanien käytettäväksi, kuten se tekee EI edellyttää, että olet online-tilassa tämän palvelun käyttämiseksi.

Lemmikkien omistaja selaa MyHub foorumi beagle-koiransa kanssa

Voit jatkaa tämän artikkelin lukemista ja löytää mielenkiintoisempaa sisältöä napsauttamalla oikealla olevaa painiketta MyHub portaali.

MyHub