Esittelyssä MyHub

My Hub on luotu tarjoamaan sinulle helppo, yksinkertainen ja helppokäyttöinen tapa hyödyntää viimeisimpiä lemmikkieläinten ruokaa koskevia uutisia, trendejä, ravintotietoja, tuotemerkin ohjausta ja mahdollisuuksia auttaa brändiäsi kasvamaan.

Päivitämme MyHub joka viikko varmistaaksesi, että se sisältää uusinta sisältöä. Voit myös lähettää kysymyksiä sivustollemme MyHub sivu, johon pyrimme vastaamaan 24 tunnin kuluessa.

Kuinka pääsen siihen?

Kun kirjaudut sisään online-tilillesi, sinut tavataan MyHub sisältö*. Voit helposti navigoida sivulla napsauttamalla mitä tahansa asiaankuuluvaa sisältöä. Jokainen luokka on värikoodattu helpottamiseksi, ja tarjoamme myös hakutoiminnon, jos etsit tiettyä sisältöä. Sen jälkeen voit yksinkertaisesti napsauttaa tuotteita ja tehdä tilauksesi.

Aina kun tuomme markkinoille uuden tuotteen, seuraamme sitä aina a MyHub postitse, joten tarkistamalla säännöllisesti voit olla yksi ensimmäisistä, joka saa ravitsemuksellista tai markkinointitietoa uusista tuotteistamme. Meillä on myös valikoima viihdyttäviä ja informatiivisia infografikoita useista aiheista, "Miksi pienet rodut ovat saamassa suosiota", "Edut Freshtrusion tekniikka ”. Haluatko tietää enemmän? Kirjaudu sisään online-portaaliin ja tutustu kaikkiin käytettävissä oleviin tietoihin.

* Tällä hetkellä saatavilla vain Isossa-Britanniassa.

MyHub on käytettävissä milloin tahansa, 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa ja kannettavalla tietokoneella, puhelimella tai tabletilla.

MyHub preview

Alla on ote yhdestä uusimmista artikkeleista MyHub. Löydät tämän ja monia muita jännittäviä ja informatiivisia viestejä joka viikko MyHub portaali. Napsauta alla olevaa painiketta siirtyäksesi suoraan MyHub portaali.

Suoraan kuluttajalle - mahdollisuus lemmikkieläinten ruokaan!

Kirjoittaja Matthew Aiken

Lemmikkien omistajat hyödyntävät täysin erilaisia ​​tapoja ostaa tuotteita, riippumatta siitä, oletko riippumaton lemmikkikaupan omistaja, verkkokauppias vai tarjoatko molempia, tiedämme, että ostotottumukset muuttuvat aina.

Online-myynti

COVID-19-pandemian aikana verkkokaupan myynti on lisääntynyt, ja 28% lemmikkieläinten omistajista väittää ostavansa todennäköisesti verkossa tulevaisuudessa pandemian päättymisen jälkeen. Vuosina 2014--2019 verkkomyynti kasvoi 24%, ja monet analyytikot ennakoivat verkkokaupan kasvun jatkavan pandemian jälkeen.

MyBox Delivery

Täällä GA: ssa haluamme varmistaa, että sinulle annetaan parhaat mahdolliset työkalut vastaamaan asiakkaidesi odotuksia riippumatta siitä, omistatko itsenäisen lemmikkikaupan vai oletko verkkokauppias, tiedämme, että ostotottumukset muuttuvat aina.

MyBox-toimituspalvelu on innovatiivinen palvelu, jonka avulla voit toimittaa lemmikkieläinten ruokaa asiakkaillesi paikallisesti ja valtakunnallisesti vain 48 tunnissa. Tämä palvelu on fantastinen kaikille kumppaneille, kuten se tekee EI edellyttää, että olet online-tilassa tämän palvelun käyttämiseksi.

Voit jatkaa tämän artikkelin lukemista ja löytää mielenkiintoisempaa sisältöä napsauttamalla oikealla olevaa painiketta MyHub portaali.

MyHub