Oman tuotemerkin luominen maailman hienoimmasta lemmikkieläinten ruoasta ei ole koskaan ollut näin helppoa ...

Täällä GA Pet Food Partners -sivustolla olemme intohimoisesti valmistamassa ja toimittamassa maailman hienointa lemmikkieläinten ruokaa. Kumppanina voit käyttää asiantuntemustamme luomaan oman tuotemerkkisi menestyksen.

Valitsemasi reseptit

Reseptimme on kehitetty juuri sinulle.

Kuten MyLabel kumppanina, voit valita mistä tahansa maukkaasta, erittäin ravitsevasta ja todistetusta reseptistämme. Valittavissa on viisi erilaista aluetta, joista jokainen tarjoaa valikoiman reseptejä vastaamaan eri loppuasiakkaiden erityistarpeita.

Minkä tahansa valitsetkin, saat 30 vuoden osaamisen, asiantuntemuksen ja omistautumisen jokaiseen pussiin. Käytä alla olevaa alueen valitsinta saadaksesi lisätietoja käytettävissä olevista jännittävistä resepteistä.

SUPERFOOD 65®

- Superfood 65® -sarja sisältää valikoiman reseptejä, joissa on hienoimpia juuri valmistettuja raakoja lihoja, jotka on kypsennetty varovasti arvokkaan proteiinin suojaamiseksi, sekä ravintoaineiden kannalta hyödyllisiä superruokia.

Käyttämällä ainutlaatuista Freshtrusion™ -prosessissa olemme luoneet reseptejä, joissa on vähintään 35% juuri valmistettua sisältöä.

Lataa tuoteluettelo

CONNOISSEUR Kissa

Connoisseur Cat -sarja on kehitetty tarjoamaan valikoima runsaasti proteiineja sisältäviä ja runsaasti eläimiä sisältäviä reseptejä, jotka ovat vastustamattomia kissoille.

Valikoima on muotoiltu tarjoamaan valikoima hienoimpia juuri valmistettuja eläinproteiinilähteitä, joihin on lisätty toiminnallisia ainesosia kissan terveyden hoitamiseksi.

Lataa tuoteluettelo

JUONETON

Grain Free -sarja sisältää valikoiman hienoimpia juuri valmistettuja, ravitsevia ja hyvin sulavia eläinproteiinilähteitä.

Alue on muotoiltu bataatin ja perunan kanssa sopivaksi niille, joilla on viljan intoleranssi / herkkyys. Lisätyt prebiootit MOS ja FOS tukevat ruoansulatusta, mikä puolestaan ​​auttaa tuottamaan pienempiä, kiinteämpiä ulosteita.

Lataa tuoteluettelo

SUPER-PALKINTO

Super Premium -sarja hyötyy monista laadukkaista proteiinilähteistä.

Valikoima tarjoaa valikoiman hypoallergeenisia reseptejä, jotka on formuloitu ilman yleisiä ruoka-allergeeneja koirille - naudanliha, sianliha, vehnä, vehnägluteeni, meijeri ja soija.

Lataa tuoteluettelo

NATURALS

- Naturals Valikoima tarjoaa valikoiman reseptejä, jotka hyötyvät parhaimmista juuri valmistetuista proteiinilähteistä.

Valikoima tarjoaa erilaisia ​​reseptejä lemmikkieläimille, joilla on herkkä ruoansulatus. Kaikki reseptit säilytetään luonnollisesti myös rosmariiniuutteella, eivätkä ne sisällä lisättyjä keinotekoisia värejä tai säilöntäaineita.

Lataa tuoteluettelo

TOIMINTAKOHTEET

Toiminnalliset lemmikkieläinten herkut kasvavat yhä suositummin ravitsemukseen ja hyvinvointiin keskittyvien lemmikkieläinten omistajien keskuudessa.

Olemme kehittäneet 5 ainutlaatuista reseptiä, jotka on muotoiltu tarjoamaan erilaisia ​​toiminnallisia etuja, kuten Iho ja takki, Ruoansulatus-, hammas-, rauhoittava että Immuuni. Jokainen Functional Treat -resepti koostuu vähintään 50%: sta juuri valmistettuja proteiinilähteitä.

Lataa tuoteluettelo

Freshtrusion™

Miksi omaa tuote on parempi kuin muu…

Freshtrusion™ on enemmän kuin prosessi, se on matka, joka alkaa tuntemiltamme ja luotettavilta maatiloilta. Kylmäketjun kuljetuksesta kattaviin laaduntarkastuksiin ja 82 ° C: n kypsennykseen Freshtrusion™ nostaa lemmikkieläinten ruoan laadun huomattavasti muuhun. Valitsemalla GA lemmikkieläinten ruokakumppanit saat paitsi meidän Freshtrusion™ -prosessi, mutta vuosien kokemuksemme, mikä tekee siitä vastustamattoman valinnan lemmikkeille ja lemmikkieläinten omistajille.

  • Luotetut maatilat ja kalatalous

  • Kylmäketjun kuljetus

  • Hellävarainen 82 ° C ruoanlaitto ja omat korkealaatuiset öljyt

  • Jopa 100% tuoretta lihaa

Valintasi laukut

Ymmärrämme suuren pakkauksen merkityksen ja ymmärrämme myös, että maailman hienoin lemmikkieläinten ruoka ansaitsee olla hienoimmissa pusseissa. Siksi olemme tarjonneet vaihtoehdon, jotta voit valita, mikä sopii tuotemerkillesi houkutellakseen loppuasiakkaitasi.

Erottele helposti

Alla olevat väitteet koskevat samaa reseptiä. Kuten a MyLabel kumppanisi, valinta on sinun, kun kyse on reseptisi erottamisesta markkinoista.

65% KANAA YHTEENSÄ

35% TUOREEN VALMIS

ILMAINEN ALUE

BRITTIN KANA

Huolellinen sekoitus

5 superruokaa

Valitsemasi reseptivaatimukset

Tunnustamme väitteiden tärkeyden, ja siksi muotoilemme reseptejä tarjoamaan sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja. Yhdellä reseptillä on monia tapoja "sijoittaa" brändisi markkinoille.

Kuten tiedämme, tämä prosessi voi olla aikaa vievä ja haastava määräysten vuoksi. Olemme tehneet kaiken työn puolestasi. Sinulle tarjotaan paljon vaatimusvaihtoehtoja, joista voit valita tuotemerkkisi.

On niin helppoa tulla MyLabel kumppani

GA Pet Food Partnersin kauppakumppaniksi tulemiseen on neljä vaihetta, ja pyrimme tekemään siitä mahdollisimman yksinkertaisen.

Vaihe 1: Tule A MyLabel kumppani

Ota yhteyttä GA: han avataksesi tilisi tänään. Olitpa Isossa-Britanniassa tai Euroopassa, meillä on helppo online-lomake, jonka voit täyttää.

Täytä uusi tililomake

Vaihe 2: Reseptin valinta

Valitse valituista todistetuista valikoimista, kuten Viljaton, Superfood 65, Connoisseur Cat ja muita jännittäviä vaihtoehtoja.

Lataa tuoteluettelomme

Vaihe 3: Pakkausten ja etikettien suunnittelu

Valitse pussin muotoilu monipuolisesta valikoimastamme ja suunnittele etiketti siihen 5 helppoa vaihetta käyttämällä mukautettavia tarramalleja.

Lataa 5 helppoa vaihetta -esitteemme

Vaihe 4: Lähetys ja MyBox Delivery

Tuotemerkkisi huippulaatuista lemmikkieläinten ruokaa voidaan toimittaa suoraan sinulle tai käyttämällä MyBox Delivery, asiakkaasi ovelle.

Tutustu meidän MyBox Delivery palvelu

Lisäedut MyLabel kumppani

GA: n kumppaniksi tulemisen edut jatkuvat, kun tarjoamme muita keskeisiä palveluita, kuten kumppaniportaalimme. Portaalissa tarjoamme online-tilauksia, joiden avulla voit tehdä tilauksen useilta laitteilta liikkeellä ollessasi ja mistä päin maailmaa tahansa.

Lisäksi tarjoaa myös kumppaniportaali MyHub sisältö - foorumi, joka tarjoaa viimeisimmät lemmikkieläinten ruokateollisuuden uutiset, ravitsemusneuvot ja UKK-palvelun, joka takaa vastauksen kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä.

Lopuksi toinen palvelu, joka on käytettävissä (Isossa-Britanniassa) on MyBox Delivery. Mahdollistaa tilauksen tekemisen ja toimituksen 24 tunnin sisällä kotiovellesi tai asiakkaasi ovelle.

Kumppaniportaali

Ymmärrämme mukavuuden tarpeen, minkä vuoksi olemme luoneet online-tilausalustan, jonka avulla voit tehdä tilauksia mihin aikaan päivästä tahansa, missä päin maailmaa tahansa. Tarvitset vain laitteen ja kirjautumistiedot.

Tulossa pian Euroopan markkinoille.

MyBox Delivery

Sinulla on pääsy laajaan valikoimaan tuotteita, jotka voidaan tilata milloin tahansa. Nämä tuotteet voidaan toimittaa ovellemme tai asiakkaasi ovelle 48 tunnin * kuluessa luotettavan kuriiripalvelumme kautta.

* 48 tunnin toimitus on saatavilla vain Isossa-Britanniassa.

MyHub

MyHub on luotu tarjoamaan sinulle helppo, yksinkertainen ja helppokäyttöinen tapa hyödyntää viimeisimpiä lemmikkieläinten ruokaa koskevia uutisia, trendejä, ravintotietoja, tuotemerkin ohjausta ja mahdollisuuksia auttaa brändiäsi kasvamaan.

Saatavana Ison-Britannian ja ROI-kumppaneille.

Omistamasi MyLabel Account Manager

Kun tulet kumppaniksi, sinulle osoitetaan oma asiakkuuspäällikkö, joka on vastuussa toiveidesi ja tarpeidesi ymmärtämisestä ja avun toimittamisesta koko menestysreitilläsi.

Tilinhoitajat koordinoivat monia erilaisia ​​palvelutiimejä tarjoamaan räätälöityjä ratkaisuja tuotemerkillesi.