Oman tuotemerkin luominen maailman hienoimmasta lemmikkieläinten ruoasta ei ole koskaan ollut näin helppoa ...

täällä GA Pet Food Partners, olemme intohimoisia maailman parhaiden lemmikkieläinruokien valmistamiseen ja toimittamiseen. Kumppanina voit hyödyntää asiantuntemustamme luodaksesi oman private label -menestyksesi.

Katso alla oleva video kuullaksesi Lisasta osoitteessa Doolittles Pet Superstore, joka selittää, kuinka helppoa on luoda oman tuotemerkin lemmikkiruoka GA:n avulla.

Aloita oma lemmikkiruokavalikoimasi kissoille ja koirille. GA Pet Food Partners ovat intohimoisia maailman parhaiden lemmikkieläinruokien valmistamiseen ja toimittamiseen. Kumppanina voit hyödyntää asiantuntemustamme luodaksesi oman private label -menestyksesi.

Valitsemasi reseptit

Reseptimme on kehitetty juuri sinulle.

Kuten MyLabel kumppanina, voit valita mistä tahansa maukkaasta, erittäin ravitsevasta ja todistetusta reseptistämme. Valittavissa on viisi erilaista aluetta, joista jokainen tarjoaa valikoiman reseptejä vastaamaan eri loppuasiakkaiden erityistarpeita.

Minkä tahansa valitsetkin, saat 30 vuoden osaamisen, asiantuntemuksen ja omistautumisen jokaiseen pussiin. Käytä alla olevaa alueen valitsinta saadaksesi lisätietoja käytettävissä olevista jännittävistä resepteistä.

Sinua hemmotellaan valinnallamme laajalla valikoimallamme maailman parhaita lemmikkieläinten kuivaruokareseptejä sekä kissoille että koirille.

SUPERFOOD 65®

- Superfood 65® -sarja sisältää valikoiman reseptejä, joissa on hienoimpia juuri valmistettuja raakoja lihoja, jotka on kypsennetty varovasti arvokkaan proteiinin suojaamiseksi, sekä ravintoaineiden kannalta hyödyllisiä superruokia.

Käyttämällä ainutlaatuista Freshtrusion™ -prosessissa olemme luoneet reseptejä, joissa on vähintään 35% juuri valmistettua sisältöä.

Lataa tuoteluettelo
65% yhteensä vähintään 35% tuoretta lihaa, meidän Superfood 65 koiranruokasarja on upea korkea lihavalikoima yhdistettynä sekoitukseen ainutlaatuisia superruokia

CONNOISSEUR Kissa

Connoisseur Cat -sarja on kehitetty tarjoamaan valikoima runsaasti proteiineja sisältäviä ja runsaasti eläimiä sisältäviä reseptejä, jotka ovat vastustamattomia kissoille.

Valikoima on muotoiltu tarjoamaan valikoima hienoimpia juuri valmistettuja eläinproteiinilähteitä, joihin on lisätty toiminnallisia ainesosia kissan terveyden hoitamiseksi.

Lataa tuoteluettelo
Connoisseur Cat -lemmikkiruokasarja on kehitetty erityisesti tarjoamaan valikoiman runsaasti proteiinia ja kokonaiseläinpitoisuutta sisältäviä reseptejä, jotka ovat kissoille vastustamattomia.

JUONETON

Grain Free -sarja sisältää valikoiman hienoimpia juuri valmistettuja, ravitsevia ja hyvin sulavia eläinproteiinilähteitä.

Alue on muotoiltu bataatin ja perunan kanssa sopivaksi niille, joilla on viljan intoleranssi / herkkyys. Lisätyt prebiootit MOS ja FOS tukevat ruoansulatusta, mikä puolestaan ​​auttaa tuottamaan pienempiä, kiinteämpiä ulosteita.

Lataa tuoteluettelo
Grain Free lemmikkieläinten ruokasarja sisältää valikoiman hienoimpia juuri valmistettuja, ravitsevia ja hyvin sulavia eläinproteiinilähteitä, jotka on räätälöity täydellisesti sekä kissoille että koirille.

SUPER-PALKINTO

Super Premium -sarja hyötyy monista laadukkaista proteiinilähteistä.

Valikoima tarjoaa valikoiman hypoallergeenisia reseptejä, jotka on formuloitu ilman yleisiä ruoka-allergeeneja koirille - naudanliha, sianliha, vehnä, vehnägluteeni, meijeri ja soija.

Lataa tuoteluettelo

NATURALS

- Naturals Valikoima tarjoaa valikoiman reseptejä, jotka hyötyvät parhaimmista juuri valmistetuista proteiinilähteistä.

Valikoima tarjoaa erilaisia ​​reseptejä lemmikkieläimille, joilla on herkkä ruoansulatus. Kaikki reseptit säilytetään luonnollisesti myös rosmariiniuutteella, eivätkä ne sisällä lisättyjä keinotekoisia värejä tai säilöntäaineita.

Lataa tuoteluettelo

TOIMINTAKOHTEET

Toiminnalliset lemmikkieläinten herkut kasvavat yhä suositummin ravitsemukseen ja hyvinvointiin keskittyvien lemmikkieläinten omistajien keskuudessa.

Olemme kehittäneet 5 ainutlaatuista reseptiä, jotka on muotoiltu tarjoamaan erilaisia ​​toiminnallisia etuja, kuten Iho ja takki, Ruoansulatus-, hammas-, rauhoittava ja Immuuni. Jokainen Functional Treat -resepti koostuu vähintään 50%: sta juuri valmistettuja proteiinilähteitä.

Lataa tuoteluettelo
Olemme kehittäneet 5 ainutlaatuista toiminnallista herkkua sekä kissoille että koirille, jotka on suunniteltu tarjoamaan erilaisia ​​toiminnallisia etuja, kuten ihoa ja turkkia, ruoansulatusta, hammaslääketieteellistä, rauhoittavaa ja immuunijärjestelmää. Jokainen Functional Treat -resepti sisältää vähintään 50 % juuri valmistettuja proteiinilähteitä.
Freshtrusion suojaa kaikkea proteiinin hyvyyttä ja tekee lemmikkieläinten ruokaresepteistäsi vastustamattomia sekä koirille että kissoille.

Freshtrusion™

Miksi omaa tuote on parempi kuin muu…

Freshtrusion™ on enemmän kuin prosessi, se on matka, joka alkaa tuntemiltamme ja luotettavilta maatiloilta. Kylmäketjun kuljetuksesta kattaviin laaduntarkastuksiin ja 82 ° C: n kypsennykseen Freshtrusion™ nostaa lemmikkieläinten ruokien laadun paljon muiden yläpuolelle. Valitsemalla GA Pet Food Partners, et saa vain meidän Freshtrusion™ -prosessi, mutta vuosien kokemuksemme, mikä tekee siitä vastustamattoman valinnan lemmikkeille ja lemmikkieläinten omistajille.

  • Luotetut maatilat ja kalatalous

  • Kylmäketjun kuljetus

  • Hellävarainen 82 ° C ruoanlaitto ja omat korkealaatuiset öljyt

  • Jopa 100% tuoretta lihaa

Valintasi laukut

Ymmärrämme suuren pakkauksen merkityksen ja ymmärrämme myös, että maailman hienoin lemmikkieläinten ruoka ansaitsee olla hienoimmissa pusseissa. Siksi olemme tarjonneet vaihtoehdon, jotta voit valita, mikä sopii tuotemerkillesi houkutellakseen loppuasiakkaitasi.

Täydelliset lemmikinruokareseptisi ansaitsevat myös olla erinomaisissa pusseissa.

Erottele helposti

Alla olevat väitteet koskevat samaa reseptiä. Kuten a MyLabel kumppanisi, valinta on sinun, kun kyse on reseptisi erottamisesta markkinoista.

65% KANAA YHTEENSÄ

35% TUOREEN VALMIS

ILMAINEN ALUE

BRITTIN KANA

Huolellinen sekoitus

5 superruokaa

Valitsemasi reseptivaatimukset

Tunnustamme väitteiden tärkeyden, ja siksi muotoilemme reseptejä tarjoamaan sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja. Yhdellä reseptillä on monia tapoja "sijoittaa" brändisi markkinoille.

Kuten tiedämme, tämä prosessi voi olla aikaa vievä ja haastava määräysten vuoksi. Olemme tehneet kaiken työn puolestasi. Sinulle tarjotaan paljon vaatimusvaihtoehtoja, joista voit valita tuotemerkkisi.

Ymmärrämme väitteiden tärkeyden, ja siksi laadimme lemmikkieläinten ruokareseptejä tarjotaksemme sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja. Yhdellä reseptillä on monia tapoja sijoittaa brändisi markkinoille.

On niin helppoa tulla MyLabel kumppani

Kauppakumppaniksi tulemiseen on neljä vaihetta GA Pet Food Partners, ja pyrimme tekemään siitä mahdollisimman yksinkertaista.

Kontaktoi GA Pet Food Partners avataksesi tilisi tänään. Olitpa Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Euroopassa, meillä on helppo online-lomake, jonka voit täyttää.

Vaihe 1: Tule A MyLabel kumppani

Ota yhteyttä GA: han avataksesi tilisi tänään. Olitpa Isossa-Britanniassa tai Euroopassa, meillä on helppo online-lomake, jonka voit täyttää.

Täytä uusi tililomake
Valitse valituista testatuista lemmikkieläinten ruokasarjoista, kuten Grain Free, Superfood 65, Connoisseur Cat ja muita jännittäviä vaihtoehtoja.

Vaihe 2: Reseptin valinta

Valitse valituista todistetuista valikoimista, kuten Viljaton, Superfood 65, Connoisseur Cat ja muita jännittäviä vaihtoehtoja.

Lataa tuoteluettelomme
Valitse lemmikkieläinten ruokapussimalli monipuolisesta valikoimastamme ja suunnittele etikettisi 5 helpossa vaiheessa mukautettavien etikettimalliemme avulla.

Vaihe 3: Pakkausten ja etikettien suunnittelu

Valitse pussin muotoilu monipuolisesta valikoimastamme ja suunnittele etiketti siihen 5 helppoa vaihetta käyttämällä mukautettavia tarramalleja.

Lataa 5 helppoa vaihetta -esitteemme
Voimme toimittaa merkkisi huippulaadukkaan lemmikkieläinruoan suoraan sinulle tai käyttämällä meidän MyBox Delivery palvelu suoraan asiakkaasi ovelle.

Vaihe 4: Lähetys ja MyBox Delivery

Tuotemerkkisi huippulaatuista lemmikkieläinten ruokaa voidaan toimittaa suoraan sinulle tai käyttämällä MyBox Delivery, asiakkaasi ovelle.

Tutustu meidän MyBox Delivery palvelu

Lisäedut MyLabel kumppani

GA: n kumppaniksi tulemisen edut jatkuvat, kun tarjoamme muita keskeisiä palveluita, kuten kumppaniportaalimme. Portaalissa tarjoamme online-tilauksia, joiden avulla voit tehdä tilauksen useilta laitteilta liikkeellä ollessasi ja mistä päin maailmaa tahansa.

Lisäksi tarjoaa myös kumppaniportaali MyHub sisältö - foorumi, joka tarjoaa viimeisimmät lemmikkieläinten ruokateollisuuden uutiset, ravitsemusneuvot ja UKK-palvelun, joka takaa vastauksen kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä.

Lopuksi toinen palvelu, joka on käytettävissä (Isossa-Britanniassa) on MyBox Delivery. Mahdollistaa tilauksen tekemisen ja toimituksen 24 tunnin sisällä kotiovellesi tai asiakkaasi ovelle.

Meillä on monia lisäetuja saatavillasi liittyessäsi GA Pet Food Partners, mukaan lukien helppo online-tilausportaali ja MyBox Delivery palvelusta.
Ymmärrämme mukavuuden tarpeen, minkä vuoksi olemme luoneet online-tilausalustan, jonka avulla voit tilata lemmikkieläinten ruokaa mihin aikaan päivästä tahansa, missä päin maailmaa tahansa.

Kumppaniportaali

Ymmärrämme mukavuuden tarpeen, minkä vuoksi olemme luoneet online-tilausalustan, jonka avulla voit tehdä tilauksia mihin aikaan päivästä tahansa, missä päin maailmaa tahansa. Tarvitset vain laitteen ja kirjautumistiedot.

Tulossa pian Euroopan markkinoille.

Kanssa MyBox Delivery, lemmikkieläinten ruoka voidaan toimittaa kotiovellesi tai asiakkaasi ovelle 48 tunnin sisällä* luotettavan kuriiripalvelumme kautta.

MyBox Delivery

Sinulla on pääsy laajaan valikoimaan tuotteita, jotka voidaan tilata milloin tahansa. Nämä tuotteet voidaan toimittaa kotiovellesi tai asiakkaasi ovelle 48 tunnin sisällä * luotettavan kuriiripalvelumme kautta.

* 48 tunnin toimitus on saatavilla vain Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

MyHub on luotu tarjoamaan sinulle helppo, yksinkertainen ja helppokäyttöinen tapa hyödyntää viimeisimpiä lemmikkieläinten ruokaa koskevia uutisia, trendejä, ravintotietoja, tuotemerkin ohjausta ja mahdollisuuksia auttaa brändiäsi kasvamaan.

Klubi GA

Pääsee kautta Kumppaniportaali, Club GA on upouusi eksklusiivinen yhteisö. Tila oppia, esittää kysymyksiä ja saada jatkuvaa asiantuntemusta ja resursseja, jotka auttavat sinua yrityksen omistajana. Tavoitteet ovat yksinkertaiset, verkkoyhteisön luominen. Paikka, jossa kaltaiset GA-kumppanit voivat jakaa kokemuksia, tehdä yhteistyötä, keskustella kuumista aiheista ja olla yhteydessä pyytämällä apua GA-asiantuntijoiltasi.

Saatavana Ison-Britannian ja ROI-kumppaneille.

Abbey Whittle, GA Pet Food Partners, Irlanti Account Manager
Christopher Savery, GA Pet Food Partners, Skotlanti Account Manager
Linda Kirby-Smith, GA Pet Food Partners, Luoteis-Englannin asiakaspäällikkö
Ewa Druzkaweicka, GA Pet Food Partners, Puola Asiakaspäällikkö
Jose Pinto, GA Pet Food Partners, Portugali Account Manager
Ewa Jaworska, GA Pet Food Partners, Kaakkois-Englannin asiakaspäällikkö
Maria Rosa Vagliviello, GA Pet Food Partners, Italia Account Manager
Gaynor Ware, GA Pet Food Partners, Lounais-Englannin asiakaspäällikkö
Jemma Barton, GA Pet Food Partners, Ranska Account Manager
Maki Radford, GA Pet Food Partners, Japanin tilivastaava
Magdalena Świechowska, GA Pet Food Partners, Saksa Account Manager
Maria Ayala, GA Pet Food Partners, Espanjan tilivastaava

Omistamasi MyLabel Account Manager

Kun tulet kumppaniksi, sinulle osoitetaan oma asiakkuuspäällikkö, joka on vastuussa toiveidesi ja tarpeidesi ymmärtämisestä ja avun toimittamisesta koko menestysreitilläsi.

Tilinhoitajat koordinoivat monia erilaisia ​​palvelutiimejä tarjoamaan räätälöityjä ratkaisuja tuotemerkillesi.