Oman lemmikkieläinruokayrityksen perustaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa…

täällä GA Pet Food Partners, olemme intohimoisia maailman parhaiden lemmikkieläinruokien valmistamiseen ja toimittamiseen. Yhteistyökumppanina sinulla on mahdollisuus hyödyntää asiantuntemustamme oman private label -menestyksen luomiseen.

Katso video ja kuule Lisa Doolittles Pet Superstoresta, joka selittää, kuinka helppoa on perustaa oma lemmikkiruokamerkki GA:n avulla.

Valitsemasi lemmikkieläinten ruokareseptit

Lemmikkieläinruokareseptimme on kehitetty juuri sinua varten.

Kuten MyLabel kumppani, voit valita mistä tahansa maukkaista, erittäin ravitsevista ja todistetuista lemmikkieläinten ruokaresepteistämme. Valittavana on viisi erilaista valikoimaa, joista jokainen tarjoaa valikoiman reseptejä, jotka vastaavat eri loppukäyttäjien erityistarpeita.

Valitsitpa minkä tahansa, saat 30 vuoden tiedon, asiantuntemuksen ja omistautumisen jokaiseen pussiin herkullista lemmikkieläinten ruokaa. Voit käyttää alla olevaa valikoiman valitsinta saadaksesi lisätietoja jännittävistä saatavilla olevista resepteistä.

Sinua hemmotellaan valinnallamme laajalla valikoimallamme maailman parhaita lemmikkieläinten kuivaruokareseptejä sekä kissoille että koirille.

SUPERFOOD 65®

- Superfood 65® -sarja sisältää valikoiman reseptejä, joissa on hienoimpia juuri valmistettuja raakoja lihoja, jotka on kypsennetty varovasti arvokkaan proteiinin suojaamiseksi, sekä ravintoaineiden kannalta hyödyllisiä superruokia.

Käyttämällä ainutlaatuista Freshtrusion™ -prosessissa olemme luoneet reseptejä, joissa on vähintään 35% juuri valmistettua sisältöä.

Lataa tuoteluettelo
65% yhteensä vähintään 35% tuoretta lihaa, meidän Superfood 65 koiranruokasarja on upea korkea lihavalikoima yhdistettynä sekoitukseen ainutlaatuisia superruokia

CONNOISSEUR Kissa

Connoisseur Cat -sarja on kehitetty tarjoamaan valikoima runsaasti proteiineja sisältäviä ja runsaasti eläimiä sisältäviä reseptejä, jotka ovat vastustamattomia kissoille.

Valikoima on muotoiltu tarjoamaan valikoima hienoimpia juuri valmistettuja eläinproteiinilähteitä, joihin on lisätty toiminnallisia ainesosia kissan terveyden hoitamiseksi.

Lataa tuoteluettelo
Connoisseur Cat -lemmikkiruokasarja on kehitetty erityisesti tarjoamaan valikoiman runsaasti proteiinia ja kokonaiseläinpitoisuutta sisältäviä reseptejä, jotka ovat kissoille vastustamattomia.

JUONETON

Grain Free -sarja sisältää valikoiman hienoimpia juuri valmistettuja, ravitsevia ja hyvin sulavia eläinproteiinilähteitä.

Alue on muotoiltu bataatin ja perunan kanssa sopivaksi niille, joilla on viljan intoleranssi / herkkyys. Lisätyt prebiootit MOS ja FOS tukevat ruoansulatusta, mikä puolestaan ​​auttaa tuottamaan pienempiä, kiinteämpiä ulosteita.

Lataa tuoteluettelo
Grain Free lemmikkieläinten ruokasarja sisältää valikoiman hienoimpia juuri valmistettuja, ravitsevia ja hyvin sulavia eläinproteiinilähteitä, jotka on räätälöity täydellisesti sekä kissoille että koirille.

SUPER-PALKINTO

Super Premium -sarja hyötyy monista laadukkaista proteiinilähteistä.

Valikoima tarjoaa valikoiman hypoallergeenisia reseptejä, jotka on formuloitu ilman yleisiä ruoka-allergeeneja koirille - naudanliha, sianliha, vehnä, vehnägluteeni, meijeri ja soija.

Lataa tuoteluettelo

HYVYYS JYVÄT

Goodness Grains -sarja tarjoaa valikoiman reseptejä, joissa hyödynnetään parhaita juuri valmistettuja proteiinilähteitä ja terveellisiä jyviä, jotka auttavat tukemaan lemmikkieläimiä, joilla on herkkä ruoansulatus.

Jyvät sisältävät luonnostaan ​​runsaasti kuitua, mikä auttaa lemmikkiäsi tuntemaan olonsa kylläiseksi ja tyytyväiseksi. Terveelliset jyvät tarjoavat ravitsevia ja sulavia ravintoaineita, kuten välttämättömiä rasvahappoja, vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka ovat tärkeitä täydelliselle ja tasapainoiselle ruokavaliolle ja tukevat tervettä immuunijärjestelmää.

Lataa tuoteluettelo

TOIMINTAKOHTEET

Toiminnalliset lemmikkiherkut ovat yhä suositumpia ravitsemukseen ja hyvinvointiin keskittyneiden lemmikkieläinten omistajien keskuudessa.

Olemme kehittäneet viisi ainutlaatuista reseptiä, jotka on suunniteltu tarjoamaan erilaisia ​​toiminnallisia etuja, kuten Iho ja takki, Ruoansulatus-, hammas-, rauhoittava ja Immuuni. Jokainen Functional Treat -resepti koostuu vähintään 50%: sta juuri valmistettuja proteiinilähteitä.

Lataa tuoteluettelo
Olemme kehittäneet 5 ainutlaatuista toiminnallista herkkua sekä kissoille että koirille, jotka on suunniteltu tarjoamaan erilaisia ​​toiminnallisia etuja, kuten ihoa ja turkkia, ruoansulatusta, hammaslääketieteellistä, rauhoittavaa ja immuunijärjestelmää. Jokainen Functional Treat -resepti sisältää vähintään 50 % juuri valmistettuja proteiinilähteitä.
Freshtrusion suojaa kaikkea proteiinin hyvyyttä ja tekee lemmikkieläinten ruokaresepteistäsi vastustamattomia sekä koirille että kissoille.

Freshtrusion®

Miksi omaa lemmikkieläinten ruoka on parempaa kuin muu...

Freshtrusion® on enemmän kuin prosessi; se on matka, joka alkaa tiloista ja kalastuksista, jotka tunnemme ja joihin luotamme. Kylmäketjukuljetuksesta laajoihin laaduntarkastuksiin ja 82 ºC:n ruoanlaittoon, Freshtrusion® nostaa lemmikkieläinten ruokien laadun paljon muiden yläpuolelle. Valitsemalla GA Pet Food Partners, et saa vain meidän Freshtrusion® prosessi, mutta vuosien asiantuntemuksemme, mikä tekee siitä vastustamattoman valinnan sekä lemmikkieläimille että lemmikkieläinten omistajille.

  • Luotetut maatilat ja kalatalous

  • Kylmäketjun kuljetus

  • Hellävarainen 82 ° C ruoanlaitto ja omat korkealaatuiset öljyt

  • Jopa 100% tuoretta lihaa

Valintasi laukut

Ymmärrämme erinomaisten pakkausten tärkeyden, ja ymmärrämme myös, että maailman hienoin lemmikkiruoka ansaitsee olla hienoimmissa pusseissa. Siksi olemme tarjonneet valinnanvaraa, jotta voit valita, mikä sopii brändillesi ja houkuttelee loppuasiakkaitasi.

Aloita oma lemmikkiruokavalikoimasi kissoille ja koirille. GA Pet Food Partners ovat intohimoisia maailman parhaiden lemmikkieläinruokien valmistamiseen ja toimittamiseen. Kumppanina voit hyödyntää asiantuntemustamme luodaksesi oman private label -menestyksesi.

Erottele helposti

Alla olevat väitteet koskevat samaa lemmikinruokareseptiä. Kuten a MyLabel kumppanisi, valinta on sinun, kun kyse on reseptisi erottamisesta markkinoista.

65% KANAA YHTEENSÄ

35% TUOREEN VALMIS

ILMAINEN ALUE

BRITTIN KANA

Huolellinen sekoitus

5 superruokaa

Valitsemasi lemmikkieläinten ruokareseptivaatimukset

Ymmärrämme lemmikkieläinten ruokaväittämien tärkeyden, ja siksi laadimme reseptejä tarjotaksemme sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja. Yhdellä reseptillä on monia tapoja "asemoida" brändisi markkinoille.

Kuten tiedämme, tämä prosessi voi olla aikaa vievä ja haastava säännösten vuoksi. Olemme tehneet kaiken työn puolestasi, ja sinulle tarjotaan useita vaatevaihtoehtoja, joista valita brändillesi.

Ymmärrämme väitteiden tärkeyden, ja siksi laadimme lemmikkieläinten ruokareseptejä tarjotaksemme sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja. Yhdellä reseptillä on monia tapoja sijoittaa brändisi markkinoille.

On niin helppoa tulla MyLabel kumppani

Kauppakumppaniksi tulemiseen on neljä vaihetta GA Pet Food Partners, ja pyrimme tekemään siitä mahdollisimman yksinkertaista.

Ota yhteyttä GA Pet Food Partners avataksesi tilisi tänään. Olitpa Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Euroopassa, meillä on helppo online-lomake, jonka voit täyttää.

Vaihe 1: Tule A MyLabel kumppani

Ota yhteyttä GA: han avataksesi tilisi tänään. Olitpa Isossa-Britanniassa tai Euroopassa, meillä on helppo online-lomake, jonka voit täyttää.

Täytä uusi tililomake
Valitse valituista testatuista lemmikkieläinten ruokasarjoista, kuten Grain Free, Superfood 65, Connoisseur Cat ja muita jännittäviä vaihtoehtoja.

Vaihe 2: Reseptin valinta

Valitse valituista testatuista lemmikkieläinten ruokasarjoista, kuten Grain Free, Superfood 65, Connoisseur Cat ja muita jännittäviä vaihtoehtoja.

Lataa tuoteluettelomme
Valitse lemmikkieläinten ruokapussimalli monipuolisesta valikoimastamme ja suunnittele etikettisi 5 helpossa vaiheessa mukautettavien etikettimalliemme avulla.

Vaihe 3: Pakkausten ja etikettien suunnittelu

Valitse pussin muotoilu monipuolisesta valikoimastamme ja suunnittele etiketti siihen 5 helppoa vaihetta käyttämällä mukautettavia tarramalleja.

Lataa 5 helppoa vaihetta -esitteemme
Voimme toimittaa merkkisi huippulaadukkaan lemmikkieläinruoan suoraan sinulle tai käyttämällä meidän MyBox Delivery palvelu suoraan asiakkaasi ovelle.

Vaihe 4: Lähetys ja MyBox Delivery

Tuotemerkkisi huippulaatuista lemmikkieläinten ruokaa voidaan toimittaa suoraan sinulle tai käyttämällä MyBox Delivery asiakkaasi ovelle.

Tutustu meidän MyBox Delivery palvelu

Lisäedut MyLabel kumppani

Kumppaniksi ryhtymisen edut osoitteessa GA Pet Food Partners jatka samalla kun tarjoamme muita avainpalveluita, kuten kumppaniportaaliamme. Portaalissa tarjoamme online-tilauksen, jonka avulla voit tehdä tilauksen useilta laitteilta ollessasi liikkeellä ja mistä päin maailmaa tahansa.

Lisäksi kumppaniportaali tarjoaa myös ClubGA-sisältöä – alustan, joka tarjoaa viimeisimmät lemmikkieläinten ruoka-alan uutiset, ravitsemusneuvoja ja UKK-palvelun, joka takaa vastauksen kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä.

Lopuksi toinen saatavilla oleva palvelu (Iso-Britanniassa) on MyBox Delivery, jonka avulla voit tilata lemmikkieläinten ruokaa ja saada toimituksen 24 tunnin sisällä kotiovellesi tai asiakkaasi ovelle.

Meillä on monia lisäetuja saatavillasi liittyessäsi GA Pet Food Partners, mukaan lukien helppo online-tilausportaali ja MyBox Delivery palvelusta.
Ymmärrämme mukavuuden tarpeen, minkä vuoksi olemme luoneet online-tilausalustan, jonka avulla voit tilata lemmikkieläinten ruokaa mihin aikaan päivästä tahansa, missä päin maailmaa tahansa.

Kumppaniportaali

Ymmärrämme mukavuuden tarpeen, minkä vuoksi olemme luoneet online-tilausalustan, jonka avulla voit tehdä tilauksia mihin aikaan päivästä tahansa, missä päin maailmaa tahansa. Tarvitset vain laitteen ja kirjautumistiedot.

Tulossa pian Euroopan markkinoille.

Kanssa MyBox Delivery, lemmikkieläinten ruoka voidaan toimittaa kotiovellesi tai asiakkaasi ovelle 48 tunnin sisällä* luotettavan kuriiripalvelumme kautta.

MyBox Delivery

Käytössäsi on laaja valikoima lemmikkieläinten ruokatuotteita, joita voit tilata milloin tahansa. Nämä tuotteet voidaan toimittaa sinun tai asiakkaasi ovelle 48 tunnin sisällä* luotettavan kuriiripalvelumme kautta.

* 48 tunnin toimitus on saatavilla vain Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

MyHub on luotu tarjoamaan sinulle helppo, yksinkertainen ja helppokäyttöinen tapa hyödyntää viimeisimpiä lemmikkieläinten ruokaa koskevia uutisia, trendejä, ravintotietoja, tuotemerkin ohjausta ja mahdollisuuksia auttaa brändiäsi kasvamaan.

Klubi GA

Pääsee kautta Kumppaniportaali, Club GA on upouusi eksklusiivinen yhteisö. Tila oppia, esittää kysymyksiä ja käyttää jatkuvaa asiantuntemusta ja resursseja, jotka auttavat sinua yrityksen omistajana. Tavoitteet ovat yksinkertaiset, verkkoyhteisön luominen. Paikka, jossa kaltaiset GA-kumppanit voivat jakaa kokemuksia, tehdä yhteistyötä, keskustella kuumista aiheista ja pitää yhteyttä pyytämällä apua GA-asiantuntijoiltasi.

Saatavana Ison-Britannian ja ROI-kumppaneille.

Abbey Whittle, GA Pet Food Partners, Irlanti Account Manager
Christopher Savery, GA Pet Food Partners, Skotlanti Account Manager
Linda Kirby-Smith, GA Pet Food Partners, Luoteis-Englannin asiakaspäällikkö
Anita Kubecka, GA Pet Food Partners, Puola Asiakaspäällikkö
Jose Pinto, GA Pet Food Partners, Portugali Account Manager
Ewa Jaworska, GA Pet Food Partners, Kaakkois-Englannin asiakaspäällikkö
Maria Rosa Vagliviello, GA Pet Food Partners, Italia Account Manager
Gaynor Ware, GA Pet Food Partners, Lounais-Englannin asiakaspäällikkö
Jemma Barton, GA Pet Food Partners, Ranska Account Manager
Andrea Fusco, GA Pet Food Partners, sisäinen tilivastaava
Magdalena Świechowska, GA Pet Food Partners, Saksa Account Manager
Maria Ayala, GA Pet Food Partners, Espanjan tilivastaava

Omistamasi MyLabel Account Manager

Kun liityt joukkoomme kumppaniksi, asetamme menestymisesi tärkeysjärjestykseen antamalla sinulle omistetun tilivastaavan. Tämä asiantuntija on luotettava yhteyshenkilösi, joka on sitoutunut ymmärtämään ainutlaatuiset tavoitteesi, mieltymyksesi ja vaatimukset. He tarjoavat horjumatonta tukea koko matkasi ajan ja varmistavat, että kaikki tarpeesi täytetään tehokkaasti.

Asiakaspäällikkömme ovat erinomaisia ​​organisaatiomme erilaisten palvelutiimien koordinoinnissa. Työskentelemällä läheisessä yhteistyössä näiden tiimien kanssa he kehittävät räätälöityjä ratkaisuja, jotka on suunniteltu erityisesti brändillesi. Tämä yhteistyöhön perustuva lähestymistapa varmistaa, että saat henkilökohtaista, räätälöityä tukea, mikä maksimoi brändisi menestymisen mahdollisuudet.