palvelumme

Kumppanina sinulla on mahdollisuus valita monenlaisista palveluista. Valitpa sitten yhden tai kaikki, sinulle taataan sama huomio yksityiskohtiin ja poikkeuksellisen korkeat laatustandardit.

Uskomme, että palveluidemme käyttö, tietämyksemme ja asiantuntemuksemme auttavat sinua matkalla menestykseen.

Account Management

Kun tulet kumppaniksi, sinulle osoitetaan oma asiakkuuspäällikkö, joka on vastuussa haluasi ja tarpeidesi ymmärtämisestä ja tarjoaa apua koko menestysreitilläsi.

Tilipäälliköt koordinoivat monia erilaisia ​​palvelutiimejä tarjoamaan räätälöityjä ratkaisuja tuotemerkillesi.

Reece Chappelow, luova suunnittelija, GA Pet Food Partners Design Team

Suunnittelu ja pakkaus

Sinulla on mahdollisuus työskennellä ammattitaitoisen suunnittelutiimimme kanssa luodaksesi etiketti, brändi, logo ja muotoilu.

Voimme hankkia pakkauksesi tai voit valita kirjastomme parhaista pakkausratkaisuista ja jättää loput meille. Voimme pakata minkä tahansa koon 50 g: sta ylöspäin.

Vienti ja logistiikka

GA voi tarjota sinulle täydellisen ratkaisun yhdestä pussista kansainvälisiin konttikuljetuksiin.

Sijoituksemme pudotuskuljetuksiin tarkoittaa sitä, että voit hyödyntää ja saada tuotemerkkisi lemmikkieläinten ruokaa toimitettavaksi tiloihisi tai asiakkaidesi oviin 48 tunnin kuluessa (48 tunnin toimitus on saatavilla vain Isossa-Britanniassa).

Lisätietoja viennistä ja logistiikasta on klikkaamalla tästä.

Pankki-, rahoitus ja vakuutus.

Välittömällä 28 päivän luotolla, GA Pet Food Partners antaa sinulle joustavuutta taloutesi hallintaan.

Maria Ayala, espanjalainen asiakaspäällikkö GA Pet Food Partners

Globaali vienti ja käännökset

Ymmärrämme kuinka haastava maailmanlaajuinen vienti voi olla. Siksi tarjoamme sinulle omistautuneita monikielisiä asiantuntijoita, jotka hoitavat sinulle tarvittavat vientitodistukset.

Voit aina puhua jollekulle äidinkielelläsi. Monikansallisen joukkueen kanssa ympäri maailmaa voit odottaa saavanne täyden käännöspalvelun.

Globaali verkostoituminen

Sinulle annetaan ainutlaatuinen tilaisuus päästä käsiksi lukuisiin maailmanlaajuisiin yhteyksiin tuotemerkkisi kasvattamiseksi kaikkialla maailmassa.

IT-palvelut

Kumppanina voit odottaa täyttä tietotekniikkatukea GA Pet Food Partners, olipa kyseessä tilausten tekeminen verkossa tai verkkojärjestelmäsi integroiminen meidän järjestelmäämme.

Laboratorio- ja laatupalvelut

Kumppanina koet tuotemerkillesi tuotettujen elintarvikkeiden tarkimmat laatutarkastukset varmistaaksesi, että tuotteesi täyttää korkeimmat GA-elintarvikkeiden laatustandardit.

Panostamme menestyksesi varmistamiseen. Yksi viimeisimmistä investoinneista on uusi paikan päällä sijaitseva laboratorio, Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja. Lisäksi sinulle annetaan pääsy uusimpiin laboratorioinnovaatioihin.

valmistus

Tullessasi kumppaniksi saat välittömän pääsyn maailman hienoimpaan, ainutlaatuiseen Freshtrusion tekniikka ja prosessi, tarjoamalla tuotemerkillesi välittömästi selkeät yleispalvelun tarjoajat markkinoilla. Lisäksi sinulle annetaan mahdollisuus valita reseptit monista valikoimistamme.

GA Pet Food Partners Ravitsemusryhmä

Ravinto ja formulaatio

Voit odottaa runsaasti kokemusta ja asiantuntemusta ravitsemuksesta GA: ssa. Yli 30 vuoden kokemuksella yli 1,000 reseptin laatimisesta meillä on hyvät mahdollisuudet antaa asiantuntijoille ravitsemusneuvoja.

GA: n ravitsemusterapeutit tekevät tiivistä yhteistyötä hankintojen sekä tuotekehityksen kanssa varmistaakseen, että kaikkein innovatiivisimmat reseptit on muotoiltu nimesi lisäämiseksi.

Kumppanibrändimarkkinointi

Saat markkinointitietoja ja tuotemerkkineuvoja, joiden avulla tuotemerkkisi voi olla ainutlaatuinen asema markkinoilla.

GA: n Partner Brand Marketing -tiimillä on asiantuntemusta strategisen markkinoinnin suunnittelusta yksinkertaisiin päivittäisiin markkinointitoimintoihin auttamaan sinua kasvattamaan brändiäsi.

Projektinhallinta

Voit odottaa, että oma projektitiimi toimittaa projektisi ajoissa, budjetilla ja tarkalleen.

Riippumatta siitä, kuinka pieni tai suuri projekti on, voit aina odottaa samaa poikkeuksellista laatua.