palvelumme

Kumppanina sinulla on mahdollisuus valita monenlaisista palveluista. Valitpa sitten yhden tai kaikki, sinulle taataan sama huomio yksityiskohtiin ja poikkeuksellisen korkeat laatustandardit.

Uskomme, että palveluidemme käyttö, tietämyksemme ja asiantuntemuksemme auttavat sinua matkalla menestykseen.

Kun tulet kumppaniksi, sinulle osoitetaan oma asiakkuuspäällikkö, joka on vastuussa haluasi ja tarpeidesi ymmärtämisestä ja tarjoaa apua koko menestysreitilläsi.

Tilipäälliköt koordinoivat monia erilaisia ​​palvelutiimejä tarjoamaan räätälöityjä ratkaisuja tuotemerkillesi.

Sinulla on mahdollisuus työskennellä ammattitaitoisen suunnittelutiimimme kanssa luodaksesi brändi, logo ja muotoilu.

Voimme hankkia pakkauksesi tai voit valita kirjastomme parhaista pakkausratkaisuista ja jättää loput meille. Voimme pakata minkä tahansa koon 50 g: sta ylöspäin.

GA voi tarjota sinulle täydellisen ratkaisun yhdestä pussista kansainvälisiin konttikuljetuksiin.

Sijoituksemme pudotuskuljetuksiin tarkoittaa, että voit hyödyntää ja saada tuotemerkkisi lemmikkieläinten ruokaa toimitettavaksi tiloihisi tai asiakkaidesi oviin 48 tunnin kuluessa (48 tunnin toimitus on saatavilla vain Isossa-Britanniassa ja Irlannin tasavallassa).

Lisätietoja viennistä ja logistiikasta on klikkaamalla tästä

Välittömällä 28 päivän luotolla saat joustavuutta hallita talouttasi.

Ymmärrämme kuinka haastava maailmanlaajuinen vienti voi olla. Siksi tarjoamme sinulle omistautuneita monikielisiä asiantuntijoita, jotka hoitavat sinulle tarvittavat vientitodistukset.

Voit aina puhua jollekulle äidinkielelläsi. Monikansallisen joukkueen kanssa ympäri maailmaa voit odottaa saavanne täyden käännöspalvelun.

Sinulle annetaan ainutlaatuinen tilaisuus päästä käsiksi lukuisiin maailmanlaajuisiin yhteyksiin tuotemerkkisi kasvattamiseksi kaikkialla maailmassa.

Kumppanina voit odottaa täyden tietotekniikan tuen GA: lta. Olipa tilausten tekeminen verkossa tai verkkojärjestelmän integrointi meidän järjestelmäämme.

Kumppanina koet tuotemerkillesi tuotettujen elintarvikkeiden tarkimmat laatutarkastukset varmistaaksesi, että tuotteesi täyttää korkeimmat GA-elintarvikkeiden laatustandardit.

Panostamme menestyksesi varmistamiseen. Yksi viimeisimmistä investoinneista on uusi paikan päällä sijaitseva laboratorio, Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja. Sinulle annetaan pääsy uusimpiin laboratorioinnovaatioihin.

Tullessasi kumppaniksi saat välittömän pääsyn maailman hienoimpaan, ainutlaatuiseen Freshtrusion tekniikka ja prosessi, tarjoamalla tuotemerkillesi välittömästi selkeät yleispalvelun tarjoajat markkinoilla. Sinulle annetaan mahdollisuus valita kaikki reseptit monista valikoimistamme tai luoda oma räätälöity ratkaisu.

Voit odottaa paljon kokemusta ja asiantuntemusta ravitsemuksesta GA: ssa. Meillä on yli 30 vuoden kokemus yli 1000 reseptin valmistamisesta, joten meillä on hyvät mahdollisuudet antaa asiantuntija-apua reseptien muotoilusta, jolla on maksimaaliset ravintoedut.

Omistettu ravitsemusterapeutti pyrkii myös tarjoamaan reseptejä, jotka ovat sopusoinnussa brändisi kanssa ja tarjoavat jännittäviä kaupallisia mahdollisuuksia.

Saat markkinointitietoja ja tuotemerkkineuvoja, joiden avulla tuotemerkkisi voi olla ainutlaatuinen asema markkinoilla.

GA: n Partner Brand Marketing -tiimillä on asiantuntemusta strategisen markkinoinnin suunnittelusta yksinkertaisiin päivittäisiin markkinointitoimintoihin auttamaan sinua kasvattamaan brändiäsi.

Voit odottaa, että oma projektitiimi toimittaa projektisi ajoissa, budjetilla ja tarkalleen.

Riippumatta siitä, kuinka pieni tai suuri projekti on, voit aina odottaa samaa poikkeuksellista laatua.