Tapaa johtajatiimimme

Roger Bracewell

Puheenjohtaja

Roger osallistui Millfield-kouluun Somersetissa ja vietti sitten "aukovuotensa" perheviljelyn johtamisen jälkeen, kun maatilan johtaja otti varhaiseläkkeelle siirtymisen. Sitten hän vietti kolme vuotta Royal Agricultural Collegessa opiskellen maaseudun kiinteistöjohtamista, ennen kuin työskenteli nuorena maavälittäjänä Boltonissa.

Vuonna 1984 hän palasi perheyritysten maahuolintaliiketoimintaan ja pätevöityi lainatutkijaksi vuonna 1985. Hän liittyi isäänsä perheviljely- ja maatoimistotoiminnan kumppanina vuonna 1986. Maatalouden yritys alkoi valmistaa kuivaa puristettua lemmikkieläinten ruokaa vuonna 1992. , joka oli vähän ennen Rogerin isän Tom Bracewellin kuolemaa vuonna 1993.

Puheenjohtajana Roger vastaa liiketoiminnan hallinnollisesta puolesta, erityisesti laki-, ympäristö- ja tietotekniikkakehityksestä, sekä maatalouden hoidosta.

Tohtori Andy Kettle

Toimitusjohtaja

Andy aloitti GA Pet Food Partnersin palveluksessa tammikuussa 2012 yhteisenä toimitusjohtajana, joka vastaa valmistuksesta ja logistiikasta. Materiaalitieteiden tohtorin tutkinnon suorittaneella Andyllä on 15 vuoden kokemus FMCG: n tuotannosta pääasiassa elintarvikealalla.

Hän on toiminut erilaisissa työmaahallinnon ja johtotason tehtävissä ja osoittanut huomattavaa menestystä luomalla laihoja ja reagoivia organisaatioita. Hän on 3 tytön ylpeä isä, ja hänen työnsä ulkopuolella harrastukset ovat tennis ja matkailu.

Giles Bracewell

Johtaja

Lancashiressa syntynyt ja kasvatettu Giles on ollut Golden Acresin hallituksessa sen jälkeen muodostus lähes 30 XNUMX vuotta sitten.

Tutkittuaan tilintarkastajaksi hän on viettänyt aikansa vapaa-ajan liiketoiminnassa ennen paluutaan ottamaan aktiivisen roolin GA Pet Food Partnersille. Hyväntekeväisyyden lisäksi hänen etunsa ovat villieläimissä ja luonnonsuojelussa.

Jim Whittingham

Operatiivinen johtaja

Jim liittyi GA Pet Food Partners -yritykseen vuonna 1991 lähdettyään maatalousopistosta. Aluksi hän työskenteli liiketoimintamme maatilalla, mutta lemmikkiruokadivisioonan laajentuessa Jim siirtyi tuotanto- ja operatiiviseen rooliin ja on nyt vastuussa sekä valmistus- että jakelupaikoista.

Vuosien varrella Jimin asema on kasvanut yhtiön kanssa, ja hänet ylennettiin hallitukseen vuonna 2011. Vapaa-ajallaan Jim nauttii pyöräilystä, hiihtämisestä ja perheen pienyrityksen johtamisesta.

Diane Metcalfe

Kustannusjohtaja

Diane liittyi GA: han vuonna 2002, josta hän aloitti tilien ja hallinnon tiimissä. Viime vuosina hän on keskittynyt yksinomaan GA Pet Food Partnersin taloudelliseen hyvinvointiin, ja vuonna 2014 Diane ylennettiin kustannusjohtajaksi vastuualueenaan kulujen ja budjetin hallinta koko yrityksessä.

Diane on GA: n roolinsa lisäksi John Metcalfen vaimo ja ylpeä kahden tyttären äiti. Vapaa -ajallaan Diane viihtyy mielellään ystävien ja perheen kanssa, lukee ja leiriytyy (sään salliessa). Hän on myös paikallisen kylän Beaver Scout -ryhmän omistautunut johtaja.

James Bracewell

EUROOPAN myyntijohtaja

James aloitti työskentelyn GA Pet Food Partnersissa jo varhaisesta iästä lähtien; hän vietti koulu- ja yliopistovapaansa hankkimalla kokemuksia liiketoiminnan eri osista. Valmistuttuaan BSc: stä (Hons) maaseudun maankäytössä vuonna Kuninkaallinen maatalousopisto Vuonna 2012 hän työskenteli useiden kansallisten edustajien parissa ennen kuin palasi kotiin perhetutkimusyritykselle ja pätevöityi lainapäälliköksi.

Perhetilojen ja kiinteistöliiketoiminnan johtaja James muutti GA: han kokopäiväisesti työskennellessään suuressa eläinlääketieteellisessä ryhmässä ja suorittanut MBA-tutkinnon Manchester Business Schoolissa vuonna 2017.

William Bracewell

Tuotanto johtaja

Will Bracewell liittyi GA Pet Food Partnersiin tammikuussa 2012 Meat Kitchen Managerina. Silti hänen yhdistyksensä ulottuu vuoteen 2006.

Will hankki kokemusta sisällä Ekstruusio työskennellessään maisterin tutkinnossaan elintarviketuotannon johtamisessa hankkimalla asiantuntemusta elintarviketurvallisuudesta ja vähärasvaisen valmistuksen periaatteista.

GA-elämän ulkopuolella Will löytyy maatilalta vaimonsa Pippan ja kahden lapsensa Harryn ja Georgen kanssa.

Lois Woods

Myyntijohtaja

Lois Woods liittyi GA Pet Food Partners -yhtiöön huhtikuussa 2019 keskittyen aluksiKumppanimatka”Ennen siirtymistä yritysryhmään heinäkuussa 2019.

Hänellä on runsaasti vähittäiskauppakokemusta, hänellä on useita kenttä- ja ylimmän johdon rooleja sekä Boots & WHSmithissä.

Lois on James Woodsin vaimo ja ylpeä äiti Harrylle ja Freyalle. Hän nauttii ruoanlaitosta, matkustamisesta ja viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa.

John Hewitt

Teknisten palveluiden johtaja

John Hewitt liittyi GA: han vuonna 2017 Partner Brand Marketing Managerina ja jatkoi sitten teknisten palvelujen ryhmän johtamista, joka koostuu markkinoinnista ja suunnittelusta, ravitsemuksesta, Tutkimus & Kehitys ja projektit, ennen kuin hänestä tulee teknisten palveluiden johtaja.

Johnilla on tutkinto markkinoinnista. Hänen taustaansa kuuluu työskentely Nikellä heidän pääkonttorissaan Alankomaissa ja luennoitsija liiketoiminnan johtamisessa Runshaw Business Centerissä. John on ylpeä isä ja nauttii pyöräilystä, telttailusta ja matkustamisesta.