Tapaa johtajatiimimme

Roger Bracewell

Puheenjohtaja

Roger osallistui Millfield-kouluun Somersetissa ja vietti sitten "aukovuotensa" perheviljelyn johtamisen jälkeen, kun maatilan johtaja otti varhaiseläkkeelle siirtymisen. Sitten hän vietti kolme vuotta Royal Agricultural Collegessa opiskellen maaseudun kiinteistöjohtamista, ennen kuin työskenteli nuorena maavälittäjänä Boltonissa.

Vuonna 1984 hän palasi perheyritysten maahuolintaliiketoimintaan ja pätevöityi lainatutkijaksi vuonna 1985. Hän liittyi isäänsä perheviljely- ja maatoimistotoiminnan kumppanina vuonna 1986. Maatalouden yritys alkoi valmistaa kuivaa puristettua lemmikkieläinten ruokaa vuonna 1992. , joka oli vähän ennen Rogerin isän Tom Bracewellin kuolemaa vuonna 1993.

Puheenjohtajana Roger vastaa liiketoiminnan hallinnollisesta puolesta, erityisesti laki-, ympäristö- ja tietotekniikkakehityksestä, sekä maatalouden hoidosta.

Tohtori Andy Kettle

Toimitusjohtaja

Andy aloitti GA: n tammikuussa 2012 yhteisenä toimitusjohtajana, joka vastaa valmistuksesta ja logistiikasta. Materiaalitieteiden tohtorin tutkinnon suorittaneella Andyllä on 15 vuoden kokemus FMCG: n tuotannosta pääasiassa elintarvikealalla.

Hän on toiminut erilaisissa työmaahallinnon ja johtotason tehtävissä ja osoittanut huomattavaa menestystä luomalla laihoja ja reagoivia organisaatioita. Hän on 3 tytön ylpeä isä, ja hänen työnsä ulkopuolella harrastukset ovat tennis ja matkailu.

Giles Bracewell

Johtaja

Lancashiressa syntynyt ja kasvatettu Giles on ollut Golden Acresin hallituksessa sen perustamisesta lähtien noin 20 vuotta sitten.

Tutkittuaan tilintarkastajaksi hän on viettänyt aikansa vapaa-ajan liiketoiminnassa ennen paluuta aktiiviseen rooliin GA: ssa. Hyväntekeväisyyden lisäksi hänen etunsa ovat villieläimissä ja luonnonsuojelussa.

Jim Whittingham

Operatiivinen johtaja

Jim liittyi GA: han vuonna 1991 lähdettyään maatalousopistosta. Aluksi hän työskenteli liiketoimintamme maatilalla, mutta lemmikkiruokadivisioonan laajentuessa Jim siirtyi tuotanto- ja operatiiviseen rooliin ja on nyt vastuussa sekä valmistus- että jakelupaikoista.

Vuosien mittaan Jimin asema on kasvanut yhtiön kanssa ja hänet ylennettiin hallitukseen vuonna 2011. Vapaa-ajallaan Jim nauttii pyöräilystä, hiihtämisestä ja perheen pienyrityksen johtamisesta.

Diane Metcalfe

Kustannusjohtaja

Diane liittyi GA: han vuonna 2002, jolloin hän aloitti Tilit ja hallinto -tiimissä. Viime vuosina hän on keskittynyt yksinomaan GA Pet Food Partnersin taloudelliseen hyvinvointiin, ja vuonna 2014 Diane ylennettiin kustannusjohtajaksi vastuualueenaan kulujen ja budjetin hallinta koko yrityksessä.

GA-roolinsa lisäksi Diane on Johnin vaimo ja ylpeä äiti kahdelle tyttärelle. Vapaa-ajallaan Diane viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa, lukemista ja telttailua (sään salliessa). Hän on myös omistautuneen paikallisen Beaver Scout -ryhmänsä johtaja.

James Bracewell

Kansainvälinen myyntijohtaja

James alkoi työskennellä GA: ssa jo varhaisesta iästä lähtien; hän vietti koulu- ja yliopistovapaansa hankkimalla kokemuksia liiketoiminnan eri osista. Valmistuttuaan BSc: stä (Hons) maaseudun maankäytössä Kuninkaallisessa maatalousopistossa vuonna 2012, hän työskenteli useissa kansallisissa edustajissa ennen paluutaan kotiin perhekyselyyritykselle ja pätevöitynyt tilintarkastajaksi.

Perhetilojen ja kiinteistöliiketoiminnan johtaja James muutti GA: han kokopäiväisesti työskennellessään suuressa eläinlääketieteellisessä ryhmässä ja suorittanut MBA-tutkinnon Manchester Business Schoolissa vuonna 2017.

William Bracewell

Tuotanto johtaja

Will Bracewell liittyi GA: han Meat Kitchen Managerina tammikuussa 2012, mutta hänen yhdistyksensä ulottuu vuoteen 2006, jolloin hän sai kokemusta puristamisesta työskennellessään maisterin tutkinnossaan elintarviketuotannon johtamisessa, hankkimalla asiantuntemusta elintarviketurvallisuuden ja kevyen valmistuksen periaatteista.

GA-elämän ulkopuolella Will löytyy maatilalta vaimonsa Pippan ja kahden lapsensa Harryn ja Georgen kanssa.

Lois Woods

Yritysten myyntijohtaja

Lois Woods liittyi GA: han huhtikuussa 2019 keskittyen alun perin "Partner Journey" -ohjelmaan, ennen kuin siirtyi yritysryhmään heinäkuussa 2019. Hänellä on runsaasti vähittäiskaupan kokemusta, sillä hänellä on erilaisia ​​kenttä- ja ylimmän johdon rooleja sekä Boots & WHSmithissä .

Lois on Jamesin vaimo ja ylpeä äiti Harrylle ja Freyalle. Hän nauttii ruoanlaitosta, matkustamisesta ja viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa.

John Hewitt

Teknisten palveluiden johtaja

John Hewitt liittyi GA: han vuonna 2017 Partner Brand Marketing Managerina ja jatkoi sitten teknisten palvelujen ryhmän johtamista, joka koostuu markkinoinnista ja suunnittelusta, ravitsemuksesta, tutkimuksesta ja kehityksestä sekä projekteista ennen kuin hänestä tuli teknisen palvelun johtaja.

Johnilla on tutkinto markkinoinnista ja hänen taustansa sisältää työskentelyn Nikellä heidän pääkonttorissaan Alankomaissa sekä luennoitsijana Runshaw Business Centerin liiketaloudessa. John on ylpeä isä ja nauttii pyöräilystä, telttailusta ja matkustamisesta.