Tapaa johtajatiimimme

Roger Bracewell

Puheenjohtaja

Roger osallistui Millfield-kouluun Somersetissa ja vietti sitten "aukovuotensa" perheviljelyn johtamisen jälkeen, kun maatilan johtaja otti varhaiseläkkeelle siirtymisen. Sitten hän vietti kolme vuotta Royal Agricultural Collegessa opiskellen maaseudun kiinteistöjohtamista, ennen kuin työskenteli nuorena maavälittäjänä Boltonissa.

Vuonna 1984 hän palasi perheyritysten maahuolintaliiketoimintaan ja pätevöityi lainatutkijaksi vuonna 1985. Hän liittyi isäänsä perheviljely- ja maatoimistotoiminnan kumppanina vuonna 1986. Maatalouden yritys alkoi valmistaa kuivaa puristettua lemmikkieläinten ruokaa vuonna 1992. , joka oli vähän ennen Rogerin isän Tom Bracewellin kuolemaa vuonna 1993.

Puheenjohtajana Roger vastaa liiketoiminnan hallinnollisesta puolesta, erityisesti laki-, ympäristö- ja tietotekniikkakehityksestä, sekä maatalouden hoidosta.

DR. Andy Kettle

Toimitusjohtaja

Andy liittyi GA Pet Food Partners tammikuussa 2012 yhteisenä toimitusjohtajana vastuualueenaan valmistus ja logistiikka. Materiaalitieteen tohtori Andylla on 15 vuoden kokemus FMCG-tuotannosta, pääasiassa elintarvikealalta.

Hän on toiminut erilaisissa työmaahallinnon ja johtotason tehtävissä ja osoittanut huomattavaa menestystä luomalla laihoja ja reagoivia organisaatioita. Hän on 3 tytön ylpeä isä, ja hänen työnsä ulkopuolella harrastukset ovat tennis ja matkailu.

Giles Bracewell

Johtaja

Lancashiressa syntynyt ja kasvatettu Giles on ollut Golden Acresin hallituksessa sen jälkeen muodostus lähes 30 XNUMX vuotta sitten.

Saatuaan Chartered Surveyorin pätevyyden, hän on viettänyt aikansa vapaa-ajan parissa ennen kuin palasi ottamaan aktiivisen roolin GA Pet Food Partners. Hyväntekeväisyyksien lisäksi hänen kiinnostuksen kohteet ovat Wildlife & Conservation.

Jim Whittingham

Operatiivinen johtaja

Jim liittyi GA Pet Food Partners vuonna 1991 erottuaan Agricultural Collegesta. Aluksi hän työskenteli liiketoimintamme maatilapuolella, mutta lemmikkieläinten ruokadivisioonan laajentuessa Jim siirtyi tuotanto- ja operatiiviseen rooliin ja on nyt vastuussa sekä valmistus- että jakelupisteistä.

Vuosien varrella Jimin asema on kasvanut yhtiön kanssa, ja hänet ylennettiin hallitukseen vuonna 2011. Vapaa-ajallaan Jim nauttii pyöräilystä, hiihtämisestä ja perheen pienyrityksen johtamisesta.

Diane Metcalfe

Kustannusjohtaja

Diane liittyi GA:hen vuonna 2002, jossa hän aloitti tilit ja hallinto -tiimissä. Viime vuosina hän on keskittynyt yksinomaan taloudelliseen hyvinvointiin GA Pet Food Partners, ja vuonna 2014 Diane ylennettiin kustannusjohtajaksi, jonka tehtävänä oli hallita kustannuksia ja budjettia koko yrityksessä.

Diane on GA: n roolinsa lisäksi John Metcalfen vaimo ja ylpeä kahden tyttären äiti. Vapaa -ajallaan Diane viihtyy mielellään ystävien ja perheen kanssa, lukee ja leiriytyy (sään salliessa). Hän on myös paikallisen kylän Beaver Scout -ryhmän omistautunut johtaja.

James Bracewell

Myyntijohtaja

James aloitti työskentelyn klo GA Pet Food Partners varhaisesta iästä lähtien; hän vietti koulu- ja yliopistolomansa hankkien kokemusta liiketoiminnan eri osista. Valmistuttuaan BSc(Hons) maaseudun maankäytöstä klo Kuninkaallinen maatalousopisto Vuonna 2012 hän työskenteli useiden kansallisten edustajien parissa ennen kuin palasi kotiin perhetutkimusyritykselle ja pätevöityi lainapäälliköksi.

Perhetilojen ja kiinteistöliiketoiminnan johtaja James muutti GA: han kokopäiväisesti työskennellessään suuressa eläinlääketieteellisessä ryhmässä ja suorittanut MBA-tutkinnon Manchester Business Schoolissa vuonna 2017.

William Bracewell

Tuotanto johtaja

Will Bracewell liittyi GA Pet Food Partners tammikuussa 2012 lihakeittiön päällikkönä. Silti hänen yhdistyksensä ulottuu vuoteen 2006.

Will hankki kokemusta sisällä Ekstruusio työskennellessään maisterin tutkinnossaan elintarviketuotannon johtamisessa hankkimalla asiantuntemusta elintarviketurvallisuudesta ja vähärasvaisen valmistuksen periaatteista.

GA-elämän ulkopuolella Will löytyy maatilalta vaimonsa Pippan ja kahden lapsensa Harryn ja Georgen kanssa.

Georgina Sims-Stirling

Viestintäjohtaja

Georgina Sims-Stirling on ollut mukana GA Pet Food Partners 10 vuoden ajan alkaen Field Account Managerina Kaakkois-alueella ja viime aikoina Partner Experience Managerina, joka hallinnoi digitaalista muutosta GA:ssa.

Georgina on Chartered Institute of Marketingin jäsen ja toivoo saavansa täysin Chartered ensi vuonna ja saavansa Fellow-jäsenyyden. Hän on myös suorittanut B2B-digitaalimarkkinoinnin jatkotutkinnon vuonna 2020 ja aikoo suorittaa MBA-tutkinnon brändinhallinnasta.

Hän on Women in Businessin intohimoinen kannattaja ja useiden tukiverkostojen jäsen.

GA:n ulkopuolella Georgina nauttii jokaisesta vapaa-ajasta nuoren perheensä ja borderterrierinsä Dottyn kanssa.

John Hewitt

Teknisten palveluiden johtaja

John Hewitt liittyi GA:hon vuonna 2017 Partner Brand Marketing Managerina ja siirtyi sitten johtamaan teknisten palveluiden tiimiä, joka koostuu markkinoinnista ja suunnittelusta, ravitsemus-, Tutkimus & Kehitys ja projektit, ennen kuin hänestä tulee teknisten palveluiden johtaja.

Johnilla on tutkinto markkinoinnista. Hänen taustaansa kuuluu työskentely Nikellä heidän pääkonttorissaan Alankomaissa ja luennoitsija liiketoiminnan johtamisessa Runshaw Business Centerissä. John on ylpeä isä ja nauttii pyöräilystä, telttailusta ja matkustamisesta.