Vienti ja logistiikka 400,000 neliömetrin jakelukeskus Yksi pussi useisiin astioihin Vienti yli 50 maahan maailmanlaajuisesti MyBox Delivery Vienti ja logistiikka 400,000 neliömetriä Jakelukeskus Yksi pussi useisiin astioihin Vienti yli 50 maahan maailmanlaajuisesti MyBox Delivery Vienti ja logistiikka 400,000 neliömetriä Jakelukeskus Yksi pussi useisiin astioihin Vienti yli 50 maahan maailmanlaajuisesti MyBox Delivery

GA: lla on 400,000 XNUMX neliömetrin jakelukeskus, ja se voi helposti tallentaa ja jakaa lemmikkiruokasi missä tahansa määrin mihin tahansa määränpäähän.

Monet lemmikkieläinten ruokamerkit ovat niin hyvin integroituneet GA: han, että heillä on ollut huomattavia säästöjä, kumppaneiden ei tarvitse investoida omaan varastoonsa tai kaupalliseen omaisuuteensa.

Monet yhteistyökumppaneistamme eivät edes käsittele varastojaan, joten ensimmäistä kertaa he näkevät ruokansa, kun se on myynnissä lemmikkikaupassa. Tämä tarkoittaa, että kumppanina GA: n kanssa kumppanimme voivat harjoittaa erittäin vähäistä liiketoimintaa keskittyen myynti- ja markkinointitoimintoihinsa pitäen samalla yleiskustannuksensa minimissä.

Valmiiden tuotteiden varastointi on usein tärkeä kysymys tuotemerkkien omistajille, etenkin uusille yrityksille tai silloin, kun toimituksia vaaditaan aikataulussa. Uusi GA-jakelukeskus tarjoaa GA-kumppaneille entistä enemmän joustavuutta omistamalla 400,000 61 neliömetrin modernilla yksiköllä, josta on suorat moottoritieyhteydet sekä M6: een että M28,000: een. XNUMX XNUMX kuormalavavarastossa käytetään tietokoneohjattua varastojärjestelmää, joka yhdistää sekä valmistuksen että jakelun. Tämä ainutlaatuinen järjestelmä takaa kaikkien tuotteiden täydellisen jäljitettävyyden.

SLIDE Viemme yli 50 maahan maailmanlaajuisesti

SLIDE Globaali vienti Ymmärrämme kuinka haastava maailmanlaajuinen vienti voi olla. Siksi tarjoamme sinulle omistautuneita monikielisiä asiantuntijoita, jotka hoitavat sinulle tarvittavat vientitodistukset. Sinulle annetaan ainutlaatuinen tilaisuus päästä käsiksi lukuisiin maailmanlaajuisiin yhteyksiin tuotemerkkisi kasvattamiseksi kaikkialla maailmassa. Voit aina puhua jollekulle äidinkielelläsi. Monikansallisen joukkueen kanssa ympäri maailmaa voit odottaa ammattitaitoista palvelua.

Meillä on omistautuneita sisäisiä tilinhoitajia ja kenttätilien johtajia useille maille ympäri maailmaa, mukaan lukien Ranska, Saksa, Italia, Puola, Portugali, Japani, Espanja, Ruotsi ja Alankomaat. Tilinhoitajamme puhuvat sujuvasti omaa kieltään äidinkielenään ja työskentelevät kanssasi varmistaaksemme sujuvan matkan alusta loppuun.

Jakelukeskuksen tosiasiat

 • 28,000 kuormalavat

  Arvioitu määrä, jonka jakelukeskus voi pitää kerralla

 • Kaksi miljoonaa pussia lemmikkieläinten ruokaa

  Jakelukeskusten arvioitu kapasiteetti.

 • 10.2 metriä

  Telineemme ylimmän palkin korkeus. Haarukkahissimme käyttävät kameroita ohjaamaan kuljettajan oikeaan asentoon.

 • 20,000

  20,000 tarraa painetaan viikossa

 • 40 lastauspaikkaa.

  36 lastauslaituria telakointitasoilla ja 4 lastauspaikkaa ryhmäkuljetuksiin ja sivukuormiin.

 • 58 käytävää

  Jakelukeskuksessamme on 58 käytävää pinottavia hyllyjä.

 • 150 mailia (241km)

  Keskimääräinen etäisyys, jonka kukin haarukkamme nostaa päivittäin jakelukeskuksen ympärillä.

 • 200 kuorma-autoa

  Keskimääräinen kuorma-autojen määrä viikoittain jakelukeskuksemme mukaan lukien omat toimitukset.

 • Viemme 50 maahan

  Kaikkein pohjoisin on Islanti, kaikkein itään on Japani, eteläisin on Uusi-Seelanti ja kaikkein länteen on Guadeloupe.

 • 3000 tarraa

  Jakelukeskuksessa päivittäin käytetty keskimääräinen kumppanimerkintöjen määrä

 • Puhtaampi ja terveempi.

  Jakelukeskuksemme käyttää sähkötrukkeja melun ja saasteiden minimoimiseksi. Meillä on 10 Altet PLP200 -ajoa moottorikäyttöisillä pumppuautoilla, 5 Toyota RRE200-työntömastotrukkia ja 4 Briggs Electric Countrebalance -trukkitrukkia. Kaikki paristojen vaihdolla.

MyBox Delivery

Yrityksen hoitaminen on haastavaa ja aikaa on rajoitetusti. GA: ssa pyrimme helpottamaan elämääsi tarjoamalla sinulle enemmän joustavuutta ja enemmän hallintaa. Käyttämällä online-tilausjärjestelmääsi voit tehdä tilauksia sinulle sopivana ajankohtana. MyBox Delivery on nopea ja kätevä palvelumme, jonka avulla voit tilata vain yhden pussin ja lähettää sen mihin tahansa valitsemaasi kohteeseen, myös suoraan asiakkaidesi oviin *.

Sinä hallitset kaikkea viestintää asiakkaasi kanssa. He voivat ottaa yhteyttä puhelimitse, myymälässä tai verkossa, mutta GA ei koskaan puhu asiakkaasi kanssa, eikä laatikkosi näytä mitään GA: sta peräisin olevaa kirjeenvaihtoa.

* 48 tunnin toimitus on saatavilla vain Isossa-Britanniassa ja Irlannin tasavallassa.

Lue lisää MyBox-toimituksesta

Kollegan valokeila: Haastattelu Darren Swiftin kanssa

Kuinka kauan olet työskennellyt GA: ssa?

Tähän mennessä seitsemäntoista vuotta urakehityksen jälkeen Royal Corps of Signals and Her Majestiesin vankilapalvelussa. Aloitin GA: n kanssa tehtaalla pakkauslinjalla, sitten muutin kauppoihin, jotka lataivat ajoneuvoja ja yleisiä varastointitehtäviä. Minusta tuli R2-jakelukeskuksen päällikkö huhtikuussa 2011 ja D2-jakelukeskuksesta joulukuussa 2016. Rooli voi olla toisinaan erittäin haastava, mutta antaa erinomaisen työtyytyväisyyden, ja olen onnekas työskennellessäni upean tiimin kanssa.

Mitkä ovat suurimmat muutokset varasto- / logistiikkainvestoinneissa ja parannuksissa?

Tärkein muutos, jonka olen nähnyt, on toiminnan laajuus aina Plocks Farmin vanhojen rakennusten lastaamisen alkuajoista lähtien kourallisille asiakkaille kahteen tarkoitukseen rakennettuun erilliseen jakelukeskukseen sadoille asiakkaille ympäri maailmaa. GA: lla on nyt joustavuutta ja valmiuksia tyydyttää nykyiset ja tulevat kumppaniemme varastointivaatimukset. Myös tekniikassa on tapahtunut merkittäviä muutoksia, ja nyt käytämme joitain kehittyneimpiä automaatioita.

Missä näet kasvun ja keskittymisen tulevina kuukausina / vuosina?

MyBox Delivery on yksi liiketoiminta-alue, joka kasvaa jatkuvasti sekä kotimaassa että ulkomailla. Olemme tehneet merkittävän investoinnin varmistaaksemme, että pystymme selviytymään kumppaneidemme kasvusta ja tulevista tarpeista. Laajentuminen muiden maiden markkinoille on myös kasvava potentiaali nykyisten kotimaisten kumppaneiden kasvun rinnalla.

Mitkä ovat tärkeimmät edut, joita kumppanit voivat saada varasto- / logistiikkapalvelustamme?

Tuotevalikoimamme, joka sisältää jopa 28,000 1 kuormalavaa, antaa kumppaneillemme mielenrauhan, että he voivat tilata mitä tahansa yhdestä pussista useisiin täyskuormiin, jotka voidaan lähettää mihin tahansa määränpäähän maailmanlaajuisesti. Riippumatta siitä, onko kumppani pieni riippumaton lemmikkikauppa tai suuri monikansallinen yritys, tarjoamme kaikille samoja palvelutasoja.

Darren Swift

Varasto- ja jakelukeskuksen johtaja