Avoimet työpaikat GA Pet Food Partnersissa.

Asiantuntemuksesi - Menestyksemme. Liity GA-tiimiin.

GA Pet Food Partners -yrityksessä olemme sitoutuneet investoimaan tulevaisuuteen. Valmistusinnovaatioista kumppaneidemme jatkuvaan tukeen. GA: n kestävän tulevaisuuden kehittämiseksi meillä on työpaikkoja lahjakkaille ihmisille, jotka haluavat liittyä perheeseemme.

GA Pet Food Partnersin tehtävänä on valmistaa ja toimittaa maailman hienointa lemmikkieläinten ruokaa. 2,000 kumppanimerkkimme ympäri maailmaa pyrimme vastaamaan vaatimuksiin ja ylittämään odotukset. Organisaation perusarvot ovat laatu, innovaatio ja rehellisyys; nämä arvot ovat upotettuina koko yritykseen ja ovat luontaisia ​​kaikelle, mitä teemme.

Yhtiön asiantuntemus ja jatkuva panostus innovatiiviseen t & k-toimintaan tuo uutta tuotekehitystä, jonka kumppanimerkit voivat tarttua ja viedä markkinoille valtavasti menestyksekkäästi. Perheyrityksenä GA on kasvanut valtavasti viime vuosina, ja etsimme kunnianhimoisesti kohti edelleen laajaa kasvua.

GA Pet Food Partnersilla olemme ylpeitä siitä, että meillä on monipuolinen ja monikulttuurinen tausta kollegoiden kanssa, jotka liittyvät GA-perheeseen kaikkialta maailmasta. GA haluaa kuitenkin myös rekrytoida paikallisia lahjakkuuksia tukemaan paikallista yhteisöä ja antamaan mahdollisuuksia luoteeseen asuville ihmisille. GA toivottaa tervetulleeksi uudet ihmiset, joilla on halu tehdä muutoksia ja työn etiikka.

Jos olet kiinnostunut tulemaan osaksi GA-tiimiä, kutsumme sinut lähettämään nykyisen ansioluettelosi HR-rekrytointimestarillemme recruitment@ga-petfoodpartners.co.uk, sekä lyhyt kuvaus etsimäsi roolista.

Älä työvoiman rekrytointitoimistoja, otamme yhteyttä niihin, joita haluamme käyttää.

GA Pet Food Partners on Yhtäläiset mahdollisuudet että Ikä positiivinen Työnantaja. Ehdokkaiden on oltava oikeutettuja asumaan ja työskentelemään Isossa-Britanniassa. Seuraavia tehtäviä mainostetaan sisäisesti ja ulkoisesti.

Parhaiden yritysten katsottavissa oleva palkinto

GA Pet Food Partners on ylpeä saadessaan Parhaiden yritysten katsottavissa oleva palkinto. B-Heard -tutkimus kutsuu kollegoitamme antamaan 70 lausuntoa heidän hyvinvoinnistaan, palkastaan ​​ja eduistaan, henkilökohtaisesta kasvustaan, tiimistä, johtajuudesta ja paljon muuta. Se pisteytetään seitsemän pisteen asteikolla, joka mahdollistaa vivahteikkaammat vastaukset kuin sovittu / eri mieltä -malli tai viiden pisteen asteikko. Tämä yhdistettynä parhaiden yritysten ainutlaatuiseen kahdeksan tekijän malliin antaa GA: lle jäsennellyn ja tarkan käsityksen kollegojemme tunteista. B-Heard -tutkimus on ehdottoman luottamuksellinen, joten kollegamme voivat antaa rehellisiä vastauksia pelkäämättä kostoa.

Kun kysely on valmis, GA saa parhaan yrityksen indeksin (BCI) pistemäärän, joka mittaa sitoutumista työpaikalle. Jos BCI-pisteet ovat riittävän korkeat, GA ansaitsee akkreditoinnin. One to Watch on erityisasema, joka myönnetään organisaatioille, joissa sitoutuminen työpaikalla osoittaa lupaavia tulevaisuuden merkkejä. One to Watch -tilan saavuttaminen vaatii vähintään 600 BCI-pistemäärän ja heijastaa organisaatioita, joilla on 'hyvä' sitoutuminen työpaikalla.

Runshaw Collegen työnantajakumppanuuslautakunta

Osana sitoumustaan ​​työskennellä yhteistyössä oppilaitosten kanssa lähialueidensa läheisyydessä, GA Pet Food Partners ilmoittaa mielellään liittyvänsä työnantajakumppanuuslautakuntaan (EPB). Runshaw College.

Sekä Leylandissa että Chorleyssä sijaitsevilla kampuksilla Runshaw College on tarjonnut erinomaista opetusta ja oppimista vuodesta 1974 sekä tarjoanut poikkeuksellista pastoraalista hoitoa. Tämän seurauksena opiskelijoilla on pääsy monenlaisiin mahdollisuuksiin ja kokemuksiin kehittää taitoja, jotka valmistavat heitä täysin korkeakoulutukseen ja työllistymiseen.

EPB perustettiin varmistamaan, että korkeakoulu tarjoaa jatkossakin kursseja ja oppisopimuskoulutusta, jotka edistävät opiskelijoita ja vastaavat tulevaisuuden työmarkkinoiden vaatimuksiin. Runshaw työskentelee GA: n kaltaisten työnantajien kanssa yhteisön sydämessä, useilla aloilla, jotka voivat kertoa heille alastaan, tulevista osaamistarpeista, osaamisvajeista ja mahdollisuuksista. Työnantajat yhdistävät ammatillisen panoksen näillä alueilla hyödyntävät Runshawin tulevia opetussuunnitelmia. Uusia kursseja ja oppisopimusohjelmia tutkitaan ja hankitaan näiden tietojen avulla, jolloin Runshaw voi tarjota parhaan mahdollisen tarjouksen opiskelijoilleen.

EPB: n tarkoitus on:

 • Jakaa tärkeitä toimialatietoja
 • Tunnista tulevaisuuden kysyntä ja osaamisvaje
 • Paranna opetussuunnitelmaa ja ohjelmia: Sixth Form College, Adult College & Apprenticeships
 • Anna opetussuunnitelman tarkoitus ja ehdota muutoksia havaintoihin

Olen iloinen siitä, että GA Pet Food Partnersista on tullut Runshaw Collegen työnantajakumppanuuslautakunnan jäsen. Olemme ylpeitä voidessamme työskennellä läheisessä yhteistyössä monien työnantajien kanssa, jotta voimme täysin ymmärtää alueemme tulevaisuuden osaamistarpeet ja vastata niihin. Työnantajakumppanimme parantavat ja luovat opetussuunnitelman siten, että kaikki opiskelijamme (olivatpa he nuoria, aikuisia tai oppisopimuskoulutuksessa olevia) ovat hyvin valmistautuneita rooliinsa tulevassa työvoimassa.

Clare Russell

Pääjohtaja ja toimitusjohtaja, Runshaw College

Aikataulutusapuri

 • Kilpailukykyinen palkka kokemuksesta riippuen
 • Tämä viesti on kokopäiväinen ja aukioloajat ovat maanantaista perjantaihin klo 08.00–5.00
 • Automaattisen ilmoittautumisen eläkemaksut ja kuolema työsuhde-etuuksissa
 • Pääsy työkierrosta -toimintoon
 • Vuosittaiset perheen hauskat päivät ja joulujuhlat
Lähetä nykyinen ansioluettelo ja saatekirje sekä tiedot mahdollisista palkoista ja saatavuudesta osoitteeseen
recruitment@ga-petfoodpartners.co.uk

Päättymispäivä: pe 08/10/2021

Hakuaika päättyy perjantaina 8. lokakuuta 2021, mutta se voidaan sulkea aikaisemmin, jos hakemuksia on riittävästi. hakijoita kannustetaan hakemaan mahdollisimman pian pettymysten välttämiseksi. GA Pet Food Partners on yhtäläisten mahdollisuuksien ja ikäpositiivisten työnantajien ehdokkaiden on voitava asua ja työskennellä Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Rooli:

Meillä on loistava tilaisuus WMS Schedulerille liittyä kasvavaan logistiikkaosastoomme. Tämä asema olisi jännittävä tilaisuus liittyä tuotantosuunnittelutiimiimme ajoitusavustajana. Tehtävä perustuu tuotantolaitoksemme Brethertoniin. Tämä on toimistopohjainen rooli. Tehtävä on monipuolinen ja sisältää seuraavat tehtävät:

 • Yhteydenpito myyntiosastoon asiakkaiden vaatimusten määrittämiseksi
 • Yhden tai useamman tuotteen tuotannon työnkulun koordinointi
 • Suunnittelemalla ja priorisoimalla toimintoja maksimaalisen suorituskyvyn ja vähimmäisviiveen varmistamiseksi
 • Varmista, että tuotantolinjoilla ei ole loppumassa töitä
 • Käsittele ongelmia, kun niitä ilmenee, tavoitteena mahdollisimman vähäinen häiriö
 • Ajoitetun työn tarkkuuden varmistamiseksi asiakkaan tilausvaatimusten ja myynnin ja käytön suunnittelun varastojen mukaan
 • Suunnittele tilauksia eri osastoille

Ehdokas:

Menestynyt hakija on tietokonelukutaitoinen ja pystyy työskentelemään nopeatempoisessa ympäristössä. Heidän on osoitettava kykynsä selviytyä ajoittain paineen alla ja käyttää oma -aloitteisuuttaan tarvittaessa.  

Essential:

 • Hyvät kommunikointitaidot sekä suullisesti että kirjallisesti
 • Hyvä Excelin ja tietojen syöttämisen tuntemus
 • Sinun on voitava työskennellä omasta aloitteestasi, paineen alaisena ja noudattaa tiettyjä määräaikoja
 • Hänellä on oltava organisatoriset taidot ja kyky hallita tehokkaasti lyhyen ja pitkän aikavälin aikatauluja ennustamalla volyymikysyntää nopeassa muutosympäristössä
 • Vahvat matemaattiset taidot ja huomiota yksityiskohtiin
 • Joustava työskentelytapa jokapäiväisen työmäärän suorittamiseksi

toivottavaa:

 • Kyky työskennellä tiimissä ja itsenäisesti

Digitaalisen markkinoinnin johtaja

 • Tämän roolin palkka on 20,500 22,500–XNUMX XNUMX puntaa iästä ja kokemuksesta riippuen
 • Tämä viesti on kokopäiväinen ja aukioloajat ovat maanantaista perjantaihin klo 08.00–5.00
 • Automaattisen ilmoittautumisen eläkemaksut ja kuolema työsuhde-etuuksissa
 • Pääsy työkierrosta -toimintoon
 • Vuosittaiset perheen hauskat päivät ja joulujuhlat
Lähetä nykyinen ansioluettelo ja saatekirje sekä tiedot mahdollisista palkoista ja saatavuudesta osoitteeseen
recruitment@ga-petfoodpartners.co.uk

Päättymispäivä: ma 04/10/2021

Hakuaika päättyy maanantaina 4. lokakuuta 2021, mutta se voidaan sulkea aikaisemmin, jos hakemuksia on riittävästi. hakijoita kannustetaan hakemaan mahdollisimman pian pettymysten välttämiseksi. GA Pet Food Partners on yhtäläisten mahdollisuuksien ja ikäpositiivisten työnantajien ehdokkaiden on voitava asua ja työskennellä Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Rooli:

Chorleyssä sijaitsevassa pääkonttorissamme sijaitsevassa digitaalisen markkinoinnin johtajan kumppanuuskokemusosastossamme on avoin paikka. Valittu hakija vastaa digitaalisen sisällön hallinnasta ja viestinnän koordinoinnista eri kanavien kautta.

Velvollisuuksia ovat muun muassa:

 • Tunnistaa ja kehittää kiinnostavaa sisältöä, jota voidaan käyttää GA: n viestintäkanavissa ja pääasiassa kumppanialustallamme, ja tarjota kumppaneillemme tietoa ja koulutusta tuotteistaan ​​ja kaikista myynninedistämismahdollisuuksista.
 • Seuraa kaikkien kanavien sisällön kommentteja ja raportoi niistä sovitulla tavalla 
 • Elokuvan koordinointi ja organisointi digitaalisen sisällön tuottajille
 • Hallinnoimme ja koordinoimme digitaalisia alustojamme-YouTube, Partner Platform ja LinkedIn
 • Avustaminen kumppaniportaalin hallinnossa ja tiiviissä yhteistyössä digitaalisen hallinnoijan kanssa
 • Monikielisen sisältöstrategian hallitseminen kaikilla seitsemällä markkinalla käyttäen sovittua taktiikkaa kullakin alueella samalla kun varmistetaan kulttuuriset näkökohdat ja etiketti
 • Auttaa kehittämään digitaalista sisältösuunnitelmaa sekä Team GB: lle että Team Europelle
 • Videokierroksen ja kumppanialustavideoiden YouTube -analytiikan seuranta
 • Analyyttisten tietojen ja analyysin käyttäminen raportoidaksesi Digital Experience Managerille
 • Mailchimp/sähköpostiviestinnän koordinointi kullekin alueelle kumppanikokemusta varten
 • Noudatetaan ja avustetaan kumppanikokemuksen digitaalisen omaisuudenhallinnan ja brändityylien suuntaviivojen noudattamisessa ja GA Corporate -brändin ohittamisessa
 • Yhteydenpito ja tiivis yhteistyö urakoitsijoiden, virastojen ja GA: n oman markkinointiosaston kanssa.

Ehdokas:

Menestynyt hakija on tietokonelukutaitoinen ja pystyy työskentelemään nopeatempoisessa ympäristössä. Heidän on osoitettava kykynsä selviytyä ajoittain paineen alla ja käyttää oma -aloitteisuuttaan tarvittaessa. Markkinointikokemus tai asianmukainen koulutus on toivottavaa, mutta halu oppia intohimolla markkinointiin on tärkeämpää.

Essential:

 • Hyvä Microsoft Officen tuntemus
 • Hyvät ajanhallintataidot
 • Hyvä organisointitaito
 • Halu oppia
 • Kyky työskennellä tiimissä ja itsenäisesti
 • Halukas ottamaan vastaan ​​mahdollisesti tarvittavaa koulutusta

toivottavaa:

 • Markkinointitutkinto
 • YouTuben tuntemus
 • Google Analyticsin tuntemus

Power Wash -toiminto

 • Alkuperäinen palkka on 29,269 30,452 puntaa, joka mahdollisesti nousee XNUMX XNUMX puntaan edistyessäsi osastolla.
 • Du Pont -vaihtomallit (katso yksityiskohdat työnkuvauksen alta)
 • Automaattisen ilmoittautumisen eläkemaksut ja kuolema työsuhde-etuuksissa
 • Pääsy työkierrosta -toimintoon
 • Vuosittaiset perheen hauskat päivät ja joulujuhlat
Lähetä nykyinen ansioluettelo ja saatekirje sekä tiedot mahdollisista palkoista ja saatavuudesta osoitteeseen
recruitment@ga-petfoodpartners.co.uk

Päättymispäivä: la 25

Hakuaika päättyy perjantaina 24. joulukuuta 2021, mutta se voidaan sulkea aikaisemmin, jos hakemuksia on riittävästi. hakijoita kannustetaan hakemaan mahdollisimman pian pettymysten välttämiseksi. GA Pet Food Partners on yhtäläisten mahdollisuuksien ja ikäpositiivisten työnantajien ehdokkaiden on voitava asua ja työskennellä Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Rooli:

IBC -pihallamme on loistava tilaisuus Power Wash -operaattorille liittyä tiimiin Plocksin maatilalla.

Velvollisuuksia ovat muun muassa:

 • Voidaan pestä IBC: t, DOLAVit ja tehdaslaitteet sekä sisällä että ulkona sovitun hygieniastandardin mukaisesti
 • Toimittaa puhtaita IBC- ja DOLAV -laitteita lihakeittiön tuotantoon, IBC Yard -toimituksiin ja ulkopuolisiin kokoelmiin
 • Varmistetaan, että työalue pidetään puhtaana ja siistinä ottamalla käyttöön "puhdas kun menet" -asenne
 • Huolehtia yrityksen laitteista suorittamalla säännölliset tarkastukset ja varmistamalla, että mahdollisista toimintahäiriöistä ilmoitetaan
 • Pesukoneen käyttäminen oikean menetelmän mukaisesti
 • Työskentele osana tiimiä maksimoidaksesi tuotoksen

Ehdokas:

Menestynyt ehdokas pystyy työskentelemään tiimissä ja työskentelemään nopeatempoisessa ympäristössä. Heidän on osoitettava kykynsä selviytyä ajoittain paineen alaisena ja pystyä aloitteeseensa, kun sitä vaaditaan.  

Essential:

 • Hyvä englanninkielen taito
 • Kyky kommunikoida kollegoiden kanssa kaikilla tasoilla
 • Positiivinen työasenne
 • Kyky työskennellä tiimissä

toivottavaa:

 • Kyky työskennellä tiimissä ja itsenäisesti
 • Halukas ottamaan vastaan ​​mahdollisesti tarvittavaa koulutusta

Du Pont Shift Pattern toimii seuraavasti:

Viikko 1- 4 yövuoroa (maanantai - torstai)

Viikko 2 - 3 päivävuoroa ja 2 yövuoroa (maanantai, tiistai, keskiviikko ja perjantai, lauantai ja sunnuntai)

Viikko 3 - Päivävuorot (torstai - sunnuntai)

Viikko 4 - Viikko pois

WMS -ajastin

 • Kilpailukykyinen palkka kokemuksesta riippuen
 • Tämä viesti on kokopäiväinen ja tunnit ovat maanantaista perjantaihin klo 07.00–5.00 (tai 8.00–6.00)
 • Automaattisen ilmoittautumisen eläkemaksut ja kuolema työsuhde-etuuksissa
 • Pääsy työkierrosta -toimintoon
 • Vuosittaiset perheen hauskat päivät ja joulujuhlat
Lähetä nykyinen ansioluettelo ja saatekirje sekä tiedot mahdollisista palkoista ja saatavuudesta osoitteeseen
recruitment@ga-petfoodpartners.co.uk

Päättymispäivä: ti 05/10/2021

Hakuaika päättyy tiistaina 5. lokakuuta 2021, mutta se voidaan sulkea aikaisemmin, jos hakemuksia on riittävästi. hakijoita kannustetaan hakemaan mahdollisimman pian pettymysten välttämiseksi. GA Pet Food Partners on yhtäläisten mahdollisuuksien ja ikäpositiivisten työnantajien ehdokkaiden on voitava asua ja työskennellä Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Rooli:

Meillä on loistava tilaisuus WMS Schedulerille liittyä kasvavaan logistiikkaosastoomme. Tämä asema sopisi aikatauluttajalle, jolla on logistiikka- tai varastokokemusta. Pääkonttorimme Chorleyssä sijaitsevan WMS Schedulerin rooli vastaa seuraavista asioista:  

 • Vapauttaa Collation -tilaukset
 • Varastotason seuranta ja yhteydenpito
 • Muiden kohteiden kuljetettavien varastojen järjestäminen
 • Tietojen toimittaminen tuotantotiimille palvelun tason seuraamiseksi
 • Seurataan ja raportoidaan kaikista terveyteen ja turvallisuuteen vaikuttavista ongelmista
 • Asiakaspalveluun mahdollisesti vaikuttavien ongelmien seuranta ja raportointi
 • Yhteistyö tuotannon kanssa varaston saatavuudesta
 • Yhteydenpito ja tietojen toimittaminen tilausten täyttämisen varmistamiseksi
 • Yhteydenpito operatiivisen päällikön ja varastopäällikön kanssa ja palautteen antaminen kaikista ongelmista

Ehdokas:

Essential:

 • Onnistuneen hakijan on oltava tietokonetaitoinen ja hänellä on oltava Microsoft Office -kokemus, mukaan lukien Word, Access, PowerPoint ja Excel.
 • Erinomaiset viestintätaidot hyvien työsuhteiden luomiseksi koko liiketoiminnalle.
 • Pystyt työskentelemään pienessä tiimissä ja yksilöllisesti.
 • Menetelmällinen lähestymistapa, erinomaiset organisointi- ja priorisointitaidot sekä kyky työskennellä paineen alla lyhyiden määräaikojen noudattamiseksi pitäen samalla yksityiskohdat huomionsa.

toivottavaa:

 • 1 vuoden kokemus hallinnosta olisi eduksi
 • GCSE -tutkinto (englanti ja matematiikka AC)

Puolitaitoinen operaattori: Rakentaminen

 • Alkuperäinen palkka 23,400 puntaa plus mahdolliset ylityökorot
 • Tämä viesti on kokopäiväinen ja aukioloajat ovat maanantaista perjantaihin klo 07.30–5.00
 • Automaattisen ilmoittautumisen eläkemaksut ja kuolema työsuhde-etuuksissa
 • Pääsy työkierrosta -toimintoon
 • Vuosittaiset perheen hauskat päivät ja joulujuhlat
Lähetä nykyinen ansioluettelo ja saatekirje sekä tiedot mahdollisista palkoista ja saatavuudesta osoitteeseen
recruitment@ga-petfoodpartners.co.uk

Päättymispäivä: pe 08/10/2021

Hakuaika päättyy perjantaina 8. lokakuuta 2021, mutta se voidaan sulkea aikaisemmin, jos hakemuksia on riittävästi. hakijoita kannustetaan hakemaan mahdollisimman pian pettymysten välttämiseksi. GA Pet Food Partners on yhtäläisten mahdollisuuksien ja ikäpositiivisten työnantajien ehdokkaiden on voitava asua ja työskennellä Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Rooli:

Meillä on loistava tilaisuus puolitaitoiselle rakennustyöntekijälle tukea GA lemmikkieläinten ruokakumppaneiden kehittämistä. Työskentelet rakennuspäällikön alaisuudessa tiimissä. Tehtävä sopisi henkilölle, jolla on aiempaa työkokemusta rakennustöistä. Tähän tehtävään liittyy voimakkaasti fyysinen kunto sekä kyky käyttää oma -aloitteisuutta ja kyky työskennellä yhteistyössä kollegoiden ja alihankkijoiden kanssa.

Jos ehdokas hyväksytään tehtävään, on kolmen kuukauden koeaika sen varmistamiseksi, että molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä ehdokkaaseen ja työoloihin. Kun tämä kolmen kuukauden koeaika on päättynyt, ehdokas joko jatkaa tehtävässään tai palaa aiempaan tehtäväänsä yrityksessä.

Ehdokas:

Essential:

 • Rakennusmateriaalien ja -menetelmien tuntemus
 • Työteliäs ja luotettava
 • On tietoinen terveys- ja turvallisuuskysymyksistä
 • Pystyy noudattamaan kirjallisia ja suullisia ohjeita
 • Mahdollisuus työskennellä korkeuksissa
 • Kyky työskennellä tiimissä
 • Mahdollisuus työskennellä kaikissa sääolosuhteissa

toivottavaa:

 • CSCS -kortti tai -sertifikaatti
 • Laitoksen käyttäjäsertifikaatit
 • Tieto betonoinnista

Hygieniatoimistot

 • Maanantaista perjantaihin klo 6.00–4.00
 • Lähtöpalkka on 22,922 XNUMX puntaa
 • 28 päivän vuosiloma, mukaan lukien pankkilomat
 • Automaattisesti rekisteröidyn eläkemaksun ja 3-kertaisen kuoleman palvelusetuna
 • Pääsy Cycle to Work -ohjelmaan ja alennetut Blackpool Pleasure Beach -liput
 • Vuosittaiset perheen hauskat päivät ja joulujuhlat
Lähetä nykyinen ansioluettelo ja saatekirje sekä tiedot mahdollisista palkoista ja saatavuudesta osoitteeseen
recruitment@ga-petfoodpartners.co.uk

Sulkemispäivä:

Hakijoita kehotetaan hakemaan mahdollisimman pian pettymysten välttämiseksi. GA Pet Food Partners on yhtäläisten mahdollisuuksien ja iän positiivinen työnantaja. Ehdokkaiden on voitava asua ja työskennellä Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Rooli:

Hygieniaosastollamme on avautunut loistava tilaisuus useille hygieniaoperaattoreille liittyä tiimeihin Plocks Farmin sivustolla Brethertonissa.

Tehtäviin sisältyvät muun muassa seuraavat:

 • Puhdistustehtävien suorittaminen hygieniapäällikön tai hygieniapäällikön ohjeiden mukaan.
 • Työskentele turvallisesti ja noudata kaikkia terveys- ja turvallisuusmääräyksiä.
 • Sen varmistamiseksi, että hygieniatehtävät suoritetaan vaaditussa ajassa ja ettei hygieniaan liittyvien häiriöiden tai hygieniaan liittyvien seisokkien vuoksi ole vaikutusta tuotantoon.
 • Työskennellä osana Hygiene -tiimiä.
 • Työskennellä aina korkeimpien mahdollisten standardien saavuttamiseksi.
 • Ilmoittautua työhön sopivassa tilassa.
 • Pystyä työskentelemään vähimmäisvalvonnalla.
 • Tunnista alueet, joilla voidaan tehdä parannuksia, kuten vuotojen korjaaminen.
 • Ilmoita kaikkien tehdaslaitteiden rikkoutumisista ja vaurioista asianomaiselle esimiehelle tai esimiehelle (suunnittelu-, tuotanto- tai hygieniapäälliköt).
 • Huolehdi hygieniakaupasta ja hygieniavälineistä puhtaalla ja siistillä tavalla. 
 • Ilmoita hygienialaitteiden ja hygienialaitteiden vaatimusten vaurioista.

Ehdokas:

Menestynyt ehdokas pystyy työskentelemään tiimissä ja työskentelemään nopeatempoisessa ympäristössä. Heidän on osoitettava kykynsä selviytyä ajoittain paineen alla ja käyttää oma -aloitteisuuttaan tarvittaessa.

Essential:

 • Hyvä englanninkielen taito
 • Kyky kommunikoida kaikkien eri tasojen kollegoiden kanssa
 • Positiivinen työasenne  
 • Kyky työskennellä tiimissä 

toivottavaa:

 • Aikaisempi kokemus hygieniatoiminnasta on toivottavaa, mutta ei välttämätöntä, koska se saa täyden koulutuksen.
 • Kyky työskennellä tiimissä ja itsenäisesti 
 • Halukas ottamaan vastaan ​​mahdollisesti tarvittavaa koulutusta

IBC -pihaoperaattorit

 • Du Pontin aloituspalkka on 27,939 29,269 puntaa, joka mahdollisesti nousee XNUMX XNUMX puntaan edistyessäsi osastolla
 • Päivän IBC -operaattorin roolit ovat maanantaista perjantaihin: klo 6–6
 • Päivävuorojen aloituspalkka on 30,528 31,126 puntaa, mikä voi nousta 57.5 XNUMX puntaan edistyessäsi osastolla. Tämä perustuu XNUMX ​​tunnin työviikkoon.
 • 28 päivän vuosiloma, mukaan lukien pankkilomat
 • Automaattisesti rekisteröidyn eläkemaksun ja 3-kertaisen kuoleman palvelusetuna
 • Pääsy Cycle to Work -ohjelmaan ja alennetut Blackpool Pleasure Beach -liput
 • Vuosittaiset perheen hauskat päivät ja joulujuhlat
Lähetä nykyinen ansioluettelo ja saatekirje sekä tiedot mahdollisista palkoista ja saatavuudesta osoitteeseen
recruitment@ga-petfoodpartners.co.uk

Sulkemispäivä:

Hakijoita kehotetaan hakemaan mahdollisimman pian pettymysten välttämiseksi. GA Pet Food Partners on yhtäläisten mahdollisuuksien ja iän positiivinen työnantaja. Ehdokkaiden on voitava asua ja työskennellä Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Rooli:

IBC -pihallamme on loistava tilaisuus useille IBC -pihaoperaattoreille liittyä tiimeihin Plocks Farmin sivustolla Brethertonissa.

Tehtäviin sisältyvät muun muassa seuraavat:

 • Saapuvien toimitusten purkamiseen ja lähtevien kokoelmien lataamiseen GA: n standardien mukaisesti.
 • Varastonhallinnan ylläpitäminen 
 • Punnita uudelleen ja merkitä uudelleen tuotannosta palanneet IBC: t
 • IBC -vaurioiden tunnistaminen ja tarvittaessa vaurioituneiden yksiköiden korjaaminen.
 • Tehtävään kuuluu FLT -ajo - koulutusta järjestetään
 • Manuaalinen käsittely 
 • Tukea kollegoitasi kuukausittaisten varastotarkastusten aikana.
 • Valmistele ja toimita materiaali tuotantoon määritetyssä ajassa.
 • Työskentele tiimisi kanssa varmistaaksesi puhtauden korkean tason ottamalla käyttöön "puhdas kun menet" -kulttuurin

Ehdokas:

Menestynyt ehdokas pystyy työskentelemään tiimissä ja työskentelemään nopeatempoisessa ympäristössä. Heidän on osoitettava kykynsä selviytyä ajoittain paineen alla ja käyttää oma -aloitteisuuttaan tarvittaessa.

Essential:

 • Hyvä englanninkielen taito
 • Hyvä matematiikan taito
 • Kyky kommunikoida kaikkien eri tasojen kollegoiden kanssa
 • Positiivinen työasenne  
 • Kyky työskennellä tiimissä 
 • Haluaa työskennellä ulkona kaikkina vuodenaikoina

toivottavaa:

 • Kyky työskennellä tiimissä ja itsenäisesti 
 • Halukas ottamaan vastaan ​​mahdollisesti tarvittavaa koulutusta
 • Oma kuljetus olisi edullista, mutta ei välttämätöntä

Du Pont -vaihtomalli:

Du Pont Shift Pattern toimii seuraavasti:
Viikko 1: 4 yövuoroa (maanantai - torstai)
Viikko 2: 3 päivävuoroa ja 3 yövuoroa (maanantai, tiistai, keskiviikko ja perjantai, lauantai ja sunnuntai)
Viikko 3: Päivävuorot (torstai - sunnuntai)
Viikko 4: Viikko pois

Suulakepuristustoiminto

 • Lähtöpalkka on 27,939 34,296 puntaa ja mahdollisesti XNUMX XNUMX puntaa, kun edistyt osastolla
 • 28 päivän vuosiloma, mukaan lukien pankkilomat
 • Automaattisesti rekisteröidyn eläkemaksun ja 3-kertaisen kuoleman palvelusetuna
 • Pääsy Cycle to Work -ohjelmaan ja alennetut Blackpool Pleasure Beach -liput
 • Vuosittaiset perheen hauskat päivät ja joulujuhlat
Lähetä nykyinen ansioluettelo ja saatekirje sekä tiedot mahdollisista palkoista ja saatavuudesta osoitteeseen
recruitment@ga-petfoodpartners.co.uk

Sulkemispäivä:

Hakijoita kehotetaan hakemaan mahdollisimman pian pettymysten välttämiseksi. GA Pet Food Partners on yhtäläisten mahdollisuuksien ja iän positiivinen työnantaja. Ehdokkaiden on voitava asua ja työskennellä Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Rooli:

Suulakepuristusosastollamme on saatu loistava tilaisuus liittyä tiimeihin Plocks Farmin sivustolla Brethertonissa.

Tehtäviin sisältyvät muun muassa seuraavat:

 • Oikeiden raaka -aineiden (lihat jne.) Valmistelu nimettyä suulakepuristuslinjaa varten
 • Sen varmistamiseksi, että oikeat raaka -aineet käytetään ja kirjataan nimettyyn suulakepuristuslinjaan ja täydennetään ajoissa. 
 • Varmista, että kaikki käyttämättömät raaka -aineet palautetaan oikeisiin paikkoihin.
 • Sen varmistamiseksi, että nimettyjen suulakepuristuslinjojen suorituskykytavoitteet saavutetaan ja ylitetään.
 • Työskentele tiimisi kanssa varmistaaksesi puhtauden korkean tason ottamalla käyttöön "puhdas kun menet" -kulttuurin

Ehdokas:

Menestynyt ehdokas pystyy työskentelemään tiimissä ja työskentelemään nopeatempoisessa ympäristössä. Heidän on osoitettava kykynsä selviytyä ajoittain paineen alla ja käyttää oma -aloitteisuuttaan tarvittaessa.

Essential:

 • Hyvä englanninkielen taito
 • Kyky kommunikoida kaikkien eri tasojen kollegoiden kanssa
 • Positiivinen työasenne  
 • Kyky työskennellä tiimissä 

toivottavaa:

 • Kyky työskennellä tiimissä ja itsenäisesti 
 • Halukas ottamaan vastaan ​​mahdollisesti tarvittavaa koulutusta

Du Pont -vaihtomallit:

Du Pont Shift Pattern toimii seuraavasti:
Viikko 1: 4 yövuoroa (maanantai - torstai)
Viikko 2: 3 päivävuoroa ja 3 yövuoroa (maanantai, tiistai, keskiviikko ja perjantai, lauantai ja sunnuntai)
Viikko 3: Päivävuorot (torstai - sunnuntai)
Viikko 4: Viikko pois

Pakkausoperatiivinen

 • Lähtöpalkka on 26,485 31,068 puntaa ja mahdollisesti XNUMX XNUMX puntaa, kun edistyt osastolla
 • 28 päivän vuosiloma, mukaan lukien pankkilomat
 • Automaattisesti rekisteröidyn eläkemaksun ja 3-kertaisen kuoleman palvelusetuna
 • Pääsy Cycle to Work -ohjelmaan ja alennetut Blackpool Pleasure Beach -liput
 • Vuosittaiset perheen hauskat päivät ja joulujuhlat
Lähetä nykyinen ansioluettelo ja saatekirje sekä tiedot mahdollisista palkoista ja saatavuudesta osoitteeseen
recruitment@ga-petfoodpartners.co.uk

Sulkemispäivä:

Hakijoita kehotetaan hakemaan mahdollisimman pian pettymysten välttämiseksi. GA Pet Food Partners on yhtäläisten mahdollisuuksien ja iän positiivinen työnantaja. Ehdokkaiden on voitava asua ja työskennellä Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Rooli:

Pakkausosastollamme on avautunut loistava tilaisuus liittyä tiimeihin Plocks Farm -alueellamme Brethertonissa.

Tehtäviin sisältyvät muun muassa seuraavat:

 • Sen varmistamiseksi, että kaikki tuotteet on pakattu ja pinottu vaadittujen standardien mukaisesti
 • Tarkista tuotteen laatu säännöllisesti ja varmista, että se on vaaditun standardin mukainen
 • Tuotteiden porrastaminen ja tiivistäminen
 • Työskentele osana tiimiä maksimoidaksesi tuotoksen noudattaen samalla sovittuja H&S-, GMP- ja laatustandardeja
 • Ilmoita poikkeamista tarvittaessa
 • Sen varmistaminen, että työalue pidetään puhtaana ja siistinä, mutta omaksutaan '' puhdas kun menet '' -asenne
 • Hoitaa kaikki muut asiaankuuluvat tehtävät linjajohtajan/ryhmänjohtajan/pakkausvalvojan määritteleminä

Ehdokas:

Menestynyt ehdokas pystyy työskentelemään tiimissä ja työskentelemään nopeatempoisessa ympäristössä. Heidän on osoitettava kykynsä selviytyä ajoittain paineen alla ja käyttää oma -aloitteisuuttaan tarvittaessa.

Essential:

 • Hyvä englanninkielen taito
 • Kyky kommunikoida kaikkien eri tasojen kollegoiden kanssa
 • Positiivinen työasenne  
 • Kyky työskennellä tiimissä 

toivottavaa:

 • Kyky työskennellä tiimissä ja itsenäisesti 
 • Halukas ottamaan vastaan ​​mahdollisesti tarvittavaa koulutusta

Du Pont -vaihtomalli:

Du Pont Shift Pattern toimii seuraavasti:
Viikko 1: 4 yövuoroa (maanantai - torstai)
Viikko 2: 3 päivävuoroa ja 3 yövuoroa (maanantai, tiistai, keskiviikko ja perjantai, lauantai ja sunnuntai)
Viikko 3: Päivävuorot (torstai - sunnuntai)
Viikko 4: Viikko pois

rekrytointipäällikkö

 • 30,000 45 puntaa vuodessa XNUMX tunnin työviikon perusteella
 • Tehtävä on kokopäiväinen maanantaista perjantaihin klo 8-5
 • 28 päivän vuosiloma, mukaan lukien pankkilomat
 • Automaattisesti rekisteröidyn eläkemaksun ja 3-kertaisen kuoleman palvelusetuna
 • Pääsy Cycle to Work -ohjelmaan ja alennetut Blackpool Pleasure Beach -liput
 • Vuosittaiset perheen hauskat päivät ja joulujuhlat
Lähetä nykyinen ansioluettelo ja saatekirje sekä tiedot mahdollisista palkoista ja saatavuudesta osoitteeseen
recruitment@ga-petfoodpartners.co.uk

Sulkemispäivä:

Hakijoita kehotetaan hakemaan mahdollisimman pian pettymysten välttämiseksi. GA Pet Food Partners on yhtäläisten mahdollisuuksien ja iän positiivinen työnantaja. Ehdokkaiden on voitava asua ja työskennellä Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Rooli:

Henkilöstöosastollamme on avautunut loistava tilaisuus rekrytointipäällikölle liittyä tiimeihin Plocks Farmin sivustolla Brethertonissa.

Tehtäviin sisältyvät muun muassa seuraavat:

 • Yrityksen rekrytointipolitiikan kehittäminen ja säännölliset päivitykset.
 • Rekrytoinnin ja säilyttämisen mestarin valvonta
 • Uusien hankintamenetelmien tutkiminen ja täytäntöönpano työnhakijoille
 • Yrityksen parhaan rekrytointiohjelmiston arviointi ja ehdottaminen
 • Parhaiden työmainostekniikoiden tutkiminen ja toteuttaminen.
 • Johtajien neuvonta parhaista haastattelutekniikoista parhaiden ehdokkaiden hankkimiseksi
 • Täydellisen työhönottoa edeltävän tarkistusohjelman toteuttaminen
 • Rekrytointimenettelyjen kehittäminen ja päivittäminen
 • Rekrytoinnin ja säilyttämisen mestarin valvonta ja suoritusten raportointi
 • Rekrytointitietojen seuranta (täyttämisaika, vuokrakohtainen hinta jne.)
 • Tehdä tiivistä yhteistyötä rekrytointijohtajien kanssa hankinta-, haastattelu- ja täystyöllisyysprosessien hallitsemiseksi rekrytointipolitiikan mukaisesti. 
 • Yrityksen rekrytointistrategian edistäminen.
 • Neuvoo parhaita tapoja hallita rekrytoinnin kohtaamia vaikeuksia ja kuinka parhaiten voittaa ne.
 • Koko rekrytointiprosessin käsittely hakijoiden hankinnasta haastatteluihin, työtarjouksiin ja hylkäämiseen.

Ehdokas:

Menestynyt ehdokas pystyy työskentelemään tiimissä ja työskentelemään nopeatempoisessa ympäristössä. Heidän on osoitettava kykynsä selviytyä ajoittain paineen alla ja käyttää oma -aloitteisuuttaan tarvittaessa.

Essential:

 • Vähintään 2 vuoden työkokemus rekrytointipäällikkönä
 • Kyky kommunikoida ihmisten kanssa ja luoda hyviä työsuhteita kaikilla tasoilla
 • Työlainsäädännön tuntemus
 • Kokemusta haastatteluista, hakijoiden seulonnasta ja arvioinnista
 • Erinomainen sanallinen ja kirjallinen viestintä
 • Positiivinen työasenne  
 • Kyky työskennellä tiimissä.

Palkka- ja henkilöstötoimiston ylläpitäjä

 • Alkuperäinen palkka perustuu pätevyyteen, tietoon ja aikaisempaan kokemukseen
 • Tehtävä on kokopäiväinen maanantaista perjantaihin klo 9-5.30
 • 28 päivän vuosiloma, mukaan lukien pankkilomat
 • Automaattisesti rekisteröidyn eläkemaksun ja 3-kertaisen kuoleman palvelusetuna
 • Pääsy Cycle to Work -ohjelmaan ja alennetut Blackpool Pleasure Beach -liput
 • Vuosittaiset perheen hauskat päivät ja joulujuhlat
Lähetä nykyinen ansioluettelo ja palkkaustiedot osoitteeseen
recruitment@ga-petfoodpartners.co.uk

Päättymispäivä: ke 29/09/2021

Hakuaika päättyy keskiviikkona 29. syyskuuta 2021, mutta se voidaan sulkea aikaisemmin, jos hakemuksia on riittävästi. hakijoita kannustetaan hakemaan mahdollisimman pian pettymysten välttämiseksi. GA Pet Food Partners on yhtäläisten mahdollisuuksien ja iän positiivinen työnantaja. Ehdokkaiden on voitava asua ja työskennellä Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Rooli:

Perustuu jakelukeskukseemme osoitteessa Buckshaw Village, rooli raportoi palkanhallintapäällikölle. Palkka- ja henkilöstöosasto käsittelee kaikkia GA: n työntekijöitä ja toimistotyöntekijöitä koko liiketoiminnassa. Etsimme palkkausosaston palvelukseen toimiston ylläpitäjää. Kokemus hallinnosta toimistoympäristössä on välttämätöntä.

Tämän roolin keskeisiä alueita ovat seuraavat:

 • Yleinen henkilöstöhallinto
 • Aika- ja läsnäolojärjestelmän hallinta, lomien syöttäminen, poissaolot, kellonaikojen jne. Varmistaminen, jotta kellotiedot ovat oikein ennen neljän viikon palkanlaskennan käsittelyä.
 • Yleinen hallinto palkkaviikon aikana, mukaan lukien muun muassa aikakorttiraporttien tulostaminen, palkkakuorien lajittelu jne.
 • Kirjainten kirjoittaminen ja tulostaminen
 • Skannaus ja kopiointi
 • Sähköinen ja manuaalinen arkistointi
 • Lomaoikeuksien laskeminen ja hallinnointi
 • Yleiset toimistot ja muut palkanhallinnan määräämät tehtävät

Ehdokas:

Essential:

 • Luottamuksellisuus on tämän roolin tärkein näkökohta.
 • Huomiota yksityiskohtiin ja tehokasta ajanhallintaa
 • Kyky olla kärsivällinen, tahdikas, diplomaattinen ja lähestyttävä
 • On hyvä suullinen ja kirjallinen viestintätaito
 • Pystyä käyttämään tietokantoja, laskentataulukoita ja tekstinkäsittelypaketteja (Microsoft Office)